ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ - JUPITER ASCENDING (ΤO ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ JUPITER)


ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

"Αν γνώριζες (γνώθι σ αυτόν) ποιος-α πραγματικά είσαι τότε δεν θα σε απασχολούσαν τα ασήμαντα θέματα της καθημερινότητας σου".
....
Τα σκοτεινά ιερατεία, επέβαλλαν με την βία τις θρησκείες, και τώρα την επιστήμη, τα οποία εκπροσωπούν την ανάδρομη ζωή και πορεία των φωτεινών ανθρώπινων ψυχών που θέλησαν να ζήσουν την εμπειρία και την εξέλιξη στο υλικό πεδίο, αλλά οι σκοτεινές εκπεσσόμενες οντότητες μαζί με τους υπηρέτες τους παγίδευσαν τις ανθρώπινες ψυχές ώστε να απορροφούν την ζωϊκή ενέργεια τους, μέσω του φόβου και της δουλείας και όλων των αρνητικών συναισθημάτων που μας προκαλλούν.


Την είδατε αυτή την ταινία;

αυτό ακριβώς μας κάνουν οι σκοτεινές πλέον οντότητες οι οποίες προτίμησαν να παραμείνουν στο υλικό πεδίο, να γίνουν ένα με αυτό, και επέλεξαν το ένα άκρο το σκοτεινό, για να εξουσιάζουν τις ανθρώπινες ενσαρκώμενες ψυχές φυλακίζοντας τες μέσα στο matrix της ανάδρομης ζωής (μη εξέλιξης) που δημιούργησαν.

Ενώ στην αρχή συμμετείχαν στην δημιουργία του υλικού αισθητού κόσμου, σύμφωνα με την δόνηση του αρχέτυπου αληθινού κόσμου του φωτός, όταν ήρθαν οι ανθρώπινες ψυχές για να ζήσουν την εμπειρία της ύλης μέσω της εξέλιξης, ώστε να ζήσουν και κατανοήσουν τον αισθητό κόσμο των αισθητών σωμάτων, αποστάτησαν κάποιες από αυτές τις δημιουργές δυνάμεις, ενώθηκαν με σκοτεινές οντότητες του τρισδιάστατου κόσμου, (μη λογικές οντότητες διττής φύσεως μέσα από την εναντίωση και διαμάχη του διπολισμού), κατέλαβαν τα αρχετυπικά αρχεία που εξέπεμπαν δονήσεις της αρμονίας και εξέλιξης, και δημιούργησαν ένα καινούριο σκοτεινό πλέγμα εκπεμπόμενων χαμηλών δονήσεων του διπολισμού, (matrix), φέροντας σε ανάδρομη πορεία τον πλανήτη, παγιδεύοντας τις ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές σε μία αέναη ανάδρομη πορεία προς τα πιο βαριά κατώτερα κατωφερή στοιχεία της σκοτεινής  ύλης του διπολισμού, ώστε να εξουσιάζουν τους ανθρώπους και ταυτόχρονα να απορροφούν από τις ενσαρκωμένες ψυχές τους την ζωϊκή (ζωτική νοητική) ενέργεια τους, που παράγεται μέσα από τις αρνητικές σκέψεις τα αρνητικά συναισθήματα τις αρνητικές αισθήσεις που τους προκαλλούν καθημερινά, και οτιδήποτε γενικά αρνητικό.


Τα εκπεσσόμενα ενεργειακά σώματα των αποστατών που τους δόθηκαν στην τρίτη και τέταρτη διάσταση πλέον έχασαν την αθανασία, και για να συνεχίσουν να υπάρχουν εν ζωή επειδή εκπέσανε, χρειάζονται την αρνητική ενέργεια των συναισθημάτων και αισθήσεων που εκπέμπουν οι ανθρώπινες ενσαρκωμένες ψυχές, για να τρέφονται τα ενεργειακά σώματα τους και να ανανεώνεται το σώμα τους.

Όταν γινόμαστε ένα με αυτόν τον κόσμο της διττής μη λογικής φύσης του διπολισμού, τρέφουμε τις σκοτεινές οντότητες με όλα τα πάσης φύσεως αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις μας.


Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουν την επανενσάρκωση των ανθρώπινων ψυχών διότι μας έχουν κάνει ένα με τον ανάδρομο κόσμο του διπολισμού, με αποτέλεσμα την διατήρηση των αισθητών σωμάτων στον κατωφερή κόσμο της ύλης υπό τον πλήρη έλεγχο τους.

morfeas sky


Σχόλια

 1. πως να την δουν αυτν την ταινια οταν τους νοιαζει μονο τι θα πουν οι τηλεκριτικοι και οταν χλευαζουν οτι δεν καταλαβαινουν....την ειδα και επαθα σοκ με το ποσο ευκολα πλεον αποκαλυπτουν αληθειες οι συγγεκριμενοι σκηνοθετες......ειναι οντως περιεργο που μια ταινια σαν και αυτην η το matrix βγηκαν στους κινηματογραφους.....βεβαια οταν δεν μπορεις να καταλαβεισ δεν εχει σημασια τι βγαινει στην δημοσιοτητα......εννοειτε οτι τελικα μας εχουν για τροφη και καλοπεραση δικη τους.....αλλα μερικοι δεν εχουμε ωραια γευση για αυτους γιατι αν δεν εισαι προβατο ....δεν εχεις καλη ζωτικη ενεργεια για αυτες τις οντοτητες....χα χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Morfea sky ειναι πολυ ωραίο να βρίσκεις τουλαχιςτον ενα ακομα άτομο που εχει παρατηρήσει ακριβώς με τον ίδιο τροπο την ίδια ακριβώς πληροφορία ...... Ακριβώς μετα την ανάρτηση σου για την Τηνο με την οποία εχω προσωπική σχέση ,..... Ωραίος ...... Συνεχίζουμε ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Together.We.Rise.
  Όταν δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε είναι αδύνατον να δούμε την αλήθεια. Οι άνθρωποι έχουν αποδεχτεί την θνητότητα τους ως την μόνη πραγματικότητα. Είναι αδύνατον μια αγέλη προβάτων δίχως δική της σκέψη να νοήσει την αλήθεια. Σήμερα όλοι σαν πρόβατα ακολουθούν τον τρόπο ζωής που τους επιβάλλει το σύστημα, τον τρόπο σκέψης, την επιστήμη, τις θρησκείες, και τόσα άλλα, αποδεχόμενοι τα πάντα, χωρίς όμως να αποδεχτούν ποτέ την αλήθεια της υπερφυσικής ψυχής, την οποία την έκαναν θνητή σαν αυτούς με όλα τα γήϊνα φυσικά γνωρίσματα (συναισθήματα, πάθη, επιθυμίες),μπερδεύοντας το θνητό πνεύμα που τους κρατά σε λήθη με την αλήθεια της ψυχής.
  Είμαστε πολλοί που αναζητούμε την αλήθεια τελικά, και πλέον καταφέραμε τουλάχιστον να μιλάμε ανοιχτά για όλα τα θέματα, κάτι που μέχρι πριν μια δεκαετία ήταν ταμπού..κάτι ίναι κι αυτό μέσα σε τόση λήθη.
  Οι Έλληνες είναι ο γίγαντας που κοιμάται δύο χιλιάδες χρόνια..καιρόν να ξυπνάμε.
  Συνεχίζουμε δυνατά και Ελληνικά..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου