ΔΕΙΛΙΑ Η ΑΝΔΡΕΙΑΑναζητώντας την αλήθεια τοσα χρόνια αναρωτιόμουν συνεχώς γιατί πρέπει οι άνθρωποι να ανέχονται την αδικία σκύβοντας συνεχώς το κεφάλι στον ισχυρότερο. Ο Χριστός μου είπαν ότι μας δίδαξε να σκύβουμε το κεφάλι γυρίζοντας και το άλλο μάγουλο να τρώμε σφαλιάρες απανωτές διότι αν αντιδράσω θα πάω στην κόλαση γι αυτό πρέπει να τα υπομένω όλα και αυτό θα πει θυσία και ταπείνωση απέναντι στην Βασιλεία του θεού όπου εγώ ο δούλος του θα δοξολογώ το όνομα του στον παράδεισο εκεί πέρα από τον όγδοο ουρανό..

Μέχρι που ήρθαν στα χέρια μου ΕΛΛΗΝΙΚΑ κείμενα περί Θεού περί ψυχής και ανθρώπου και αναζητώντας να κατανοήσω πως επιφέρεται το ΔΙΚΑΙΟ δηλαδή η ΑΡΜΟΝΙΑ είδα επιτέλους την αλήθεια.
Ο Θεός είναι δίκαιος άρα γιατί δεν είναι δίκαιος αυτός ο κόσμος; και τότε έλαμψε η Αλήθεια κατανοώντας το μεγαλο ψέμα των θρησκειών.

Η αδράνεια είναι συνώνυμο της δειλίας και η δειλία είναι συνώνυμο της θνητότητας του ανθρώπου. Ενώ η ανδρεία είναι συνώνυμο της ψυχής και της ελευθερίας της ζωής.

Καταλάβατε τώρα όλοι σας πιστεύω γιατί παραμένουμε όλοι αδρανείς. Διότι γίναμε ένα με αυτόν τον κόσμο της δειλίας όπου το ισχυρότερο ζώο επιβάλλεται στο κοπάδι με τα πρόβατα.

Γιατί ο δειλός είναι ζώο και όχι Άνθρωπος.

morfeas sky

Σχόλια