Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχει τίποτα αληθινό διότι αν υπήρχε θα γνωρίζαμε όλοι την αλήθεια.

Μας έχει παραλάβει όλους η λήθη. 

Αν γνωρίζαμε την αλήθεια όμως δεν θα υπήρχε αυτός ο κόσμος.

Και το ερώτημα είναι: 
Για ποιον λόγο δημιουργήθηκε αυτός ο κόσμος; 

Αφού όμως ζούμε μέσα στην λήθη είναι αδύνατον και να το γνωρίζουμε, γι'αυτό και βουτάμε όλο και πιο βαθιά στην σήψη της καθημερινότητας μας σε έναν κόσμο μάταιο.

Ποιος ο λόγος λοιπόν να υπάρχουμε σε έναν κόσμο μάταιο;

Να ξαναβρούμε την αλήθεια που έχουμε ξεχάσει. 
Διότι εφόσον υπάρχουμε μέσα στην λήθη, σίγουρα η λήθη δεν γέννησε και την ύπαρξη της αλήθειας της ζωής, αλλά γέννησε την λήθη της ζωής μέσα από το σκοτάδι που μας κυριεύει στον νου.

Όλη μας η αλήθεια και πραγματικότητα  είναι μέσα στον νου, και ο τρόπος που σκεφτόμαστε και αντιλαμβανόμαστε την ζωή και την αλήθεια. 


Μπορεί να έχουμε για παράδειγμα τα αγαθά που επιθυμούμε μέσα στο σπίτι μας, στην ζωή μας, αλλά οι εμμονές μας μέσα από το πάθος και τις επιθυμίες μας για ακόμη περισσότερα δεν μας αφήνουν ήσυχους και μας κυριεύουν, με αποτέλεσμα να μας καταστρέφουν  την υγεία μας είτε συναισθηματικά είτε σωματικά είτε και τα δύο. 
Πόσο δε σήμερα όταν "δέκα" άνθρωποι εκμεταλλεύονται το σύνολο της ανθρωπότητας μέσα από τον φόβο τις ανάγκες την ανασφάλεια για την επιβίωση τους, κάνοντας τους να  παρακαλούν για μια δουλειά για να ζήσουν μέσα από την δουλεία.ως σκλάβοι.

Ώς αποτέλεσμα η υγεία η ευτυχία η ζωή η αλήθεια, έχει μεγάλη σχέση με τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε κάθε αρνητική σκέψη στην ζωή μας, ακόμη και τον θάνατο, οι οποίες σκέψεις είναι αυτές που καθορίζουν τα δικά μας πιστεύω, και μέσα από μια παγκόσμια κοινωνία ανθρώπων είναι βέβαιο ότι θα έχουμε ως οδηγό μας αυτό που ζούμε στην καθημερινότητα μας, το αρνητικό για όλα, το μάταιο αυτού του κόσμου, οπότε όσο θα πιστεύουμε ότι σε αυτόν τον κόσμο όλα είναι μάταια, τότε να είσαστε όλοι σας απολύτως σίγουροι ότι γνωρίζετε και το μέλλον αυτού του κόσμου, και προσωπικά το δικό σας, αφού ότι σκεφτόμαστε και πιστεύουμε αυτό υπάρχει στην ζωή μας.

morfeas sky


Σχόλια