ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ MATRIX ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΣ

O χρόνος είναι έννοια ανθρωποκεντρική, ο οποίος χρόνος σχεδιάστηκε στο μυαλό "κάποιων" για να κατανομήσουν την ζωή πάνω στην Γη σύμφωνα με την φτωχή αντίληψη για την αλήθεια την οποία έχουν οι άνθρωποι και δεν έχουν την δύναμη να αντιληφθούν.

Με το να ζούμε ως ανθρωπότητα με οδηγό μας τον χρόνο,(παρελθόν-παρόν-μέλλον), βαδίζουμε συνεχώς σε λανθασμένο μονοπάτι,που μας οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδο.

Ο ενιαίος χρόνος μας οδηγεί στο μονοπάτι μιας αλήθειας όπου ο χρόνος είναι σκεύασμα και δημιούργημα της εικόνας, η οποία εικόνα είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα ως εικόνα και όχι αληθινά.

Για να γίνει πιο κατανοητό ο δημιουργός της εικόνας αυτού του κόσμου, κατασκεύασε την έννοια του χρόνου (παρελθόν-παρόν-μέλλον) στο μυαλό μας ώστε να γίνουμε ένα με αυτόν, για να μην μπορέσουμε ποτέ να αντιληφθούμε την αλήθεια.Αλήθεια είναι η συνειδητοποίηση ότι ζούμε σε ένα άχρονο σύμπαν όπως και εδώ στην Γη, όπου ο χώρος δεν εμπεριέχει την έννοια του χρόνου, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΩΡΟ,αλλά τον ζει ως σύνολο της συμμετοχής του μέσα από τα είδωλα του, τα οποία οδηγεί μέσω της "ψυχής", ενώ ταυτόχρονα μας οδηγεί και ο δημιουργός της εικόνας ο οποίος έπλασε την λογική της σάρκας,για να γίνουμε ένα με την εικόνα και να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι γι πάντα εδώ.


Εμείς που βρισκόμαστε μέσα στην εικόνα ως είδωλα του αληθινού εαυτού μας, είμαστε ψυχές ως σώματα που εμπεριέχουν μέσα τους την Αληθινή νοητή ουσία, ο Νους της ψυχής, ο οποίος είναι από την ίδια ουσία με τον αληθινό μας εαυτό, γι'αυτό και ο οδηγός της ψυχής που μας μιλά, είναι ο Αληθινός μας εαυτός ο οποίος βρίσκεται έξω από τον κόσμο της εικόνας και είναι συνδεδεμένος με αυτόν τον εικονικό κόσμο μέσα από εμάς τα είδωλα του.


Όταν λοιπόν γινόμαστε ένα με αυτόν τον κόσμο, μας γεννιούνται εμμονές, και οι εμμονές είναι πάθη ακόρεστα και επιθυμίες, τα οποία μας εγκλωβίζουν και δεν μας αφήνουν να ελευθερωθούμε από αυτόν τον κόσμο, οπότε αναγκαζόμαστε να ξαναγυρίσουμε πίσω σε μια άλλη ζωή με τον κίνδυνο να μεγαλώσουν οι εμμονές μας η να λυτρωθούμε από αυτές.

Για τον λόγο αυτόν και πρέπει να μας γίνει κατανοητό ότι πρέπει να ζούμε επιφανειακά την ζωή, δίχως να μπορέσει να μας εγκλωβίσει και να μας κάνει ένα με τις εμμονές που μας δημιουργεί.

Διότι οι εμμονές είναι γέννημα του δημιουργού της εικόνας, ο οποίος έπλασε το σώμα της σάρκας και την λογική της σάρκας, όπως με τον ίδιο τρόπο έπλασε ο αληθινός μας εαυτός το σώμα της ψυχής και έβαλε μέσα του την νοητή ουσία του.

Στην ουσία είναι σαν να συμμετέχουμε μέσα σε έναν υπερνοήμων υπερυπολογιστή, όπου ο αληθινός μας εαυτός, ο οποίος προέρχεται από την Αλήθεια της ζωής, εισήλθε μέσα σε αυτόν τον κόσμο του υπολογιστή, με σκοπό να ζήσει και κατανοήσει έναν κόσμο μίγμα των αντιθέτων.

Στην ουσία ο αληθινός μας εαυτός, ο Άνθρωπος Όλον, κάνει ένα πείραμα! και ο κόσμος της εικόνας είναι το εργαστήριο του!

Το αν θέλουμε να γίνουμε ένα με αυτόν τον κόσμο ως είδωλα, τότε θα ζούμε μέχρι να ανακαινιστεί το σύμπαν αυτό ως θνητοί, ως εικόνα έχοντας εγκλωβισμένο τον Αληθινό εαυτό μας, αλλά χάρην σε αυτόν και πάλι θα ελευθερωθούμε από την εικόνα.

morfeas sky


Σχόλια