ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ
Αναζητώντας την αλήθεια ως ανθρώπινη μονάδα που είμαι, αφού κάθε μονάδα έχει την δική της αποστολή σε αυτό το σύμπαν, έτσι κι εγώ από μικρό παιδί είχα την τάση να μάθω την αλήθεια για τα πάντα που με περικλείουν στο σύμπαν αλλά και έξω από αυτό.. 


Έτσι κι εγώ ως μονάδα για κάποιον λόγο επέλεξα να βρω την πηγή μου, ίσως γιατί εδώ τελειώνει η αποστολή μου και θα ξαναγυρίσω στην πηγή μου, ίσως γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να μάθω την αλήθεια.
Από μικρός έλκομαι από την αναζήτηση της αλήθειας, να μάθω τα πάντα για τα πάντα, και με οδηγό την δύναμη μέσα μου αυτή την αγαθή δύναμη, την νοητή ουσία της ψυχής, συνεχώς εξελίσσομαι, συλλέγοντας πληροφορίες ελκόμενες από τον Νου της ψυχής, τον αληθινό εαυτό μου.

Ο Νους της ψυχής είναι ένα απειροελάχιστο τμήμα του Όλον, είμαι μια σταγόνα νοητής ουσίας, από την θάλασσα του Ανθρώπου Όλον που είναι όμοιος με τον Θεό.

Μπορεί να είμαι μία σταγόνα νοητής ουσίας, αλλά είμαι το ίδιο σημαντικός όσο το Όλον, διότι το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο που ανήκει στην ίδια ουσία έχει ακριβώς την ίδια σημασία και αξία.

Σε αντίθεση με εμάς τους θνητούς εδώ, το Όλον δεν διαχωρίζει το ελάχιστο από το μέγιστο με μετρητή την δύναμη, αλλά την ολότητα του ενός.

...............
Πλέον αρχίζω και κατανοώ τον αληθινό μου εαυτό, αλλά και τον σκοτεινό δεύτερο διπολικό εαυτό τον οποίο ενδύθηκα, ο οποίος θέλει να με κρατήσει εδώ στον δικό του κόσμο για πάντα.
Δεν θέλει να κρατήσει την ψυχή μου, ίδιες ψυχές υπάρχουν και στα ζώα, αλλά την νοητή θεϊκή ουσία μου.
....
Δεν ανήκω σε αυτό το σύμπαν, ήρθα σε αυτό το σύμπαν για να ζήσω και κατανοήσω την δομή του, να δω πως λειτουργεί.

Αυτό κάνουμε όλοι μας εδώ, είμαστε συλλέκτες πληροφορίας και δεδομένων της σκοτεινής ενέργειας (πυρ),  και λογικής της (πνεύμα).

Τα στοιχεία του σκότους από πυρ και πνεύμα, πλέον με την ένωση του Φωτεινού Άγιου Λόγου έγιναν διπολικό πυρ και πνεύμα.
Στους κατωφερείς κύκλους της δημιουργίας όμως ο Άγιος Λόγος δεν ενώθηκε με τα βαριά στοιχεία του σκότους.
Αυτός ο κατωφερής κύκλος είναι η τρίτη διάσταση που ζούμε σήμερα εμείς εδώ.

Ο σκοπός μας είναι αφού κατανοήσουμε την δομή του τρισδιάστατου κόσμου, να φέρουμε την Αρμονία στην τρίτη διάσταση, διότι το πυρ η ύλη και τα νερά, ο υλικός κόσμος, είναι τα πιο κατωφερή βαριά στοιχεία του σκότους, και είναι τα μόνα που δεν ενώθηκαν με τον ΠυρΦως Άγιο Λόγο.

Γι'αυτό ήρθαμε εμείς εδώ στον υλικό κόσμο, να ενωθούμε ως ψυχές από τέλειες ενέργειες (πυρ) των δυνάμεων της Αρμονίας που είναι η Ζωή (ψυχές), με το σκοτεινό πυρ της ανυπαρξίας,το σώμα της σάρκας.

Ο σκοπός μας είναι να συλλέξουμε τις πληροφορίες που σταλθήκαμε να πάρουμε για το σκοτεινό πυρ, και για τον λόγο αυτόν ενωθήκαμε μαζί του, και δώσαμε ζωή στην ύλη την γη και τα νερά, δηλαδή την σάρκα αφού αποτελείται από τα ίδια στοιχεία, μαζί με τον βαρύ αέρα, δηλαδή το διπολικό πνεύμα-λογική της ατμόσφαιρας.

Η ατμόσφαιρα που περιβάλλει τον πλανήτη Γη είναι ο βαρύς αέρας, δηλαδή το πνεύμα της φύσης που περιβάλλει το σκοτεινό πυρ την γη και τα νερά, και όλα αυτά ως τα πιο κατωφερή βαριά στοιχεία του σκότους δεν ενώθηκαν με τον φωτεινό Άγιο Λόγο.

Το πνεύμα της φύσης στέλνει πληροφορίες και δεδομένα στον εγκέφαλο της σάρκας αφού από τα ίδια στοιχεία αποτελείται η σάρκα και η λογική της σάρκας, από σκοτεινό πυρ και πνεύμα.

Το πυρ η σάρκα έχει ζωή όσο το συγκροτεί η ψυχή,και μένει η ψυχή ενωμένη με τα στοιχεία του σκότους.

Το πνεύμα της φύσης έχει διπολική λογική μεν αλλά σκοτεινή των συγκρούσεων με το αντίθετο του,  γι'αυτό και υπάρχουν τα άκρα όπως ο θάνατος, αλλά και όταν υπάρχει η ηδονή της ζωής πάντα φέρει τον πόνο στις αισθήσεις και στα συναισθήματα.

Ο βαρύς αέρας-πνεύμα της φύσης έχει διπολική λογική, διότι συνδέεται με τον ελαφρύ αέρα  που πλανάται πάνω από την ύλη, και ο ελαφρύς αέρας ενώνεται με το πνεύμα που περιβάλλει ολόκληρο το σύμπαν των ανώτερων κύκλων, οι οποίοι ενώθηκαν με τον Άγιο Λόγο.

Αλλά το πνεύμα της φύσης που πλανάται ως λογική στα έμβια όντα και στους ανθρώπους, είναι το δίπολο των συγκρούσεων των αντιθέτων και της διαμάχης μεταξύ τους (δράση-αντίδραση).

Πάντα θα υπάρχει σε αυτή την τρίτη διάσταση η σύγκρουση και διαμάχη των αντιθέτων, και γι'αυτόν τον Λόγο ακριβώς ήρθαμε!! Να επιφέρουμε μέσω των τέλειων ενεργειών της Αρμονίας της ψυχής την ανακαίνιση αυτού του σκοτεινού κατωφερή κύκλου από πυρ και πνεύμα, οπότε ήρθε ο Άνθρωπος-ψυχή να ενωθεί μαζί του, να κατανοήσει την δομή του ζώντας με το δικό του πυρ (σώμα), και την δική του λογική (εγκέφαλος-πνεύμα), και μέσω της Αρμονίας της νοητής του ουσίας ο Άνθρωπος Νους να επιφέρει την Αρμονία στην τρίτη διάσταση.


Είμαστε Άνθρωπος Νους-νοητή ουσία, μέσα στο ασώματο-σώμα την ψυχή, μια σταγόνα από την θάλασσα του Όλον Ανθρώπου, που είναι όμοιος με τον Θεό.

....

morfeas sky..............................

Σχόλια

 1. "Μπορεί να είμαι μία σταγόνα νοητής ουσίας, αλλά είμαι το ίδιο σημαντικός όσο το Όλον, διότι το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο που ανήκει στην ίδια ουσία έχει ακριβώς την ίδια σημασία και αξία."
  δηλαδη ολοι κατεχουμε ολη την γνωση και πληροφορια αρκει να μπορεσει γινει κατανοητο αυτο στον καθενα ξεχωριστα......η τουλαχιστον στην κρισιμη μαζα.....και κβαντικα να μεταδωθει και στους υπολοιπους ασυνειδητα αυτη η πληροφορια....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. +Together.We.Rise.
  Προς το παρόν η κρίσιμη μάζα ζει στην κοσμάρα της.Απλά βαριέται να σκέφτεται και δεν ξέρει να διακρίνει την έλξη από την αγάπη, οπότε όλα τα κοιτάζει ανάποδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και να το κάνω πιο ολοκληρωμένο το παζλ

  Είναι μετά δυνατόν να μεταβληθεί η κρίσιμη μάζα των ανθρώπων και να αλλάξει ο πολιτισμός και η πραγματικότητα μας; διαβάζω από έναν ψυχολόγο:

  "Βρες τον άνθρωπο σου χρησιμοποιώντας τον νόμο της έλξης".

  Αν είχαμε ιδέα τι είναι η έλξη και τι είναι η αγάπη ίσως να κατανοούσαμε ότι αυτό που ζει η ανθρωπότητα σήμερα δεν είναι Αγάπη, αλλά Έλξη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δικιο εχεις ...δεν λεμε τι φαινεται με την κρισιμη μαζα αυτην την στιγμη...λεμε οτι αν η κρισιμη μαζα φτασει στο επιπεδο που πρεπει τοτε θα μεταδωθει μεσω της συνειδητοτητας και σε αλλα μυαλα.....θα μπορουσα να πω οτι ο καθενας απο μονος του πρεπει να ξυπνησει χωρις να χρειαζεται να πεισει κανεναν...και επειδη οπως λες και εσυ δεν υπαρχει χρονος,τοτε οποτε και να επιτευχθει θα ειναι σαν να γινεται τωρα....οταν το αγχος του χρονου εξαφανιστει σε αρκετους ακομα ...τοτε καταλαβαινεις οτι δεν σε ενδιαφερει ποτε θα γινει αυτη η αλλαγη αλλα να γινει....πως να διακρινει την ελξη απο την αγαπη οταν ολα γυρω του δεν εχουν να κανουν με αγαπη...ασε που εχει μπερδευτει ο ορος αγαπη-ερωτας-ελξη....και κανενας δεν ξερει τι....ειναι τι....

   Διαγραφή
  2. Ότι είναι να γίνει έχει γίνει. Αυτό που ζούμε τώρα, για τον αληθινό εαυτό μας έχει ήδη τελειώσει. Έχω κάνει σχετικές αναρτήσεις με αυτό το θέμα ..εδώ για παράδειγμα.
   ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΩΜΑ: «§51. Οι μαθητές Του, Του είπαν:
   -Ποια ημέρα θα έρθει η ανάπαυση εκείνων που είναι νεκροί;

   Και ποια ημέρα θα έρθει ο καινούριος κόσμος;

   Εκείνος είπε: Εκείνο που περιμένετε έχει ήδη έρθει, αλλά εσείς δεν το γνωρίζετε».

   Νεκροί θεωρούνται όσοι βρίσκονται σ” όλα τα επίπεδα του Μάτριξ.

   Διαγραφή
  3. νεκροι θεωρουνται οσοι θελουν να ειναι σε ολα τα επιπεδα του Matrix.....και στους περισσοτερους τους αρεσει αυτο....εχουν αποδεχτει το Matrix και προσπαθουν να το διατηρησουν ......αλλα και να προσυλητισουν και αυτους που προσπαθουν να ξεφυγουν ....

   Διαγραφή
 4. Πνευματική διακήρυξη των 144.000

  1. Ο κόσμος είναι μέσα μου και μόνον μέσα μου απευθύνομαι…
  2. Οτιδήποτε υλικό είναι ψευδές και εικονικό από όπου κι αν προέρχεται…
  3. Τίποτε έξω από μένα δεν είναι ικανό να με αναπτύξει εσωτερικά…
  4. Αρνούμαι την πνευματική εστίασή μου σε οτιδήποτε πηγάζει απ’ έξω…
  5. Οι «άλλοι», είναι αντανακλάσεις του αισθητού κόσμου μέσα μου…
  6. Η ουσία της παρουσίας τους είναι πληροφορίες που δεν αντιλαμβάνομαι…
  7. Η εσωτερική μου ανάπτυξη, οδηγεί σε μείωση της παρουσίας τους…
  8. Αρνούμαι να θεωρώ τις συναθροίσεις ως εσωτερική ανάπτυξη…
  9. Ο εσωτερικός δρόμος είναι για τον κάθε ένα μοναδικός…
  10. Οι ομαδικές διδασκαλίες είναι μέρος του αισθητού κόσμου…
  11. Κάθε ομαδική συνάθροιση με απομακρύνει από τον Εαυτό μου…
  12. Αρνούμαι την οποιαδήποτε συμμετοχή μου σε συνάθροιση ή ομάδα…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είμαστε Νους κι ο κόσμος νοητός.
  Όλα είναι μέσα στον Νου μας.
  Ότι βλέπουμε αυτό πιστεύουμε και ζούμε.
  Πρώτα πρέπει να γνωρίσουμε τον εαυτό μας.
  Και μετά θα ξέρουμε ποιος εαυτός μας μιλά.
  Πολλοί δήθεν αφυπνισμένοι βλέπουν το είδωλο τους ως τον αληθινό εαυτό τους.
  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΉ.
  Αλλά μας ενώνει η ίδια ουσία όταν οδηγούμαστε από αυτήν.
  Είμαστε μονάδες του Όλον,διασπασμένες μεταξύ μας, μα ενωμένες με το Όλον εαυτό μας.
  Αυτός ο κόσμος διαχωρίζει το Όλον με το Εγώ.
  ΟΙ ΚΟΙΝΈΣ ΑΠΟΣΤΟΛΈΣ ΕΝΏΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΆΔΕΣ.
  Οποιος άνθρωπος λειτουργεί με το Εγώ δεν ανήκει στον φως.  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. απο τρελο και απο μικρο μαθαινεις την α-ληθεια.....αλλα και απο μοναχικο ανθρωπο ....θα προσθεσω εγω..... υπαρχουν παντως αρκετοι που ειναι τρελοι ....μικροι.....μοναχικοι.....(παλι καλα)

   Διαγραφή
 6. http://oneirosky.blogspot.gr/2015/11/blog-post_20.html?view=flipcard

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Στην ουσία ζούμε το σύνολο από τις προηγούμενες ζωές μας χωρίς όμως να αντιλαμβανόμαστε συνειδητά το παρελθόν μας, παρά αντιλαμβανόμαστε νοερά μόνον το υποτιθέμενο παρόν.
  Ολόκληρος ο ουρανός που βλέπουμε καθημερινά έρχεται από το παρελθόν εδώ σε εμάς στο παρόν.
  Τότε τι στιγμές είναι το παρόν όταν παρόν είναι το παρελθόν;
  Στιγμές είναι η ζωή στον χώρο και όχι χρόνος.

  Δεν υπάρχει ο χρόνος, είναι μία ψευδαίσθηση του μυαλού μας είναι το matrix το οποίο ζούμε.
  Κινούμαστε ως είδωλα του αληθινού μας εαυτού μέσα σε έναν χώρο, άρα υπάρχουμε ως είδωλα.
  Σκοπός μας να κατανοήσουμε τον χώρο και τον αληθινό μας εαυτό, και όχι να γίνουμε ένα με τον χώρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου