Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ.
Είμαστε όμοιοι ουσιωδώς με το άπλετο φως, η μεν ψυχή φέρει την ζωή ως σώμα μέσα από το καθαρό πυρ με τις τέλειες ενέργειες των δυνάμεων της αρμονίας, αλλά δεν είναι σώμα από φως, είναι το είδωλο της ζωής, σε έναν κόσμο είδωλο του φωτός και των σκιών του σκότους.

Μέσα στο αθάνατο σώμα της  ψυχής που είναι το είδωλο της αληθινής ψυχής από φως, υπάρχει η πρωταρχική νοητή ουσία, είναι η μόνη ουσία ουσιωδώς όμοια και Ομοούσια με το Νου από Φως.

Από άπλετο φως (φωτισμένος Νους) ενός μονοπολικού κόσμου, εισερχόμενος μέσα σε ένα διπολικό σύμπαν, έγινε ο Νους της Αρμονίας, της Αγάπης, των δυνάμεων της Αρμονίας, για να εξουσιάζει αυτόν τον κόσμο του διπόλου από πνεύμα όπου κάθε σκέψη έχει το αντίθετο της, το πνεύμα των δύο πόλων, το οποίο γεννήθηκε από την ένωση του Φωτός με τα στοιχεία του σκότους από ουρ και πνεύμα..το είδωλο του φωτός και τις σκιές του σκότους. της Ζωής και της ανυπαρξίας. το διπολικό πυρ και πνεύμα. 

Ήρθαμε να ζήσουμε και κατανοήσουμε την δομή και λειτουργία της διπολικής φύσης της οποίας δώσαμε ζωή μεν, αλλά αληθινός σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε τον τρόπο που λειτουργεί το πυρ από γη και νερό, μαζί με τον αέρα που είναι το διπολικό πνεύμα της φύσης, ώστε να πάρει το σύνολο των πληροφοριών ο Όλον Άνθρωπος αληθινός εαυτός μας, και να επανενωθούμε μαζί του, ώστε να εισέλθει ως Όλον και να ανακαινίσει τους κύκλους σε άπλετο Φως.

..
Είμαστε το απόλυτο τίποτα η ανυπαρξία, αλλά ταυτόχρονα είμαστε το παν η ίδια η ζωή.
Στην δική μας επιλογή είναι ποιον εαυτό θα επιλέξουμε να μας οδηγεί.
Όσα οδηγούνται από τον θάνατο Ή από την Ζωή.
Ο φόβος οδηγεί στον θάνατο.
Ο θάνατος είναι η αντινόηση το διπολικό πνεύμα, όλες οι αρνητικές σκέψεις, αλλά και οι θετικές σκέψεις του διπολικού πνεύματος είναι το είδωλο της ζωής.
Ή αποχή από το δίπολο της λογικής του πνεύματος φέρει την άνοδο στους κύκλους και μας οδηγεί στην πρωταρχική πηγή της αληθινής ζωής.


morfeas sky

Ο πόλεμος σε κάνει ένα με το δίπολο αυτού του θνητού κόσμου .

Πολεμώντας το αντίθετο σου γίνεσαι το άκρο του ενός πόλου, και ότι εστί πόλεμος σε κάνει επιρρεπή στο αντίθετο άκρο που ενώ το μισείς γίνεσαι ένα με αυτό αφού με τον δικό του τρόπο μάχεσαι.

morfeas sky

Σχόλια