ΠΕΡΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ - ΠΡΟ - ΦΗΤΕΙΑ ΠΡΟ - ΦΗΤΕΥΩ ΠΡΟ - ΦΗΤΗΣ
ΠΡΟ - ΦΗΤΕΙΑ
ΠΡΟ - ΦΗΤΕΥΩ
ΠΡΟ - ΦΗΤΗΣ


ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟ-ΦΥΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ
Αφού όλοι ασχολούνται τα τελευταία χρόνια με τις προφητείες, είπα κι εγώ να ασχοληθώ λιγάκι! και για να γίνει κατανοητό τι εννοώ, θα σας πω το εξής: άνθρωποι που δεν κατανοούν τι είναι ο Θεός, και απλά προσκυνούν αυτό που δεν κατανοούν, είναι αδιανόητο να συλληφθούν το θείο.Πρέπει να υπάρχει στην σκέψη μας η αγαθή πρόθεση προς την αλήθεια, και όχι την εκμετάλλευση και το κέρδος.
για παράδειγμα πρέπει να διορθώνουμε συνεχώς την όποια αντίληψη έχουμε για την αλήθεια, τα όποια λάθη που κάνουμε αναζητώντας την, και αυτό σημαίνει άλλωστε εξέλιξη! 


Κανείς μας δεν είναι τέλειος αλλά όλοι εξελισσόμαστε στον Νου! και όχι στο πνεύμα. Είμαστε Νους, άρα πρέπει να σκεφτόμαστε συνεχώς! και να μην μένουμε στάσιμοι σε όλα υπακούοντας ως καλοί σκλάβοι σε οτιδήποτε υποτάσσει την σκέψη μας!

Μην γινόμαστε λοιπόν άνθρωποι δίχως σκέψη, δίχως Νου, προτού αντιληφθούμε την αλήθεια μέσα από την σκέψη.

Μην γίνουμε άνθρωποι κοινοί θνητοί που σκέφτονται για τον θεό ανθρωποκεντρικά, όπως για παράδειγμα το καλό εναντίον κακού, κόλαση παράδεισος, αρνητικά συναισθήματα και θετικά, λύπη και χαρά, θάνατος και ζωή κτλ διότι αυτοί που πράττουν κατ'αυτόν τον τρόπο διπολικά, γίνονται ένα με αυτόν τον κόσμο δίχως να αντιληφθούν την αλήθεια, γίνονται ένα με το ζωϊκό βασίλειο, που είναι σαν να απόκτησαν μόλις τώρα μια ζωώδη λογική, και μάλλον χρειάζονται πολλά ακόμη μαθήματα ζωής πάνω στην Γη για να εξελιχθούν στον νου. 

ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΑ!!

Διότι το πνεύμα έχει αυτή ακριβώς την ιδιότητα!
Δεν έχει Νου!!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ  ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ, ΕΊΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΝΟΥΣ! ΕΊΝΑΙ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ!

Το πνεύμα θέλει να εξουσιάζει και ότι εξουσιάζει το κάνει με τον φόβο! και αυτό συμβαίνει γιατί το πνεύμα είναι ότι κατώτερο υπάρχει, και δεν ανήκει στην όλη δημιουργία του Θεού.

Ο Αληθινός Θεός δεν εξουσιάζει κανέναν!Αφήνει ελεύθερες όλες τις οντότητες να κάνουν τις επιλογές τους σύμφωνα με την λογική και την αντίληψη που διαθέτουν! και ότι επιλογές θα κάνουν αυτή την ζωή θα ζήσουν ότι δώσει κάθε οντότητα αυτό θα πάρει!!
Το Δίκαιο!!


Το Πνεύμα είναι η ίδια η ανυπαρξία! 
Είναι Πνεύμα!!

Ενώ ο Θεός γίνεται Υπάρχων μέσα από τις ψυχές!!

Το πνεύμα εξουσιάζει με τον φόβο, δεν έχει κάτι άλλο να κάνει ούτε και μπορεί! είναι κατώτατη αν μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε οντότητα, όπου κυριαρχεί με τον φόβο!! και πουθενά αλλού! Διότι όποιος έχει Νου ψυχής σκέφτεται  ώστε να κατανοήσει τα αυτονόητα!! και δεν φοβάται διότι αυτός που φοβάται μένει Στάσιμος σε Όλα! και στο σώμα και στον Νου!

Πάρτε τώρα και μια προφητεία έτσι για αλλαγή, να μην ακούμε όλο τις ίδιες που κατάντησαν χιλιοειπωμένες και πλέον βαρετές να τις ακούμε με το κάθε μπαμ που γίνεται παγκοσμίως στο πλέον μεγάλο μας χωριό τον πλανήτη-πλάνη της Γης.

morfeas sky


.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ
"ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ ΠΡΟΦΗΤΗΣ"
ΠΡΟ - ΦΗΤΕΙΑ
ΠΡΟ - ΦΗΤΕΥΩ
ΠΡΟ - ΦΗΤΗΣ

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟ-ΚΑΛΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ "ΠΡΟ - ΤΡΕΧΕΙ" ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΠΡΟΦΗΤΗΣ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

ΠΡΟΦΗΤΕΥΩ = ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΥΝΑ (ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)

Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 50% ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ!!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ

morfeas sky

Σχόλια