Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ) ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ..ΣΚΙΕΣ!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΑΥΓΟ - ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ - ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ

Είναι δυνατόν να μην προσέξω και αναλύσω αυτό που είπε ο Μάνος Δανέζης;


Είναι δυνατόν να ζούμε στα φωτεινά πεδία και να μην το ξέρουμε;
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Αποδεικνύεται ο Ερμής ο Τρισμέγιστος!! ο Ποιμάνδρης! διότι ο κόσμος που ζούμε, είναι η απομίμηση του φωτός!! η ενεργειακή δομή του από πυρ και πνεύμα! διότι είναι αδύνατον να υπάρχει το αρνητικό συναίσθημα μέσα στην ψυχή!! διότι στο άπλετο φως δεν υπάρχουν σκιές!! και στην δική μας ενεργειακή θάλασσα, υπάρχουν πολλές σκιές!! όπως ο δικός μας κόσμος, που αν και μια κοσμική υποτίθεται θάλασσα φωτός, είναι μια διπολική θάλασσα, από μια μίξη του φωτός με το σκότος!! γι'αυτό και οι σκιές στον δικό μας κόσμο βρίσκονται παντού!! 

η ενέργεια, αυτή η κοσμική θάλασσα από ενέργεια, μαζί με το πνεύμα της,  είναι η νοητή ζωή που βασίζεται στους αντίθετους πόλους, όπου μέσω της ΑΡΜΟΝΙΑΣ μπορούμε "κάτι" να δούμε από φως "έξω" από την κλειστή δημιουργία της κοσμικής διπολικής θάλασσας.

morfeas sky
....


Μάνος Δανέζης από την συνέντευξη του στο περιοδικό Ζενίθ..

Και η τρίτη αδυναμία που έχει το μάτι μας είναι αν δύο αντικείμενα είναι πιο κοντά από μια συγκεκριμένη απόσταση δεν τα αντιλαμβανόμαστε σαν δύο αντικείμενα, αλλά σαν ένα. Κοίταξε τώρα αν δεν είχαμε αυτές τις αδυναμίες του ματιού.
Για παράδειγμα αν βλέπαμε όλες τις ακτινοβολίες, τότε δεν θα βλέπαμε τίποτα! Θα ήταν ένας απέραντος 
ωκεανός φωτός γύρω μας, που δεν θα διέκρινες τίποτα, θα ήταν απλά ένα εκτυφλωτικό φως.

Σχόλια