ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ MATRIX; -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ-









Οπως βλέπετε στο σχεδιάγραμμα, ο Ιδεατός Άνθρωπος, ο Αληθινός μας εαυτός, διότι εμείς είμαστε το είδωλο του, και ζούμε εγκλωβισμένοι μέσα σε ένα όνειρο, έναν εικονικό κόσμο, ζει μέσα στον κύκλο εγκλωβισμένος από τα είδωλα του, δηλαδή εμάς! 

που περιμένει να ανακαλύψουμε τον αληθινό μας ιδεατό εαυτό, να θυμηθούμε ποιοι είμαστε που ζούμε τώρα, και να..ξυπνήσουμε!!
Αλλά αυτό προδιαθέτει σκέψη!! είμαστε Νους!! και ο Νους δεν δέχεται το οτιδήποτε πριν το κατανοήσει, γι'αυτό χρειάζεται συνεχής εγρήγορση της σκέψης του Νου της ψυχής!

Η ψυχή είναι το ενεργειακό σώμα με τέλειες ενέργειες των δυνάμεων της Αρμονίας, και υποδέχεται τον Νου του Ιδεατού Ανθρώπου, και τον οδηγεί περιφερόμενη όπως και όλες οι ανθρώπινες ψυχές που έχουν μέσα τους τον Νου, στο σύμπαν ως αέναες αεικίνητες που είναι, δίχως να τις επηρεάζει το διπολικό θνητό πυρ και πνεύμα.

Όταν όμως οι ψυχές ενσαρκώνονται την σάρκα, παίρνουν και το πνεύμα, και το πνεύμα είναι γεννημένο από το σκότος.
Λάθος μας τα έχουν πει ότι πνεύμα είναι ο Τριαδικός Θεός.(διαβάστε τον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ)


Αυτή την στιγμή, ο Ιδεατός Αληθινός Άνθρωπος, βρίσκεται σε στάση εγκλωβισμένος ζώντας το όνειρο ως ζωή μέσα από το είδωλο του δηλαδή ΕΜΑΣ!!!!

Ζούμε σε ένα matrix (θυμάστε την ταινία), και ότι αντιλαμβανόμαστε, είναι ένα ολόγραμμα όπου εμπεριέχει μέσα του την πραγματικότητα που ζούμε τώρα, και αυτή την ονομάζουμε πλανήτη Γη, και ολόκληρο τον κύκλο τον ονομάζουμε ως σύμπαν!

Οτι αντιλαμβανόμαστε είναι ένα όνειρο, οι αισθήσεις και τα συναισθήματα ανήκουν σε αυτόν τον εικονικό κόσμο αποκλειστικά, που σωματοποιεί τις ενέργειες-πληροφορίες-συχνότητες, τις οποίες συλλέγει από το περιβάλλον της Γης τον αέρα, το πνεύμα της φύσης.

Η σάρκα και το διπολικό της πνεύμα, είναι η κόλαση μας, γιατί ότι ζούμε δεν υπάρχει, είναι όνειρο απατηλό, και επειδή κάποια στιγμή μέσα από τις επαναλαμβανόμενες ενσαρκώσεις μας θα κατανοήσουμε την αλήθεια και θα ελευθερωθούμε, θέλει ο δημιουργός του matrix, το πνεύμα της διπολικής φύσης, να μας κρατήσει για πάντα κοντά του!!

Πως θα μας κρατήσει για πάντα κοντά του σε αυτόν τον εικονικό ψεύτικο κόσμο του;

Αν σήμερα έχουμε γίνει ήδη ένα με αυτόν τον κόσμο, και ο Χριστός είπε "Μην γίνεστε ένα με αυτόν τον κόσμο", παρόλα αυτά, έχουμε κάποια ελπίδα να ξαναθυμηθούμε τον Ιδεατό μας εαυτό και να ξυπνήσουμε.

Αν λοιπόν δεχτούμε το χάραγμα, θα πάρει την εξουσία από εμάς, να μας κρατήσει για πάντα κοντά του!!.. άχρι καιρού, μέχρι να ανακαινιστούν οι κύκλοι.
Το χάραγμα έχει την ικανότητα να μας κάνει να ξεχάσουμε για πάντα τον αληθινό εαυτό μας! τον "Άνθρωπο Όλον θεό".

Με λίγα λόγια είμαστε Νους, και θα μας σταματήσει την σκέψη!!
Την Υπερβατική σκέψη!! και θα μας κάνει Ένα με αυτόν τον κόσμο για πάντα, αυτό θέλει το πνεύμα της φύσης της Γαίας.


Οπότε δεν υπάρχει ξανά περίπτωση, έστω και η ελάχιστη να ξεφύγουμε και να ελευθερωθούμε από τον εικονικό κόσμο, ο οποίος είναι πλασματικός, ένα όνειρο απατηλό, που δεν υπάρχει πουθενά, παρά μόνον στο πνεύμα της σάρκας, που μας έκανε "
ένα με την σάρκα, και το διπολικό της πνεύμα, καλό-κακό, κόλαση-παράδεισος, δράση-αντίδραση.

 Ο άνθρωπος της Γης, είναι η σάρκα και το πνεύμα, αλλά η εικόνα του Ιδεατού του εαυτού είναι η ψυχή, οπότε αν ο Νους της ψυχής εγκλωβιστεί μέσα στην σάρκα και στο πνεύμα της σάρκας, τότε ως Νους δημιουργός που είναι, θα γεννά αυτό που πιστεύει, ότι του προστάζει το θνητό πνεύμα, και θα μένει εγκλωβισμένη  η ψυχή στις ενσαρκώσεις πάνω  στην Γη.

Είμαστε Δημιουργοί, και η σκέψη δημιουργεί τον κόσμο, και η θνητή φύση μας εγκλώβισε στον δικό της διπολικό κόσμο, και ελέγχει τον δικό μας Νου!~!!!

ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΌΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ!~!

ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΘΝΗΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ  ΕΓΙΝΕ ΘΕΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘ'ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ
ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΩΣ ΨΥΧΕΣ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΨΥΧΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΘΝΗΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ (ΔΙΠΟΛΙΚΟ) ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΘΝΗΤΗΣ ΦΥΣΗΣ


morfeas sky

Σχόλια