ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


Οπως βλέπετε στο σχεδιάγραμμα, ο Ιδεατός Άνθρωπος, ο Αληθινός μας εαυτός ο οποίος σ'αυτόν τον κόσμο είναι Νοητός, βρίσκεται εγκλωβισμένος μέσα σε ένα όνειρο των αριθμών, οι αριθμοί οι οποίοι δημιουργούν σχήματα και μορφές, εκτός από τις αισθήσεις, μέσα σε έναν αισθητό εικονικό κόσμο, εγκλωβισμένος από τα είδωλα του, δηλαδή εμάς, που περιμένει να ανακαλύψουμε την αλήθεια, να θυμηθούμε και να..ξυπνήσουμε.

Αλλά αυτό προδιαθέτει Νόηση, η ορθή λογική νοητή σκέψη, αλλά εμείς οδηγούμαστε από τα συναισθήματα που οδηγούν την όποια σκέψη, δηλαδή ο φόβος οδηγεί την σκέψη, οι ανάγκες που γεννά ο φόβος για το αύριο, διότι σ'αυτόν τον ψευτόκοσμο, ότι έχει αρχή έχει και τέλος. Και επειδή ΔΕΝ μας οδηγεί η ορθή λογική, γινόμαστε έρμαια των συναισθημάτων.


Ο Νους όμως δεν δέχεται το οτιδήποτε πριν το καταΝοήσει, γι'αυτό χρειάζεται ο ορθός Νοητός λόγος, και ποτέ η τυφλή πίστη των συναισθημάτων.

Αυτή την στιγμή, ο Αληθινός Άνθρωπος είναι Νοητός, διότι αφού βρισκόμαστε μέσα στην εικόνα - matrix τι είναι Αληθινό; το σώμα μας; τα συναισθήματα που δημιουργεί το σώμα μας; ή ο Ορθός Νοητός Λόγος; η Νόηση;

Ζούμε σε ένα matrix (θυμάστε την ταινία), και ότι αντιλαμβανόμαστε, είναι ένα ολόγραμμα όπου εμπεριέχει μέσα του την πραγματικότητα που ζούμε τώρα. Οτι αντιλαμβανόμαστε είναι ένα όνειρο, οι αισθήσεις και τα συναισθήματα ανήκουν σε αυτόν τον εικονικό κόσμο αποκλειστικά, που σωματοποιεί τις ενέργειες-πληροφορίες-συχνότητες, τις οποίες συλλέγει από το περιβάλλον της Γης το σώμα μας.

Η σάρκα είναι η δική μας κόλαση, δεν υπάρχει, είναι όνειρο απατηλό, και επειδή κάποια στιγμή μέσα από τις επαναλαμβανόμενες ενσαρκώσεις μας θα κατανοήσουμε την αλήθεια και θα ελευθερωθούμε, θέλει ο δημιουργός του matrix, το πνεύμα της διπολικής φύσης, να μας κρατήσει για πάντα κοντά του!!

Πως θα μας κρατήσει για πάντα κοντά του σε αυτόν τον εικονικό ψεύτικο κόσμο του;

Αν σήμερα έχουμε γίνει ήδη ένα με αυτόν τον κόσμο, και ο Χριστός είπε "Μην γίνεστε ένα με αυτόν τον κόσμο", παρόλα αυτά, έχουμε κάποια ελπίδα να ξαναθυμηθούμε τον Ιδεατό μας εαυτό και να ξυπνήσουμε.

Αν λοιπόν δεχτούμε με Ελεύθερη επιλογή μας, έστω από φόβο, το χάραγμα, είναι σαν να δίνουμε την εξουσία σε αυτόν που ελέγχει τον εικονικό κόσμο να ελέγχει 100% την όποια Νόηση διαθέτουμε.

Όπως το ανθρώπινο σώμα έχει την ικανότητα να σβήνει την Ανάμνηση της ψυχής μας,το χάραγμα έχει την ικανότητα να μας κάνει να ξεχάσουμε για πάντα τον αληθινό εαυτό μας. 

Με λίγα λόγια θα μας σταματήσει την όποια ορθή νοητή λογική σκέψη, την Υπερβατική σκέψη, και θα μας κάνει Ένα με αυτόν τον ψευτόκοσμο, για πάντα.

Και από δημιουργοί αυτού του εικονικού κόσμου, θα αφομοιωθούμε από το κτιστό δημιούργημα μας που του δώσαμε την τεχνητή νουμοσύνη, και όσο βρισκόμαστε μέσα στον δικό του κόσμο τρέφεται από εμάς, συντηρώντας στην ζωή αυτό το τερατούργημα το οποίο δημιούργησε η τεχνητή νοϋμοσύνη που αφομοιώθηκε από το σκότος, την Ύλη.

Τώρα, τι ακριβώς είναι η Υλη, είναι άλλο θέμα που έχω αναφερθεί σε κείμενα μου πολλές φορές. Θα μπορούσα μόνο να πω ότι το δοχείο της Ύλης είναι το στυγνόν σκότος, το αντίθετο της ζωής, που βρισκόταν μέσα στο Φως, αδρανή αποκομμένο από την κίνηση διότι ΔΕΝ έχει Νόηση, τον Λόγο,  αλλά ακόμη και Αδρανή έχει μόνον αισθήσεις, και επειδή το Φως είναι η Ζωή, η Νοητή Ζωή, δίνει στα πάντα την ζωή, έτσι λοιπόν έδωσε την Νοερή ζωή στο στυγνόν σκότος των πλανητών που δημιούργησε ο Λόγος, τα άλογα στοιχεία το νερό (βλέπε η μνήμη του νερού) μαζί και το στυγνόν σκότος το πιο κατωφερή στοιχείο από γη, και γεννήθηκε η σάρκα, από γη-νερό, και πνεύμα νοερό από αέρα και φωτιά.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!! Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ - ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΟΔΥ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Έχεις ελεύθερη επιλογή

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας