ΑΓΑΘΟΣ ΣΗΜΑΙNΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ!! ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΔΙΚΑΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ  ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ -ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ- ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΔΙΚΙΑ -ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ.
Και επειδή συμβαίνει να έχει επικρατήσει ο σκοταδισμός μέσω του φόβου, ώστε να ελέγχει η κάθε μορφής εξουσία την μάζα των ανθρώπων, φτάσαμε στο σημείο κανείς να μην αντιστέκεται απέναντι στην κάθε μορφής αδικία.

Μην σκέφτεσαι Έλληνα! απλά προσκύνησε τον θεό σου, που σου μάθαμε εμείς να υπακούς! Εσύ κοίταξε το δικό σου συμφέρον! σώσε τον εαυτό σου! από τον ολοκληρωτικό πόλεμο που σου κάνουμε στο μυαλό και στα συναισθήματα σου! ο σώσων εαυτό σωθήτω! Αυτό σου μάθανε Έλληνα! και αυτούς προσκυνάς!
Αυτούς που σε έκαναν ένα με το εγώ σου! να σκέφτεσαι πως θα σώσεις το τομάρι σου κάνοντας μετάνοιες όλη την ημέρα και την νύχτα! 
Αλλά δεν σκέφτηκες ποτέ σου, ότι όταν αγαπάς αφού αγάπη και δίκαιο είναι ο θεός, ότι πρέπει να προσπαθείς να αγαπάς αλλά και για το δίκαιο! κι εσύ τι κάνεις; προσκυνάς! μένοντας αδρανής σε όλα!! Μην τυχόν και πέσεις σε πλάνη και πας στην κόλαση που σου έχουν πλάσει στο μυαλό σου!
Με αποτέλεσμα να αγαπάς μόνον τον εαυτό σου και το δικό σου συμφέρον μαζί με τους ομοιδεάτες σου.
Και αν αυτό που κάνεις το θεωρείς δρόμο του φωτός προς τον παράδεισο, είναι γιατί δεν κάθησες να σκεφτείς ποτέ τι είναι αυτό που σου δίδαξαν, και με αυτόν τον τρόπο δίχως δική σου σκέψη, αφού σου απαγόρεψαν να σκέφτεσαι χάρην της δήθεν πλάνης, δεν έχεις την δική σου βούληση, ούτε ελεύθερη επιλογή, και ακολουθείς ως πρόβατο τον όποιο εξουσιαστή σου, να σε εξουσιάζει σώμα και ψυχή, αφού σε κατάντησε να ζεις ως πρόβατο, ως δούλος! μια άβουλη σάρκα δίχως νου, μέσω του φόβου και της κατατρομοκράτησης σου, αφού ποτέ δεν άφησες ελεύθερο τον εαυτό σου να εκφράσεις την ελεύθερη δική σου σκέψη, διότι έμαθες όλη σου την ζωή  να μην σκέφτεσαι αλλά μόνον να υπακούς!!


Σχόλια