ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΝΗΤΟ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ;

Ποιος είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ στην Γη; και ποια είναι η αληθινή ουσία μας;


Τα Φωτεινά Πεδία είναι ο χώρος το σύμπαν το οποίο είναι άπειρα μεγάλο, και όχι κλειστό πεπερασμένο όπως το θνητό διπολικό σύμπαν όπου ζούμε σήμερα. 
Στα φωτεινά πεδία η ζωή είναι άπλετο φως και όχι ενέργεια, και όπου υπάρχει άπλετο φως, τα πάντα ζουν για πάντα, δεν υπάρχει ίχνος σκιάς γι'αυτό δεν υπάρχει τίποτα σκοτεινό αρνητικό η θετικό.
Δημιουργούμε με μια σκέψη τα πάντα, όπως μπορούμε εμείς εδώ να το..ονειρευτούμε.

Τι είναι όμως όνειρο; και τι η ζωή;
Ζωή από φως είναι ένας νοητός κόσμος από φωτεινές σκέψεις όπου κάθε θέλημα των σκέψεων μας, παίρνει αμέσως νοερά μορφή, και το ζούμε στον μέγιστο βαθμό που ούτε καν δύναται να κατανοήσει η θνητή μας λογική.
Γι'αυτό και δεν δύναται να ζήσουν στα φωτεινά πεδία όντα δίχως το φωτεινό σώμα, άρα κανένα θνητό ον δεν δύναται να ζήσει ποτέ στα φωτισμένα πεδία. Μα ούτε και δύναται να υπάρξει καμιά σκέψη πέραν του Αγαθού. Και αυτό συμβαίνει διότι αυτή η τεράστια και ακατάλυπτη δύναμη, το πυρ των φωτεινών πεδίων, είναι τόσο ακατάληπτο που δεν δύναται να το αγγίξει κάτι πέραν του απόλυτου Αγαθού.
............

Ο Πατέρας Νους Θεός γέννησε τον Άνθρωπο όμοιο με τον εαυτό του, αλλά και κατ'εικόνα. Όμοιο στα Φωτεινά Πεδία, ως Όλον Νους Δημιουργός, αλλά και ως εικόνα του, για να ανταπεξέλθει στην μεγάλη του αποστολή! 
Να κατανοήσει το σκότος που γέννησε την σκοτεινή ύλη, να ζήσει μέσα σε αυτή, και να την απορροφήσει! κάνοντας την Φως!
Άπλετο Φως! Να δημιουργήσει ως δημιουργός κι αυτός την ζωή μέσα στο σκότος γεννώντας την ζωή, και να την κάνει άπλετο φως!! γεννώντας την ζωή μέσα στον ίδιο τον θάνατο!
και ως τελείωση να νικήσει τον θάνατο!..Αυτή και η μεγάλη του αποστολή.Και αφού έζησε στα φωτεινά Πεδία ο Άνθρωπος, και αφού κατανόησε όλη την δημιουργία, και αφού έγινε κι αυτός Δημιουργός στα Φωτεινά Πεδία, θέλησε ο Άνθρωπος να ζήσει για να κατανοήσει  την σκοτεινή ύλη που γεννήθηκε από το αντίθετο του Φωτός, κάπου στον χώρο μακριά από τα φωτεινά πεδία.

Εκεί μισογεννημένο καθώς ήταν το σκότος, με τον Άγιο Λόγο ο Πατέρας Νους Θεός ενώθηκε με το σκότος, και έγινε μία μίξη από φως και σκοτάδι, το οποίο ως Ζωή και Φως που είναι ο Θεός, πήρε αυτό το ανάμικτο μίγμα, και δημιούργησε ένα κλειστό πεπερασμένο σύμπαν, όπου μέσα σε αυτό δημιούργησε την ζωή σύμφωνα με τους νόμους που διέπουν τον δυαδικό κόσμο..από ενεργειακή δομή,  που η φύση του έχει την θετική και αρνητική ροπή σε όλα.Και έτσι άρχισε το μεγάλο ταξίδι!!

Ο Άνθρωπος με μια του επιθυμία βρέθηκε μέσα στην θνητή ενεργειακή δυαδική φύση, και από Όλον που ήταν, διασπάστηκε σε αμέτρητες ψυχές, με καθαρή τέλεια ενέργεια αφού προέρχεται η ουσία του από το άπλετο φως, και κάθε ψυχή μεταφέρει τον δικό του Νου, ως απειροελάχιστο τμήμα του Αρχικού Ανθρώπου Όλον.

Και έτσι άρχισαν οι ψυχές να περιφέρονται στο διπολικό σύμπαν με το τέλειο μονοπολικό ενεργειακό τους σώμα, και όταν επιθυμούν να ζήσουν και φέρουν την ζωή μέσα στα ουράνια σώματα της θνητής φύσης, ενσαρκώνονται το σώμα της θνητής φύσης, και ζουν με αυτό τον θνητό κόσμο μέσα από το δίπολο της θνητής φύσης της δράσης και αντίδρασης, και ο έρωτας είναι η έλξη που δημιουργήθηκε για να φέρει την ζωή σε αυτό το θνητό δυαδικό σύμπαν.

Όποια ψυχή όμως γίνει ένα με τον έρωτα της φύσης, κινδυνεύει να γίνει ένα με την δυαδική διπολική φύση, και να χάσει την αληθινή της ουσία, και να ξεχάσει την αποστολή της, και να περιφέρεται σε αμέτρητες θνητές ζωές, ενσαρκώμενη στα πιο κατώτατα σώματα της δυαδικής φύσης.

Όποια ψυχή κατανοήσει την αληθινή της ουσία, θα ανέλθει στα ανώτερα πεδία αυτού του επταδιάστατου σύμπαντος, όπου εκεί όλα είναι πιο αιθερικά τα σώματα, και θα μπορέσει να ελέγξει εξουσιάσει το θνητό διπολικό σύμπαν, και στην συνέχεια αφού έχει ολοκληρώσει πλέον την αποστολή στην οποία της ανατέθηκε, θα ανέλθει και θα ενωθεί έξω από το θνητό σύμπαν με την αληθινή ουσία της τον Άνθρωπο Όλον. 

Όσες ψυχές παραμένουν βυθισμένες και έχουν γίνει ένα με το σκοτάδι, θα περιφέρονται μέσα σε αυτό, άχρι καιρού, έως ότου ανακαινιστεί το σύμπαν και γίνει πλέον Φως και Ζωή.

morfeas sky

Σχόλια