ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; 

ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;


Ποιοι και τι ακριβώς είμαστε εμείς οι άνθρωποι; και τι περιβάλλον είναι αυτό που ζούμε; διότι για να ανακαλύψουμε την αλήθεια, πρέπει πρώτα να αντιληφθούμε την πραγματικότητα μας.


Πρέπει πρώτα να γίνουμε παρατηρητές της ζωής, μέσα από το σύνολο των εμπειριών μας, και θα επιλέξω να ξεκινήσω από την γέννηση μας, μέσα από την οποία αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τον χώρο, την πραγματικότητα, την ζωή, όπως μας τον διδάσκουν και αντιλαμβάνονται οι προηγούμενοι από εμάς, και αυτοί συγκρότησαν με την σειρά τους μια κοινή αλήθεια, μέσα από την κοινωνία ανθρώπων ενός κράτους, και το κράτος εξουσιάζει οδηγεί και διοικεί, ένας μικρός αριθμός ανθρώπων, οι οποίοι αν καταφέρουν να κρατήσουν την εξουσία για πολύ καιρό, επιβάλλουν την δική τους αλήθεια στην κοινωνία, μέσω της εκπαίδευσης, της επιστήμης, και των θρησκειών, για να ελέγχουν την κοινωνία το κράτος, μεταλαμπαδεύοντας την δική τους πραγματικότητα που επέβαλλαν και στις επόμενες γενεές.

Αυτή η αλήθεια με το πέρασμα του χρόνου γίνεται συνείδηση, και πλέον επικρατεί ως η μόνη υπάρχουσα αλήθεια στο κάθε κράτος έθνος, και αν κάποιος καταφέρει να εξουσιάσει όσο περισσότερα κράτη, στο τέλος θα επικρατεί μία παγκόσμια κοινή αλήθεια, η οποία θα ανήκει σε σκέψεις ελάχιστων ανθρώπων για όλους.
Και θα φτάσουμε στο σήμερα, όπου δέκα άνθρωποι θα ελέγχουν τον τρόπο σκέψης του συνόλου επτά δις ανθρώπων.

Ως συμπέρασμα, ότι γνωρίζουμε σήμερα ως αλήθεια τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια, είναι η γνώση που μας δόθηκε από την εξουσία, η οποία αποτελείται όπως είπαμε από ελάχιστους ανθρώπους.
Και ότι πει είναι νόμος! και όποιος διαφωνεί βγαίνει έξω από την κοινωνία ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ.

Αν τώρα, αυτή η αλήθεια, έχει να κάνει με την αντίληψη των πέντε αισθήσεων και συναισθημάτων, τότε επιβάλλουν στην ανθρωπότητα να αντιλαμβάνεται την αλήθεια μέσα από τα προηγούμενα.
Επειδή όμως κάποιοι θα αντιληφθούν την αλήθεια πέρα από την ύλη, δημιούργησαν τις θρησκείες, για να καλύψουν αυτόν τον πνευματικό χώρο της αλήθειας, αλλά και τις επιστήμες, ώστε να καλύψουν τα πάντα γύρω από το πέπλο κάθε διαφορετικής σκέψης ως ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΗΣ από την παγκόσμια κοινωνία, η οποία πλέον με την χρήση της τεχνολογίας έγινε ένα παγκόσμιο χωριό και μεταλλάχτηκε σε..σύστημα εικονικής πραγματικότητας, ένα matrix που το ελέγχουν δέκα άνθρωποι....
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΏΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ΅:
Αυτούς τους δέκα ανθρώπους ποιοι τους ελέγχουν;
Άρα για ποια αλήθεια μιλάμε; των δέκα ανθρώπων;
Ήρθε ο καιρός να αρχίσουμε να..ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ εμείς οι ίδιοι!

Γι'αυτό λοιπόν, πρέπει να έχετε ως οδηγό στην ζωή το ένστικτό σας! και ποτέ την λογική σας! διότι η λογική, ανήκει σε αυτούς τους δέκα ανθρώπους!

morfeas sky  

Σχόλια