ΙΑΠΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 666 (καλού - κακού)


ΙΑΠΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 666 (καλού - κακού)
Για το 666 τα πράγματα απλοποιούνται όταν τα δούμε ως αριθμούς στο αρχαίο Ελληνικό σύστημα αρίθμησης, δηλαδή τα γράμματα χξϛ΄. Σύμφωνα με τον Κώδικα του Έλληνος Λόγου, το Χ (600) σημαίνει τα χοϊκά σώματα, το Ξ - ΚΣ (60) την κάσα που στα αρχαία σημαίνει οικία - καλύβη και άρα κάθε σώμα εδώ κάτω που περιέχει έσω χώρο και το ς', δηλαδή ΣΤ" (6) που σημαίνει την στερέωση της ενεργείας. Με μιά απλή παρατήρηση, βλέπουμε πως ότι αφορά στο 666, αντιπροσωπεύει την ύλη και η προσκόλησή μας σε αυτήν, μας κάνει δούλους του Σατανά. Νομίζω πως τα πράγματα είναι απλά!

ΙΑΠΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 666 (καλού - κακού)
Ψάχνοντας για τον ΙΑΠΕΤΟ βρήκα κάτι σημαντικό, σχετικά με τον κόσμο όπου ζούμε του καλού - κακού και έχει σχέση με την μυθολογία τις θρησκείες τα ζώδια...περίεργο δεν είναι; για δείτε και σκεφτείτε..

Είναι θέμα όχι δαιμονοποίησις των αριθμών, αλλά μέσα από την τελειότητα των αριθμών να δούμε την αλήθεια!

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ
6=1+1+1+1+1+1=6 (μονάδες)
2+2+2=6 (δυάδες)
3+3=6 (τριάδες)
1χ2χ3=6 (πολλαπλασιασμός)
1+2+3=6 (πρόσθεση)

Τι συμβολίζει αυτό το 666;
Το καλό και το κακό;
ο 6=έξι είναι ο 1ος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
αλλά λόγω της δισυνθετότητος του καλού-κακού
τόσον στον άνθρωπο όσο και τον κόσμο
666=καλού
666=κακού

Μήπως ο Ιαπετός είναι η δύναμη του κακού; το αρνητικό αυτού του τέλειου αριθμού; (Tιτάνες)
Και μήπως ο Δίας συμβολίζει την θετική δύναμη του καλού; αφού πολέμησε τον Ιαπετό; (Τιτάνες)

Η μήπως συμβαίνει το αντίθετο; ο Δίας να είναι ο κακός; και ο Ιαπετός ο καλός;
Ποιοι είναι οι Τιτάνες;;;; Την ιστορία μην ξεχνάμε την γράφει ο ισχυρός, και ποιος κυβερνά τον κόσμο μας; ο καλός; 
Ο κακός φυσικά αφού μας κρατά δέσμιους μέσα στη Λήθη και την σκλαβιά γενικώς είτε του πνεύματος είτε στην ύλη.
Άλλωστε το καλό και το κακό ανήκουν στον ίδιο δημιουργό του σκότους! το δίπολο των αντιθέτων του ίδιου νομίσματος.

Διαβάστε εδώ για να κατανοήσετε τι είναι το δίπολο των αντιθέτων:
ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ : ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ;;;
Τον Ιαπετό αναφέρουν ήδη ο Όμηρος και ο Ησίοδος ως κυβερνήτη των Τιτάνων και του κόσμου πριν την επικράτηση του Δία, και ότι ακόμα σε ορισμένες περιοχές τον αναγνώριζαν ως «δημιουργό» των ανθρώπων, ακόμη και μετά την επικράτηση του Δία.

Κατανοείτε τι λέει; ότι ο Ιαπετός δημιούργησε τους Ανθρώπους!! ποιους ανθρώπους όμως;;; τις Μονάδες ανθρώπινες ψυχές που φέρουν την δική του νοηματική ουσία, (Νου και Λόγο Αδιαίρετο) που θα ενσαρκωθούν τα αισθητά σώματα του Δία. 

Διότι στην αρχή ο Ιαπετός (ο Άνθρωπος δεύτερος θεός) ενώθηκε με την φύση των Επτά Ουρανών, και εξουσίαζε τα πάντα, διότι όλα τα αισθητά σώματα που ενσαρκωνόταν οι ανθρώπινες ψυχές ήταν αρσενικοθήλυκα και συμβατά με την ανθρώπινη ψυχή, οπότε οδηγούσε ο νοηματικός λόγος της ανθρώπινης ψυχής όλα τα σώματα.

Όταν διέσπασε ο Κρόνος (ο δεύτερος Νους δημιουργός) τον σύνδεσμο της Αρμονίας, τα πάντα μέσα στους Επτά Ουρανούς διασπάστηκαν οπότε κάθετι έχει πλέον και το αντίθετο του.

Τα αισθητά σώματα διασπάστηκαν σε αρσενικό και θηλυκό, και οι ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές έπεσαν σε Λήθη, οπότε χάθηκε η σύνδεση με τον νοηματικό Λόγο της ψυχής που οδηγούσε τα αισθητά ανθρώπινα σώματα, και πλέον τους ανθρώπους τους οδηγούν μόνον οι Αισθήσεις!!  

Και επειδή εικόνα της ζωής είναι οι ψυχές που φέρουν μέσα τους τον νοηματικό λόγο του ανθρώπου δεύτερου θεού, (Ιαπετού), πλέον αφού χάθηκε η επαφή των ενσαρκωμένων ανθρώπων με τον νοηματικό Λόγο της ψυχής τους, και δεν ζουν, αλλά βρίσκονται στην ανυπαρξία των αισθήσεων. (κόσμος των παραισθήσεων). 


Η μήπως ο αριθμός 666 συμβολίζει τον κόσμο των αντιθέτων (καλού - κακού) και εμείς θα επιλέξουμε ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε στην ζωή μας;
Είναι θέμα όχι δαιμονοποίησις των αριθμών, αλλά μέσα από την τελειότητα των αριθμών να δούμε την αλήθεια!

+6=ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ
+66=ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ
+666=ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

-6=ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΝΟΜΟΙΟΣ-ΑΦΥΣΙΚΟΣ
-66=ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ-ΑΝΗΘΙΚΟΣ
-666=ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ-ΕΓΩΠΑΘΗΣ

αλλά λόγω της δισυνθετότητος του καλού-κακού
τόσον στον άνθρωπο όσο και τον κόσμο
666=καλού
666=κακού

ιαπετός=10+1+80+5+300+70+200=666
Σημ: ο Ιαπετός συμβολίζει το κακό μήπως;
κακό:
-6=ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΝΟΜΟΙΟΣ-ΑΦΥΣΙΚΟΣ
-66=ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ-ΑΝΗΘΙΚΟΣ
-666=ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ-ΕΓΩΠΑΘΗΣ
...............................

Διότι ο Δίας (καλό) πολέμησε τον Ιαπετό
(κακό) 

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ;;;

............

στα συν έχουμε:
ΣΥΝ=+ 666 ΘΕΤΙΚΟΣ
Ι-ΣΧΥΡΟΣ(ΠΝΕΥΜΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ)
Α-ΓΑΠΩΝ(ΑΓΑΠΗ)
Π-ΑΡΕΧΩΝ(ΠΝΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΝ ΕΓΩ)
Ε-ΓΚΡΑΤΗΣ(ΨΥΧΗ)
Τ-ΕΛΕΙΟΣ(ΥΛΗ)
Ο-ΦΕΙΛΕΤΗΣ-τοις πασι(ΝΟΗΣΗ)
Σ-ΟΦΟΣ(ΣΟΦΙΑ)

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ
Στα μείον έχουμε:
ΜΕΙΟΝ=- 666 ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
Ι-ΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ=ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ
Α-ΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ=ΝΟΗΣΗ
Π-ΑΘΩΣ=ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΚΑ ΠΑΘΗ=ΨΥΧΗ
Ε-ΓΩΠΑΘΗΣ=ΕΓΩΪΣΤΗΣ=ΕΓΩ
Τ-ΛΩΣ-ΤΛΗΜΩΝ=ΛΥΓΙΖΕΙ-ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ-ΔΥΣΤΥΧΗΣ=ΥΛΗ
Ο-ΡΥΟΜΕΝΟΣ=ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ=ΑΝΤΙΑΓΑΠΗ
Σ-ΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ=ΣΥΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟΣ-ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ=ΑΝΤΙΣΟΦΙΑ

morfeas sky
..........................................
..................


Οι Τιτάνες
Παιδιά της Γαίας και του Ουρανού: 


(Το δοχείο της Ύλης Γαία των επτά ουρανών του κτιστού κόσμου)
Ο άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως του Αρχέτυπου κόσμου όπου ήρθε να ζήσει και κατανοήσει τον κτιστό κόσμο του κατώτερου (μικρότερου) αδελφού του δεύτερου Νου δημιουργού).

Ωκεανός
Τηθύς
Κοίος
Φοίβη
Υπερίων
Θεία
Κρίος
Ιαπετός
Θέμις
Μνημοσύνη
Κρόνος
Ρέα


Παιδιά του Ιαπετού
και της Ωκεανίδας Κλυμένης:


Στον κατώτερο ουρανό από τους επτά, ο Άνθρωπος δεύτερος θεός (Ιαπετός) με τις δικές του ψυχές που ενώθηκε με την φύση και ενσαρκώθηκαν τα σώματα αυτού του ουρανού.

Όλα τα ενσαρκωμένα αισθητά σώματα στους επτά Ουρανούς είχαν την ίδια αισθητή φύση όμοια με των Επτά Διοικητών...αρσενικοθήλυκα σώματα που αιωρούνταν στον αέρα....μέχρι που διασπάστηκαν σε αρσενικό και θηλυκό από τον Κρόνο.

Άτλας
Προμηθέας
Επιμηθέας
Μενοίτιος
Παιδιά του Υπερίωνα και της Θείας:
Ήλιος
Σελήνη
Ηώς


Στην Ελληνική μυθολογία ο Ιαπετός (ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως) μαζί με τον μικρότερο αδελφό του, τον Κρόνο. (δεύτερο Νου δημιουργό του κτιστού κόσμου) ήταν οι ισχυρότεροι των τιτάνων και προπάντων εκείνοι ήταν (οι Τιτάνες) στους οποίους εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη εχθρότητα του Δία μετά τη νίκη του.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ;;;;;

Είναι οι ανθρώπινες ψυχές η εικόνα της ζωής, που δημιούργησε ο άνθρωπος δεύτερος θεός!....που ενσαρκώθηκαν τα κτιστά θνητά αισθητά σώματα της φύσης στον Ουρανό του Δία! 
Η φύση που ερωτεύτηκε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό (Ιαπετό) και ενώθηκε μαζί του!! χάνοντας την εξουσία ο Δίας!!
Και από την ένωση αυτή με τη φύση γεννήθηκαν οι ΤΙΤΑΝΕΣ!!

Και η φύση απέκτησε από τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, όλες τις ενέργειες της φύσης των Επτά Διοικητών και στους επτά ουρανούς!! και δημιούργησε τα δικά της ανθρώπινα σώματα που θα ενωθούν με τις ψυχές του ανθρώπου δεύτερου θεού.(Ιαπετό).

Έτσι λοιπόν χάθηκε η εξουσία και του Κρόνου δεύτερου Νου δημιουργού μέσα στον κτιστό κόσμο!! και στα δικά του δημιουργήματα τους επτά Νους Διοικητές!! ανάμεσα τους στον πιο κατωφερή ουρανό ο Διοικητής Δίας.

Διέσπασε τα πάντα ο Κρόνος, έλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας στο δοχείο της Ύλης,  και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός έχασε την επαφή με όλες τις ψυχές στους Επτά Ουρανούς!!
Και οι ανθρώπινες ψυχές φυλακίστηκαν στον δικό μας Ουρανό στα διασπασμένα σώματα του Δία!!

ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ!!! 
ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ!!

Ο Ιαπετός ήταν γιος του Ουρανού και της Γαίας και σύζυγος της Κλυμένης, της κόρης του Ωκεανού ή της Ασίας ή της Αίθρας ή της Θέμιδας η οποία και αναφέρεται ως μητέρα του Προμηθέα. 

Γιοι του υπήρξαν ο Προμηθεύς, ο Άτλαντας, ο Επιμηθέας και ο Μενοίτιος καθώς και άλλοι ακόμη περίφημοι “Ιαπετίδες” όπως ονομάστηκαν. 

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως γεννήθηκε όμοιος με τον Πατέρα όλων Ζωή και Φως. Θέλησε να ζήσει και κατανοήσει όλα τα δημιουργήματα που εξουσιάζει. Και  ο Πατέρας του  τον συγχώρησε γι'αυτό.

Εισήλθε στην κτιστή διττή δημιουργία του "αδελφού" του δεύτερου Νου δημιουργού,  για να την ανακαινίσει σύμφωνα με το Πρότυπο του Πανάγαθου Φωτός, αφού πρώτα ζήσει και κατανοήσει την λειτουργία του με τις δικές του Μονάδες-ψυχές..

Και Από Φως έγινε κι αυτός Νους δημιουργός σαν τον "αδερφό" του, και από Ζωή έγινε εικόνα της ζωής με τις δικές του ψυχές που φέρουν τον δικό του νοηματικό Λόγο!! ώστε να μπορεί να οδηγεί τα ενσαρκωμένα σώματα στους Επτά Ουρανούς του Κτιστού κόσμου.Σημαντικότεροι δε εξ αυτών φέρονται ο Άτλας που βάσταγε στου ώμους του τον Ουράνιο θόλο (τον κτιστό κόσμο!!)  αλλά και ο δαιμόνιος Προμηθεύς, ο μόνος εκ των Ιαπετιδών που δεν πολέμησε στο πλευρό των τιτάνων κατά την τιτανομαχία.

Τον Ιαπετό αναφέρουν ήδη ο Όμηρος και ο Ησίοδος ως κυβερνήτη των Τιτάνων και του κόσμου πριν την επικράτηση του Δία και ότι ακόμα σε ορισμένες περιοχές τον αναγνώριζαν ως «δημιουργό» των ανθρώπων, ακόμη και μετά την επικράτηση του Δία όπως στη Κνωσό, στην Αρκαδία, Κιλικία και αλλαχού. 


Άρα ο Δίας δεν επικρατεί σε όλους τους Ουρανούς του κτιστού κόσμου!! Διότι ο Δίας είναι ο Διοικητής του πιο κατωφερή Ουρανού της Ύλης!! τον δικό μας υλικό κόσμο!!

Ιδιαίτερα ως σύζυγος της Ασίας θεωρούταν ως γενάρχης των λαών της Ευρώπης και της Βορειοδυτικής Ασίας, των οποίων όμως αρχηγό η Παλαιά Διαθήκη παραδέχεται τον Ιάφεθ, τον γιο του Νώε (του οποίου το όνομα ενδέχεται να είναι παραφθορά του Ιαπ-ε-του - θεού).

Τα αντέστρεψαν όλα!!~ δημιούργησαν εκατό θρησκείες για να ξεχάσουμε την Αληθινή μας ταυτότητα!~!~!~ ότι η ίδια η ΖΩΗ που δίνει σε όλα τα αισθητά σώματα είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως με τις δικές του ψυχές που ενσαρκώθηκαν τα σώματα!!

Έτσι εκ του Ιαπετού προέκυψαν οι σύγχρονες αντιλήψεις και θεωρίες περί «Ιαπετικής φυλής» και «ιαπετικής γλώσσας».
Τέλος ο Δίας μετά τη νίκη του, καταγκρέμισε τον Ιαπετό, στα σκοτεινά τάρταρα μαζί με τους υπόλοιπούς τιτάνες.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΑΡΤΑΡΑ;;;;;Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ!~! Η ΣΑΡΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ!!~ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ Ο ΔΙΑΣ!~!!~~! ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΛΗΘΗ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ!!

ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ 12+12 ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑ
(7+5@5+7)
12 ΤΙΤΑΝΕΣ-6+6 ΑΡΡΕΝΑ-+ΘΗΛΕΑ


Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΟΚΟΘΗΛΥΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΔΙΧΩΣ ΦΥΛΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΛΟΓΑ ΖΩΑ!!

ΧΑΘΗΚΕ Ο ΝΟΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!

ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΟΓΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ!! ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ!!


Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ!!!~ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ-ΣΚΟΤΟΣ-ΛΗΘΗ-ΑΓΝΟΙΑ!!

12 ΘΕΟΙ-ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ=6+6
12 ΠΡΟΦΗΤΕΣ Π.Δ-12 ΜΑΘΗΤΕΣ Κ.Δ(ΙΣ.ΧΡ)
(12 ΖΩΔΙΑ-12 ΑΘΛΟΙ ΗΡΑΚΛΗ ΚΛΠ)

ΙΑΠΕΤΟΣ

ΙΑ-ΠΕΤΟΣ=ΑΕΙ ΠΕΤΑ=ΑΙΩΝΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ-ΙΠΤΑΤΑΙ-ΑΕΤΟΣ
ΙΑ=ΓΙΑ=Ο ΓΙΑ-ΧΒΕ=Ο ΩΝ
ΙΑΦΕΘ-ΙΑΠΕΤ
4 ΤΕΚΝΑ:

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ (ΙΑΠΕΤΟ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ Ο ΓΙΑΧΒΕ Ο ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΡΓΗ ΘΕΟΣ!! ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΣ!!!!~!~ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ!!


ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.


ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ!! ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!~ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ 12ΘΕΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ!!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ!!

............................


ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ-ΠΝΕΥΜΑ-ΑΕΤΟΣ-1
                             Ι
                             Ι
                             5

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΥΛΗ-ΑΤΛΑΣ---ΣΦΙΓΞ-ΕΓΩ---ΕΠΙΜΗΘΕΥΣ-ΝΟΗΣΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ2
                             Ι
                             
Ι
                             Ι
ΜΕΝΟΙΤΙΕΥΣ-ΨΥΧΗ-ΛΕΩΝ-3

ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ=ΠΡΟ-ΝΟΕΙ-ΠΙΣΤΕΥΕΙ-1
                             Ι
                             Ι
4-ΔΕΝ τλάται-ΛΥΓΙΖΕΙ-ΑΤΛΑΣ----5ΙΑΠΕΤΟΣ---ΕΠΙΜΗΘΕΥΣ-ΜΕΤΑ-ΝΟΕΙ-2  ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΝΕΙ
                             Ι
                             Ι
ΜΕΝΟΙΤΙΕΥΣ-ΕΚ ΤΟΥ ΜΕΝΟΣ=ΚΥΡΙΟΣ ΘΥΜΟΥ=ΨΥΧΗΣ
3-ΣΥΝ-ΧΩΡΕΙΗ ΥΛΗ-ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ-ΜΕΣΟΝ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΕΓΩ,ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ-ΕΡΓΩΝ
(ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΣΚΕΨΕΙΣ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ)

ΑΤΛΑΣ=ΥΛΗ-ΣΩΜΑ(ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΟΝ)

Α=Αετός-ΠΝΕΥΜΑ=ΣΚΕΨΕΙΣ-ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Τ=Τάυρος-ΥΛΗ=ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΠΡΑΞΕΙΣ
Λ=Λέων-ΨΥΧΗ=ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ-ΒΙΩΜΑΤΑ
Α=Ανθρωπος-ΝΟΗΣΗ=ΔΙΑΝΟΗΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ
Σ=Σφίγξ=ΕΓΩ=ΕΡΓΑ ΥΛΙΚΑ-ΨΥΧΙΚΑ-ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
(αντίστοιχες ιδέες-αρετές εκπορεύονται και απο τα υπόλοιπα ΤΕΚΝΑ)


ιαπετός=10+1+80+5+300+70+200=666

ο 6=έξι είναι ο 1ος ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
αλλά λόγω της δισυνθετότητος του καλού-κακού
τόσον στον άνθρωπο όσο και τον κόσμο
666=καλού
666=κακού

6=1+1+1+1+1+1=6(μονάδες)
2+2+2=6(δυάδες)
3+3=6(τριάδες)
6=1χ2χ3=6(1-2-3 πολλαπλασιασμός)
1+2+3=6(1-2-3 πρόσθεση)


(ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ-ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ)

Ο ΙΑΠΕΤΟΣ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ
ΠΡΟΝΟΕΙ-ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
Ο ΙΑΠΕΤΟΣ-ΜΕΝΟΙΤΙΕΥΣ
ΕΓΚΡΑΤΕΙ-ΚΥΡΙΕΥΕΙ(ΣΥΓΧΩΡΕΙ) ΜΕΝΟΥΣ-ΘΥΜΟΥ-ΨΥΧΗΣ
+
(ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ-ΥΛΟΝΟΗΤΙΚΟΣ)

Ο ΙΑΠΕΤΟΣ-ΕΠΙΜΗΘΕΥΣ
ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ-ΥΠΑΓΕΙ ΤΟ ΝΟΥ-ΝΟΗΣΗ-ΔΙΑΝΟΙΑ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ
Ο ΙΑΠΕΤΟΣ-ΑΤΛΑΣ
ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ (ΥΠΑΚΟΥΕΙ)ΥΠΗΡΕΤΕΙ-ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ-ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ-ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ

ΙΑΠΕΤΟΣ=ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΤΛΑΣ

+6=ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ +66=ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ +666=ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΤΕΛΕΙΟΣ

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

-6=ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΝΟΜΟΙΟΣ-ΑΦΥΣΙΚΟΣ
-66=ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ-ΑΝΗΘΙΚΟΣ
-666=ΤΡΙΑΔΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ-ΕΓΩΠΑΘΗΣ

ΣΥΝ=+ 666 ΘΕΤΙΚΟΣ
Ι-ΣΧΥΡΟΣ(ΠΝΕΥΜΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ)
Α-ΓΑΠΩΝ(ΑΓΑΠΗ)
Π-ΑΡΕΧΩΝ(ΠΝΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΝ ΕΓΩ)
Ε-ΓΚΡΑΤΗΣ(ΨΥΧΗ)
Τ-ΕΛΕΙΟΣ(ΥΛΗ)
Ο-ΦΕΙΛΕΤΗΣ-τοις πασι(ΝΟΗΣΗ)
Σ-ΟΦΟΣ(ΣΟΦΙΑ)

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

ΜΕΙΟΝ=- 666 ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ
Ι-ΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ=ΑΝΑΛΗΘΕΙΑ
Α-ΔΙΑΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ-ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ=ΝΟΗΣΗ
Π-ΑΘΩΣ=ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΚΑ ΠΑΘΗ=ΨΥΧΗ
Ε-ΓΩΠΑΘΗΣ=ΕΓΩΪΣΤΗΣ=ΕΓΩ
Τ-ΛΩΣ-ΤΛΗΜΩΝ=ΛΥΓΙΖΕΙ-ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ-ΔΥΣΤΥΧΗΣ=ΥΛΗ
Ο-ΡΥΟΜΕΝΟΣ=ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ=ΑΝΤΙΑΓΑΠΗ
Σ-ΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ=ΣΥΣΚΟΤΙΣΜΕΝΟΣ-ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ=ΑΝΤΙΣΟΦΙΑ


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ
Το διαβάσαμε εδώ:
http://www.neoastro.gr/2014/10/blog-post_63.html


..........................
.......................................................
http://www.anexigita.com/2012/08/blog-post_28.html


Ο Ιαπετός είναι ο τρίτος μεγαλύτερος δορυφόρος του Κρόνου και το ενδέκατο μεγαλύτερο φεγγάρι στο ηλιακό μας σύστημα. Αυτό, φίλοι μου, σήμερα πρέπει να είναι το πιο συναρπαστικό φεγγάρι που θα βρείτε σε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα.

Θεωρείται το φεγγάρι yin-yang του Κρόνου, λόγω της απίστευτης διχρωμίας του που είναι 50/50. Η μία πλευρά του φεγγαριού, που ονομάζεται Cassini Regio, είναι μια σκοτεινή περιοχή και έχει ανακλαστικότητα σαν την άσφαλτο. Η άλλη πλευρά,η Roncevaux Terra είναι λευκή σαν χιόνι.

                                    Αλλά το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτού του φεγγαριού που έχει φέρει σε αμηχανία τους επιστήμονες είναι μια παράξενη κορυφογραμμή που έχει το διπλάσιο ύψος του Έβερεστ καθώς και αρκετοί κύκλοι στη μέση του Ιαπετού. Δεν υπάρχουν βιώσιμα γεωλογικά μοντέλα που να εξηγούν τα 12 μίλια πλάτους, 12 μίλια ύψους και 800 μίλια μήκους αυτού του ορεινού τείχους. Λένε ότι αν βρισκόμασταν κοντά σε αυτό το απίστευτο τερατούργημα, ο όγκος του θα έπιανε το μισό του ουρανού. Αυτό είναι το μόνο μέρος στο ηλιακό μας σύστημα που έχει ανακαλυφθεί μια κορυφογραμμή όπως αυτή.

Το γεγονός ότι κανένας στη γη δεν έχει ιδέα για το πώς θα μπορούσε να σχηματιστεί φυσικά μια κορυφογραμμή όπως αυτή , θέτει το ερώτημα, πώς μπορεί να προέκυψε;Θα ήταν δυνατόν να οικοδομηθεί τεχνητά μια κατασκευή αυτού του μεγέθους; Εάν το σκεφτείτε, ο μεγαλύτερος ουρανοξύστης στον κόσμο είναι το Burj Dubai με το εντυπωσιακό ύψος των 2.789 ποδιών. Τώρα με τη βαρυτική έλξη του Ιαπετού που είναι μόνο 1/40ο από εκείνη της Γης, ένας παρόμοιος ουρανοξύστης χτισμένος πάνω στον Ιαπετό θα μπορούσε να φθάσει τα 15 μίλια.Αν αυτή η τεράστια κορυφογραμμή είναι τεχνητή, με μεγαλύτερη πλευρική στήριξη θα μπορούσε πράγματι φτάσει πολύ ψηλότερα σε ένα τέτοιο αδύναμο πεδίο βαρύτητας.

Τα παράξενα όμως δεν σταματούν εδώ. Δεν είναι μόνο ότι το μισό φεγγάρι είναι μαύρο και το άλλο μισό άσπρο, αλλά και το ότι η γιγάντια κορυφογραμμή γύρω από αυτό, στο σχήμα της είναι γεωμετρική! Αυτό στη φύση είναι αδύνατον, όμως, γιατί όλα τα άλλα φυσικά φεγγάρια μεγαλύτερα σε εμβαδόν από 250 μίλια πέρα του ότι είναι πάντα σφαιρικά λόγω της μεγαλύτερης βαρύτητας τους ο Ιαπετός έχει εμβαδόν 900 μίλια και μοιάζει με ένα διαβρωμένο εικοσάεδρο.


                              Το γεγονός ότι αυτό το φεγγάρι έχει αυτό το γεωμετρικό σχήμα θα υπονοούσε ότι ίσως είναι αποτέλεσμα ευφυούς σχεδιασμού. Σε τέτοια περίπτωση θα μπορούσε επίσης να είναι και κούφιο.


                                


Φυσικά οι κρατήρες που δημιουργούνται από την πτώση μετεωριτών είναι στρογγυλοί, δεν γίνονται όπως τα πολύγωνα. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση και η NASA έχει αποφύγει κάθε σχόλιο.


                                     


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εικόνες που βλέπετε είναι πραγματικές, ούτε υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση.

                                Eξάγωνο σχήμα κρατήρα

     


Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σ'αυτή την εικόνα. Στους τονισμένους τομείς φαίνεται να είναι κάτι διαφορετικό από ένα φυσικό σχηματισμό.


Υπάρχουν τόσα πολλά συμβαίνουν σε αυτή τη φωτογραφία και τόσες οι παράξενες περιοχές που φαίνεται σαν να υπάρχουν δρόμοι για διέλευση και μεγάλα κτίρια παντού!
Και πάλι, κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε το πλήρες μέγεθος. Καλώς ήρθατε στην αρχαία πόλη του Ιαπετού.


                                             Εδώ είναι ένας τοπογραφικός χάρτης της επιφάνειας του Ιαπετού που λήφθηκε το Μάιο του 2008. Ρίξτε μια ματιά μόνοι σας. Όλες αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να τις βρείτε στην NASA.

Ακούγεται απίστευτο ότι στον Ιαπετό υπάρχει πλήθος κτισμάτων και κατασκευών.Αλλά είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να πιστέψει κανείς; Πώς ξέρουμε ότι αυτό δεν χτίστηκε ένα δισεκατομμύριο χρόνια πριν και τώρα είναι ένα αρχαίο εξωγήινο τεχνούργημα; Ίσως πρόκειται για ένα διαστημικό σταθμό που χτίστηκε από μια εξωγήινη φυλή όντων δισεκατομμύρια χρόνια πριν. Ποιοι ήταν αυτοί και ποια ήταν η χρήση του; Τα στοιχεία πάνω στον Ιαπετό είναι εντυπωσιακά.


                                            

Το Death Star από το Star Wars - 1977: Η πρώτη φωτογραφία του Ιαπετού λήφθηκε το 1981, τέσσερα χρόνια αργότερα.

                                     
Αυτό είναι η σφάιρα του Κλέρκσντορπ που βρέθηκε στη Νότια Αφρική και χρονολογείται στα 2,8 δισ. έτη. Εντυπωσιακή ομοιότητα δεν νομίζετε;


Το διαβάσαμε εδώ:
http://www.anexigita.com/2012/08/blog-post_28.html

Σχόλια