ΚΑΤΑΡΡΙΦΤΗΚΕ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ H ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΪΝΣΤΑΪΝ
H ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ


ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ Η ΣΚΕΨΗ !!
ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ Η "ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ"

ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΕΣ ΝΟΥΣ!! ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ!! ΝΟΥΣ!!
ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΖΩΗ!!
ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ Η ΕΛΙΤ!!

Το συνειδητό κάθε ανθρώπου έχει σχέση με το πόσο μπορεί να εκπέμπει σε ανώτερες δονήσεις μέσω του νου, και όσο ανεβαίνει συχνότητες υψηλές, τόσο απομακρύνεται από τα αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, και όχι μόνον αυτό, αλλά ούτε πλέον υπάρχουν οι θετικές σκέψεις, αλλά η συνειδητοποίηση ότι
οι ανώτερες συχνότητες αντίληψης της πραγματικότητας, οδηγούν σε μια άλλη αλήθεια, αυτή της αγάπης! της ολοένα και μεγαλύτερης αγάπης για τα πάντα γύρω μας! δεν υπάρχει ούτε καλό ούτε κακό, αλλά μόνον η αγάπη για τα πάντα! και όταν το αντιληφθεί ο νους αυτό, τότε αρχίζει ολοένα και περισσότερο να πιστεύει στην αγάπη, και ως προέκταση αυτή η σκέψη δημιουργεί νέες πραγματικότητες συνειδησιακής αντίληψης ανώτερων διαστάσεων γι'αυτό και πλέον το σώμα αρχίζει να δονείται σε ανώτερες συχνότητες πιο λεπτοφυείς και να βλέπει αυτό που δεν βλέπουν όλοι οι άλλοι που συνεχίζουν να ζουν στην καθημερινότητα τους μέσα από το βάρος της πυκνής ύλης που όσο σε πιο χαμηλές συχνότητες εκπέμπει, τόσο πιο επιρρεπείς στις σκοτεινές σκέψεις του κακού, και ως προέκταση του καλού, αφού και το καλό δεν είναι τίποτα άλλο από μια απομίμηση του ανώτερου ιδεατού μας εαυτού, την αγάπη και το αγαθό ως την μόνη αλήθεια του φωτός!

morfeas sky

Το 1982 συνέβη ένα αξιόλογο γεγονός. Στο Πανεπιστήμιο των Παρισίων, μια ομάδα ερευνητών υπό τη διεύθυνση του φυσικού Alain Aspect πραγματοποίησε ένα πείραμα που ίσως αποδειχτεί μια μέρα ως το σημαντικότερο πείραμα του 20ού αιώνα. Δεν ακούσατε βεβαίως γι' αυτό στις απογευματινές ειδήσεις. Και αν δεν έχετε τη συνήθεια να διαβάζετε επιστημονικά περιοδικά, πιθανότατα δεν έχετε ποτέ ακούσει ούτε το όνομα του Aspect, αν και υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν ότι ότι η ανακάλυψή του μπορεί ν' αλλάξει το πρόσωπο της επιστήμης.

Ο Aspect και η ομάδα του ανακάλυψαν ότι υπό ορισμένες συνθήκες τα υποατομικά σωματίδια, όπως το ηλεκτρόνιο, μπορούν να επικοινωνούν ακαριαία μεταξύ τους ανεξάρτητα από την απόσταση που τα χωρίζει. Δεν έχει σημασία αν απέχουν 10 μέτρα ή 10 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.

Κατά κάποιο τρόπο, κάθε σωματίδιο δείχνει σα να ξέρει τι κάνει το άλλο. Το πρόβλημα μ' αυτό το κατόρθωμα είναι ότι παραβιάζει το παλιό αξίωμα του Αϊνστάιν ότι καμιά επικοινωνία δεν μπορεί να γίνεται με ταχύτητα ανώτερη από την ταχύτητα του φωτός. Εφ' όσον μια ταχύτητα ανώτερη από την ταχύτητα του φωτός είναι ισοδύναμη με τη διάσπαση του φράγματος του χρόνου, το ανησυχητικό αυτό ενδεχόμενο έχει αναγκάσει ορισμένους φυσικούς να προσπαθούν να βρούν περίπλοκους τρόπους για να εξηγήσουν τα ευρήματα του Aspect. ΄Εχει όμως εμπνεύσει άλλους να προτείνουν πιο ριζοσπαστικές ερμηνείες.

Ο φυσικός David Bohm του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, παραδείγματος χάρη, πιστεύει ότι τα ευρήματα του Aspect υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα, ότι παρά τη φαινομενική του συμπάγεια το σύμπαν είναι κατά βάση ένα φάντασμα, ένα γιγαντιαίο και απίστευτα λεπτομερειακό ολόγραμμα. 

Σχόλια