ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΠΟΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΈ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΕίμαστε φωτεινά όντα, προερχόμαστε από ένα μονοπολικό πεδίο, όπου εκεί, εγώ είμαι εσύ, και εσύ εγώ, ..ως ένα.
Το αληθινό μας σώμα είναι οι ψυχές από άπλετο φως, και είμαστε Νους από άπλετο φως.
Πατρίδα μας, είναι τα Φωτεινά Πεδία.


Κάποια στιγμή, αποφασίσαμε να ζήσουμε μέσα στο διπολικό πεδίο, για να κατανοήσουμε την δομή του.

Το μονοπολικό πεδίο εξουσιάζει το διπολικό πεδίο, διότι, ότι φέρει την ζωή δεν παύει να υπάρχει ποτέ, και αυτό που δεν υπάρχει, γίνεται ζωή.
Άν λοιπόν ζούμε σε έναν κόσμο διπολικό, ζούμε γιατί φέραμε την ζωή στην ανυπαρξία, αφού ενωθήκαμε με αυτή, και δώσαμε ζωή σε έναν κόσμο όπου χωρίς εμάς δεν δύναται να υπάρχει.
................
Αυτός ο κόσμος που ονομάζουμε ζωή, είναι  το πνεύμα που γεννήθηκε από την ένωση του φωτός με το σκότος.
Το μεν σκότος έγινε κακό, το δε φως καλό.

Στην αρχή ζούσαν με αρμονία μεταξύ τους διότι η μόνη ζωή που υπήρχε ήταν η θνητή καλό-κακό ζωή-θάνατος από όντα δίχως να έχουν καμιά σχέση με τον Λόγο τα φωτεινά πεδία, αλλά ούτε και με την ανυπαρξία.
Ζούσαν όντα άλογα.

Με την είσοδο του Ανθρώπου σε αυτό το διπολικό πεδίο, άλλαξαν οι ισορροπίες, και για να επιφέρει την ισορροπία
το πνεύμα της φύσης, γέννησε επτά ανθρώπους δικούς της, με τα χαρακτηριστικά των αντιθέτων ροπών καλό-κακό μέσα από την δράση και αντίδραση, την σύγκρουση, ώστε να κρατήσει τον Άνθρωπο για πάντα δικό της στο διπολικό πεδίο, για να τον εξουσιάζει.

Από την πλευρά του Ανθρώπου, γεννήθηκαν επτά δικοί του άνθρωποι, όσοι και οι επτά κύκλοι της δημιουργίας.
Με τέλειες ενέργειες που επιφέρουν την αρμονία των αντιθέτων.
Και όταν ο άνθρωπος ενώνεται με τον άνθρωπο του πνεύματος της θνητής φύσης, γίνεται στον δικό μας κύκλο ο άνθρωπος της Γης.

Η ψυχή και ο Νους της ψυχής είναι ο θεϊκός Άνθρωπος, και φέρει την Αρμονία,και μέσα από αυτή την άνοδο στους επτά κύκλους.

Η σάρκα και το πνεύμα της σάρκας δεν θέλει την αρμονία των αντιθέτων, αλλά την δράση και αντίδραση για να κρατήσει κοντά της τον Άνθρωπο.

Και όσο ανεβαίνει η ψυχή τους κύκλους μέσω της Αρμονίας, τόσο επικρατεί στους επόμενους κύκλους περισσότερο η Αρμονία των αντιθέτων.
Και όσο κατεβαίνει η ψυχή τους κύκλους, τόσο περισσότερο επικρατεί η σύγκρουση των αντιθέτων.

Και όποιος άνθρωπος αναγνωρίσει την αληθινή του ουσία ποιος είναι και από που προέρχεται, μέσω της Αρμονίας θα ανέλθει όλους τους κύκλους.
morfeas sky


Σχόλια