HAARP ..ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

HAARP ..Το απόλυτο όπλο ελέγχου του μυαλού


Είναι και αποτελείται από ένα σύνολο κεραιών που όπως ισχυρίζονται εκπέμπουν πάνω στην ιονόσφαιρα μεγάλες ποσότητες ενέργειας, με την βοήθεια των μικροκυμάτων, και αυτές μένουν εκεί.
Για να έχει αποτέλεσμα το σύστημα ΗΑΑRP, χρειάζονται απαραιτήτως τα CHEMTRAILS, τα οποία ψεκάζουν καθημερινά τον ουρανό. Είναι εκτός των άλλων αυτές οι λευκές γραμμές που βλέπουμε στον ουρανό, και αποτελούνται από χημικές ουσίες και αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι περιέχουν βάριο, και μικροσκοπικά τμήματα αλουμινίου, αυτά υγροποιούνται στον αέρα και παραμένουν για πολλές ώρες απλωμένες σαν σύννεφα πάνω από τα κεφάλια μας.


Τι κάνει το ΗΑARP λοιπόν;
Ο ανθρώπινος οργανισμός, όπως και των ζώων, μαζί με το μυαλό, κτλ, λειτουργούν με ρεύμα, με ηλεκτρικούς παλμούς. Η συχνότητα λειτουργίας όλων των έμβιων όντων, και φυσικά των ανθρώπων, αλλά και η συχνότητα με την οποία λειτουργούν τα πάντα στην φύση, είναι μια εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα, 6 - 8 Hz χερτζ (δηλαδή 6 - 8 ταλαντώσεις το δευτερόλεπτο).

Σε αυτή την συχνότητα αν καταφέρουμε εμείς να διαμορφώσουμε ένα μήνυμα και να το στείλουμε να πάει πάνω και μετά να πέσει κάτω στο έδαφος σε τεράστιες αποστάσεις μάλιστα, το μήνυμα αυτό θα μπορέσει να μεταφραστεί και να γίνει αντιληπτό από τον ανθρώπινο εγκέφαλο, και μάλιστα άλλες φορές στο συνειδητό, και άλλες φορές στο υποσυνείδητο.


Σήμερα, μπορούν να ετοιμάσουν ένα μήνυμα να το ηχογραφήσουν, και θα αποτελείται από ηλεκτρικούς παλμούς. η οποία διαμόρφωση τους θα πρέπει να είναι στα 6 - 8 χερτζ.
Να το περάσουν μέσα από τα κύματα HAARP στον ουρανό σε ύψος περίπου δέκα χιλιομέτρων, και αφού έχουμε δημιουργήσει με τους ψεκασμούς έναν ανακλαστήρα, να χτυπήσει στον ανακλαστήρα και να πάει να πέσει στον οποιονδήποτε στόχο, στην Αθήνα, στην Θεσ/νίκη, κτλ, και τότε να περάσει στους ανύποπτους ανθρώπους το υποσυνείδητο μήνυμα, ο εγκέφαλος των οποίων όπως και των ζώων, "διαβάζει" στα 6 - 8 χερτζ.

Κάποτε αντιλαμβανόμασταν αυτά τα κύματα, αλλά σήμερα χάσαμε αυτήν την δυνατότητα, μιας που ξεφύγαμε από την φύση, και έχουμε αισθήματα αυτοκαταστροφής. Σε αντίθεση με τα ζώα, που αντιλαμβάνονται εγκαίρως λόγω της αυτοσυντήρησης και προστατεύονται , όπως για παράδειγμα στο τσουνάμι της Άπω Ανατολής, όπου έβλεπαν τα ζώα ώρες πριν να τρέχουν προς τα βουνά.
Τι μηνύματα μας στέλνουν λοιπόν; Ότι μπορεί να φανταστεί ο νου σας για να μας ελέγχουν τις σκέψεις μας. Όπως για παράδειγμα "όλοι να είστε στεναχωρημένοι", "να είσαστε δoτικοί σε ότι σας λέει η κάθε εξουσία, να μην σκέφτεστε, να υπακούτε στους νόμους, αγοράστε, ξοδέψτε, γίνετε ένα με την ύλη κτλ


Αναρωτηθείτε σήμερα λοιπόν, πως είναι δυνατόν με τα όσα μας κάνουν, να είμαστε σαν υπνωτισμένοι, δίχως σκέψη, με θολό μυαλό, με μόνο σκοπό τις υλικές μας απολαύσεις που χάσαμε και πλέον μας λείπει η ύλη και είμαστε ικανοί να κάνουμε τα πάντα να πουλήσουμε την ψυχή μας αρκεί να έχουμε λεφτά και μια εξιοπρεπή ζωή του εγώ μας.


morfeas sky

Σχόλια