ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ;Σήμερα θα σας αποδείξω ότι αυτό που ζούμε και ονομάζουμε ζωή είναι ένα νοερό όνειρο, ένας εικονικός κόσμος ένας κόσμος νοητός.

Το μέλλον δεν υπάρχει διότι δεν ήρθε ακόμη, άρα παραμένει ένα όνειρο, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη, αλλά περιμένουμε να έρθει. 
Το παρελθόν δεν υπάρχει, διότι έχει ήδη περάσει, και πλέον το ζούμε ως όνειρο μέσα από τις σκέψεις τα όνειρα μας. 

Το παρόν το ζούμε ακαριαία μέσα από τις στιγμές, αλλά κι αυτό είναι μια ψευδαίσθηση, αφού δεν βρίσκεται σε σταθερό σημείο, άρα κινείται από το παρελθόν στο μέλλον, δίχως να παρεμβάλλεται το παρόν, δηλαδή όλα όσα ζούμε είναι ένα όνειρο.

Το φως που φτάνει πάνω στην Γη από τα αστέρια έρχεται από το παρελθόν στο μέλλον στο παρόν! και εμείς το βλέπουμε τώρα! 
Όταν βλέπουμε έναν αστέρα που βρίσκεται 100.000 έτη φωτός μακριά από την Γη, τον βλέπουμε όπως ήταν πριν 100.000 έτη.
Πως γίνεται αυτό;
Να βλέπουμε το παρελθόν στο μέλλον; στο παρόν;
Ταξιδεύει το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον;
Με το ίδιο σκεπτικό ότι ζούμε μένει καταγεγραμμένο!
και δεν διαγράφεται!
και ταξιδεύει σε ολόκληρο το σύμπαν ως εικόνες και στιγμές μέσα από το παρόν που δεν υπάρχει!
Με το ίδιο σκεπτικό αυτό κάνουν οι μαύρες τρύπες, απορροφούν όλες τις στιγμές!
Όπου παρελθόν παρόν και μέλλον ζούν όλα μαζί!
Είναι το τούνελ που περνούν οι ψυχές για να ανέβουν τους κύκλους!
Πως θα περάσουν αυτό το χάος οι ψυχές αν δεν προγνωρίζουν την αλήθεια;
Ότι όλα είναι ένα ολόγραμμα στο οποίο κινείται ο Νους! 
ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στο όνειρο! κινείται μέσα σε έναν κυκλικό χωροχρόνο σε επανάληψη, σε μια ψευδαίσθηση του μυαλού του!
και αν δεν ξυπνήσει θα ζει για πάντα εδώ! φυλακισμένος, σε ένα όνειρο διπολικό,  όπου είτε η δράση είτε η αντίδραση μας απέναντι στις στιγμές που ονομάζουμε ζωή, μας κάνουν ένα με αυτόν τον ονειρικό κόσμο.

Άρα πως γίνεται να ονομάζουμε παρόν πραγματικότητα και ζωή αυτό που βρίσκεται ήδη στο μέλλον η στο παρελθόν; 
Όλα είναι νοητά, και όχι πραγματικά όπως τα αντιλαμβανόμαστε εδώ. είναι θέμα σκέψης και..πιστεύω!


Με αυτόν τον τρόπο αντίληψης, δεν σκεφτόμαστε θετικά, ούτε αρνητικά, διότι, η μεν θετική σκέψη πάντα θα πολεμά την αρνητική σκέψη, (δράση-αντίδραση - διπολική δημιουργία), αλλά αδιαφορούμε για τα δύο αντίθετα και τις αγωνίες της ζωής, 
διότι πιστεύουμε στο όμορφο, στην ομορφιά της ζωής, ούτε στην δράση ούτε στην αντίδραση, αλλά στις όμορφες σκέψεις! και τότε θα έλξουμε την ομορφιά της ζωής επάνω μας! αλλά πάντα με αγαθή πρόθεση και μακριά από το εγώ μας, διότι θα έλξουμε το αντίθετο, και ότι πιστεύουμε αληθινά όπως είπε και ο Χριστός θα μετακινούμε βουνά διότι αυτό κάνουμε. έλκουμε πάνω μας αυτό που πιστεύουμε! αυτό που νιώθουμε και σκεφτόμαστε!

Αν λοιπόν κινούμαστε μέσα στον χώρο ζούμε την στιγμή ακαριαία που ήδη την έχουμε προσπεράσει και έγινε παρελθόν, δηλαδή όνειρο. Με λίγα λόγια κινούμαστε συνεχώς "τα πάντα ρει" και δεν μένουμε σταθεροί πουθενά, αλλά μέσα στο όνειρο! στην πραγματικότητα είμαστε ο Ιδεατός μας εαυτός κάπου ακίνητος σε στάση!! εγκλωβισμένος!!

 Αυτή η ψευδαίσθηση της κίνησης, αυτή  η συνεχόμενη ροή γεγονότων και καταστάσεων, είναι στην ουσία μια ψευδής κατάσταση η οποία γίνεται αισθητή μέσα από τις αισθήσεις μας, και αυτό ονομάζουμε πραγματικότητα. 

Μόνον που η πραγματικότητα αυτή αν το σκεφτείς είναι παρελθόν,
το έχουμε ξαναζήσει, διότι κάνουμε συνεχώς κύκλους μέσα σε ένα χωροχρονικό κυκλικό τούνελ που ονομάζουμε σύμπαν,  και ορίζουμε ως αληθινό το δεδομένο των ονείρων μας, των σκέψεων μας, που μας πληροφορούν ότι ζήσαμε η ζούμε αυτό το γεγονός.
Όλα δηλαδή εξαρτώνται από την πληροφορία που αποδέχεται ο Νους μας! 

Με τον ίδιο τρόπο σκέψης, έχουμε και άλλα όνειρα, αυτά  της ψυχής, και μπορούν να γίνουν αληθινά αν πιστέψουμε σε αυτά, τις σκέψεις της ψυχής, οι οποίες μας μιλούν για τις υπεράνθρωπες δυνατότητες που έχουμε ως αθάνατα όντα που είμαστε. 

Αυτές οι σκέψεις, αυτά τα όνειρα, δεν είναι δυνατόν να προήλθαν από το πουθενά. Αλλά είναι οι στιγμές που περάσαμε στο παρελθόν ως Παραδείσια όντα, και έχουν μείνει στην μνήμη της ψυχής. 

Διότι και η ψυχή όπως το μυαλό μας έχουν μνήμη. 
Απλά η ψυχή μας θυμίζει πως ζούσαμε πριν, με ένα άλλο αθάνατο σώμα όταν το είχαμε, πριν ενδυθούμε το υλικό μας σώμα. 
Σκεφτείτε αν τα όνειρα που βλέπετε είναι πιο αληθινά από αυτό που ζείτε τώρα!

Έχουμε δύο μνήμες λοιπόν, της ψυχής και του υλικού μας σώματος. 
Και μία ροή γεγονότων αυτή την στιγμή που ονομάζουμε ζωή, μέσα από το υλικό μας σώμα..στον ξύπνιο μας! η κοιμόμαστε και βλέπουμε ένα όνειρο;
.
Αυτή η ροή είναι η ζωή του υλικού μας σώματος, που ήδη έγινε παρελθόν από το μέλλον, που και το μέλλον είναι το παρελθόν που έχουμε ξαναζήσει!
Ακόμη και αν υπήρχε το παρόν, θα ήταν οι στιγμές που έχουμε ξαναζήσει στον ίδιο χρόνο απλά με παραλλαγές ανάλογα τον χώρο και τον τόπο όπου ζούμε..και πλέον ότι ζούμε είναι ένα όνειρο αισθητό και διπολικό! με αρνητικά και θετικά συναισθήματα.

Όπως σαν όνειρο θυμόμαστε και τον υπερβατικό μας εαυτό τον παραδείσιο εαυτό. 
Αν λοιπόν η κάθε στιγμή ανήκει στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον ταυτόχρονα τότε και το παρόν γίνεται ένα και με του δύο άλλους χρόνους. 
Αυτό σημαίνει ότι πλέον με μαθηματικές αποδείξεις, ζούμε ένα όνειρο! 
Και αυτό το όνειρο το ονομάζουμε αληθινή ζωή. 
Στην ουσία, οι σκέψεις μας είναι αυτές που δίνουν οντότητα στην ζωή μας, είτε μέσα από τον αρνητικό τρόπο σκέψης, είτε από τον θετικό τρόπο σκέψης. 
Η ζωή λοιπόν, είναι ότι σκεφτόμαστε. 
Έτσι κι αλλιώς το όνειρο αυτό που ζούμε έχει αρχή και τέλος, άρα είναι θνητό, άρα είναι ένα ψέμα η ζωή αυτή που ζούμε. οπότε μην γινόμαστε ένα τον χώρο, αλλά ένα με την ψυχή.
Μια εικονική πραγματικότητα μέσα από τις σκέψεις μέσω των αισθήσεων.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ» ΠΟΥ ΔΕΧOΜΑΣΤΕ


Όλοι έχουμε ακούσει για το συνειδητό και το υποσυνείδητο. Το υποσυνείδητο είναι μια αποθήκη πληροφοριών από την οποία αντλούμε εικόνες ήχους κτλ για να αποκωδικοποιήσουμε κάτι. Π.χ. σπάει ένα γυαλί, τα ηχητικά κύματα τα οποία λαμβάνουν τα αυτιά μας τα στέλνουν στον εγκέφαλο για αποκωδικοποίηση, ο εγκέφαλος τρέχει στην αποθήκη (υποσυνείδητο) βρίσκει τον ίδιο ήχο ή παραπλήσιο από την data base και σχηματίζει την εικόνα ότι είναι ένα γυαλί που έσπασε. Ο Σωκράτης στον «Φαίδωνα» μας δίνει ένα ανάλογο παράδειγμα με την όραση και την οπτική ισότητα.

Αυτά συμβαίνουν σε επίπεδο αισθητού δηλαδή ύλης, τι γίνεται όμως σε επίπεδο νοητού, δηλαδή καταστάσεων, γεγονότων κτλ;

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν εδώ και πολλά χρόνια ότι ο μέσος άνθρωπος ζει και αντιδρά 95% με το υποσυνείδητο και 5% με το συνειδητό, αυτό δημιουργεί μια καλή ερώτηση: τελικά ζούμε σε έναν υποσυνείδητο κόσμο; (δηλαδή σε ένα Matrix?), επίσης τι θα συνέβαινε αν κάποιοι οι οποίοι γνώριζαν τον μηχανισμό αυτόν, δημιουργούσαν και γέμιζαν με συγκεκριμένες ασύμμετρες εικόνες το υποσυνείδητο μας με σκοπό την επιβολή των σχεδίων τους...; θα συνέβαινε αυτό που ήδη συμβαίνει...

ΣΕ ΕΝΑ MATRIX ΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΥ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝEIΔΗΤO ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Σαν κάτι να λείπει από τα τέσσερα στοιχεία, Έ; Τι λέτε; Διότι όλα πληρούν τον χώρο, μα για να τον πληρούν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κενό, άρα τι πληρεί τον χώρο; Ανάμεσα στην φωτιά το νερό το χώμα τον αέρα; Μα αν το δούμε αλλιώς, μήπως αυτά τα τέσσερα στοιχεία αποτελούν τον δικό μας γήϊνο κόσμο;
Χώμα, γη υπάρχει στο διάστημα; Μόνο σε στερεά σώματα. 
Φωτιά; Το ίδιο. 
Αέρας; Πάλι προκαλλείται από τα στερεά σώματα.
Νερό; Πάλι μόνο σε στερεά σώματα ή σε υγρή μορφή.
Άρα τι υπάρχει ανάμεσα στα στερεά σώματα; ο αέρας; Μα ο αέρας υπάρχει μέσα στα στερεά σώματα. Και δημιουργείται από την κίνηση τους. Εδώ μιλάμε τι υπάρχει ανάμεσα στις αποστάσεις που χωρίζει τους πλανήτες, τα αστέρια, τους γαλαξίες, και στο σύνολο τι υπάρχει και καλύπτει το κενό μέσα στην Δημιουργία.
Το τίποτα; Αποκλείεται! ΑΡΑ ΚΆΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Και αυτό είναι το διπολικό Πυρ! Η ενέργεια που πληρεί τα πάντα!! μαζί με το Πνεύμα!

Παντού λοιπόν υπάρχει η ενέργεια, και το πνεύμα της ενέργειας, θετικό-αρνητικό, σε σύγκρουση, και όχι μόνον έξω ανάμεσα στα σώματα, αλλά και μέσα στα έμβια σώματα! 
Διότι σώμα εννοούμε την ανάλογη συμπύκνωση της ενέργειας! 

Άλλωτε λοιπόν την βλέπουμε σε πολύ αραιά πύκνωση, τόσο όσο να θεωρείται άυλη για εμάς. 
Και άλλοτε τόσο πυκνή, ώστε να την θεωρούμε σώμα σύμφωνα με τις αισθήσεις του ανθρώπινου σώματος μας.
Όλα λοιπόν είναι θέμα το πως αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας.
Όταν λοιπόν δεν ξέρουμε τι βλέπουμε, πως να το χειριστούμε; Απεναντίας θα γίνουμε έρμαιο των τυχόν άλλων οντοτήτων που θα το εκμεταλλευτούν για να μας έχουν τυφλούς.
Διότι σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε είμαστε φυλακισμένοι! Κάποιος μας έχει κλειστά τα μάτια, κι εμείς πιστεύουμε ότι βλέπουμε! 
Αλήθεια τι βλέπουμε;
Βλέπουμε το σύνολο των πληροφοριών που εκπαιδευτήκαμε να βλέπουμε!! 
Από την στιγμή που γεννιόμαστε μαθαίνουμε ποιο είναι τι, ποιο είναι καλό και ποιο κακό, τι είναι επικίνδυνο, και τι αληθινό. 
Και όλα όσα μάθαμε ως σήμερα στην ζωή μας ως αλήθεια. 

Αυτό σημαίνει ότι ο εγκέφαλος μας δηλαδή η αποθήκη πληροφοριών μας, από την στιγμή που γεννιόμαστε είναι άδειος!Και ότι πληροφορία μαζέψουμε κατ'αυτόν τον τρόπο θα αντιλαμβανόμαστε την ζωή.

Ότι πιστεύεις αυτή την στιγμή ως δεδομένο κι αληθινό, αυτό είναι αλήθεια για εσένα! 
Υπάρχουν μερικά στάνταρ! Και αυτό αφορά τις κοινές μας σκέψεις όσον αφορά την ύλη (πέντε αισθήσεις). γιατί έχουμε το σώμα, την σάρκα, αλλά και τον εγκέφαλο της σάρκας το διπολικό πνεύμα.
Σήμερα δεν σκεφτόμαστε, αλλά πιστεύουμε ως αλήθεια τις αλήθειες άλλων!! Αυτό μας οδηγεί στο να ζούμε μια πραγματικότητα η οποία δεν είναι δική μας, αλλά δική τους!! Και αν το συνδιάσουμε με τα υποσυνείδητα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά, στην ουσία μας οδηγούν σε έναν τρόπο ζωής όπως επιθυμούν άλλοι και όχι εμείς!! Αφού ακολουθούμε τον δικό τους τρόπο σκέψης διπολικό, η θετικά η αρνητικά, μέσα από την αντίδραση της αντιθέτου σκέψεως, μέσα από τα ΜΜΕ από την σημερινή τεχνολογία!!..Είπα τεχνολογία;; Αλήθεια γιατί έχουμε την ηλεκτρική τεχνολογία ;;;; Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε μια άλλη;
Διότι ως γνωστόν ο άνθρωπος είναι ένα ηλεκτρικά σκεπτόμενο Όν, σε άμεση σχέση με την διπολική φύση στα 6 - 8 χερτζ. Αυτό σημαίνει πως για να λειτουργούμε όπως πλαστήκαμε, δεν πρέπει να αλλοιωθεί αυτός ο τρόπος επαφής μας με την φύση.
Σήμερα; Ζούμε σε μια δεύτερη φυλακή μέσα στην ήδη φυλακή μας, σε μια ηλεκτρική κόλαση!! Παντού είμαστε τυλιγμένοι από ηλεκτρικά καλώδια που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς. Να πούμε για τις παντός είδους κεραίες που εκπέμπουν σήματα; Να πούμε για τα πλέον υποσυνείδητα μηνύματα που μας στέλνουν σε παλμούς στα 6 - 8 χερτζ; Ζούμε εγκλωβισμένοι σε μια ηλεκτρική κόλαση όπου δεν σκεφτόμαστε, διότι είμαστε συνεχώς βραχυκυκλωμένοι!! Σκεφτείτε για λίγο μέσα στην ηρεμία σας για μια στιγμή αν έχετε καθαρή σκέψη!! Να σας πω; Καθόλου!! Νιώθετε το κάψιμο ήδη στον εγκέφαλο σας!! Γι'αυτό πήγαιναν μέσα στις σπηλιές να προσευχηθούν οι υπερβατικοί άνθρωποι, διότι όπως και τώρα, έτσι και τότε υπήρχε αυτή η εκπομπή αυτών των εκπεμπόμενων κυμάτων γύρω μας!! Φανταστείτε σήμερα!!

morfeas skyΣχόλια