Ο θεϊκός Νους Τι είναι ο ενιαίος και τι είναι ο διαχωρισμένος χρόνος

  

Τι είναι ο διαχωρισμένος χρόνος; παρελθόν παρόν μέλλον.

Τι είναι ο ενιαίος χρόνος; το παρόν, το αιώνιο τώρα. 

Ερμητικά κείμενα:

Ο Κοσμικός Νους (ο κόσμος) είναι αυτός που υποδέχεται όλες τις μορφές και την τάξη όλων των αισθητών πραγμάτων.

Ο ανθρώπινος νους είναι εξαρτημένος από την αντίληψη της μνήμης, καθώς θυμάται όλες του τις ενέργειες.

Σχόλιο: Ο ανθρώπινος νους λοιπόν, είναι ο διαχωρισμένος ατομικός νους, όπου κάθε άνθρωπος βιώνει τις ψευδαισθήσεις της ψεύτικης κοσμάρας του, για παράδειγμα είμαστε πάνω στον πλανήτη οκτώ δις άρα οκτώ δις κεφάλια βιώνουν την διαφορετική ψεύτικη κοσμάρα τους, μέσα από τις ψεύτικες πεποιθήσεις του εγκεφάλου.

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΕΙΚΗ ΨΥΧΗ ΟΜΩΣ ΒΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Ερμητικά κείμενα:

Γιατί η θεϊκότητα του νου 
κατά την πορεία της καθόδου της έφτασε ως το ζωντανό ανθρώπινο πλάσμα, καθώς ο θεός δεν θέλησε να χαρίσει σε όλα τα έμψυχα το δώρο του θεϊκού νου, αλλά μόνον στους ανθρώπους, έτσι ώστε να μην ντρέπεται με την ανάμειξη του με τα υπόλοιπα έμψυχα.

(Ο νους και η ψυχή, η θεϊκότητα της ψυχής, η θεϊκή συνείδηση, κατά την πορεία της καθόδου της βαθιά μέσα στην βαριά κατωφερή σύνθετη ύλη, ενώθηκε με το ανθρώπινο πλάσμα πάνω στην Γη και του έδωσε την ζωή με λογική, σε αντίθεση με όλο το υπόλοιπο άλογο ζωικό βασίλειο).

(Μην ξεχνάμε ποτέ ότι αυτός ο γήινος κόσμος αποτελεί πλήρωμα της κακίας).

Ερμητικά κείμενα:

Η γνώση, λοιπόν, του ανθρώπινου νου, όση και όποια κι αν είναι αυτή, μπορεί να ανιχνευτεί στην μνήμη του παρελθόντος και το επίτευγμα του, το να κυβερνάει δηλαδή τη γη, το πέτυχε μέσω αυτής της ιδιότητας της μνήμης.

(Σχόλιο: Η μνήμη που δόθηκε στους ανθρώπους, είναι η βιωματική εμπειρία του παρελθόντος, άρα ότι κι αν σκεφτεί και αισθανθεί ο άνθρωπος, είναι η γνώση του παρελθόντος η οποία τον οδηγεί, άρα κάθε άνθρωπος καθοδηγείται από τον διαχωρισμένο χρόνο, το παρελθόν παρόν και μέλλον).

Όταν όμως μας οδηγεί η θεϊκή ψυχή, ο θεϊκός Νους της ψυχής, τότε θα μας οδηγεί μόνον το τώρα, το ΠΑΡΟΝ.

Σκεφτείτε την ώθηση και την ορμή που μας δίνει η Δι(α)ίσθηση της ψυχής, να πράξουμε αστραπιαία στην στιγμή χωρίς την σκέψη! διότι η σκέψη και η αίσθηση του σώματος οδηγείται από τον διαχωρισμένο χρόνο το παρελθόν! ενώ η δι(α)ίσθηση της ψυχής οδηγείται από το αιώνιο τώρα!

Βέβαια μέσα σε όλα αυτά υπάρχουν και τα άλογα ζωώδη ένστικτα τα οποία και αυτά μας οδηγούν ακαριαία στην στιγμή χωρίς σκέψη, σύμφωνα όμως με την μνήμη του παρελθόντος που έχει αποκτήσει η μνήμη του εγκεφάλου όπως η οργή, ο πόνος, το άγχος, η λύπη, η χαρά από έπαρση και ηδονή κτλ).

Στον άνθρωπο λοιπόν, δόθηκε ο νους και η καρδιά από την ανθρώπινη θεϊκή ψυχή, ως δική του εικόνα, για αυτό ο άνθρωπος έχει ελεύθερη επιλογή, ενώ τα υπόλοιπα έμψυχα ζώα δεν έχουν λογική γι'αυτό και οδηγούνται συλλογικά από το πνεύμα της Αρμονίας αυτής της γήινης φύσης με τάξη και αρμονία. Κάνουν όλα ακριβώς το ίδιο.

morfeas sky


ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΚΟΥΦΙΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΤΑΒΑΝΙ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ !!
                          

Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΝΟΥΣ

Ούτως ή άλλως, η σοφία της φύσης και η ποιότητα του κοσμικού νου (το πνεύμα της αρμονίας αυτής της γήινης φύσης) έχει την ικανότητα να βλέπει μέσα από όλα τα επίγεια αισθητά πράγματα.

Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Ο νους της αιωνιότητας, που έρχεται δεύτερη, παρέχεται με σκοπό τη γνώση, και οι ιδιότητες του ανιχνεύονται, μέσω των αισθητών πραγμάτων.

Αλλά τόσο η κατανόηση του νου όσο και η προσφορά του νου από το θεό, είναι η μόνη αλήθεια, που ούτε σε γενικές γραμμές εντοπίζεται μέσα στον επίγειο κόσμο κάποια σκιά του. 

Γιατί αν κάτι εντοπιστεί μέσα στην διάσταση του χρόνου, (παρελθόν-παρόν-μέλλον), εκεί υπάρχει το ψέμα. 

(άρα εδώ όλα όσα βιώνουμε είναι ακραίο ψεύδος, είναι μια φαντασία, με αρχή και τέλος, όπου τίποτα δεν είναι αληθινό).

Ερμητικά κείμενα:

Καταλαβαίνεις τώρα, Ασκληπιέ, που βρισκόμαστε και τι θέματα προσεγγίζουμε και ποια τολμάμε να αγγίζουμε.

Εσένα, όμως, ύψιστε θεέ, σ'ευχαριστώ που με φώτισες με το φως της ορατής θεϊκότητας.

Αυτός εξάλλου ο κοσμικός νους είναι διαφορετικός από τον ανθρώπινο, (τον θνητό άνθρωπο), καθώς ο δικός μας νους μπορεί οδηγηθεί μέσω της παρατήρησης στην γνώση και την αναγνώριση της ποιότητας του κοσμικού νου, ενώ ο νους του κόσμου μπορεί να φτάσει μέχρι την αναγνώριση της αιωνιότητας, και των θεών που βρίσκονται πάνω από αυτόν. 

morfeas sky
 

Ποιος είναι ο Τιμωρός σας δαίμονας;
(Μην ξεχνάμε ποτέ ότι αυτός ο γήινος κόσμος αποτελεί πλήρωμα της κακίας).

Διότι ο κόσμος αυτός είναι γεμάτος από δαίμονες, κυρίως από δαίμονες από το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα, τον αισθητό θεό αυτού του κόσμου, τον άρχοντα αυτού του κόσμου, αλλά αν δεν τους αφήσει ο δικός μας θεϊκός εαυτός τίποτα δεν μπορούν να μας κάνουν, αλλά και ο θεϊκός Νους της ψυχής μας, γίνεται ο τιμωρός δαίμονας μας, διότι τιμωρεί τις ακολασίες μας, για να βάλουμε μυαλό, και να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, γι'αυτό μας αφήνει έρμαιο στους δαίμονες αυτού του κόσμου, διότι μας έχει εγκαταλείψει ο θεϊκός Νους, αφού προτιμάμε και επιλέγουμε την κακία. Οπότε καλά να περάσετε εδώ στην Κόλαση της Γης.
                                    

morfeas sky

Ας είναι καταραμένος ο χωρισμός του θεού από τους ανθρώπους 

....

- Αυτό που συμπεραίνω Τρισμέγιστε, είναι πως οι ψυχές κινδυνεύουν κατά την επίγεια ζωή τους να χάσουν την ελπίδα μιας μελλοντικής αιωνιότητας.

Για άλλους είναι απίστευτο, για άλλους μυθικό, και ίσως για κάποιους γελοίο.

Γιατί, για την επίγεια, υλική ζωή ο καρπός που προέρχεται από τα πάθη είναι μια γλυκιά πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα αυτή, η σωματική, όπως λέγεται, καταπνίγει την ψυχή και την καθηλώνει στο δικό της τμήμα, το θνητό καθώς η κατωτερότητα που απεχθάνεται την αθανασία δεν της επιτρέπει να αναγνωρίσει το θεϊκό της τμήμα.

Θα παραμείνουν οι επιζήμιοι άγγελοι, (δαίμονες) οι οποίοι θα αναμειχθούν με τους ανθρώπους και θα τους καταναγκάζουν να εμπλέκονται σε κάθε συμφορά θράσους, σε πολέμους, σε αρπαγές, σε απάτες και σε όλες εκείνες τις ενέργειες που αντιτίθενται στην φύση της ψυχής.

Όλες οι θεϊκές φωνές θα σιωπούν μπροστά στην λογοκρισία. 

(όποιος μιλά για το Θεό θεωρείται γραφικός, σε μια άθεη κοινωνία όπου οι θρησκείες και σήμερα η επιστήμη είναι το όπιο των λαών) 

Για τους καρπούς της Γης θα επέλθει η αλλοίωση, και η γη δεν θα'ναι πλέον γόνιμη και ο ίδιος ο αέρας θα μολυνθεί από μια οικτρή νάρκωση.

(Δεν φαίνεται; κοιτάξτε ψηλά στον ουρανό πλέον χάθηκε η διαύγεια του, και γέμισε από ηλεκτρομαγνητικά κύματα, ενέργειες οι οποίες θολώνουν το μυαλό και το φέρνουν σε μια οικτρή κατάσταση νάρκωσης, όπου σε συνδιασμό με την καθημερινή πλύση εγκεφάλου που γίνεται στους ανθρώπους με μπόλικη υλική πραγματικότητα απουσιάζει εντελώς ο θεός και η θεϊκή μας ουσία από τα πάντα στην ζωή μας).

morfeas sky

Mας εκπαίδευσαν να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι τα σώματα.

Σαν να οδηγείς δηλαδή ένα αυτοκίνητο, (σώμα), και σε έκαναν να πιστεύεις ότι είσαι το αυτοκίνητο και όχι ο οδηγός (η συνείδηση) που το οδηγεί.

morfeas sky

morfeas sky 

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ 

ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΚΑ

Aν διαβάσετε τα Ερμητικά κείμενα εκατοντάδες φορές μέχρι να μάθετε την έννοια της κάθε λέξης που είναι γραμμένη, και να ενώνετε την αρχή με το τέλος και την μέση ώστε να ενωθούν τα κομμάτια που σκορπίστηκαν επίτηδες μέσα στο βιβλίο ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ τότε μόνον θα μπορείτε να ολοκληρώσετε το παζλ και να ενώσετε τον γρίφο της δημιουργίας αυτού του κόσμου,, τι είναι αυτός ο κόσμος ποιος τον διοικεί και τι είναι ο θεάνθρωπος τι ο άνθρωπος και τι είναι τα ανθρωποειδή που ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. για ποιον λόγο εξέπεσε το MATRIX  και εγκλώβισε στην σάρκα τις ανθρώπινες ψυχές 

morfeass sky

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν, ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν,

τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ· (εκ βουλής του αισθητού εκπεσών θεού μέσα στο matrix)

ΤΟ ΕΚΠΕΣΩΝ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΕΩΣΦΟΡΟΣ) Ο ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ 

κυρίως από τον δαίμονα, τον φωτισμένο απ'το Θεό, ο οποίος μπαίνοντας κρυφά έσπειρε το σπέρμα της δικής του ενέργειας και τότε ο νους γέννησε το σπαρμένο,

Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΡΕΝΟΘΗΛΥΣ ΣΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΑΡΚΑ

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

δηλαδή μοιχείες, φόνους, άσχημη μεταχείρηση των γονέων, ιεροσυλίες, ασέβειες, αυτοκτονίες με αγχόνες, καταγκρεμίσματα και όλα τα υπόλοιπα, που αποτελούν έργα των δαιμόνων.

– ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος

ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας ἐναρμόνιος γέγονε, δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου ..... κρατεῖται.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜATRIX  Ο ΕΚΠΕΣΩΝ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ


morfeas sky




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Ο ΝΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ - Οι τριανταέξι Δέκαρχοι θεοί

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Ποιος θεός δημιούργησε τον αδάμ και την εύα

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό στην Γη - ο κόσμος των νεκρών - Ποια είναι η τροφή των θεών;

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.