Τι είναι αληθινό;

 


Τι είναι Αληθινό λοιπόν;

Αληθινό είναι ότι μένει για πάντα από μόνο του αναλλοίωτο ως είναι.

Εμείς εδώ όμως θεωρούμε ως αληθινό ότι μεταβάλλεται συνεχώς και ποτέ δεν μένει σταθερό ως είναι, διότι ακόμη και ο άνθρωπος μεταβάλλεται το σώμα του μέσα σε μια ημέρα, πόσο δε μέσα στο βάθος του χρόνου. (φθοράς).

Το ίδιο συμβαίνει όμως και στις σκέψεις και στα συναισθήματα των ανθρώπων, τα οποία μεταβάλλονται συνεχώς και ποτέ δεν μένουν σταθερά, είναι δηλαδή σαν μια σούπα ανόμοιων στοιχείων που βράζει συνεχώς, διότι ο άνθρωπος αποτελεί μια σύνθεση ανόμοιων στοιχείων με ανόμοιες ιδιότητες οι οποίες προκαλλούν την αντίθεση και διαμάχη μέσα από την διαφορετικότητα.

Μόνον ο Φιλόσοφος βρίσκεται ανάμεσα στην Αλήθεια και το Ψέμα, διότι από την μια μόνον οι θεοί κατέχουν την Αλήθεια γι'αυτό και δεν τους ενδιαφέρει να γίνουν σοφοί γιατί είναι, ενώ από την άλλη μόνον οι θνητοί κατέχονται από το Ψέμα, και ενώ δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα μένουν ικανοποιημένοι με τον εαυτό τους, νομίζοντας ότι κάτι κάνουν, και αυτό αποτελεί απόρροια της α-νοησί-ας των ανθρώπων.

morfeas sky


Το να μιλάω για τα θεϊκά είναι μια πράξη επαναστατική, διότι όλοι ασχολούνται μόνον με τα θνητά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ;

Tι είναι αληθινό λοιπόν; σε έναν κόσμο όπου όλα είναι μία φαντασία; όλα ρέουν, όλα έρχονται σ αυτόν τον κόσμο μα και χάνονται για πάντα, διότι τίποτα δεν είναι αληθινό.

Τίποτα σ' αυτόν τον κόσμο δεν έχει σχέση με την αλήθεια, διότι όλα είναι φαντασίες, και κάτι λίγα μόνον είναι απομίμηση της αλήθειας.

Όταν λοιπόν μας πιάνει η χαρά γινόμαστε κακοί γεμάτοι από έπαρση από υπερηφάνια, ενώ όταν μας πιάνει η λύπη μας ζώνει πάλι η κακία ο ίδιος ο θάνατος αυτοπροσώπως.

Αν λοιπόν θέλετε να φτάσετε κάποια στιγμή στην θέωση πρέπει πρώτα να μάθετε να σκέφτεστε και να αισθάνεστε όπως οι θεοί.

Διότι οι θεοί μόνον χαίρονται κι ευχαριστιούνται διότι ο δικός τους κόσμος είναι μόνον της φωτιάς μονοπολικός.

Εδώ όμως είμαστε μια σύνθεση από φωτιά από αέρα από νερό και από γη, αλλά δεν είμαστε ούτε φωτιά ούτε αέρας ούτε νερό ούτε από γη, άρα τίποτα εδώ δεν είναι αληθινό.

Για αυτό και ο διττός κόσμος είναι ένα ψέμα, είναι μία φυλακή της ψυχής, όπου οι θνητοί χαίρονται και λυπούνται συνεχώς, βιώνουν δηλαδή μια μεταβαλλόμενη νοερή ζωή γεμάτη από κακία.

Διότι έχει ριζώσει στην ψυχή η οποία δεν έχει φύλο, το στυγνόν σκοτάδι, ο ζωντανός θάνατος, ο χιτώνας που φοράμε, ο διαχωρισμός του πνεύματος από το σώμα, (ο διαχωρισμός του αρρενόθηλυς Αδάμ), ο μη συμβατός με την ψυχή Αδάμ και Εύα.

morfeas sky

Ο άνθρωπος είναι ένας βιο υπολογιστής 


Οτιδήποτε δέχεται μια πληροφορία είναι ένας βιο υπολογιστής όπως ο άνθρωπος.

Όπως λοιπόν οι ενέσεις mRNA μεταφέρουν την όποια πληροφορία μέσα στο σώμα μας, με τον ίδιο τρόπο και ο δημιουργός αυτού του κόσμου ελέγχει την πληροφορία που θα δεχτεί ο εγκέφαλος στο σώμα μας, και με αυτόν τον τρόπο ελέγχει την ψυχή μας.

Άρα ο δημιουργός αυτού του κόσμου δεν θέλει ένα άρρωστο σώμα, αλλά ένα σώμα "υγιές" που να υπακούει στις εντολές του.

Εξού και ο διαχωρισμός του πνεύματος από το σώμα βλέπε ο διαχωρισμός του αρρενόθηλυς Αδάμ σε αδάμ κι εύα.
            

Επειδή όλα είναι Νοητά είσαι ότι σκέφτεσαι, διότι ακόμη και το σώμα σου δημιουργήθηκε για να ελέγχει τον τρόπο που θα σκέφτεσαι.

Από θεϊκή νοητή οντότητα που ήσουν να καταλήξεις να βρίσκεσαι μέσα σε ένα κύτος, μέσα στο κύτος της Γης όπως λέει ο Ερμής  Τρισμέγιστος, μέσα σε ένα θνητό ανθρώπινο ζώον, μέσα σε έναν ζωντανό οργανισμό που υποτάσσεται στα πάντα, διότι αυτό ακριβώς είναι το σώμα σου μέσα στο οποίο εγκλωβίστηκες, μία αισθητή φυλακή που φυλακίζει την ψυχή. ( η ψυχή είναι αθάνατη νοητική ουσία).

morfeas sky


Η φωτιά είναι το μόνο στοιχείο της ύλης που βλέπει συνεχώς προς τα πάνω στον Ουρανό. Ουρανός ο Αιθέρας Νους, ο Νους που ορά.

(η φωτιά μπορεί να δεχτεί το πνεύμα).

Σας ρωτάω λοιπόν ευθέως, το σύμπαν εκεί έξω είναι κενό; ή είναι γεμάτο από ενέργεια και πνεύμα; (πνεύμα του πυρός).

Εσείς είσαστε μονάδα της παγκόσμιας ψυχής; δηλαδή είσαστε πνεύμα του πυρός; ή είσαστε σώμα; δηλαδή ο θνητός άνθρωπος στην Γη;

Αυτά τα λίγα για τους μετεξεταστέους
οι υπόλοιποι μένουν στάσιμοι και δυστυχώς δεν θα μπορέσω.

Κι εγκλώβισαν κάθε ψυχή μέσα σε σάρκα (ερμητικά κείμενα)

morfeas sky
                                     

Tι είναι καλό; και τι είναι κακό;

Διότι αυτό που είναι καλό για σένα είναι κακό για κάποιον άλλο.

Βρίσκεσαι στον κόσμο της Διττότητας, όπου οι δύο αντίθετες όψεις ανήκουν στο ίδιο νόμισμα.

Αν σου αρέσει το καλό-κακό τότε καλά να πάθεις, διότι γι'αυτό βρίσκεσαι εδώ, για να πάθεις αυτό ακριβώς που παθαίνεις.
                                               

MHN ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ


Όταν βρίσκεσαι μέσα σε ένα Matrix, τι ακριβώς σε οδηγεί στην εντύπωση ότι έχεις ελεύθερη επιλογή; αφού όλα είναι προδιαγεγραμμένα να συμβούν;

Παράδειγμα:
Αν εγώ σου επιβάλλω μια τιποτένια ζωή μέσα στο γήινο matrix, εσύ επειδή κάθε στιγμή αντιδράς σε αυτό, και επειδή έγινες ένα με την βιωματική εμπειρία αυτού του σώματος, θα πολεμάς να νικήσεις το σκοτάδι ακόρεστα μέχρι να πεθάνεις.

Τι πολεμάτε ανόητοι; την μοίρα σας; για μια καλύτερη ζωή;

morfeas sky

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

- Σωστά τα λες μα τι προτείνεις να κάνουμε ;

Mα το λέω τόσα χρόνια, δηλαδή αυτά που είπε και ο Χριστός. ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ διότι όλα εδώ είναι πάθος και επιθυμία, άρα ότι ποθείς για να το αποκτήσεις θα σε επηρεάσει αναλόγως στα συναισθήματα.

- Ωραία γνωρίζουμε πως είμαστε περαστικοί από αυτόν τον κόσμο. Δεν χρειάζεται να αγωνοιύμε για πλούτη και ματαιοδοξίες Τι προτείνεις να ζούμε καθημερινά απλά; Χρειάζεται να εργαζόμαστε για να έχουμε ένα πιάτο φαΐ για εμάς και τα παιδιά μας και μια στέγη πάνω από το κεφάλι μας. Να ζούμε την κάθε μας μέρα με όσο μπορούμε λιγότερη κακία αν αυτό γίνεται. Σου ζητώ κάτι πρακτικό να μου πεις. Εσύ δηλαδή τι κάνεις στην καθημερινότητα σου;;

Επειδή λοιπόν γεννηθήκαμε εδώ, δεν μπορούμε να αποφύγουμε την κακία, άρα όσο βρισκόμαστε εδώ πρέπει να ασχοληθούμε με την Φιλοσοφία, η οποία ασχολείται με την μελέτη του θανάτου, και όχι με το πως να απολαύσουμε τα πάθη μας εδώ.

- φυσικά και πρέπει να ασχοληθούμε με την φιλοσοφία. Εννοείς πως εκεί μπορούμε να βρούμε πρακτικούς τρόπους για να αντέξουμε την ζωή εδώ κάτω ;;

Ακριβώς αυτό, μόνον με την Φιλοσοφία μπορούμε να αντέξουμε τον ζωντανό θάνατο πάνω στην Γη που έχει ζώσει τα πάντα. Αυτό είναι το σπήλαιο του Σωκράτη , το σώμα μας, γνώρισε λοιπόν τον αληθινό εαυτό σου και όχι το σπήλαιο.

- Τι είναι η πιο πρακτική συμβουλή ας το πούμε από την Φιλοσοφία που έχεις αποκομίσει και την εφαρμόζεις στην καθημερινότητα σου και σε έχει βοηθήσει;;

Πρόσεξε λοιπόν, αν και είμαι αθάνατος δεν μπορώ να αποφύγω τα θνητά, οπότε η Φιλοσοφία με βοηθά να προσπερνώ κάθε κακία που κατακλύζει ολόκληρη την Γη, το ίδιο ισχύει και στην καθημερινότητα μου, αν και με χτυπά το matrix στα πάθη μου ως θνητός, εκεί που πονάω, με τον ίδιο τρόπο με βοηθά η Φιλοσοφία να ξανασταθώ αμέσως στα πόδια μου, διότι έτσι και ασχοληθείς με την ψυχή σου, ποτέ δεν θα σε αφήσει μόνο.

Ερμητικά κείμενα:
Και περισσότερο απ'όλα τα ζωντανά πλάσματα, ο άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να δεχτεί το θεό και να συνευρεθεί μαζί του. Γιατί, απ'όλα τα ζωντανά πλάσματα, μόνο αυτός μιλά με το θεό, και μπορεί να συνευρεθεί μαζί του.

morfeas sky
                               

Η Διττότητα και το πνεύμα της Αρμονίας

Ερμητικά κείμενα:
ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας ἐναρμόνιος γέγονε δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου ..... κρατεῖται.

Πρόσεξε, μην γίνεσαι ένα με αυτόν τον κόσμο, σωστά; διότι αν γίνεις θα σε οδηγούν όλα τα θνητά. Τι είναι καλό για σένα; και τι είναι κακό; διότι για κάποιον άλλο θα είναι τα αντίθετα με σένα. Οι δύο αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος.

ΑΥΤO ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ OΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤOΝ ΤΟΝ ΚOΣΜΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΟΙΑ. Ο καθένας στον κόσμο του !

Μόνον στον αληθινό κόσμο υπάρχουν τα όμοια, όχι εδώ στον κόσμο της διττότητας.

morfeas sky


H ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

H Αγάπη είναι σαν τον Έρωτα, Πάθος μεγάλο, και αν αυτό το πάθος αποκτήσει εθισμό προς τα γήινα και θνητά θα χάσει η ψυχή την αθανασία της.

Ερμητικά κείμενα:
Η ψυχή λοιπόν είναι ασώματη, ούσα αμέτοχη του φυσικού σώματος, διότι αν έχει σώμα δεν έχει ούτε λόγο ούτε νόηση.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

- Αυτό που συμπεραίνω Τρισμέγιστε, είναι πως οι ψυχές κινδυνεύουν κατά την επίγεια ζωή τους να χάσουν την ελπίδα μιας μελλοντικής αιωνιότητας.

Για άλλους είναι απίστευτο, για άλλους μυθικό, και ίσως για κάποιους γελοίο. Γιατί, για την επίγεια, υλική ζωή ο καρπός που προέρχεται από τα πάθη είναι μια γλυκιά πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα αυτή, η σωματική, όπως λέγεται, καταπνίγει την ψυχή και την καθηλώνει στο δικό της τμήμα, το θνητό καθώς η κατωτερότητα που απεχθάνεται την αθανασία δεν της επιτρέπει να αναγνωρίσει το θεϊκό.

Τι ωραία ..φυλακή..

Ο άρρωστος άνθρωπος όταν νοσεί δεν τον ενδιαφέρει η καθημερινότητα που ζει. Έτσι και η ψυχή όταν είναι άρρωστη επειδή βρίσκεται μέσα σε σώμα δεν έχει καμία διάθεση να εκδηλωθεί στο σώμα...Σωκράτης..

Eρμητικά κείμενα
Η ψυχή αν έχει σώμα δεν έχει ούτε λόγο ούτε νόηση

morfeas sky


Οι άνθρωποι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ο τρόπος που σκέφτονται και αισθάνονται δεν έχει καμία σχέση με τον αληθινό κόσμο.

Έτσι οι άνθρωποι αρέσκονται να δημιουργούν γήινους θεούς όμοιους με αυτούς, όμοιους με την δική τους θνητή φύση, γι' αυτό και ο Χριστός τους είπε, σας έδωσα τον λόγο του πατέρα μου αλλά εσείς προτιμήσατε τον λόγο της δικής σας φύσης.

Πηγαίνετε λοιπόν εκεί που σας λένε όμορφα ψέματα, εκεί που σας χαϊδεύουν, εκεί που σας πουλάνε τρόμο, πόνο, έπαρση, μίσος, υπερηφάνια, δείγμα της θνητότητας σας, δείγμα ότι έχετε χάσει την ψυχή σας.

Ερμητικά κείμενα 
Και δεν κρίθηκε άξιος ενός ανάξιου θαύματος αυτός (ο άνθρωπος) που είναι ανώτερος από τα πάντα.

Όπου λοιπόν υπάρχει φως και σκοτάδι, εκεί γεννιέται το σκοτεινό φως. 

Καμία σχέση με το φως.

Λένε ότι το σώμα είναι ο ναός του Θεού, ποιου θεού όμως;

Ερμητικά κείμενα:
Πρώτα απ΄όλα όμως πρέπει να σκίσεις το χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της άγνοιας, το υποστήριγμα της κακίας, τα δεσμά της φθοράς, τον σκοτεινό περίβολο, τον ζωντανό θάνατο, τον αισθητό νεκρό, τον φορητό τάφο, τον ληστή που κατοικεί μέσα σου, αυτόν που σε μισεί για όσα αγαπά και σε φθονεί για όσα μισεί.

Τέτοιος είναι ο εχθρικός χιτώνας που φόρεσες, που σε τραβά προς τα κάτω προς το μέρος του.

Ερμητικά κείμενα 

Ο ουρανός, λοιπόν, ο αισθητός θεός, είναι αυτός, που κυβερνάει όλα τα σώματα, των οποίων η αύξηση και η διάλυση έχουν ανατεθεί στον ήλιο και την σελήνη.

Αυτός που κυβερνάει, όμως, τον ουρανό, (τον αισθητό θεό), την ψυχή και όλα όσα βρίσκονται μέσα στον κόσμο είναι ο ίδιος ο θεός, ο οποίος είναι και ο δημιουργός τους.

Ερμητικά κείμενα

Εσύ παιδί μου να προσευχηθείς πρώτα στον Κύριο και Πατέρα και Μοναδικό και όχι στον Έναν, αλλά σ'εκείνον από τον οποίο προέρχεται ο Ένας, να τύχεις ευμενούς μεταχείρησης, ώστε να μπορέσεις να κατανοήσεις τον τόσο μεγάλο Θεό και με μια του μόνο ακτίνα να σου φωτίσει την νόηση.

morfeas sky 

Το εμβόλιο σας μάρανε ανόητοι ή τώρα το χάραγμα μην και σας πάρει ο διάβολος μαζί του στην κόλαση τρομάρα σας.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Πες μου κάτι που δεν αρρωσταίνει τον άνθρωπο. Από την στιγμή που γεννιόμαστε με σώμα αυτό είναι προδιαγεγραμμένο να αρρωστήσει και να πεθάνει..άλλοι το λένε γήρας. Ότι τρώμε πίνουμε αναπνέουμε αλλά και με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που  εισέρχονται στο σώμα μας και στον εγκέφαλο μας, όλα μας αρρωσταίνουν, ώστε να πέφτει σε πλήρη καταστολή η ψυχή μας 

morfeas sky
         

Υπάρχει και πιο κάτω για τον άνθρωπο που έφτασε στον πάτο του βαρελιού;

Ο άνθρωπος πλέον έχασε το πνεύμα του, την επαφή του με τον αληθινό πνευματικό κόσμο.

Το σιδηρούν γένος είναι προδιαγεγραμμένο να εξαλειφθεί για πάντα.

morfeas sky
                                

Η ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ

ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σ'αυτόν τον κόσμο δεν δίνουμε μάχη απέναντι στα υλικά, αλλά η μάχη των ανθρώπων είναι πνευματική.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Όλα όσα κυριεύονται από το γήϊνο σωματικό πόθο δεν ανήκουν σε κανένα μέρος της θεϊκής γνώσης και δικαιολογημένα χαρακτηρίζονται ως επίκτητα πάθη.

Ακολουθώντας λοιπόν, την πορεία της λογικής που διαπνέει την ψυχή μου, ο άνθρωπος πρέπει να φτάσει στο σημείο εκείνο όπου χάρη στη θέαση της θεϊκότητας, θα αποκτήσει την ικανότητα να περιφρονεί και να αδιαφορεί για το θνητό του μέρος, με το οποίο έχει συνδεθεί λόγω της ανάγκης να φροντίζει τον κατώτερο κόσμο.

Aυτό το κατανοήσατε; ""έχει συνδεθεί"" μόνον με το matrix συνδέεσαι. Mην ξεχνάτε! μόνον με τις μηχανές (matrix) "συνδεόμαστε!" """"το θνητό του μέρος, με το οποίο έχει συνδεθεί"""" ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ

morfeas sky


Το ποιο γελοίο της υπόθεσης είναι, ότι, όλοι νομίζουν ότι βιώνουν το παρόν.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τότε πως μπορεί να λέγεται παρόν αυτό που δεν μπορεί να σταθεί μόνο του; αλλά κινείται ανάμεσα και μέσα ενωμένο με τους άλλους δύο χρόνους;

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ

Σιγά μην το κατανοήσετε αφού δεν το χωρά ο καμμένος εγκέφαλος σας.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ