O NOYΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

Σκέψου στο ελάχιστο που μπορείς, αν όχι όσο μπορείς, ότι το σύμπαν εκεί έξω είναι ένας ζωντανός συμπαντικός οργανισμός όπως το ανθρώπινο γήινο σώμα μας, που έχει επτά όργανα, και είμαστε μια δική του αντιγραφή. 

Είμαστε δηλαδή η εικόνα της ζωής, ο Νους και τα επτά δικά του σώματα - όργανα του σώματος του, τα οποία ζουν ενωμένα ως ένας ολοκληρωμένος συμπαντικός οργανισμός όταν μας οδηγεί ο συμπαντικός Νους, αλλά και ζούμε χωριστά ως ένας διαχωρισμένος ζωντανός οργανισμός ενός οργάνου, όταν μας οδηγεί ο εγκέφαλος αυτού του οργάνου - διαχωρισμένου οργανισμού.

Αν λοιπόν εσύ βρίσκεσαι μέσα στα σκ@τ@ δηλαδή μέσα στο κατώτερο όργανο που είναι το φίδι - έντερο του ζωντανού συμπαντικού οργανισμού, και σε οδηγεί ο εγκέφαλος αυτού του εντέρου (πλανήτης Γη), και όχι ο Συμπαντικός Νους, τότε λίγο πριν σε αποβάλλει το έντερο, ο ζωντανός θάνατος, ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;

Μόνον γήινα σκ@τ@!!

Σου μιλάω εγώ ο Νους πάνω από το κεφάλι ως ψυχή, αλλά και έξω από το κεφάλι ως Φως και Ζωή, κι εσύ συνεχίζεις ακόμη να βλέπεις ΣΚ@Τ@ ;;;

Βρε σε ποιους απευθύνομαι.. ποιος από όλους σας φέρει το Νου;

Δεν φέρουν όλοι οι άνθρωποι το Νου;

morfeas sky


Ο άλλος περιμένει να έρθουν οι Ολύμπιοι από την Ανδρομέδα να τον σώσουν.

Τι ζω ρε μαλ@κ@

Βρε ανόητοι, οι Ολύμπιοι δεν είναι πρόσωπα, αλλά είναι οι κρυμμένες δυνάμεις της ψυχής, οι δώδεκα άθλοι της ψυχής, όχι του Ηρακλή, διότι Ηρακλής σημαίνει η ροή Ήρα, η κίνηση του πνεύματος του πυρός κατά την κάθοδο του στην άβυσσο του Άδη. (υλικό σύμπαν - πλανήτης Γη). Το πνεύμα του πυρός είναι η ανθρώπινη ψυχή η εικόνα της ζωής.

Μόνον τα ανθρώπινα ζώα ψάχνουν όμοιες γήινες μορφές μ' αυτούς, και δημιουργούν ψεύτικους γήινους θεούς όμοιους με την δική τους θνητή φύση.

morfeas sky
                                                
                                  
morfeas sky

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Nikola Tesla: Το Σύμπαν λειτουργεί με ενέργεια (και όχι με κάρβουνο).

Και τι κινεί αυτόν τον αισθητό κόσμο που βλέπουμε βρε Αϊνστάιν; το καρβουνιασμένο σου μυαλό μήπως;

Κάποτε οι Άνθρωποι δημιουργούσαν με την σκέψη, όχι με τα χέρια.

Η νόηση και η αίσθηση, λοιπόν, κινούν τον κόσμο που βλέπουμε, διότι χωρίς αυτά τα δύο είναι αδύνατον να γεννηθεί και να υπάρχει ο υλικός αισθητός κόσμος.

Διότι χωρίς την αίσθηση που κινεί η Νόηση δεν θα υπάρχει η ύλη ανόητε, διότι η ύλη είναι η αίσθηση, και ως φυσικό επακόλουθο δεν θα υπάρχει ούτε η ενέργεια.

Διότι όλα είναι Νοητά, και ότι βλέπεις αυτό ζεις, και ότι οδηγεί την σκέψη σου (σώμα) σε εξουσιάζει!!!!

Και είναι ύβρις προς το Θεό να σε οδηγεί το σώμα σου, και όχι ο Θεός που βρίσκεται μέσα στην ψυχή σου! (Νους και ψυχή). Οπότε τι σχέση μπορεί να έχεις εσύ με το Θεό;

Ενέργεια λοιπόν είναι η σκέψη του αισθητού μας σώματος, ένα αισθητό άλογο σώμα γεμάτο από κακία, το οποίο όταν οδηγεί την σκέψη που μας δόθηκε από το Θεό (Νους και ψυχή), μας κάνει αυτόματα ενεργειακά βαμπίρ για να τραφούμε, ενώ οι Δυνάμεις είναι η Νόηση του Θεού, και η τροφή της ψυχής είναι η νόηση του Θεού, το Γνώθι σ' αυτόν, η τροφή της αίσθησης της ανθρώπινης ψυχής είναι το αγαθό, η ψυχή του Θεού, και Θεός είναι ο ίδιος ο Θεάνθρωπος, ο ίδιος ο Θεός.

Για όλους αυτούς τους λόγους που παρέθεσα πρέπει να μάθετε να βλέπετε τον εαυτό σας ως Θεό, και όχι ως θνητό ανθρώπινο ζώον!

morfeas sky
                                           

Χαίρομαι που κατανοείς τον λόγο μου, είσαι από τους ελάχιστους, μα μην ξεχνάς ότι την αρχή στον δρόμο για την αλήθεια την κάνουν μόνον οι τολμηροί νόες, κι εσύ δεν φοβάσαι μην πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σου και σε πλακώσει, όπως κάνουν οι πολλοί, σχεδόν όλοι δηλαδή, διότι μόνον έτσι διαρρηγνύεις τους Ουρανούς, σπάζοντας όλα τα όρια και σύνορα που σου βάζουν οι φύλακες του matrix

Τι δεν μπορώ να σκεφτώ;
"Τι δεν μπορώ να σκεφτώ ελεύθερα"
 ?

Που δεν μπορώ να πάω;
"Που δεν μπορώ να πάω ελεύθερα" ?

Τι δεν μπορώ να κάνω;
"Τι μπορώ να κάνω ελεύθερα" ?

Είσαι τα πάντα είσαι το παν, αυτό μην το ξεχνάς ποτέ διότι κάποιοι θέλουν να νομίζεις ότι είσαι το απολύτως τίποτα όπως είναι εκείνοι, όχι όμως εσύ, για αυτό σε φθονούν για αυτό σε μισούν διότι δεν μπορούν να γίνουν αθάνατοι πόσο δε να γνωρίσουν το Αγαθό.

morfeas sky


Aπο την στιγμή που υπάρχουν οι ανάγκες του σώματος γεννιέται η κακία, όπως το συμφέρον.

Οπότε για ποια δημοκρατία μιλάμε;

Άλλωστε μας το λέει και η ίδια η φύση, όταν βλέπουμε το ισχυρότερο ζώο να τρώει - καταβροχθίζει χωρίς οίκτο το πιο αδύναμο.

Έτσι γεννήθηκαν οι σκλάβοι μέσα στο ανθρωποφάγο και όχι μόνον σπήλαιο του Πλάτωνα οι οποίοι πλανώνται οικτρά νομίζοντας ότι είναι ελεύθεροι.

morfeas sky


Στάσου που πας, να το συζητήσουμε, πως βάζεις όρια και νόμους όταν σ'αυτόν τον κόσμο τίποτα δεν είναι δεδομένο; έ; μου λες;

Μόνον τα θεϊκό είναι Άναρχο και δεν υπακούει σε νόμους, ούτε βάζει όρια, σύνορα, πατώματα και ταβάνια, μην τυχόν και πέσει ο Διάβολος Δίας Νους Ουρανός στο κεφάλι του και τον πλακώσει.

morfeas sky


H Mητέρα Φύση

Και η σήψη ο θάνατος η φθορά οι αρρώστιες από τα οποία τρέφονται όλα τα έμβια οργανικά όντα είναι και αυτά του Θεού;

Ποιον λατρεύουν ειλικρινά όλοι αυτοί;

Την μήτρα φύση; από την οποία αρδεύεται ο θάνατος; τον πιο κατώτερο θεό; το θνητό γήινο σώμα; από το οποίο τρέφεται ο ίδιος ο θάνατος;

morfeas sky

Λόγος Ζ

Πρώτα απ΄όλα όμως πρέπει να σκίσεις το χιτώνα που φοράς, το ύφασμα της άγνοιας, το υποστήριγμα της κακίας, τα δεσμά της φθοράς, τον σκοτεινό περίβολο, τον ζωντανό θάνατο, τον αισθητό νεκρό, τον φορητό τάφο, τον ληστή που κατοικεί μέσα σου, αυτόν που σε μισεί για όσα αγαπά και σε φθονεί για όσα μισεί.

Τέτοιος είναι ο εχθρικός χιτώνας που φόρεσες, (ανθρώπινο σώμα), που σε τραβά προς τα κάτω προς το μέρος του, ώστε να μην κοιτάξεις προς τα πάνω κι αντικρίζοντας την ομορφιά της αλήθειας και το αγαθό που κρύβει μέσα της, μισήσεις την κακία του.

Λόγος Α Ποιμάνδρης

– Εἰ ἐνόησας, εἰπέ μοι, διὰ τί ἄξιοί εἰσι τοῦ θανάτου οἱ ἐν τῷ θανάτῳ ὄντες;

– ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.

morfeas sky

Ο χειρότερος εχθρός σου είναι ο θνητός εαυτός σου

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πιστεύει ένας γεννημένος σκλάβος ότι είναι ελεύθερος.


ΛΟΓΟΣ Ζ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διότι "η κακία της άγνοιας" κατακλύζει τη γη ολόκληρη και μαζί της "φθείρει και την ψυχή", η οποία βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο σώμα, χωρίς να την αφήνει να προσορμιστεί στα λιμάνια της σωτηρίας.

morfeas sky

Εδώ γράφει ξεκάθαρα ότι η ψυχή όσο μένει στο σώμα φθείρεται, δηλαδή χάνει το Νου, και μένει για πάντα στα σκοτάδια, αφομοιώνεται δηλαδή από το σώμα, την υγρή φύση, το στυγνόν σκότος.

"η κακία της άγνοιας φθείρει και την ψυχή"

H κακία της άγνοιας φθείρει και την ψυχή, δηλαδή από Νους και ψυχή γινόμαστε απλά ψυχή με ανθρώπινο σώμα και εγκέφαλο, και τίποτα θεϊκό πλέον δεν μένει μέσα μας, διότι ο Νους δεν συμμετέχει στην κακία, και φεύγει αφήνοντας μας ως ψυχή μόνη κι έρημη.

morfeas sky


Ο Χριστός σου είπε να πολεμάς και να πεθαίνεις για την πατρίδα; ή να πεθάνεις για την ψυχή σου; το Γνώθι σ' αυτόν;;

Ποιο είναι το αρχαιοελληνικό ιδεώδες; Ο πόλεμος; η μητέρα όλων; Μα αυτή είναι η θνητή μας φύση.

Μην γίνεστε ένα με αυτόν τον κόσμο για να αναστηθείτε κι εσείς αφομοιωθήκατε από τον θάνατο.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

- Γιατί πατέρα; Έχω μέσα μου τιμωρούς;

-Όχι λίγους, παιδί μου, είναι και φοβεροί και πολλοί.

-Το αγνοώ αυτό, πατέρα.

5. Αυτό το επίπεδο είναι η βάση της δικαιοσύνης, παιδί μου, γιατί, παρατήρησε, πως χωρίς δίκη, έδιωξε την αδικία, γίναμε δίκαιοι, παιδί μου, λόγω της απουσίας της αδικίας.

morfeas sky


Γεννιούνται τα ερωτήματα....Τι ανάγκη έχει ο δημιουργός του κόσμου αυτού να ζήση μέσω εμάς τις στιγμές του κόσμου του; Και καλά όταν είναι ευχάριστες,όταν είναι δυσάρεστες;

Από ποιόν Θεό ζητάμε βοήθεια συγκεκριμένα;

Αν ο θνητός άνθρωπος εμπεριέχει μέσω της ομοιότητας που έχει με τον Πατέρα Θεό, όλη τη συνειδητότητα και την εξουσία για καλύτερη ζωη, γιατί ταλαπωρείται συνέχεια....

Και τελικά ποιός εξουσιοδότησε όλο αυτό το μπάχαλο και την άγνοια στον πλανήτη χωρίς την δυνατότητα ανύψωσης από εδώ για όποιον το θέλει.


Απάντηση:

o Ερμής Τρισμέγιστος μας αναφέρει σχετικά μ'αυτό ότι ο Πατέρας δημιούργησε τον άνθρωπο όμοιο του, για να υπάρχει και κάποιος άλλος όμοιος με το Θεό που να μπορεί να τον δει διότι χωρίς τον άνθρωπο κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να "δει" την δημιουργία του.

Ταυτόχρονα δημιούργησε και τον άνθρωπο τον μιμητή του λόγου και της πρόνοιας του, για να μπορεί να φροντίζει στον κτιστό κόσμο όλα τα άψυχα και τα άλογα έμψυχα ζώα, και ταυτόχρονα να θαυμάζει όλα τα ουράνια έργα του Θεού.

Οι άνθρωποι που προσκολλούνται στα επίγεια εδώ στην Γη μας λέει ότι η αποστολή τους είναι να φροντίζουν και επιμελούν τα άψυχα αλλά και όλα τα άλογα έμψυχα ζώα-όντα, άρα και δεν μπορούν να ανέλθουν τους κύκλους, διότι κάποιοι άνθρωποι πρέπει να επιμελούν την κατώτερη φύση.

Όλα στη φύση είναι καλά και όμορφα, όταν μπορέσει ο άνθρωπος να "δει" τον κόσμο με τον αληθινό εαυτό του, το τρίτο μάτι, με την επίφυση, με τον πνευματικό του λόγο.

Σήμερα μας φαίνονται όλα άσχημα, διότι όλα τα βλέπουμε με τον κατώτερο εαυτό που ενδυθήκαμε, αυτόν της σάρκας, που σωματοποιεί όλες τις αρνητικές και θετικές ενέργειες, το δίπολο, που ο κάθε πόλος δρα ισόποσα με τον αντίθετο του πόλο.

Ο ανώτερος μας εαυτός μέσω της Αρμονίας ζει και βλέπει τον κόσμο όμορφο, διαφορετικά, διότι όλα τα βλέπει επιφανειακά, δεν γίνεται ένα με αυτόν τον κόσμο.

Ο Τριαδικός Θεός είναι αυτός που μας δημιούργησε όμοιους του από Φως και Ζωή.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι αυτός που δημιούργησε το διπολικό σώμα της σάρκας μαζί με τις διττές μορφές του πνεύματος, για να υποδεχτεί την εικόνα του ανθρώπου, τις ανθρώπινες ψυχές που φέρουν την νοητική ουσία Ουσιωδώς όμοια με το Φως.

Οι άνθρωποι ταλαιπωρούμαστε καθημερινά λόγο του ότι γίναμε ένα με την σάρκα και τις διττές μορφές του πνεύματος (αισθήσεις, συναισθήματα, πάθη, επιθυμίες).

Όποιος έχει τον Νου μας λέει θα ανέλθει ξανά στο Φως.

Όποιος παραμένει θνητός και δεν εξελίσσεται στον Νου θα υπομένει όλα τα θνητά.

Δηλαδή στο δικό μας χέρι είναι να αφυπνιστούμε μας λέει, και θα συμβεί αν απορρίψουμε όλα τα επίγεια.

Ο Νους και η άνοδος θέλησε να δοθεί στους ανθρώπους ως ένα είδος βραβείου μας λέει.

Χωρίς κόπο δεν θα μας δώσει τίποτα.
Ότι επιδιώκουμε αυτό θα πάρουμε.

Αν επιδιώκουμε την ύλη στην ύλη θα μείνουμε.
Αν βλέπουμε ταυτόχρονα και τον ουρανό ίσως δούμε σε τι κόσμο ζούμε, και μέσω της Αρμονίας επιφέρουμε την άνοδο στους κύκλους.

Η δυνατότητα ανύψωσης υπάρχει σε όλους μας.
Αρκεί να κατανοήσουμε τον αληθινό μας εαυτό, το Αγαθό.

morfeas sky


Πες μου λοιπόν αν μας αξίζουν αυτοί που μας κυβερνούν, διότι σύμφωνα με την αρχαιοελληνική παιδεία κάθε λαός είναι άξιος αυτών που τον κυβερνούν.

Όλοι εξαγοράζονται τι δεν καταλαβαίνεις; Ακόμη κι εσύ που έχεις ήθος κάνεις λάθος, διότι ο πόλεμος ανήκει στην μητέρα φύση, στην θνητή μας φύση και όχι στην θεϊκή.

Αν λοιπόν θέλουμε να συμπεριφερόμαστε όπως οι θεοί πρέπει να έχουμε ως οδηγό μας το Νου την θεά Αθηνά ή αλλιώς Αθεονόα που σημαίνει η Νόηση του Θεού, αυτή λοιπόν είναι η θεά της σοφίας και του πολέμου, η Νόηση, και όχι τα χέρια που σκοτώνουν.


Πρόσεξε την διαφορά, άλλο άντρας άλλο γυναίκα και άλλο Άνθρωπος.

Μόνον οι θνητοί ενεργούν όπως τα ζώα τρώγοντας τις σάρκες τους

Αρα δεν πιστεύεις στην θεία Τάξη. Στην Δικαιοσύνη της Ειμαρμένης, και θέλεις εσύ να επιφέρεις την Νέμεσις! εσύ η αναμάρτητη εσύ ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθω βαλέτω.

Αυτή η κατώτερη δημιουργία αφορά μια σύνθετη φύση ανόμοιων στοιχείων που δημιουργεί τον αντίθετο λόγο τον κόσμο των αντιθέτων. 

Ο Άνθρωπος είναι υπεράνω, και δεν είναι ανθρώπινο ζώον, άλλο λοιπόν το να ενσαρκωθούμε το ανθρώπινο ζώον, που Δία χωρίστηκε σε αρσενικό και θηλυκό και χάθηκε ο σύνδεσμος της Αρμονίας με την ψυχή, και άλλο να αφομοιωθώ με αυτό το ζώον.

Μην γίνεσαι ένα με αυτόν τον κόσμο. Γνώθι σ' αυτόν.

Σου απάντησα..τι κατάφεραν με το που πολέμησαν οι Έλληνες; Χάθηκε ο πολιτισμός των Ελλήνων, χάθηκε το Ελλάνιον πνεύμα. 

Δεν μας θυμούνται σήμερα για τις θηριωδίες των πολέμων, αλλά για την σοφία των σοφών Ελλήνων.

Σου είπα σε όλα υπάρχει η θεία δίκη, ότι δώσεις αυτό θα πάρεις είναι νόμος αυτού του κόσμου. Οπότε αν ετοιμάζεσαι για πόλεμο θα τον έχεις διότι εσύ τον πλάθεις. Να σκέφτεσαι ως θεάνθρωπος όχι ως ανθρώπινο ζώο.

Ελεύθερη βούληση δεν έχεις διότι ότι ενέργεια και να κάνεις την κάνεις από ανάγκη, και ανάγκες έχει μόνον το σώμα σου, όχι ο θεάνθρωπος μέσα σου. Γνώθι σ' αυτόν 

Ότι δώσεις αυτό θα πάρεις...αν λοιπόν πιστεύεις ότι το να γνωρίσεις τον εαυτό σου είναι αδύνατον, τότε δεν θα γνωρίσεις ποτέ την θέωση σου.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας