Ο άνθρωπος είναι αληθινός;


Το ποιο γελοίο απ' όλα, είναι, ο τύπος ανθρώπου που εξυμνεί την θνητή του φύση και μιλά για γνώση, διότι όλα τα θνητά είναι μάταια και δεν έχουν καμία αλήθεια μέσα τους.

Ερμητικά κείμενα

Τα όντα πρέπει να αντιλαμβάνονται και να μιλούν για τα αληθινά όντα.

Η αλήθεια είναι αυτή, ότι τίποτε δεν είναι αληθινό εδώ κάτω.

Και πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει, παιδί μου; Διότι η αλήθεια είναι η τελειότερη αρχή, αυτό το ύψιστο αγαθό, που δε θαμπώνεται από την ύλη ούτε από σώμα περιβάλλεται, το γυμνό και φωτεινό αμετάβλητο και σεμνό, αναλλοίωτο αγαθό, ενώ όλα όσα είναι εδώ παιδί μου, βλέπεις πως είναι, άσχετα από αυτό το αγαθό, φθαρτά, ευπαθή, διαλυτά, μεταβλητά συνεχώς αλλοιούμενα, άλλα από άλλα γίνονται τα οποία βεβαίως δε είναι αληθινά ούτε με τον εαυτό τους, διότι, κάθε τι που αλλοιώνεται είναι ψευδές αφού δε μένει ως έχει αλλά, καθώς μεταβάλλεται μας δίνει συνεχώς άλλη εικόνα.

- Ούτε και ο άνθρωπος είναι αληθινός πατέρα;

Επειδή είναι άνθρωπος δεν είναι και αληθινός παιδί μου.

- Γιατί αγνοώ Τρισμέγιστε, από ποια μήτρα και από ποιο σπέρμα γεννήθηκε ο άνθρωπος.

- Και τι είναι αυτός που γεννιέται, πατέρα;

- Γιατί δεν έχει συμμετοχή στην ουσία που βρίσκεται μέσα μου;

Το παιδί που γεννιέται από θεό θα είναι άλλος θεός, το παν μέσα στο παν, συντεθειμένος από όλες τις δυνάμεις.

- Τι είναι, λοιπόν, αληθινό, Τρισμέγιστε;

Αυτό που είναι ξεκάθαρο, παιδί μου, το απεριόριστο, το άχρωμο, αυτό που δε διαθέτει σχήμα, το αμετάβλητο, το γυμνό, το ορατό, αυτό που γίνεται από μόνο του αντιληπτό, το Αγαθό που δεν αλλοιώνεται και δεν έχει σώμα.

Πως θα μπορούσες να κατανοήσεις με τις αισθήσεις αυτό που δεν είναι σκληρό, αυτό που δεν είναι υγρό, αυτό που δεν συμπυκνώνεται, αυτό που δε μπορεί να εισχωρήσει, αυτό που μπορεί να νοηθεί μόνο από τη δύναμη και την ενέργεια του και χρειάζεται αυτόν που μπορεί να κατανοήσει τη γέννηση μέσω του θεού;

Μακάρι να εξέλθεις και συ, παιδί μου, από τον εαυτό σου, χωρίς ύπνο, (συνειδητά), όχι σαν αυτούς που ονειροβατούν στον ύπνο τους. (ασυνείδητα).

Αυτό το πράγμα δε διδάσκεται και ούτε μπορεί να το δει κανείς με το πλαστό υλικό στοιχείο μέσω του οποίου μπορεί να δει κανείς, (με τα γήινα μάτια του θνητού σύνθετου σώματος), γι'αυτό και περιφρονώ την πρώτη σύνθετη φύση μου, γιατί δεν έχω πλέον χρώμα, ούτε αφή, ούτε μέτρο, είμαι απαλλαγμένος τώρα από αυτά.

Τώρα μπορεί να με βλέπεις με τα μάτια σου, παιδί μου, αλλά δεν κατανοείς τι είμαι όταν με κοιτάζεις με το σώμα και την όραση σου. Δε μπορείς να με παρατηρήσεις με τα μάτια σου τώρα, παιδί μου.

                          

TI ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΙΔΩΛΑ ΤΟΥ MATRIX

Eρμητικά κείμενα

Η φωτιά εναντιούμενη στο νερό το ξέρανε κι έγινε γη πάνω στο νερό, καθώς δε ξεραινόταν γινόταν ατμός από τα τρία: το νερό, τη γη και τη φωτιά και έγινε αέρας.

Αυτά, ενώθηκαν σύμφωνα με τη λογική της Αρμονίας, το θερμό με το ψυχρό και το ξηρό με το υγρό και από τη συνύπαρξη αυτών έγινε πνεύμα και σπέρμα ανάλογο με το (νοερό) πνεύμα που παρέχει το σύμπαν.

Αυτό το (νοερό) πνεύμα, πέφτοντας στη μήτρα δεν ηρεμεί στο σπέρμα και, μη ηρεμώντας, μεταβάλλει το σπέρμα και μεταβαλλόμενο, αυτό αποκτά αύξηση και μέγεθος.

Με το μέγεθος που αποκτά παίρνει και εικόνα σχήματος και σχηματίζεται. Με το σχήμα μεταφέρεται το είδος μέσω του οποίου παίρνει την εικόνα. (matrix).

Επειδή λοιπόν το (νοερό) πνεύμα, μέσα στη μήτρα, δεν είχε τη ζωτική του κίνηση αλλά τη βλαστική, αυτήν η Αρμονία τη συνταίριαξε να είναι η υποδοχή της διανοητικής ζωής (η οποία είναι αμερής-αδιαίρετη και αμετάβλητη και δεν παύει ποτέ να είναι αμετάβλητη).

Και ό,τι είναι μέσα στη μήτρα με τους αριθμούς το κυοφορεί, το γεννά και έξω το βγάζει στον αέρα.

Και η ψυχή (η διανοητική ουσία) που είναι πολύ κοντά, το οικιοποιείται, όχι λόγω συγγενικής ιδιότητας μαζί του, αλλά λόγω της μοίρας, διότι δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να είναι μαζί με το σώμα.

Έτσι, από τη μοίρα δίνεται σ'αυτό που γεννιέται, (το είδωλο), η διανοητική κίνηση και η νοερή ουσία της αληθινής ζωής.

Διότι εισέρχεται στο (νοερό) πνεύμα η διανοητική ουσία και του δίνει την ζωτική κίνηση.

morfeas sky
                                      

Τι ζω ρε μαλ@@α...!

To ότι επαναλαμβάνονται τα πάντα μέσα από το ημερονύκτιο, αυτό με προσπερνά.

Μόνον οι ανόητοι λατρεύουν αυτόν τον κόσμο, γιατί αυτό ακριβώς είναι το ανυπόφορο στην ανοησία, το ότι, χωρίς να είναι κανείς ωραίος, αξιοσέβαστος και γνωστικός, μένει ικανοποιημένος με τον εαυτό του.

Όποιος λοιπόν δεν θεωρεί πως κάτι του λείπει, εκείνος και δεν επιθυμεί αυτό που δεν φαντάζεται ότι του λείπει.

morfeas sky

Πως να μάθουν οι άνθρωποι όταν όλες οι επιλογές τους εξαρτώνται αποκλειστικά από τις ανάγκες του σώματος τους; άρα τι μας καθορίζει ως ανθρώπους; ο ίδιος ο ζωντανός θάνατος που ενδυθήκαμε αφού αυτός είναι το σώμα μας. 

Για να περάσουμε λοιπόν στην ζωή πρέπει πρώτα να πάψουν να μας επηρεάζουν τα θνητά, ο ζωντανός θάνατος.

Ερμητικά κείμενα:

Ότι πάσχει αισθάνεται και ότι αισθάνεται πάσχει.

Κάθε τι που λυπάται και ευχαριστιέται (και είναι ον θνητό) ενώ κάθε τι που ευχαριστιέται δε λυπάται (και είναι ον αθάνατο).

Δε νοσεί το κάθε σώμα αλλά κάθε σώμα που νοσεί είναι και διαλυτό. (σύνθετο σώμα, τα ανόμοια: φωτιά αέρας γη νερό).

Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό μέσα στα σώματα.
Κάθε τι αληθινό βρίσκεται μέσα στα ασώματα.

morfeas sky


Η ανοησία μην ξεχνάς είναι προτέρημα των μηχανών, σκέψου πως ενεργεί το 99% των ανθρώπων, μηχανικά, σαν αγέλη, κάνουν όλοι το ίδιο, δεν έχουν δική τους ελεύθερη επιλογή, απλά υπακούν τον τσοπάνη τους, διότι δεν έχουν μέσα τους την θεϊκή ουσία, ανήκουν αποκλειστικά σε αυτό το κτιστό πνεύμα του matrix.

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ

MATRIX MEΣΑ ΣΕ MATΡΙΧ

                                         
Eσύ τι πιστεύεις ότι είμαστε;

Είμαστε απλά ζωντανοί νεκροί; δηλαδή θνητοί;

Διότι αυτό που ονομάζεις ζωή εδώ στην Γη, είναι απλά ένα απειροελάχιστο αποτύπωμα, μια σκέψη ενός Νου...η συμπεραίνεις πως είμαστε το απολύτως τίποτα που δεν γεννήθηκε από το τίποτα, αφού η ανυπαρξία είναι αυτό ακριβώς, το τίποτα, άρα πως υπάρχουμε έστω και στοιχειωδώς αφού είμαστε ανύπαρκτοι;

- Πολύ φοβάμαι μερικές φορές ότι είμαστε απλές μπαταρίες. Ύστερα πάλι όταν το φιλοσοφώ λίγο, δεν μπορεί λέω να είμαστε κάτι τόσο απλό.

Αν είμαστε μπαταρίες σημαίνει ότι υπάρχει πάνω από εμάς ένας δημιουργός Νους. Νους όμως είμαστε κι εμείς, διότι έχουμε λογική.

Η μπαταρία λοιπόν είναι το σώμα μας που αλλοιώνεται.
Ο Νους είναι η νοητή ουσία (ψυχή) που τροφοδοτεί με ενέργεια το σώμα.

Άρα ο Νους είναι η πηγή ζωής.
Και το σώμα είναι η μπαταρία. 

Και ο Νους αυτού του αισθητού σύμπαντος είναι αρρενόθηλυς άρα έχει σώμα και για να επιβιώσει χρειάζεται εμάς ώστε να τρέφεται με τα αρνητικά συναισθήματα που συλλέγει από την ψυχή μας το σώμα ο χιτώνας που φοράμε, ο ζωντανός θάνατος.

Γνώρισε τον εαυτό σου.


morfeas sky

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΜΑ ΑΝΟΗΤΕ

Αδερφέ Παναγιώτη.. ΟΥΡΑΝΌΣ ΤΕ ΚΑΙ ΓΗ ΚΑΙ ΤΆ ΚΑΤΑΧΘΌΝΙΑ.. Λέει τό τροπάριο..για εξήγησε το... τί θέλει να πει ό ποιητής..??

Νῦν πάντα πεπλήρωται φωτός, οὐρανός τε καὶ γῆ, καὶ τὰ καταχθόνια·

ἑορταζέτω γοῦν πᾶσα κτίσις, τὴν Ἔγερσιν Χριστοῦ, ἐν ᾗ ἐστερέωται. (Γ΄ Ωδή Πάσχα)

Άδης είναι το υλικό αισθητό σύμπαν. Το καθαρό της φύσης δημιούργημα, ο Νους Αιθέρας, το πνεύμα του πυρός, η Εικόνα του Αγίου Λόγου.

Άβυσσος του Άδη είναι ο σύνθετος κόσμος των πλανητών, όπως της Γης, το στυγνόν σκοτάδι, το κύτος=σώμα της γης. Τρεφόμαστε ως σώμα με τον θάνατο.

Διαβάζουμε στον Ποιμάνδρη ότι το σώμα μας είναι ο ίδιος ο θάνατος, και ότι το σώμα μας τρέφεται μόνον με τον θάνατο, σε αντίθεση με την ψυχή μας η οποία τρέφεται μόνον με τον αγαθό πνευματικό λόγο.

«Ποια είναι η τόσο μεγάλη αμαρτία που κάνουν» είπα εγώ «όσοι ζουν στην άγνοια, ώστε να στερούνται την αθανασία;»

«Μοιάζεις να μην νοιάζεσαι για όσα άκουσες. Δεν σου είπα να τα σκεφτείς;»

«Τα σκέφτομαι και τα θυμάμαι και συνάμα σε ευχαριστώ».

«Αν τα σκέφτηκες, πες μου, για ποιο λόγο είναι άξιοι του θανάτου όσοι ζουν στο θάνατο;».

«Γιατί ρίζα του σώματός μας είναι το στυγερό σκοτάδι, από το οποίο προέρχεται η υγρή φύση, από την οποία συντίθεται το θνητό σώμα στον αισθητό κόσμο, από το οποίο αρδεύεται ο θάνατος».

Εμείς όμως δεν είμαστε σώμα δηλαδή ο ζωντανός θάνατος, αλλά Φως και Ζωή

«Μοιάζεις να μην νοιάζεσαι για όσα άκουσες. Δεν σου είπα να τα σκεφτείς;»

«Τα σκέφτομαι και τα θυμάμαι και συνάμα σε ευχαριστώ».

«Αν τα σκέφτηκες, πες μου, για ποιο λόγο είναι άξιοι του θανάτου όσοι ζουν στο θάνατο;».

«Γιατί ρίζα του σώματός μας είναι το στυγερό σκοτάδι, από το οποίο προέρχεται η υγρή φύση, από την οποία συντίθεται το θνητό σώμα στον αισθητό κόσμο, από το οποίο αρδεύεται ο θάνατος».

Το καταλάβατε; τον θάνατο λατρεύετε γι'αυτό είπε ο Χριστός ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

«Καλά το κατάλαβες. Για ποιο λόγο όμως όποιος γνώρισε τον εαυτό του πηγαίνει σ’ Αυτόν, όπως λέει ο Λόγος του θεού;».

Είπα εγώ: «Επειδή ο πατέρας των όλων είναι φως και ζωή κι απ’ αυτόν γεννήθηκε ο Άνθρωπος».

«Σωστά μίλησες και είπες. Φως και ζωή είναι ο θεός και πατέρας, από τον οποίο γεννήθηκε ο Άνθρωπος. Εάν λοιπόν κατανοήσεις ότι ο εαυτός σου είναι από φως και ζωή και ότι κατάγεσαι απ’ αυτά, θα επιστρέψεις στη ζωή».

Αυτά είπε ο Ποιμάνδρης.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;
Εγώ είμαι η ζωή και το φως, όποιος θέλει ας με ακολουθήσει στον δικό μου κόσμο.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ;
Φως και ζωή είναι ο θεός και πατέρας, από τον οποίο γεννήθηκε ο Άνθρωπος. Εάν λοιπόν κατανοήσεις ότι ο εαυτός σου είναι από φως και ζωή και ότι κατάγεσαι απ’ αυτά, θα επιστρέψεις στη ζωή».

Αυτά είπε ο Ποιμάνδρης.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΜΑ ΑΝΟΗΤΕ!!
ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !! ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ !!

morfeas sky

O Ποιμάνδrης και ο Χριστός είναι το ίδιο πρόσωπο;

Θα έλεγα πως ναι. Ο Ποιμάνδρης είναι ο Αληθινός Νους της αυθεντίας ο Αυθεντικός Νους, ότι πιο αληθινό μπορεί να υπάρχει μέσα στο υλικό αισθητό σύμπαν.

Αυτό είχα καταλάβει και εγώ άρα δεν είχα κάνει λάθος, τα ίδια λόγια που έλεγε στο Ερμή έλεγε και στους μαθητές.

Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι δεν κατανόησαν τα λόγια του Χριστού. Άλλα λέει ο Χριστός άλλα καταλαβαίνουν οι δήθεν πιστοί του Χριστού.

Και γιατί δεν τα διδάσκονται οι άνθρωποι του πλανήτη; θα μου πεις για να μην ξυπνήσουν, αν τα γνωρίζαμε εξαρχής τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά, ή μήπως έτσι έπρεπε;

Γιατί αν γνώριζαν οι άνθρωποι την αλήθεια κανένας δεν θα τους κρατούσε πάνω στην φυλακή της Γης, πόσο δε αιχμαλώτους των αναγκών που έχει το σώμα, σκλάβους του σώματος. Πάρε για παράδειγμα τους πιστούς, όλοι θέλουν να υπομένουν τα θνητά διότι έτσι νομίζουν θα πάνε στον παράδεισο άσχετα που ο παράδεισος για αυτούς είναι μια αιώνια ζωή πάνω στην Γη.

Είμαστε λοιπόν θεοί;  ή είμαστε θνητοί;

Πιστεύω στην Ανάσταση όλων των νεκρών που θα ενωθούν με τις ψυχές τους και το νέο σώμα θα είναι πνευματικό θα είναι αιώνιο, άφθαρτο, δεν θα πεινά ούτε θα κρυώνει, και θα κριθεί για να πάει είτε στην Κόλαση είτε στον Παράδεισο.. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η γή θα καταστραφεί.

Η συνείδηση θα ενωθεί με την ανώτερη συνείδηση της ψυχής, ΌΧΙ ΤΟ ΣΏΜΑ, το σώμα μένει εδώ διότι εδώ ανήκει. 

Το άφθαρτο και αιώνιο είναι ασώματο, Νους και πυρ-φωτιά, το πνεύμα του πυρός, όπως οι Άγγελοι, άρα ο Άνθρωπος είναι ένας Άγγελος, που τρέφεται από την κίνηση του πνευματικού Λόγου, δηλαδή από την Νόηση που κινεί τον Αγαθό Νου, δηλαδή τον αγαθό νοητό κόσμο....διότι όλα είναι Νοητά, ενώ το σώμα είτε αθάνατο είτε θνητό είναι αίσθηση, την οποία κινεί και συγκροτεί ο πνευματικός Λόγος, δηλαδή η Νόηση, όπου εικόνα του Λόγου είναι η Λογική. 

Το Πιστεύω λοιπόν καταρρίπτεται, διότι μας μιλά για αρσενικά και θηλυκά σώματα πάνω στην Γη, τον αδάμ και την εύα, όχι τον Αρρενόθηλυς Αδάμ που υπήρχε πάνω στην Γη πριν εκπέσει η γήινη φύση, και το αρσενικό και θηλυκό χρειάζεται μόνον στα θνητά όντα για να υπάρχουν οι γεννήσεις και να φυλακίζεται η ψυχή, ώστε να τρέφεται με την ζωτική της ενέργεια ο άρχοντας αυτού του κόσμου.

Είμαστε λοιπόν θεοί;  ή είμαστε θνητοί;

Είμαστε Θεοί

Πες το στους Χριστιανούς που περιμένουν να τους κρίνουν αν θα είναι θεοί ή θνητοί. Ποιος θα σε κρίνει από την στιγμή που ο Χριστός είπε ότι δεν κρίνει κατ'ουσίαν κανέναν; εσείς είπε κρίνετε σύμφωνα με την θνητή σας φύση, ως σώμα, όχι εγώ. 

Αρα ποιος θα κρίνει τα σώματα; διότι την ψυχή δεν την κρίνει κανείς αφού είναι ουσία. Νοητή Ουσία. ποιος αμαρτάνει λοιπόν; το σώμα; η ψυχή; διότι πάνω στην Γη κανείς δεν είναι αναμάρτητος. Το σώμα φυσικά, διότι ανήκει στην φύση που γεννά την αταξία. Και η ψυχή όμως αμαρτάνει άθελα της, διότι επιλέγει να συμμετέχει στην κακία ενσαρκώμενη τα θνητά, την άλογη υγρή φύση από γη-νερό, το στυγνόν σκοτάδι, το κύτος=σώμα της Γης, για να πάθει ότι παθαίνει, το καλό και το κακό, να βιώσει την κόλαση και τον ψεύτικο παράδεισο που είναι οι υλικές απολαύσεις τρομάρα της.


Η γέννηση είναι θαύμα χαχαχαχα
Από πότε το ΜΑΤRΙΧ έγινε αληθινό;

Τι είναι αυτός που γεννιέται, πατέρα;
Γιατί δεν έχει συμμετοχή στην ουσία που βρίσκεται μέσα μου;

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΜΠΙΡΡΡΡΡ

morfeas sky

Λένε και καμιά αλήθεια στην Γέννεση

ΕΙΣΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ε; 
ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ

«Από το δέντρο όμως της γνώσης του καλού και του κακού να μη φας· γιατί την ίδια μέρα που θα φας απ’ αυτό, εξάπαντος θα πεθάνεις».
                                

morfeas sky

Από τα οκτώ δις του παγκόσμιου πληθυσμού το 99% είναι βάρβαροι κοινώς είναι ανθρώπινα ζώα - ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ.

Την Ελλάδα δεν την κατοικούν οι Έλληνες αλλά πλήθος βαρβάρων μεταξύ των Ελλήνων.
“Πας μη Έλλην βάρβαρος”
morfeas sky

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ
ΟΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ
Eρμητικά κείμενα:
Η τύχη είναι κίνηση χωρίς τάξη, ομοίωμα της ενέργειας και γνώμη ψευδής.

Το όμοιο πηγαίνει προς το όμοιο και το ανόμοιο δεν είναι ποτέ φίλος του ανόμοιου.

Αυτα τα λογια εχουν παντελως λιγους ακροατες η ισως ουτε λιγους δεν θα εχουν. Αλλα εχουν και κατι ιδιαιτερο μεσα τους, τους κακους μαλλον τους προτρεπουν στην κακια για αυτο και πρεπει οι πολλοι να προφυλαχθουν καθως δεν καταλαβαινουν την αξια των λεγομενων.

Πως το εννοείς Πατερα;

Ετσι παιδι μου. Καθε εμβιο ανθρωπινο ον εχει μεγαλυτερη ροπη προς την κακια και για αυτο χαιρεται με αυτη.

Αυτο το εμβιο ον, αν μαθει οτι το συμπαν γεννιεται και ολα γινονται με προνοια και απο αναγκη, γιατι σε ολα κυριαρχει η μοιρα, θα γινει πολυ χειροτερο.

Και αυτο,γιατι θα περιφρονησει το συμπαν, ως κατι που γεννιεται και την αιτια του κακου θα αποδωσει στη μοιρα ενω δε θα απεχει ποτε απο καμια κακια.

Για αυτο και πρεπει να τους προστατευσουμε ωστε, καθως θα εχουν αγνοια θα ειναι λιγοτερο κακοι απο φοβο προς το αγνωστο.
 
Eρμητικά κείμενα:
Και κάθε άνθρωπος παθαίνει αυτά που του επιφυλάσσει το πεπρωμένο, οι μεν λογικοί, στους οποίους είπαμε ότι κυριαρχεί ο Νους, δεν παθαίνουν τα ίδια με τους άλλους, αλλά απαλλαγμένοι από την κακία και χωρίς να είναι κακοί, υπόκεινται και αυτοί σε πάθη. Ο λογικός όμως, παιδί μου, δεν θα υποστεί τα πεπρωμένα επειδή μοίχευσε, αλλά σαν να είχε μοιχεύσει, ούτε επειδή φόνευσε, αλλά σαν να είχε φονεύσει, και δεν είναι δυνατόν να ξεφύγει κανείς από την "μεταβολή" όπως ακριβώς και από το "γίγνεσθαι" Την κακία, όμως, όσοι έχουν το Νου, (Αγαθό Νου), είναι δυνατόν να την αποφύγουν.  





morfeas sky
Ότι λέω το λέω μετά από ορθή λογική σκέψη.
Απάντησε μου ορθά και λογικά. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ

Αν δεν γνωρίζεις τότε τι ήρθες εδώ να κάνεις;
Να πουλήσεις τις πεποιθήσεις σου;

Απόδειξε αυτό που πιστεύεις ορθά και λογικά ειδάλλως είναι ψέμα.

Δεν είναι όλοι θεάνθρωποι
Πας μη Έλλην βάρβαρος

morfeas sky

Ο γάιδαρος πετάει;
Ε αφού το πιστεύεις εσύ τότε πετάει

Πίστευε και μην ερεύνα. (τυφλή πίστη).
Πήγαινε αυτά να τα πεις στους ομοίους σου (τα ανόμοια) όχι εδώ.

Εδώ μιλάμε ορθά και λογικά!
Το όμοιο πηγαίνει προς το όμοιο και το ανόμοιο δεν είναι ποτέ φίλος του ανόμοιου.

morfeas sky
                                 

morfeas sky


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΛΟΓΟΣ Θ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ