Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ και το matrix της γήϊνης πραγματικότητας


Η ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ και το matrix της τρισδιάστατης γήϊνης πολύπλοκης πραγματικότητας που γεννιέται από τους αριθμούς, των αισθητών μορφών.

Η αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων γεννά την πραγματικότητα στο γήϊνο matrix

Ως πέμπτη διάσταση θα έλεγα ότι είναι η διαφυγή σου από τον αισθητό κόσμο των νεκρών. Η διαφυγή σου από το γήινο σώμα, και από το πνεύμα της Σελήνης. Ο πρώτος και ο δεύτερος θάνατος.

Oι περισσότεροι άνθρωποι στα κοινωνικά δίκτυα δεν κάνουν δημοσιεύσεις, πόσο δε να σχολιάσουν κάνοντας έναν εποικοδομητικό διάλογο, που θα ακονίσει το μυαλό τους, γιατί βαριούνται να γράψουν, γιατί δεν θέλουν να σκέφτονται σε ότι τους κουράζει το μυαλό και την πραγματικότητα που έχουν πλάσσει στο μυαλό τους. Απλά τους αρέσει να βλέπουν σαν να κάνουν ζάπινγκ στην τηλεόραση, και να πολεμούν, αντιδρούν, ή να αδιαφορούν σε ότι είναι αντίθετο στην δική τους αντιληπτική ικανότητα.. 

Στην Γη δεν υπάρχει τίποτα το αληθινό, όλα είναι ψευδαισθήσεις, μόνον ελάχιστα έχουν κάποια αλήθεια μέσα τους, και είναι η Αντίληψη, το Nοητό Βάθος, η ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Τι είναι η πέμπτη διάσταση;

Ολα είναι Νοητά, μέσα στο Νου, διότι Ζωή είναι η Νόηση το επίπεδο Αντίληψης που κατέχει ο καθένας και κινεί τον κόσμο που βρίσκεται μέσα στο κεφάλι του, άρα αυτό που βιώνουμε είναι Νοητό, και επειδή ο Νους ενώθηκε με το σύνθετο σώμα, την σύνθετη Ύλη της Γης, αυτό που βιώνουμε είναι ο αισθητός μεταβαλλόμενος κόσμος της γήϊνης πραγματικότητας του σώματος μας, και όχι ο Νοητός κόσμος του Νου.

Στην Πέμπτη διάσταση δεν υπάρχουν οι σύνθετες αισθήσεις, αλλά μόνον η αίσθηση της φωτιάς και ο Αγαθός Νους. Το πνεύμα του πυρός. Νους και ψυχή. Ο Αμετάβλητος Νοητός κόσμος της Αιωνιότητας.

morfeas sky

..........

Γιατί να διαφέρει το δίκτυο αφού τα ίδια και τα ίδια είναι η κοινωνία που δομήθηκε σε γυάλινα πόδια. Ολα είναι προβολές των έσω του καθένα και όταν ο καθείς στερείται του ψυχικού σπινθήρα , της φωτιάς της εσωτερικής, το αποτέλεσμα είναι σκοτάδι. Δεν το ζούμε αυτό το σκοτάδι? Την διαφορά όμως την κάνει μόνο κάτι πολύ ειδικό και συγκεκριμένο που κάθε σύστημα από σύστασης του το τρέμει γι αυτό και το πολεμά. Θες να πάψεις να πλήττεις με σένα???

Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα, και η αλληλεπίδραση αυτή γεννά την πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα συλλογικά, και ατομικά ο καθένας. Η αντίληψη κάνει την διαφορά, ανεβαίνοντας ουρανούς αλλάζεις και την πραγματικότητα στην Γη είτε ατομικά, είτε ακόμη και συλλογικά.

Μόνο τα όμοια αλληλοκατανοούνται αγαπητέ όπως πολύ σοφά το γράφεις κατά κόρον, και όποιος το ζήσει στο κέντρο της ύπαρξης του, θα ανελιχθεί σε νέα εσωτερικά δώματα. Αλλά ο κόσμος τούτος γουστάρει τελικά την μετριότητα των εγωικών του - χοικών αναζητήσεων.. Aυτες οι ενσαρκωμένες ψυχές που πονάνε πέρα από τον πόνο τον γήινο, είναι από άλλους κόσμους.....Η φυλακή αυτή εδώ έτσι και αλλιώς είναι πρόσκαιρη...... Το σημαίνον και το σημαινόμενο έχουν τα κλειδιά....

Αυτό το πρόσκαιρο είναι που δεν μπορούν να δουν οι άνθρωποι, νομίζοντας ότι με τις ψευδαισθήσεις τους θα το νικήσουν, και αυτή η ψευδαίσθηση είναι που γεννά την κακία.

!!!!!!!!!!!!!!
Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ακούν την Αλήθεια, γιατί δεν θέλουν να καταστραφεί η ψευδαίσθηση τους.

Αυτό συμβαίνει διότι η ανθρωπότητα αφομοιώθηκε από την υλική πραγματικότητα και έχασε το πνεύμα της, και ως αποτέλεσμα γίναμε μια νεκρή ανθρωπότητα δίχως κανέναν σκοπό, βιώνοντας μέσα στις ψευδαισθήσεις της, μια νεκρή ανθρωπότητα, με νεκρή κεφαλή, και νεκρό σώμα. 

Είδες τι νοήματα μπορεί να βγάλει ο διάλογος; Από μια απλή πρόταση βγαίνουν οι μεγαλύτερες αλήθειες. 

Αφιερωμένο τότε για ΑΛΗΘΙΝΑ <<φανταστικά>> όνειρα...!!

Όχι φανταστικά, είπαμε ότι η φαντασία βρίσκεται στα γήινα όνειρα, γι αυτό πάντα λέω να κάνουμε όνειρα ψυχής ..όνειρα αληθινά..

Συμπλήρωσα το σωστό , το άλλο μπήκε σε εισαγωγικά. 
Η αλήθεια να λέγεται και να είναι αποδεκτή ΠΑΝΤΑ...!!

Να το τεκμηριώσουμε ακόμη καλύτερα; Τα όνειρα ψυχής δημιουργούν τα ωραιότερα φανταστικά όνειρα της Γης. 
..όνειρα αληθινά..

Aς ακολουθήσουμε την γραμμή της ΨΥΧΗΣ για να αναβιώσουμε ...!!

Είθε η σιωπή να γίνει οδηγός μας ..Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

morfeas sky


Το διάβασα και το μεταφέρω:

"Το συναίσθημα είναι ένα άϋλο τέχνασμα του νου για να σε πείσει για κάτι..! "

Και συμπληρώνω:
Τώρα που το ξαναδιαβάζω με τον δικό σου τρόπο ΑΝΤIΛΗΨΗΣ, καλά το κατανοείς, διότι όλα είναι νοητά, και η ύλη είναι ένα τέχνασμα του Νου. 

"Το συναίσθημα είναι ένα άϋλο τέχνασμα του νου για να σε πείσει για κάτι..! " 

Αυτό το τέχνασμα του Νου το ονομάζουμε Υλη. Και η ύλη είναι σώμα. Και το σώμα γεννά τα συναισθήματα. Το σώμα πεθαίνει, άρα το σώμα γεννά τα συναισθήματα του θανάτου. Όπως τον φόβο του θανάτου. Και ο φόβος γεννά την υποταγή της συνείδησης.

ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!

Hταν ένα ρητό από ψυχής που έγραψε μια φίλη μας. Στην αρχή είδα το λάθος, αλλά η διαίσθηση μου δεν με άφηνε να το προσπεράσω. Οπότε κάθισα και το ανέλυσα, και βγήκε το σωστό αποτέλεσμα, από έναν διαφορετικό τρόπο αντίληψης της φίλης μας. Εβδομη Δύναμη της Ιερής Δεκάδας του πνεύματος είναι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Δεν υπήρχε καλύτερος επεξηγηματικός προσδιορισμός 

morfeas sky

Δεν είναι μόνο το συναίσθημα του θανάτου, είναι και τα άλλα συναισθήματα που γεννιούνται και πεθαίνουν, παραπλανώντας το σώμα να εγκλωβιστεί στις ηδονές της ύλης.

Γι αυτό υπάρχουν τα συναισθήματα της ψυχής, είναι τα μόνα αληθινά, και συγκροτούνται όταν δύο άνθρωποι εκπέμπουν την όμοια δόνηση του πνεύματος, και από εκεί βγήκε το ρητό σώμα και ψυχή ως ένα. 

Αλλά είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν σήμερα δύο όμοιες ψυχές που ενεργούν στον όμοιο αυτόν κυματισμό. Όπως το λες κι εσύ, οι ηδονές της ύλης απομακρύνουν τους ανθρώπους από το πνεύμα.

....

Η αγάπη δεν είναι συναίσθημα ?
Αν είναι συναίσθημα ποιο το κακό ?

Είπαμε ότι άλλο είναι το συναίσθημα της ψυχής που έχει αμετάβλητο έρωτα για τον Αγαθό Νου, και άλλο το θνητό σώμα μας που δημιουργεί όλα τα αρνητικά συναισθήματα.

Οπότε διαχωρίζουμε σε καλά συναισθήματα της ψυχής και κακά του θνητού σώματος..

Είπαμε ότι στυγνόν σκότος είναι το στοιχείο της γης και το νερό είναι η μνήμη του νερού που αποκωδικοποιεί αυτά τα συναισθήματα από γη και νερό, φωτιά και αέρα, και γεννά την εμπειρία του σύνθετου σώματος μας. Αλλά είπαμε επίσης ότι η γη και το νερό ΔΕΝ μπορούν να δεχτούν το πνεύμα. Γι'αυτό γίνεται ένας συνεχής πόλεμος μέσα μας, γι'αυτό λένε όλοι οι σοφοί ότι πρέπει να μας οδηγεί ο Νους και η καρδιά...όχι τα ποδάρια.

Ρωτάω μήπως ο υλικός κόσμος τρέφεται με κακία και όταν πάψει να υπάρχει η κακία θα σταματήσει η ζωή στην γη ???
Μήπως γι'αυτό υπάρχει το δίπολο ???


Ακριβώς αυτό! Τον κόσμο αυτόν δεν τον δημιούργησε ο Αληθινός Θεός, αλλά το εκπεσών πνεύμα, το οποίο θέλησε να μας εγκλωβίσει στο διαχωρισμένο σώμα διαχωρίζοντας το πνεύμα από το σώμα, ώστε να μας κρατά στην Άγνοια και Λήθη, για πάντα εδώ, ώστε να είμαστε η τροφή του και να του δίνουμε ζωή.

Το πέρασμα είναι πολυ στενό για να περάσουμε ο εκπεσων κρατά τα κλειδιά. Το να τιμάς τον πατερα σου τι λες Παναγιώτη μια άποψη θα ηλελα ???


Ο έχων το Νου δεν εξουσιάζεται από τίποτα και κανέναν. Όσοι δεν φέρουν το Νου (γνώση Νοητό βάθος) αλλά έχουν όμορφη καρδιά, την ύστατη στιγμή θα τους δοθεί ο Νους και όλα θα τα γνωρίσουν και θα ελευθερωθούν.

Μια άποψη είναι να κρατάς το θηρίο πεινασμένο και εξαντλημένο μέχρι να το δαμάσεις... Τα κλειδιά του είναι τα Εγώ..

Το θηρίο επίσης το εξαϋλώνεις νικώντας τον φόβο.
Και τον φόβο τον νικά μόνον η γνώση.

Τι μας λέει εδώ; Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 
1. Η γνώση του Θεού μάς έχει έρθει, και αφού έχει έρθει αυτή, παιδί μου, η άγνοια έφυγε.
2. Η γνώση της χαράς μας έχει έρθει, και αφού έχει έρθει κι αυτή, παιδί μου, η λύπη φεύγει προς αυτούς που έχουν χώρο γι'αυτήν.

Απο τα 7 σώματα του ανθρώπου μονο το πνευματικό είναι του Υπέρτατου Οντος ...Όμως ο Ιησούς είπε να τιμάς τον πατέρα σου και όπως λες ειναι ο εκπεσών

Ξέχασες ότι υπάρχει και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Ζωή και Φως. Το γράφει στον Ποιμάνδρη.

γενόμενος ἐν τῇ δημιουργικῇ σφαίρᾳ, (Ο Ανθρωπος δεύτερος θεός) ἕξων τὴν πᾶσαν ἐξουσίαν, κατενόησε τοῦ ἀδελφοῦ τὰ δημιουργήματα, οἱ δὲ ἠράσθησαν αὐτοῦ, ἕκαστος δὲ μετεδίδου τῆς ἰδίας τάξεως·

Και μετά δημιούργησε τις ανθρώπινες ψυχές από την δική του ουσία

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦνἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν,

Μόνον το σώμα δημιουργεί το εκπεσών πνεύμα

Σωστά Το να τιμάς τον πατέρα σού αυτόν πoύ σού έδωσε σάρκα ?????

Μα είπαμε ότι ο Νους είναι ο Άνθρωπος, και η ψυχή είναι τα επτά σώματα του δεύτερου Νου δημιουργού. Αυτό που εξέπεσε είναι αυτό της Γης, το σύνθετο σώμα, όχι ο Νους και η ψυχή, εκείνο το κινεί ο Νους ο Άνθρωπος δεύτερος Θεός. 

Αν είμαστε υλιστές τότε μας οδηγεί το εκπεσών πνεύμα διότι αγαπάμε το σώμα και μας οδηγεί το σώμα που γεννά την κακία. Γινόμαστε σκλάβοι του σώματος.

morfeas sky


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ