Η ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΡΜΗΤΙΚΆ ΚΕΊΜΕΝΑ - ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ

  
Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα βλέπετε και θα βιώνετε το υλικό σύμπαν μετά τον θάνατο;

Είμαστε συνείδηση παραγωγής πραγματικότητας..γι'αυτό θέλουν να ελέγχουν τα συναισθήματα μας και ως προέκταση την σκέψη μας...διότι η σκέψη δημιουργεί Ύλη.

Και οι Ανάγκες των αισθήσεων που δημιουργεί το σώμα μας είναι η υποδούλωση μας, η υποδούλωση του Νου.

Και όποιος ελέγχει το Νου (ψυχή) ελέγχει και την δική μας ζωή.


..........

Αν φοβάσαι τι θα σκεφτούν οι "άλλοι" για σένα τότε θα είσαι πάντα εξαρτώμενος άνθρωπος από τους "άλλους".

Και αυτοί οι "άλλοι" θα καθορίζουν τον τρόπο που θα αισθάνεσαι θα σκέφτεσαι, και θα ενεργείς σύμφωνα με το δικό τους πρότυπο "ζωής".

Το κοπάδι, που θα ονομάζει "τρελούς" όσους σκέφτονται ορθά άρα διαφορετικά από το κοπάδι.

Και όποιος άνθρωπος έχει ανάγκη τους "άλλους" τότε εξαρτάται από τους "άλλους" διότι χρειάζεται την αποδοχή τους, και αυτόματα αποδέχεται τον δικό τους τρόπο "ζωής", την αποδοχή των συναισθημάτων τους, και τον τρόπο της δικής τους σκέψης της Αγέλης.. άλογα ζώα....α-λ-ο-γ-α αγ(ε)λ(η).

..........

- Μήπως όμως τελικά ο Δίας πολέμησε το Κρόνο γιατί δε συμφωνούσε στην απώλεια της ψυχής που ο Κρόνος ήθελε Δεν ήθελε τη θέωση της Σκέφτομαι εγώ τώρα γιατί πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί τόσοι μύθοι όλοι αυτοί οι πολεμοι με τους Άτλαντες και τους Τιτάνες ο πόλεμος των άστρων που λένε Σε όλες τις μυθολογίες του κόσμου βλέπεις έναν ηλιακό Θεό που παλεύει με τον δράκοντα και τον νικά Το καλό με το κακό

Γιατί τέτοιο μίσος στον ελληνισμό που με βάση τις ιστορίες είναι σπέρμα του Διός

Αλλά και η γνωστή φωνή και διαταγή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ο οποίος τελικά σταματά αυτή την πτώση των αγγέλων και του πολέμου στους ουρανούς δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τον Δία Παντού βλέπω μία συνάφεια


Μorfeassky


ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ

Μην καταπιάνεσαι με τα ονόματα
ο Διά-βολος μπορεί να είναι ο Δίας
ο Κρόνος (Χρόνος) ο δεύτερος νους δημιουργός, ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος.....ο Γιαχβέ είναι ο Κρόνος


ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ

Εγώ είμαι η Ζωή και το Φως Ιησούς Χριστός
ο Υιός Λόγος του Ανθρώπου δεύτερου Θεού

- Κοίτα να δεις....Δεν αποκλείεται........


Morfeassky

Ο Ανθρωπος είναι ο Θεός (Ολον) ο δεύτερος Θεός
εισήλθε μέσα στην εικόνα του Πατέρα του, μέσα στα οκτώ δημιουργήματα του Πατέρα του. εμείς ως ψυχές είμαστε οι μονάδες του Θεανθρώπου, ο Ανθρωπος ενώθηκε με τον ζωντανό συμπαντικό οργανισμό (Κρόνος)

Και εμείς οι ψυχές ενωθήκαμε με τα επτά σώματα-όργανα-φύσεις του Κρόνου, ένα σε κάθε ουρανό, ο ουρανός της Γης είναι ο Δίας, η φύση της Γης είναι το πνεύμα της Γαίας

Στην αρχή το πνεύμα της Γαίας το εξουσίαζε ο Άνθρωπος,
μετά τον διαχωρισμό της φύσης και των σωμάτων σε αρσενικό και θηλυκό, μας εξουσιάζει ο Δίας, διότι χάθηκε η επαφή με την ψυχή μας (Αγνοια).

- Είναι και αυτή μία σημαντική εξήγηση... τα κρατάω όλα όσο ψάχνω ευχαριστώ πάντως.


Ολα αυτά τα έχω αναφέρει δεκάδες φορές αλλά εσύ που τώρα με έκανες φίλο τα ακούς για πρώτη φορά. Γι αυτό θάλω να ΜΙΛΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Αναγκάζομαι να επαναλαμβάνομαι, και αναγκάζομαι να τα γράφω ξανά και ξανά, και φυσικά κανείς δεν με κατανοεί. Μόνον όσοι με παρακολουθούν.

- Το σάιτ σου είδα πρώτα και μου έκανε εντύπωση, μεγάλες οι ερμηνείες που δίνεις και σε έψαξα μετά στο φεισ μπουκ.


Καλά έκανες διότι στο μπλογκ δεν προλαβαίνω να διορθώσω ολα τα κείμενα μου, διότι μετά από χρόνια όλα μου έγιναν καλύτερα κατανοητά, εδώ όμως σε live χρόνο γράφω όλα όσα χρειάζονται.

Βέβαια με βοηθούν σ'αυτό και οι ερωτήσεις που θα μου κάνετε, από που να αρχίσω και που να τελειώσω.


morfeas sky


Πάνο, παρακολουθώ όλες σχεδόν τις αναρτήσεις σου, και ταυτίζεσαι σχεδόν στο 90% των δικών μου διαπιστώσεων. Σ ευχαριστούμε για τις τέλειες αναλήσεις.


Mα η Αλήθεια είναι κοινή για όλους τους Ανθρώπους. Νιώθεις μέσα σου την Αλήθεια, η θέληση της ψυχής μας οδηγεί μας προειδοποιεί ότι αυτό που διαβάζουμε είναι ψέμα, ή Άλήθεια, κτλ.

Όταν λες ότι εισήχθε ο Άνθρωπος στον Όγδοο Ουρανό εννοείς τον Αρχέτυπο Άνθρωπο που από αυτόν εκπορεύονται οι μονάδες;

Ακριβώς αυτό. Ο Αρχέτυπος Άνθρωπος (Ολον), διότι εμείς οι μονάδες ψυχές, βρισκόμαστε μέσα στους Επτά Ουρανούς όπου συμβαίνει το "γίγνεσθαι" η κίνηση της Υλης.

Για να πάμε στον Όγδοο Ουρανό πρέπει να ξαναγίνουμε Καθ'Ολοκληρίαν Αγαθός Νους. (Αγαθός Νους και Αδιαίρετος Άγιος Λόγος....χωρίς την κίνηση του δοχείου της Υλης).


«Όταν οι άνθρωποι καταλάβουν τι είναι οι επτά ουρανοί, θα λυτρωθούν» (Γερόντισσα Μαριάμ της Νέας Μονής Χίου)


Οι Επτά Ουρανοί Είναι Πνεύμα του Πυρός, όμοιοι με τον Δεύτερο Νου δημιουργό. Ο Όγδοος Ουρανός είναι Καθ'Ολοκληρίαν Νους Αγαθός, διότι ΔΕΝ κινείται το δοχείο της Ύλης, αλλά μόνον ο Άγιος Λόγος που κινεί τον δικό του Αγαθό Νοητό Κόσμο. Αλλά ακόμη κι εκεί το αδρανή δοχείο της ύλης είναι Άτακτο.

morfeas sky
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑN


Ποιό είναι το κλειδί για το Πέρασμα στον όγδοο ουρανό(εκτός ειμαρμένης); Και σε ποιά στιγμή του κοσμικού χρόνου πρέπει να ταξιδέψει η ελεύθερη βούληση για να βρει το Πέρασμα;

Το κλειδί είναι το Αγαθό. Να κατανοήσουμε τι είναι ο Αγαθός Νους . Αυτή την στιγμή βιώνουμε την αίσθηση, και η αίσθηση είναι η Ύλη που κινείται. Εμείς από εδώ μέχρι το πνεύμα του πυρός μπορούμε να έρθουμε σε επαφή...τον Έβδομο Ουρανό..το καθαρό της φύσης δημιούργημα...αυτό που βλέπουμε ως κενό στο σύμπαν.

Δεν χρειάζεται ο Άνθρωπος κάποιο πέρασμα για να ξαναγίνει καθαρός Νους στον Όγδοο Ουρανό. Απλά διαρρηγνύει τους Ουρανούς..όπως με μια σου σκέψη ταξιδεύεις και βρίσκεσαι παντού διαρρηγνύοντας τα πάντα.

Όπως με μια σου σκέψη κινείς το σώμα σου, έτσι και ο Νους κινεί το δικό του πύρινο σώμα. Νους και ψυχή. Και όταν βγαίνει ο Νους από το υλικό σύμπαν που βρίσκεται σε κίνηση, αφήνει πίσω του την ψυχή και γίνεται και ολοκληρίαν Νους.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου και ειλικρινά χαίρομαι που διαβάζω τέτοια άρθρα. Έτσι εύκολο όμως δεν είναι να φτάσουμε στον πυρήνα μας και στην αρχή μας, ώστε να γίνει η έκρηξη πνευματικά και όχι χημικά. Χιλιάδες ψυχές είναι εγκλωβισμένες στην έβδομη διάσταση πιστεύοντας στην ελεύθερη τους βούληση, νιώθουν ακόμη την ανάγκη του καθαρού. Χωρίς όμως τη βοή Θεια του Υδροχόου και του σωστού Περάσματος, αναβιώνουν μια ακόμη εμπειρία πίσω στην ενσάρκωση του υλικού κόσμου και της λήθης.

Για αυτό αναφέρω ότι πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε το Αγαθό ώστε να ξέρουμε που να πάμε. Το ίδιο γράφουν τα Ερμητικά κείμενα, ότι οι ψυχές που ελευθερώνονται ακολουθούν το Αγαθό αφήνοντας πίσω τους όλες τις ενέργειες. 

Ενέργεια είναι και η ψυχή, είναι αυτή η ενέργεια που κινεί εσωτερικά το σύμπαν. Με αυτή ενώνεται ο Νους όταν εισέρχεται διαρρυγνύοντας τους Ουρανούς και γίνεται πνεύμα του πυρός, ο αισθητός θεός. Είναι η αιωνιότητα. Η Έβδομη διάσταση, ο Έβδομος Ουρανός που περικλείει μέσα του το υλικό σύμπαν. 

Έξω από το υλικό σύμπαν (γίγνεσθαι) βρίσκεται ο Όγδοος Ουρανός, ο οποίος περικλείει το Αδρανή δοχείο της Ύλης. Ο Άγιος Λόγος αντέγραψε αυτό το δοχείο της Ύλης και του έδωσε κίνηση μέσα στον Έβδομο Ουρανό περικλείοντας το εξωτερικά με Άγιο Λόγο, ενώ εσωτερικά γεννήθηκε η δική του εικόνα ο αισθητός θεός ο δεύτερος Νους δημιουργός. Ο Άγιος Λόγος είναι η ψυχή του δεύτερου Νου δημιουργού.

Το είπες και μόνη σου "νιώθουν στον έβδομο ουρανό την Ανάγκη". Διότι σε όλες τις φύσεις του γίγνεσθαι του δοχείου της Ύλης όλα γίνονται από Ανάγκη, άρα και στην αιωνιότητα έχουμε ακόμη ανάγκες Δεν είμαστε ελεύθεροι.

Η Αλήθεια είναι απεριόριστη, δεν έχει ούτε σύνορα ούτε ανάγκες, είμαστε το Παν.

Αν αναβιώνουν οι ανθρώπινες ψυχές ξανά μια άλλη εμπειρία στις κατώτερες φύσεις των πλανητών, τότε φταίνε οι ίδιες, διότι υπακούουν!!!! Ο Αληθινός Πανάγαθος Θεός, τα πάντα δίνει απλόχερα και τίποτα δεν ζητά από εμάς. Ποιος θα τολμήσει να ζητήσει από εμάς; Εμείς επιλέγουμε είτε λόγω άγνοιας είτε γιατί μας ξεγελούν.
Τι είπε ο Χριστός; Το πολύ να σε σκοτώσουν, δηλαδή να σε ελευθερώσουν.

 Πολύ σωστά τα είπες🌞

Κι εσύ με βοήθησες με τις ερωτήσεις σου, δύσκολα θα κάνει ένας άνθρωπος αυτές τις ερωτήσεις.


morfeas sky

..........

Η ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΕΡΜΗΤΙΚΆ ΚΕΊΜΕΝΑ


- Mακάρι κι εμείς, πατέρα.


- Μακάρι, παιδί μου. Τώρα όμως ακόμα δεν έχουμε τη δύναμη για το όραμα και δεν μπορούμε ακόμα ν'ανοίξουμε τα μάτια του νου μας και να δούμε την ομορφιά εκείνου του απόλυτου Αγαθού, την άφθαρτη κι ασύλληπτη.

Διότι τότε θα το αντικρύσεις, όταν δεν θα έχεις τίποτα να πεις γι'αυτό. Διότι η γνώση του (Αγαθού) αποτελεί και θεϊκή σιωπή και κατάργηση όλων των αισθήσεων. Διότι τίποτα άλλο δεν μπορεί να συλλάβει με το νου του αυτός που το συνέλαβε, ούτε τίποτα άλλο να δει αυτός που το αντίκρυσε, ούτε για τίποτα άλλο ν'ακούσει, ούτε το σώμα του ολόκληρο να κινήσει.

Διότι παραλύει, καθώς έχει ξεχάσει όλες τις σωματικές αισθήσεις και κινήσεις. Κι αφού τον περιλούσει με φως όλο το νου, (το Αγαθό) λαμποκοπά και σ'όλη την ψυχή του κι ανασύροντάς την μέσα από το σώμα τον μεταβάλλει ολόκληρο σε πραγματική ουσία.

Διότι είναι αδύνατον, παιδί μου, η ψυχή, που αντίκρυσε την ομορφιά του απόλυτου Αγαθού, να φτάσει στη θέωση μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

-Πως εννοείς τη θέωση πατέρα;
-Συμβαίνουν μεταβολές, παιδί μου, σε κάθε χωρισμένη ψυχή.

-Πως εννοείς πάλι τη διαχωρισμένη;
- Δεν άκουσες στους "Γενικούς Λόγους" πως όλες οι ψυχές εκείνες, οι οποίες περιφέρονται στο σύμπαν, προέρχονται απ'τη μια ψυχή του σύμπαντος σαν να έχουν διασπαστεί;

σχόλιο: οι ψυχές είναι η ενέργεια της κίνησης που ενυπάρχει στο σύμπαν, Ο Αγαθός Νους και ο Αδιαίρετος Αγιος Λόγος (συνείδηση) μόλις εισέρχεται σε αυτό το ενεργειακό υλικό σύμπαν έλκονται και ενώνονται αυτές οι ενέργειες της φωτιάς μαζί του από πολύ μεγάλο έρωτα, και γεννιέται ο Νους και ψυχή, η εικόνα της ζωής, δηλαδή ο Αγαθός Νους αποκτά ένα άλλο είδος κίνησης, αυτή την κίνηση της ψυχής, που είναι η ενέργεια του Νοητού Λόγου που κινείται μέσα στην ενέργεια του πυρός - φωτιά-ενεργειακό σύμπαν. άρα μεταβάλλεται σε κάτι άλλο, και εκεί που εξουσίαζε και ήταν Υπεράνω της Αρμονίας, γίνεται δούλος της Αρμονίας αυτού του πνεύματος που γεννιέται...ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος, ειδικά των σύνθετων σωμάτων των πλανητών.

Παραμένει όμως ο Αγαθός Νους κλεισμένος στον εαυτό του μέσα στην ψυχή στον δικό του Αγαθό νοητό κόσμο με την δική του όμοια καθαρή Αγαθή ουσία, και έλκεται μόνον από την Αρμονία του πνεύματος του πυρός αυτής της ψυχής η οποία απόκτησε από το Νου όλες τις ενέργειες του πνεύματος της Αρμονίας των Επτά Ουρανών για να ενεργεί στις Επτά φύσεις της Υλης. Με Πρόνοια του Αγαθού Νου στην Έβδομη αθάνατη φύση, και με την Δικαιοσύνη του πνεύματος της Αρμονίας στις έξι μεταβαλλόμενες φύσεις των πλανητών.

....

Οι μεταβολές λοιπόν, αυτών των ψυχών είναι πολλές, (των πλανητών), άλλων μεν προς το καλύτερο, άλλων δε προς το αντίθετο. (χειρότερο). Κι εκείνες μεν που είναι χαμερπείς σε άγρια θηρία, (χαμερπείς: σε πολύ χαμηλό ηθικό επίπεδο, πρόστυχη, τιποτένια ψυχή που έγινε ένα με την κακία του αισθητού έμβιου σώματος), είτε μεταβάλλονται σε υδρόβια, οι δε υδρόβιες σε χερσαία, οι χερσαίες σε πτηνά, (είτε άλλες καλύτερες ψυχές) οι αέρινες σε ανθρώπους, και οι ανθρώπινες ψυχές κατέχοντας την Αρχή της Αθανασίας, καθώς μεταβάλλονται σε δαίμονες, (πνεύμα του πυρός), στην συνέχεια έτσι πηγαίνουν στον κύκλο (Ουρανό) των θεών.

Οι κύκλοι (Ουρανοί) των θεών είναι δύο, ο ένας των πλανητών, κι ο άλλος των Απλανών.

Κι αυτό αποτελεί την πιο μεγάλη δόξα για την ψυχή.

Η ψυχή όμως εκείνη, η οποία ήρθε στους ανθρώπους, αν παραμείνει κακή, ούτε την αθανασία γεύεται, ούτε παίρνει μέρος στο Αγαθό, αλλά ακολουθεί και πάλι προς τα πίσω το δρόμο, που οδηγεί στην καταδίκη της κακής ανθρώπινης ψυχής με ένα χειρότερο ανθρώπινο σώμα που αξίζει.

Η δε κακία της ανθρώπινης ψυχής είναι η Άγνοια.

Ερμής Τρισμέγιστος: Η ανθρώπινη ψυχή, όχι όλες οι ανθρώπινες ψυχές, αλλά οι ευσεβείς, είναι κάπως δαιμόνια και θεϊκή. Κι αυτού του είδους η ψυχή, αφού απαλλαχτεί από το σώμα της έχοντας διεξαγάγει τον αγώνα της ευσέβειας, (η ευσέβεια είναι γνώση του θεϊκού της εαυτού, το γνώθι σ'αυτόν), μετατρέπεται συνολικά σε Νου.

Αλλά η ασεβής ψυχή (που ζούσε σε άγνοια, που δεν γνώρισε τον εαυτό της, αλλά ερωτεύτηκε το ανθρώπινο σώμα) παραμένει στη δική της ουσία και τιμωρείται από τον εαυτό της, καθώς ψάχνει να βρει ένα γήϊνο σώμα για να μπει και μάλιστα ανθρώπινο. Διότι διαφορετικό σώμα δεν χωρά την ανθρώπινη ψυχή να ξεπέσει σε σώμα ζώου, που δεν έχει λογική. Διότι αυτό αποτελεί νόμο του Θεού, να προφυλάσσει δηλαδή την ανθρώπινη ψυχή από ένα τέτοιο εξευτελισμό.

σημ: Ο Αγαθός Νους της ανθρώπινης ψυχής δεν συνεργάζεται με την άλογη φύση του σώματος των πλανητών! δεν συνεργάζεται με τα ανθρώπινα σώματα, αλλά οδηγεί τα σώματα!...

Η μεν ανθρώπινη ψυχή είναι Νους και ψυχή.
Η δε κτιστή ψυχή είναι πνεύμα και ψυχή.

Ερμής Τρισμέγιστος: Διότι η ανθρώπινη ψυχή που δεν γνώρισε κανένα από τα δημιουργήματα, ούτε τη φύση τους ούτε το κατ'εξοχήν Αγαθό, αλλά παραμένει τυφλή, πέφτει στα σωματικά πάθη κι η κακομοίρα έχοντας αγνοήσει τον εαυτό της εργάζεται για ξένα και κακά σώματα, κουβαλώντας το σώμα της σαν φορτίο και χωρίς να το εξουσιάζει, αλλά να εξουσιάζεται. Αυτό αποτελεί την κακία της ψυχής. (Αγνοια).

Αντίθετα, αρετή της ψυχής αποτελεί η γνώση, διότι εκείνος που την κατάκτησε είναι και αγαθός κι ευσεβής και θεϊκός πλέον.

- Kαι ποιος είναι αυτός πατέρα;
- Αυτός, που δεν λέει πολλά, ούτε ακούει πολλά, καθόσον αυτός που καταπιάνεται, παιδί μου, με δυο λόγους και με δυο ακούσματα, ανώφελα κοπιάζει. Διότι ο Θεός-Πατέρας και το απόλυτο Αγαθό ούτε λέγεται, ούτε ακούγεται.

Κι αφού έχουν έτσι τα πράγματα, οι αισθήσεις υπάρχουν σε όλα τα όντα, καθόσον δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν χωρίς αυτές.

Η γνώση όμως διαφέρει κατά πολύ από την αίσθηση, διότι η αίσθηση προέρχεται από αυτό που επικρατεί στην αντίληψη μας, ενώ η γνώση είναι ο σκοπός της επιστήμης, (ως επιστήμη εννοεί την γνώση της σοφίας του νοητού λόγου της ψυχής) η δε επιστήμη είναι δώρο Θεού. (Μας χαρίζεται ο Νους σε όσους κάνουμε προσπάθεια να μάθουμε τον εαυτό μας). Διότι κάθε επιστήμη είναι άϋλη και χρησιμοποιεί σαν όργανο τον ίδιο τον νου, ενώ ο νους χρησιμοποιεί σαν όργανο το σώμα.

Και τα δύο λοιπόν, χωρούν μέσα στο σώμα - και τα νοητά (τα νοητά είναι τα όμοια, ο Αγαθός Νους της ψυχής που κατέχει όλες τις ενέργειες της Αρμονίας των Επτά Ουρανών) και τα υλικά. (τα υλικά, τα ανόμοια, τα αντίθετα, τα μεταβαλλόμενα, το δοχείο της άλογης ύλης).

Διότι τα πάντα πρέπει να συγκροτούνται από αντίθεση κι εναντιότητα κι είναι αδύνατον να συμβεί διαφορετικά.

(Εννοεί ότι χωρίς τον Αγαθό Νου που είναι η Ζωή, ΔΕΝ μπορεί να γεννηθεί τίποτα στην Ύλη)

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας