Η Αλήθεια του Αγαθού είναι αμετάβλητη δεν ταλαντώνεται



Διότι ο αγαθός είναι εκείνος ο οποίος τα πάντα δίνει και τίποτα δεν παίρνει. Ο Θεός λοιπόν είναι το απόλυτο Αγαθό και το απόλυτο Αγαθό ο Θεός. (Ερμητικά κείμενα).

Η Αλήθεια του Αγαθού είναι αμετάβλητη δεν ταλαντώνεται!

Η Δικαιοσύνη του Αγαθού, δεν ταλαντώνεται όπως το δίπολο, (συμφέρον-ανιδιοτελή αγάπη ,  εξουσία - Δικαιοσύνη), διότι το Δίκαιο του Αγαθού είναι ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ.

Εν αρχή ην ο λόγος. Αυτός είναι και ο διαλογισμός διά του λόγου.  Ο λόγος που είναι Νους! Το σώμα ηρεμεί με την καρδιά, δεν διαλογίζεται.

Ο Λόγος που αλιεύει από τον κόσμο του Αγαθού Νου. Η κίνηση του Νου-κόσμου  είναι ο Λόγος, η Νοητή Ζωή. 

Νους και Αδιαίρετος Λόγος, η δε ένωση τους η Νοητή Ζωή.

1. Πανάγαθος Νους και Φωτεινός Λόγος, η δε ένωση τους η Αλήθεια της Ζωής. Φως και Ζωή.


2. Ο Αγαθός Νους η εικόνα του Θεού, και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος η εικόνα της Ζωής, η δε ένωση τους η εικόνα του Θεού και της Ζωής,  που φέρει το αδρανή αγέννητο δοχείο της Ύλης-η αίσθηση, Το Αρρενόθηλυς Ον. Ο Αδρανής Συμπαντικός οργανισμός.

3. Νους και σώμα, ο Ζωντανός Συμπαντικός Οργανισμός, Νους η παγκόσμια ψυχή. Επτά Νους, Επτά Κεφάλια Επτά ψυχές, και επτά σώματα όργανα φύσεις.

Νους και ψυχή, το νοητό και νοερό πνεύμα, η εικόνα της ζωής,  που ενώνεται με τα επτά όργανα σώματα, και τις επτά φύσεις-κόσμους.

Η κίνηση του αμετάβλητου αγαθού νοητού λόγου είναι η Νοητή ζωή. ενώ τα όμοια συναισθήματα είναι η καρδιά της ψυχής. 
Νους και ψυχή, ο Νοητός λόγος και  η καρδιά της ψυχής.

Ανάμνηση ψυχής: η αμετάβλητη Νοητή ζωή και τα όμοια συναισθήματα η νοερή ζωή της ψυχής, (Νους και καρδιά της ψυχής). 

Ο Άνθρωπος δεν είναι ζώο. Ζώο είναι το άλογο μεταβαλλόμενο αισθητό σύνθετο όργανο-το ανθρώπινο σώμα.

Διανοούμαι, σκέφτομαι συνεχώς με τα αμετάβλητα Νοητά, και όμοια αισθητά της ψυχής, κι έτσι απόκτησα το Νοητό βάθος της ψυχής


Τα όσα σχετίζονται αποκλειστικά με την καρδιά του σύνθετου μεταβαλλόμενου γήινου αισθητού σώματος γεννούν την μνήμη του νερού του σώματος, που είναι η βιωματική εμπειρία (νοερή ζωή και διανοητική κίνηση) που απόκτησε αυτό το ανθρώπινο σώμα από την γέννηση του μέχρι σήμερα.

Ο ορθός Νοητός λόγος-ορθή λογική,  όταν οδηγεί τα όμοια αισθητά δηλαδή την καρδιά της ψυχής, την οδηγεί στην Διανόηση..και γεννιέται η Διαίσθηση..Το πνεύμα της Αρμονίας-Δικαιοσύνη.

..........

ΛΟΓΟΣ = 30+70+3+70+200=373=13=4 

ΑΝΑΛΟΓΙΑ=1+50+1+30+70+3+10+1=166=13=4 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΛΟΓΟΣ = ΑΝΑΛΟΓΙΑ

....

ΕΙΝΑΙ=5+10+50+1+10=76=13=4 
ΕΠΙΓΝΩΣΗ=5+80+10+3+50+800+200+8+=1156=13=4 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΕΙΝΑΙ =ΕΠΙΓΝΩΣΗ=ΛΟΓΟΣ=ΑΝΑΛΟΓΙΑ

....

ΑΓΑΘΟΣ=1+3+1+9+70+200=284=14=5 

ΔΙΚΑΙΟΣ=4+10+20+1+10+70+200=315=9... 

(ΕΙΝΑΙ - ΕΠΙΓΝΩΣΗ - ΛΟΓΟΣ - ΑΝΑΛΟΓΙΑ) + ΑΓΑΘΟΣ = ΔΙΚΑΙΟΣ .......( 4+5=9)




Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ

Η Δικαιοσύνη όμως όπως μας την έμαθαν ταλαντώνεται, (συμφέρον, εξουσία - έξω από την ουσία), και χωρίς την Δικαιοσύνη του Αγαθού ΔΕΝ μπορούμε να επιφέρουμε την Αρμονία, μα ούτε να ανέλθουμε τους Ουρανούς.

Το πνεύμα της Αρμονίας - Δικαιοσύνη.

Δικαιοσύνη είναι ο Τιμωρός Δαίμονας που επιβάλλει την Δικαιοσύνη του Αγαθού.

Η Δικαιοσύνη του Αγαθού Νου δεν ταλαντώνεται
όπως το δίπολο, (συμφέρον, αδιαφορώ για τις άλλες ψυχές, ο σώσων εαυτώ σωθήτω, εξουσία, φόβος, που γεννούν οι  ανάγκες του σώματος, φθόνος, απάτη, θράσος, δειλία, σκλαβιά κτλ),  διότι το Δίκαιο του Αμετάβλητου Αγαθού Νου γεννά στα όμοια αισθητά την Ανδρεία της αμετάβλητης ψυχής, και είναι ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ

..........

Το οποίο υλικό σώμα από παντού πιέζεται από την κακία και τους μόχθους και τους πόνους και τις επιθυμίες και οργές και τις απάτες και τις ανόητες φιλοδοξίες. (Ερμητικά κείμενα)     

Ουδέν άλλο έχουσα ες Άδου η ψυχή έρχεται πλην της παιδείας και τροφής. (Πλάτων).
Η ψυχή έρχεται στον Άδη χωρίς να κουβαλάει τίποτε άλλο πέρα από την παιδεία της και την αγωγή της.


Αν λοιπόν μια ενσαρκωμένη ψυχή όσο βρίσκεται σε σώμα έχει αποκτήσει μνήμη (Νοητό βάθος) αυτογνωσία, από την Ανάμνηση ψυχής, τότε θα της δοθεί ως έμφυτη στο τρίτο μάτι στην επόμενη ενσάρκωση της, "κωνάριο - τρίτο μάτι" Αν δεν έχει ανάμνηση ψυχής θα επιλέξει την διαγραφή της μνήμης από το σώμα, (μνήμη του νερού), και θα αρχίσει ξανά από το μηδέν.
          
Αυτά είναι σχήματα και μορφές - Αισθήσεις....Καμία σχέση με τα Νοητά...Οταν τα Νοητά ενώνονται με τα Αισθητά βιώνουν τις παραισθήσεις, βλέπουν και δημιουργούν όνειρα αυτών των αισθήσεων.


ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ..ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΤΕΚΝΩΝ


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΚΚΙΣΤΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΟ ΗΛΙΟ; ΚΑΜΙΑ!!

ΔΙΑ-ΒΑΖΟΥΜΕ: ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΕΣΩΝ ΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΝΟΗΤΟ ΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΟ ..ΤΟΝ ΗΛΙΟ (βλέπε ανακαίνιση του κόσμου)

Η άλλη δε προσηγορία του είναι αυτή του Πατέρα, πάλι λόγω της ιδιότητας του για δημιουργία των πάντων. Διότι ίδιον του Πατέρα αποτελεί η δημιουργία. Γι'αυτό το λόγο και τη μεγαλύτερη φροντίδα και την πιο ευσεβή στη ζωή για τους συνετούς ανθρώπους αποτελεί η τεκνοποιία, ενώ τη μεγαλύτερη δυστυχία κι ασέβεια αποτελεί να αποχωρήσει κάποιος άτεκνος, κι αυτός μετά τον θάνατο του δέχεται τιμωρία από τους δαίμονες.

Γιατί δέχεται τιμωρία από τους δαίμονες; 
Διότι επιλέγει να ενσαρκωθεί ξανά στην Γη, οπότε όποιος ενσαρκώνεται θα υποστεί τους Νόμους της μοίρας που επιβάλει ο αισθητός θεός αυτού του θνητού γήινου κόσμου ..ο ήλιος! 

Η δε τιμωρία του είναι η εξής: να καταδικάζεται η ψυχή του άτεκνου σε σώμα, που δεν ανήκει ούτε στην ανδρική ούτε στην γυναικεία φύση, πράγμα που είναι καταραμένο στον κόσμο.

Γιατί είναι καταραμένη στον γήινο κόσμο η ομοφυλοφιλία; 

Ο αισθητός θεός ο ήλιος δεν είναι αυτός που επικροτεί σήμερα την ομοφυλοφιλία; ο ήλιος; μέσα από την Ν.Τ.Π. ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΊ ΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΌΡΓΑΝΑ; την παιδοφιλία και την σατανολατρεία;

Αρα κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε αυτά που γράφει διότι το κείμενο είναι πειραγμένο! 

Και συνεχίζει το πειραγμένο κείμενο ... Να μην επαινέσεις, λοιπόν, κανέναν άτεκνο, αλλά αντίθετα να λυπηθείς για την συμφορά του, αφού γνωρίζει ποια τιμωρία τον αναμένει.

Τι μας λέει εδώ; ότι ο αισθητός θεός ήλιος, (ο εκπεσών εωσφόρος -Δια-βολος, αυτός που Δια-Βάλλει την Αλήθεια, θέλει οπωσδήποτε τις ανθρώπινες ψυχές να ενσαρκώνονται στην Γη, να τις εξαναγκάζει, για να τεκνοποιούν και να δίνουν ζωή στον δικό του κόσμο. Όποιος δεν τεκνοποιεί και θέλει να ενσαρκωθεί, τον τιμωρεί με ένα σώμα ακόμη χειρότερο, ώστε να μην έρθει σε επαφή ποτέ με το ΛΟΓΙΚΟΝ της ΨΥΧΗΣ του, και με αυτόν τον τρόπο γίνεται υποχείριο του Δια-β-όλου. Του Παντόμορφου Ουρανού του Δία. 

Το κατανοήσατε; ο Δίας που δίνει τα σώματα να ενσαρκωθούν στις ανθρώπινες ψυχές, εξέπεσε, και διέλυσε τον σύνδεσμο της Αρμονίας στα σώματα με τις ανθρώπινες ψυχές, και στα πάντα, Δια-χώρισε την Αρμονία της Φύσης, ώστε να πέσει όλη η φύση στην Αταξία, ώστε να χάσουν την επαφή τα ενσαρκωμένα σώματα με τις ανθρώπινες ψυχές, και έτσι οι ψυχές να εγκλωβιστούν στην Λήθη και την Άγνοια του σώματος...και αφού δεν γνωρίζουν ότι είναι ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ πλέον υπακούουν στις προσταγές του Δία-β-όλου που βάλλει κατά της Αλήθειας. 

morfeas sky
                   

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΚΟΣΜΟ;
Ο ΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ;


Ερμητικά κείμενα:

Διότι ο αγαθός είναι εκείνος ο οποίος τα πάντα δίνει και τίποτα δεν παίρνει. Ο Θεός λοιπόν είναι το απόλυτο Αγαθό και το απόλυτο Αγαθό ο Θεός. 

Ερμητικά κείμενα:

Ο κάθε θεός με τη δική του δύναμη έφτιαξε αυτό, για το οποίο είχε πάρει εντολές.


( Από ποιον; από τον Εωσφόρο! τον Παντόμορφο Δία. )
( Από Ζευς ο θεός της Αρμονίας εξέπεσε και Δια-χώρισε τα πάντα κι έγινε Δίας - Διάβολος, Αυτός που Δια-βάλλει κατά της Αλήθειας του Αγαθού Θεού.)

Και δημιουργήθηκαν τα τετράποδα θηρία και τα ερπετά και τα υδρόβια και τα πτηνά και κάθε είδους βλάστηση και χορτάρι και χλόη με κάθε είδους λουλούδια.


κι εγκλώβισαν κάθε ψυχή μέσα στη σάρκα,
χρησιμοποιώντας τη σπορά της πορείας των θεών των κύκλων. 


Εγκλώβισαν, με πονηριά..όχι με βία... Σήμερα όμως με βία μας κρατούν σε λήθη..με τον φόβο της τιμωρίας, και της δήθεν αποστολής της ψυχής στο μεσοδιάστημα - ή κάρμα που δήθεν χρωστάμε, ώστε να πείθεται να ενσαρκώνεται κάθε ανθρώπινη ψυχή στην Γη.

ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΗ

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΞΙΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟ ΘΕΟ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ!!!

ΤΟΥ ΔΙΑ-Β-ΟΛΟΥ !! ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΜΟΡΦΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !! ΔΙΑ-Β-ΟΛΟΣ

morfeas sky
               

σχόλια:

Είμαστε μπαταρίες τροφοδοσίας για την ύπαρξη τους! Γι αυτό και οι μετανσαρκώσεις, οι οποίες εξυπηρετούν το όλο σύστημα για να υπάρχει! Και όπως λέει πάντα ορθά ο Μορφέας αυτό επιτυγχάνεται με τα άλογα συναισθήματα μας που προέρχονται απο την διττότητα δηλαδή ταλάντωση! Η αλήθεια είναι αμετάβλητη δεν ταλαντώνεται!


Tρέφεται από τον δικό μας Νου που βρίσκεται εγκλωβισμένος στην Λήθη και δεν μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό του, οπότε το αστρικό σώμα και το γήινο σώμα εξουσιάζει τις όποιες σκέψεις θα κάνουμε, άρα δεν μας οδηγεί ο Εαυτός μας, αλλά το σώμα που δημιούργησε για τον εαυτό μας ο εκπεσών εωσφόρος.
...........
...............................

Έχω μια απορία όπως τη νιώθω θα τη πω.. Εδώ στη γη έχουμε τη λήθη όμως πριν έρθουμε εδώ η σε άλλο ηλιακό σύστημα η άλλο ουρανό γιατί δεχόμαστε το να μας χειριστούν αυτές οι δυνάμεις; επιλέγουμε τα δεσμά επειδή θέλουμε τις αισθήσεις; η ψυχή που καμμια σχέση δεν έχει με τη σάρκα γιατί δέχτηκε να φυλακίστει και δεν έβαλε το στοπ..

Μα δεν φύγαμε ποτέ από τον γήινο ουρανό (ηλιακό σύστημα) αλλά εκεί στο μεσοδιάστημα μεταξύ σελήνης-ατμόσφαιρας της Γης, εγκλωβίζονται και περιφέρονται όλες οι ψυχές που δεν φέρουν το Νου

Από την στιγμή που εξέπεσε ο Εωσφόρος, εξέπεσαν και όλα τα σώματα, και όσες ανθρώπινες ψυχές ήταν ενσαρκωμένες έχασαν το Νου...κόπηκε η ασύρματη σύνδεση.

Μάλιστα! Μέχρι να ξαναενσαρκωθούν περιφέρονται! ΒΑΜΠΙΡ Ω ΒΑΜΠΙΡ!


Μετά την Αταξία, Δεν δέχτηκε καμία ανθρώπινη ψυχή να ενσαρκωθεί...αυτό που δέχεται είναι οι εγκλωβισμένες στα σώματα ψυχές, η Άγνοια της ψυχής μας, διότι έχασε το Νου, και δεν μπορεί να θυμηθεί.


"κι εγκλώβισαν κάθε ψυχή μέσα στη σάρκα, χρησιμοποιώντας τη σπορά της πορείας των θεών των κύκλων."

Εγκλώβισαν, με πονηριά
..όχι με βία... Σήμερα όμως με βία μας κρατούν σε λήθη..με τον φόβο της τιμωρίας, και της δήθεν αποστολής της ψυχής στο μεσοδιάστημα - ή κάρμα που δήθεν χρωστάμε, ώστε να πείθετε να ενσαρκώνεται κάθε ανθρώπινη ψυχή στην Γη.

morfeas sky
             

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ;

Η Αλήθεια είναι μία .. σωστά;
Ποιος θα μου το αναλύσει; κανείς...τυφλή πίστη σαν τα ντουβάρια στα ντουβάρια.

Η Αλήθεια είναι Αμετάβλητη, ο Αγαθός Νους.

Αλλά και η φωτιά από μόνη της είναι αμετάβλητη άρα έχει αλήθεια μέσα της. Και ο αέρας από μόνος του είναι αμετάβλητος, και το νερό από μόνο του είναι αμετάβλητο, και η γη από μόνη της είναι αμετάβλητη..άρα όλα έχουν την δική τους αλήθεια μέσα τους.

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ;

Ούτε Νους είμαστε, ούτε φωτιά, ούτε αέρας είμαστε, ούτε νερό είμαστε, ούτε γη είμαστε...αλλά μια ανακατεμένη σούπα όλων αυτών, που ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με την Αλήθεια.

Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

εσείς κάντε γιόγκα προσευχές και θα δείτε την αλήθεια τρομάρα σας ιδέα δεν έχετε τι είναι η Αλήθεια. Το σώμα ΔΕΝ μπορεί να δει το ασώματο..τα Νοητά..!

morfeas sky

yoga σημαίνει δεσμος
είναι η ασκηση του σωματος που γίνεται αποκλειστικα μέσα από την ανα-πνοη.

Εισπνεω Εκπνεω πρωτα από όλα.
Αφου εκπαιδευτώ στην ασκηση αυτή που ονομάζεται pranayama κατόπιν μαθαινω να μπαίνω τις στάσεις asanas με το σωμα μου.

Η γιογκα έχει σκοπό την ενωση της αναπνοής με την κίνηση
Με την πρακτικη μου και όσο αυτή γίνεται καθημερινά αρχίζω να αντί λαμβάνομαι τις δυνατοτητες του σωματος μου μέσα από την ζωτική αναπνοη που όπως γνωριζουμε είναι η μόνη συνδεση που έχω.

Η γιογκα είναι ένα συστημα εξάσκησης και φιλοσοφίας 4.000 π.Χ που θεραπεύει ολιστικά τον ανθρωπο.


Θεραπεύει τον άνθρωπο με γήινο σώμα θες να πεις....Και φυλακίζει τον Αληθινό Νοητό Άνθρωπο στο σώμα.


Τα συναισθήματα προάγουν τις σκέψεις.
Φοβάσαι για το αύριο, άρα ο φόβος αυτός γεννά ανάλογες σκέψεις για το αύριο. Άρα τα άλογα συναισθήματα οδηγούν το Νου. Οι ανάγκες του σώματος οδηγούν και εξουσιάζουν το νου.

- Λάθος οι σκέψεις δημιουργούν συναισθήματα και όχι αντιθέτως. Την ενοχή για παράδειγμα.

"την ενοχή για παράδειγμα κτλ"
Πρώτα σκέφτεσαι; ή πρώτα πονάς;

Ενοχές υπάρχουν μόνον όπου υπάρχει η κακία. Και η κακία είναι αίσθηση. Και η αίσθηση αυτή γεννά την σκέψη.

........

- Οι σκέψεις δημιουργούν συναισθήματα και όχι αντιθέτως.


Λάθος..τα συναισθήματα οδηγούν τις σκέψεις των ανθρώπων στην Γη.

Πες μου μια σκέψη σου που δεν γεννήθηκε από τις ανάγκες. (Αισθητό σώμα).

- Να πετάξω σαν πουλί.


Εχεις ανάγκη να πετάξεις με σώμα. (σαν πουλί) Αρα βλέπεις τον εαυτό σου με γήινο σώμα. Τα πτηνά είναι σώματα σαν το δικό σου. "Μεταβαλλόμενες αισθήσεις"


............

- Ο κόσμος αυτός που βλέπεις δημιουργήθηκε από μια σκέψη
Ο εκπέσων ήταν μόνον μια σκέψη
Που ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε
Γιαυτό και δεν υπάρχει ενοχή
Επειδή δεν υπάρχει ο κόσμος αυτός
Είναι μια η πρώτη διαχωριστική σχεση από την Πηγή.


Ο κόσμος δημιουργήθηκε από μία σκέψη που ενώθηκε με το δοχείο της Ύλης, άρα γεννήθηκε το Αμετάβλητο πνεύμα του πυρός. 

Ο Εκπεσών ήταν η σκέψη που ενώθηκε με το σύνθετο αδρανή δοχείο της Ύλης των πλανητών (φωτιά, αέρας, γη, νερό) με ανόμοιες ιδιότητες το κάθε στοιχείο, άρα γεννήθηκε η Αντίθεσις. 

Και η αντίθεσις γέννησε την κακία τις ενοχές, φωτιά αέρας γη νερό οι σύνθετες ανόμοιες αισθήσεις, το νοερό μεταβαλλόμενο πνεύμα, η σύνθετη μεταβαλλόμενη καρδιά. 

Ότι υπάρχει είναι η Αίσθηση που γεννήθηκε από την σκέψη, πήρε σχήμα και μορφή από την Προϋπάρχων σκέψη του Νου.


morfeas sky

- Έχω μια απορία...ο νους η καρδιά δεν πρέπει να συνεργάζονται; Για λογικό και όμορφο αποτέλεσμα; Δηλαδή για να υπάρχει αρμονία σε όλα ; Και στους λογισμούς;


Η καρδιά της ψυχής είναι ο θείος έρωτας για τον Αγαθό Νου, οι Αγαθές αισθήσεις, όχι οι άλογες αισθήσεις πάθη επιθυμίες για τις ηδονές και απολαύσεις του σώματος που γεννούν την κακία. Ο Νους τώρα όταν οδηγεί την ψυχή καρδιά την οδηγεί στην Διανόηση..και γεννιέται η Διαίσθηση.
....

- Αγαπάς το σώμα άρα απομακρύνεσαι από τα Νοητά.
Έγραψες Morfeassky Panos

Αυτοί που δεν αγαπούν άρα δεν γνωρίζουν το σώμα τους δεν έχουν καμιά απολύτως σχέση με τη Γνώση του Εαυτού.

Δεν αγαπούν το σώμα, σωστό, αλλά αγαπούν την καρδιά τους που ερωτεύτηκε το Αμετάβλητο Αγαθό.

Άρα ερωτεύτηκαν το αμετάβλητο Αγαθό, και ως προέκταση τον Νοητό Λόγο.


Morfeassky Panos ❤️Τι καρδιά 

ευχαριστώ πολύ για την αλληλεπίδραση και πάλι, καλή συνέχεια στο έργο σου!!

....   

- Την ενοχή την γεννάει μια σκέψη
πχ: είμαι ηλίθιος άρα αισθάνομαι ανεπαρκής επομένως θα κακιώσω με τον άλλον που είναι ευφυής

Αισθάνεσαι ανεπαρκής το είπες και μόνη σου. Αισθάνεσαι ΔΕΝ σκέφτεσαι !


"επομένως θα κακιώσω με τον άλλον που είναι ευφυής".

Κακιώνεις διότι δεν σκέφτεσαι ορθά αλλά σε οδηγούν οι άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις.


- Morfeassky Panos 🤫😂😂😂😂😂😂😂


Εδώ σε οδήγησε η καρδιά, και συμφιλιώθηκες με την ορθή Σκέψη μου.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..