Από τους διαλόγους του Μορφέα με ένα ηλίθιο ανθρωποειδή.


Από τους διαλόγους του Μορφέα με ένα ηλίθιο ανθρωποειδή..


Ξέρετε πόσα παρόμοια ανθρωποειδή σαν αυτό που συζητώ μέσα στο κείμενο υπάρχουν στον πλανήτη; Αμέτρητα. Διότι ενώ ΔΕΝ παρουσιάζουν κανένα λογικό επιχείρημα αμφισβητούν τα πάντα και κατακρίνουν τον συνομιλητή τους προσπαθώντας να μεταδώσουν την σύγχυση, άρα να ακυρώσουν τον νοητό λόγο ενός κειμένου ενός βίντεο, με σκοπό να δια-βάλλουν την Αλήθεια!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ! 
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΟΓΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΆΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΕΥΘΕΩΣ. 

Από τους διαλόγους του Μορφέα με ένα ηλίθιο ανθρωποειδή από την Γαλλία τρομάρα του, με ύφος χιλίων καρδιναρίων, το οποίο μας αποδεικνύει την ανικανότητα που έχει να κάνει μία λογική σκέψη, και ότι το μόνο που ξέρει πολύ καλά να κάνει είναι να ανταπαντά ως αρνητικός αντίλογος στα λογικά επιχειρήματα που εναποθέτω.

Διαβάστε την συζήτηση


ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΓΗ

Δεν μπορώ να καταλάβω το βίντεο ως προς τα σχόλια που είναι γραμμένα πάνω σε αυτό. Δηλαδή ο πύραυλος δεν μπορεί να φύγει από την γη και έχει πέσει κάτω στον πλανήτη μας? Και ο τιτλος του βιντεο οτι κανεις δεν μπορει να φυγει απο την γη τι θελει να μεταφερει προς τα εξω?

Ο συγκεκριμένος πύραυλος υποτίθεται ότι πήγε στον πλανήτη Άρη. Εμείς όμως βλέπουμε στο βίντεο το διαστημόπλοιο να πέφτει πίσω στην Γη. Επίσης αν παρακολουθήσεις την κάμερα η οποία βρίσκεται στην ουρά του πυραύλου, θα δεις ότι βλέπει συνεχώς κάτακόρυφα στην βάση απ'όπου ξεκίνησε, ενώ ο πύραυλος βρίσκεται σε πλάγια θέση με πορεία καταφανέστατη προς τα κάτω, άρα η κάμερα θα έπρεπε να δείχνει τον ουρανό, και όχι κάτω το έδαφος της Γης.

Είδα το βίντεο αρκετα καλά και διαφωνώ καθετα σε αυτά που γράψατε.



 Δηλαδή δεν υπάρχει πλάγια πορεία του πυραύλου; 

Πρόσεχε τι θα πεις, διότι θα γελοιοποιηθείς.....................Ο συγκεκριμένος πύραυλος υποτίθεται ότι πήγε στον πλανήτη Άρη. Εμείς όμως βλέπουμε στο βίντεο το διαστημόπλοιο να πέφτει πίσω στην Γη. Επίσης αν παρακολουθήσετε την κάμερα η οποία βρίσκεται στην ουρά του πυραύλου, η οποία είναι σταθερή, θα δείτε ότι βλέπει συνεχώς κατακόρυφα στην ευθεία της ουράς προς τα πίσω, και ενώ στην κατακόρυφη άνοδο του πυραύλου φαίνεται ξεκάθαρα η κάθετη πορεία από την κάμερα, στην συνέχεια ενώ ο πύραυλος βρίσκεται σε πλάγια θέση με πορεία καταφανέστατη προς τα κάτω με πορεία να ξαναπέσει πίσω στην Γη, , η κάμερα θα έπρεπε να δείχνει τον ουρανό, και όχι κάτω το έδαφος της Γης.
Μας δίνουν απότομα κάτι βιντεάκια που γυρίστηκαν στο στούντιο ότι δήθεν ο πύραυλος βρίσκεται στο διάστημα σε πορεία προς τον πλανήτη Αρη...ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ

πρώτα απ όλα το ύφος σας δεν μου αρέσει καθολου. Δευτερον σας μιλαω στον πληθυντικο και μιλατε στον ενικο. Τριτον μου βγαζετε επιθετικοτητα και ο λογος του να προσεξω τι θα πω για να μην γελιοποιηθω δεν ειστε ο αρμοδιος να το κρινετε.

Είσαι ανίκανη να δεις την Αλήθεια. Κι εγώ δεν προσκυνάω κανένα! ρίξε το Εγώ σου και δες! ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΣΟΥ. 
Δεν σεβάστηκες το βίντεο μου,,ούτε έκανες τον κόπο να προσέξεις τι λέω! Είσαι κακοπροαίρετη! οπότε θα πάρεις αυτό που αξίζεις!

μάλλον στα μαύρα σας σκοτάδια κολυμπάτε εσείς. Το οτι εγω σας μιλω στον πληθυντικο γιατι και δεν σας ξερω και δεν ειμαστε καν φιλοι ενω εσεις συνεχίζετε στο ίδιο μοτιβο να μιλατε δείχνει πόσα απωθυμένα εχετε μεσα σας. Δεν σας αρέσει να σας αμφισβητουν μήπως ή στην ζωή σας ή εχετε πολλά τραυματα απο το παρελθόν? Και ειδα τι γραφει το βιντεο πανω αλλα εισαι ο μονος αναρμοδιος και ανικανος να μου δωσεις αυτα που αξιζω.. το ποιος ειναι ο κακοπροαιρετος ας το κρινουν οι αλλοι..

Από πότε ο πληθυντικός δείχνει ευγένεια; δηλαδή τώρα μου μιλάς ευγενικά στον πληθυντικό; χαχαχαχα πόσο.....

Συζητώ σοβαρά μόνον με σοβαρούς ανθρώπους...και σοβαρός άνθρωπος είναι αυτός που έχει μόρφωση πνευματική.


εχετε σοβαρο προβλημα υπαρξιακο..και επικοινωνιακο. .Δηλαδη νομιζετε ότι ειστε ον με πνευματικη μορφωση ? Δεν λέω άνθρωπος αλλά ον. Εχετε μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας και δειχνει πολλα για εσας σε καποιον που ξερει.

χαχαχαχα εσύ λέγε ότι θες άλλωστε δεν έχεις κάτι πνευματικό να μας πεις στον γραπτό σου λόγο διότι απ'ότι βλέπω το προφίλ σου δεν έχει απολύτως τίποτα να μας πει χαχα

και αυτο πρεπει να με πειραξει.? αφηνω ολη την πνευματικοτητα να την καρπωνεστε εσεις. δειχνετε ποσο αναγκη εχετε για να δειχνεστε. Με ξερατε και απο χτες για να μιλατε ετσι? Και εξαλλου εσεις απαντησατε σε ερωτηση που εκανα σε δημοσιευση φιλης. η αυτοκριτικη παντα βοηθαει και τους λεγομενους πνευματικους << ανθρωπους>>

Τα άλογα ανθρώπινα ζώα δεν ενοχλούνται από την ανυπαρξία τους, διότι είναι ανίκανα να κατανοήσουν τον ορθό Νοητό λόγο της ανθρώπινης ψυχής..οπότε τσάου..πολύ ασχολήθηκα με την ανυπαρξία ενός ανθρωποειδούς.

αν αφήσω τα άλογα ανθρώπινα ζώα να έχουν άποψη τότε θα ζούμε σε έναν κόσμο σαν αυτόν που ζούμε τώρα γεμάτο από κακία.

χα χα χα χα χα χα χα χα εχετε πολυ πλακα τελικα. Απο τον πυραυλο ξεκινησατε και φτασατε να λετε σε μια ξενη περι ανυπαρξιας και ολα αυτα τα απωθυμενα σας..Σας ειχαν απορριψει μαλλον πολυ στο παρελθν ή εχετε ακομα πολυ σοβαρα υπαρξιακα καταλοιπα.. Μαλλον ετσι αιασθανεστε οτι ειστε ενα αλογο ζωον...!!!!!!!


Ναι ναι με ειχαν απορρίψει στο παρελθόν κάτι ανθρωποειδή σαν κι εσένα χαχαχαχα


χι χι χι χι χι χι χι χι σε οτι εχω γραψει με επιβεβαιωνετε σε ολα. το θεμα του πυραυλου που πηγε? οταν βρειτε να εχετε συνεχεια στην σκεψη σας και λογικο οιρμο τοτε μπορει να βρειτε τον πνευματικο δρομο που λετε.. διαβαστε και κανενα βιβλιο περι πυραυλικης και κινησης πυραυλικων συστηματων και μετα φτιαξτε και κανενα σωστο οιρμο σκεψεων καΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ τους ανθρωπους με τετοια δημοσιευματα γιατι τους οδηγειτε αλλου εκει που θελετε.. και ενας πραγματικος ανθρωπος που ειναι πνευματικος πραγματικα ποτε δεν διαλαλει την πραματεια του..

Η φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης γύρω από το SpaceX έχει κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι μπορούν να ξεφύγουν από τη Γη και να πάνε στον Άρη, αλλά για τα παιδιά είναι απλώς ένα όνειρο, μια φρενίτιδα γύρω από ένα εξωτικό θέμα, τίποτα περισσότερο.

αφηστε να ξερω πολλα περισσοτερα για το θεμα το συγκεκριμενο που λετε. Προσπαθειτε να σπειρετε πραγματα αρνητικα και μπορει να το κατορθωνετε. Μονο που η πραγματικοτητα ειναι αλλη. Και στον Αρη θα παει ο ανθρωπος οπως και στο φεγγαρι οπως και οπου αλλου θελει. Η διαστημικη εποχη εχει ηδη ξεκινησει...Η μελετη ενος βιβλιου περι διαστημικης και πτησεων θα σας ελυνε πολλες αποριες.. Αλλα χρειαζεται και καποιες στοιχειωδεις γνωσεις..


Για πες τι ξέρεις που δεν ξέρω εγώ; για να γελάσουμε κι άλλο! μόνον στα λόγια μένεις! τίποτα δεν μας έδωσες γραπτώς ακόμη! παπαγαλία δεν μαθαίνεις τίποτα γήινη! χαχαχα

χα χα χα χα ο πυραυλος τελικα πνευματικε ανθρωπε πεφτει πισω στην γη? ή σιγα σιγα μπαινει σε τροχια? Ξερετε τελικα τι σημαινει ενα σωμα μπαινει σε τροχια ή με αυτες τις αηδιες κοιμιζετε τον κοσμο?

Μα καλά την κάμερα δεν την είδες που δείχνει; χαχαχαχα αλλού πάει ο πύραυλος αλλού δείχνει η κάμερα χαχαχαχα και στο τέλος μας δείχνουν κάτι βιντεάκια φτιαγμένα στο στούντιο χαχαχα μα πόσο κορόιδα είσαστε τα βλέπετε και δεν τα πιστεύετε χαχαχαχα

τα πολλα τα χα χα χα χα δειχνουν τις ανασφαλειες σας και δεν εχετε στοιχειωδεις γνωσεις ουτε καν ενος μαθητη λυκειου.. Το βιντεο το συγκεκριμενο ειναι αληθινοτατο ενω εσεις θελετε να το βγαλετε ψευτικο γιατι ετσι σας συμφερει να υποστηριζετε ολα αυτα τα ανυποστατα που γραφετε και κοροιδευετε τον κοσμο.. Λιγη παρατηρητικοτητα να ειχατε θα βλεπατε ποσο αληθινο ειναι το βιντεο.. Μου αρεσει που το εχετε επεξεργαστει κιολας χωρις την αδεια του κατασκευαστη εχετε βαλει πανω τα οποια σχολια σας..το ξερετε οτι αυτο ειναι μη νομιμο? Και με αυτο ψωνιζετε ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ανθρωπων που δεν ξερουν.

Ποιος είπε ότι το βίντεο δεν δόθηκε Live επίσημα; Αν ήσουν λίγο παρατηρητική χωρίς πεποιθήσεις που σε οδηγούν,,,,,τυφλή πίστη είναι...δίχως λογική.... τότε θα έβλεπες ότι σε κοροϊδεύουν ψιλό γαζί σαν τα άλογα ζώα..διότι έτσι σε βλέπουν! ως Γκόϊμ.

το βιντεο μπορει να δοθηκε live αλλα δοθηκε απευθειας απο την ΝΑSA και σιγουρα ειναι κατεβασμενο και φτιαγμενο οπως θελει ο καθενας να το παρουσιασει. Αρα ειναι κλοπη αφου η ΝΑΣΑ σαν live που το εγινε ειχε πανω και τον χρονομετρητη.. οποιος ξερει στο ελαχιστο καταλαβαινει. τωρα για τα αλλα που με χαρακτηριζετε μαλλον περιγράφετε ΑΠΟΛΥΤΑ εσας..Συνηθως οτι εχουμε μεσα μας αυτο και βγαζουμε προς τα εξω..!!!


Απλά έδειξα τις εικόνες που έχουν ενδιαφέρον ώστε να τις δουν όλοι!! Εσύ κοίταζε τυφλά ότι σου προσφέρει το σύστημα χαχαχα
 
και εσεις συνεχίστε να ανεβαζετε όλα αυτα τα ψευδη και τις παρερμηνειες που θελετε για να δειχνετε προς τα εξω την δηθεν πνευματικοτητα σας αλλα το συμπαν μαλλον έχει και για εσας τις ιδιες αποψεις...Οτι δινουμε.........

χαχα ΜΠΡΑΒΟ!!! Επιτέλους ασυνείδητα χαρακτήρισες ως ψευδές το βίντεο της ΝASA διότι ό,τι δείχνω είναι από το αυθεντικό βίντεο, τίποτα άλλο...και το αυθεντικό βίντεο να δεις τα ίδια δείχνει!!!


 μην χαιρεστε...!!!

Κοίταξε το βίντεο από το 0:34 ως το 0:44 και θα δεις ότι ενώ έχει κλίση ο πύραυλος η κάμερα μας δείχνει κάτακόρυφα κάτω την βάση εκτόξευσης χαχαχα πολύ δούλεμα λέμεεεε

αυτό ειναι το προβλημα σας τελικα και δεν θελετε να το παραδεχτείτε. Ο πυραυλος εχει κλιση γιατι τον παιρνει η καμερα και του κανει ζουμ για να φαινεται κοντα. Η κοντινη προοπτικη της εικονας σας μπερδευει και νομιζετε οτι εχει κλιση.. Αυτο ειναι που δεν μπορειτε να καταλαβετε. Ο πυραυλος συνεχιζει να εχει σχεδον κατακορυφη θεση ως προς την γη και δειχνει πισω του την γη..Σε ενα παιδι του δημοτικου να το δειξετε θα σας δωσει την ιδια απαντηση...

χαχαχαχα μα αν δεν έχει κλίση τότε καταρρίπτονται όλες οι επιστήμες που μας λένε ότι χωρίς την κλίση αυτή δεν μπορεί ο πύραυλος να αποκτήσει την ταχύτητα διαφυγής από την ατμόσφαιρα της Γης...ΠΟΣΟ ΧΑΖΗ ΕΙΣΑΙ χαχαχαχα
Να σου δείξω από αεροπλάνο την κλίση που παίρνουν όλοι οι διαστημικοί πύραυλοι; χαχαχα μα πόσο γελοία είσαι.

διαβαστε σας παρακαλω πολυ ενα βιβλιο φυσικης γ! γυμνασιου πρωτης Λυκειου και θα δειτε οτι για μια φορα ακομα κανετε λαθος. Την κλιση την παιρνει σταδιακα ο καθε πυραυλος οχι αμεσως. σας εγραψα για προοπτικη εικονας απο την καμερα και εσεις εκει . εχετε υποψη σας ξαναρωτω απο πυραυλικα συστηματα και πτησεις σωματων? σιγουρα οχι.. Ξερετε ποσα χιλιομετρα πανω απο την επιφανεια παιρνουν αυτη την κλιση οι πυραυλοι που θα το παιξετε και εδω ειδικος??? Αν εγω ειμαι γελοια εσεις ειστε ενας εμμονικος που δεν ξερει στοιχειωδη πραγματα να ερμηνευσει..


Στο προτείνω να το δεις είναι του πανεπιστημίου χαχα τέτοιες βλακείες σας λένε κι εσείς τις καταπίνετε χωρίς καν να λογιστείτε αν έχουν κάποια λογική όλα αυτά...απλά τυφλή πίστη χαχαχα ζώαααα https://www.youtube.com/watch?v=sUQVdW_bStU

Αν πιστεύεις ότι σου λέει το εκπαιδευτικό σύστημα που πληρώνεται αδρά για να γράψει ότι μαλακία του πρεσβεύει το σύστημα που κυβερνά τον πλανήτη και την σκέψη των ανθρώπων κι εσύ απλά την αντιγράφεις όπως το ανθρώπινο κοπάδι που ακολουθεί το μεγαλύτερο κοπάδι, τότε είσαι άλλο ένα πιόνι του συστήματος.

το ειδα και μενω στο σημειο 4.11 Λεει ακριβως αυτα που σας γραφω τοση ωρα. με επιβεβαιωσατε για το ποσο δικιο ειχα σε ολα..Σας ευχαριστω πολυ.

χαχα δικό σου σχόλιο όπου μας λες ότι δεν υπάρχει κλίση στον πύραυλο χαχαχαχαχα ενώ μόλις σηκώνονται όλοι οι πύραυλοι αμέσως έχουν αποκτήσει κλίση!!!!! 


""""""αυτό ειναι το προβλημα σας τελικα και δεν θελετε να το παραδεχτείτε. Ο πυραυλος εχει κλιση γιατι τον παιρνει η καμερα και του κανει ζουμ για να φαινεται κοντα. Η κοντινη προοπτικη της εικονας σας μπερδευει και νομιζετε οτι εχει κλιση.. Αυτο ειναι που δεν μπορειτε να καταλαβετε. Ο πυραυλος συνεχιζει να εχει σχεδον κατακορυφη θεση ως προς την γη και δειχνει πισω του την γη..Σε ενα παιδι του δημοτικου να το δειξετε θα σας δωσει την ιδια απαντηση...""""""

Εσύ μας λες δηλαδή ότι κλίση έχει ο πύραυλος μετά από τα 400 χιλιόμετρα χαχαχαχα για δες όλες τις εκτοξεύσεις!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

η κλιση αυητη στα ποσα χιλιομετρα την αποκταει ξερετε και ποσες μοιρες ειναι αυτη η κλιση για να παρει παραλληλη θεση ως προς την γη? Εχετε δει ποτε εκτοξευση πυραυλου και να την παρακολουθειτε μεχρι τελους? Οι εμμονες σας οτι τα δικα σας ειναι σωστα ειναι παροιμοιωδης. Το βιντεο ειναι του Πανεπιστημιου Κρητης για μαθητες δημοτικου. ανοιξτε για ακριβεστερες πληροφοριες κατι πιο εξειδικευμενο. το ποσο πολυ παντως γελατε με τους αλλους δειχνει το μεγεθος της ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ σας..


Ειλικρινά προσπάθησα να κάνω διάλογο μαζί σου αλλά είναι αδύνατον. Οι πεποιθήσεις σε οδηγούν, συνέχεια μου αναφέρεις αυτό το είπε ο τάδε εκείνο το είπε ο τάδε ο τάδε ο τάδε....ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ

Και εσείς έτσι είναι εαν έτσι νομίζετε...!!!! Και δεν μπορειτε και δεν θελετε και δεν ξερετε να κανετε διαλογο γιατι εχετε τρομερες εμμονες και καταλοιποα..Η επιβεβαιωση που ψαχνετε να βρειτε και δεν βρισκετε σας κοστιζει πολυ .γι αυτο και προσπαθειτε να επθιβαλλετε τις αποψεις σας.. και οποιος ανθρωπος σας αμφισβητει προσπαθειτε μεσω την δηθεν πνευματικοτητας σας να τον κατεβασετε επιπεδα κατω απο εσας..Η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ σας νοιαζει και οτι αλλο συνεπαγεται αυτο.... το να βγαζετε ομως χολη και μενος στις αμφισβιτησεις δειχνει τελικα ποσο πολυ μισειτε αυτον τον κοσμο....δεν φταιτε εσεις αλλα αυτοι που σας τα δημιουργησαν. επειδη μιλησατε καποια στιγμη για ασυνειδητο..Να χαιρεστε την ΔΗΘΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ..

χαχαχαχα αντιγράφεις και υπογράφεις τον αντίλογο στον δικό μου λόγο.....αυτό κι αν είναι ανικανότητα λογικής σκέψεως.

έτσι ειναι εαν ετσι νομιζετε

Μα είσαι ανίκανη να μου αποδείξεις ότι αυτό που λες, ισχύει με λογικά επιχειρήματα....απλά λες μια δική σου πεποίθηση - άποψη που δεν στηρίζεται σε καμιά λογική..άλογο ζώον χαχαχαχα

και εσεις αλλο τοσο ανικανος να αποδειξετε τα δικα σας με λογικα επιχειρηματα. Μια επαναληψη γνωσεων επιπεδου γυμνασιου θα σας βοηθησει πολυ

Ενα ηλίθιο ανθρωποειδή είναι ανίκανο να κάνει μία λογική σκέψη..οπότε αν είχες ελάχιστη λογική θα έβλεπες τα τόσα πολλά λογικά επιχειρήματα που έχω δώσει.


όχι ανθρωποειδή αλλά ανθρωποειδές. Μην επιβεβαιωνετε συνεχως την άγνοια σας στοιχειωδων πραγματων..Τα επιχειρηματα σας ειναι για γελια και για κλαματα... ολα στην φαντασια σας υπαρχουν και με την χειροτερη μορφη.


χαχαχαχα ο ηλίθιος όταν δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με λογικά επιχειρήματα τότε ψάχνει να βρει ορθογραφικά τυχόν λάθη για να του την πέσει ως ο πιο έξυπνος χαχαχαχα

ετσι ειναι εαν ετσι νομιζετε.. στοιχειωδώς ουτε αυτο ξερετε τι σημαινει. Η αμφισβητηση μου σας τρομαζει και σας κλονιζει γι αυτο και αντιδρατε ετσι.. Τα επιχειρηματα σας 0 εις το πηλικον.. μια επιστροφη στα θρανια θα σας κανει καλο.


Η αμφισβήτηση ενός ανθρωποειδούς απέναντι σε έναν λογικό άνθρωπο είναι όπως η αμφισβήτηση ενός ζώου επί της κυριαρχίας του ανθρώπινου είδους απέναντι στα ζώα της Γης.

έχετε απόλυτο δίκιο επιβεβαιώνετε το είδος σας και την ζωώδη καταγωγή σας. Η αυτογνωσία είναι μεγάλο προτέρημα για τα λογικά όντα όχι για τα ζώα..

Εχω απόλυτο δίκιο διότι εγώ τα έχω γράψει όχι εσύ! διότι εσύ είσαι ανίκανη να σκεφτείς

και εδώ έχετε απολυτο δικιο γιατι αποψε με την πρωτη φορα που μιλαμε αποδειξατε οτι τα λογικα σας επιχειρηματα ειναι για εκει που τραβατε το καζανακι της τουαλεττας σας.. τόση λογική και σε τόσο βαθος και πλατος.


Μα εσύ ως άλογο ζώον δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να διαφωνείς χωρίς καν να αντιπαραθέσεις έναν δικό σου νοητό λόγο....απλά αντιλέγεις διαφωνώντας στα όσα γράφω ΕΓΩ. ΕΣΥ ΤΊΠΟΤΑ....

έχετε την εντυπωση ότι μπορείτε να με φέρετε εκεί που θελετε στα δηθεν διανοουμενιστικα επιπεδα σας με πνευματικες γιρλαντες ομορφα πιασμενα? Η μεθοδος σας ειναι για κλαματα ..μπορειτε να εγκλωβιζετε άλλους και να τους πατε στο σημειο που θελετε με τεχνικες που δεν ξερετε καν να τις χρησιμοποιησετε σωστα.. σε μενα δεν πιανουν..


Θα σου πω ενα λογικό επιχείρημα που έδωσα και θέλω να το δεις με λογική και όχι με απλή αντιπαραθεση. ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ; Κοίταξε το βίντεο από το 0:34 ως το 0:44 και θα δεις ότι ενώ έχει κλίση ο πύραυλος και θα πρέπει η κάμερα που είναι κολλημένη στον πύραυλο και ακίνητη να δείχνει τον ουρανό, απεναντίας η κάμερα μας δείχνει κάτακόρυφα κάτω την βάση εκτόξευσης!!!!

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΓΗ

κάνετε λαθος και παλι. Ειστε τοσο τυφλωμενος που το προφανές δεν θελετε να το δειτε γιατι πολυ απλα το εχετε πιστεψει και ταυτιστεί. Οταν ανεβασατε ενα βιντεο που ειναι φτιαγμενο για παιδια του δημοτικου για να μου εξηγησετε τι σημαινει τροχια αυτο τα δειχνει και τα λεει ολα για εσας.... Και παλι ετσι ειναι εαν ετσι νομιζετε..παρτε το βιντεο και δειξτε το σε κανεναν αεροναυπηγο και μετα τα ξαναλεμε...

Γιατί δεν απαντάς στην ερώτηση μου; και απλά συνεχίζεις την ίδια μαλακία αντιπαράθεσης; Πόσο ηλίθια σχιζοφρενής ΕΙΣΑΙ !!

μα σας απαντησα ηδη. βλεπετε που ουτε να διακρινετε τα στοιχειωδη μπορειτε? ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ..ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ φαινεται ξεκαθαρα απο τις υβρεις



 θα σας λυσουν καθε απορια σας
Απόκρυψη ή αναφορά

ELINAAS.GR
Ελληνικό Ινστιτούτο Αεροναυτικής & ΑστροναυτικήςΕλληνικό Ινστιτούτο Αεροναυτικής & Αστροναυτικής

το εχω παρα πολλες φορες αυτο το βιντεο δεν ειστε ο πρωτος που το χρησιμοποιει . το διαδικτυο το εχει κανει διασημο..Γιατι το δειχνετε για να με πατε εκει που θελετε εσεις? Πηγαιντε με το βιντεο σας στο παραπανω να το δειξετε και μετα τα ξαναλεμε


Και δεν μου λες; πότε είπες θα πάτε στον Άρη;

αλλού αυτά εκεί που περνάνε , τα χαφτουν και εχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων τους. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος έχει το πάνω χέρι.. Στο ξαναγράφω . η επικοινωνιακη σου μεθοδος και ειδικα εδω μεσα αν κρινω μετα απο τοσες ωρες ειναι για....... την WC σου..

Γιατί δεν απαντάς σε αυτά που σε ρωτάω; φοβάσαι μην γελοιοποιηθείς άλλη μια φορά;

ετσι ειναι εαν ετσι νομιζετε.

Και δεν μου λες, εσείς πήγατε και στο φεγγάρι έτσι;
Α ξέχασα..η NASA δήλωσε ότι μέχρι το 2030 θα κάνει βάση στον Αρη χαχαχαχαχα


Το άλλο ανέκδοτο με τον τοτό το ξέρετε; αχαχαχαχαχα

Έτσι κοριτσάκι μου ο ηλίθιος πρέπει να μάθει ότι θα τα παρατά όταν έχει απέναντι του έναν λογικό Άνθρωπο!! ειδάλλως θα γίνει ακόμη πιο θρασύς.

ετσι ειναι εαν ετσι νομιζετε. Μετα απο εσας το ΧΑΟΣ... Εχετε απολυτο δικιο.. ολη η λογικη εξαντληθηκε πανω σας..

 Δεν άντεξες ε; ο εγωισμός σου βαρά κόκκινο αχαχαχαχα


ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. (χαχα εντωμεταξύ η ηλίθια έχει σκάσει από τον εγωισμό της συνεχίζει να λέει το ίδιο τροπάριο αυτή τη φορά με κεφαλαία χαχα) πολυ μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σας και χρειάζεστε συνεχως την επιβεβαιωση μεσα απο την δηθεν πνευματικοτητα σας. Η περιπτωση σας χρηζει ερευνας. Μπως ο δικος σας εγωισμος κλονιζεται συθέμελα?

η πλάκα είναι ότι γελοιοποιείς την αποστολή της NASA στον Άρη άθελα σου λόγω βλακείας αχαχαχαχα


νάχατε στοιχειωδη επιγνωση ότι ολα οσα γραφετε ειναι για τα σκουπιδια θα σας εκανε καλο στο προβλημα σας το υπαρξιακό.

Α τώρα που το θυμήθηκα, οι αποστολές στον πλανήτη Άρη θα έχουν και γυναίκες ώστε να συνεχίσει να υπάρχει το Αριανό είδος και όχι το γήινο αχαχαχαχα

το χιουμορ σας είναι για.....

μα την αλήθεια λέω ποιο χιούμορ...αν εσύ είσαι ανίκανη να κατανοήσεις τι γράφω δεν φταίω εγώ.


εεεε τι να κανουμε δεν εχουμε απο οτι καταλαβαινω την αληθεια μεσα μας..Και σε αυτο εχετε στον κοσμο τουτο εσεις την αποκλειστικοτητα με 0 επιχειρηματα γιατι νομιζετε οτι σας εχει χρησει καποιος τον μεγα διδασκαλο απο οτι καταλαβαινω με τον στομφο και το δηθεν πνευτματικο σας επιπεδο.. Η αυτοκριτικη ποτε δεν εβλαψε κανεναν.... θα σας φανει χρησιμη..

Μίλησες για Αλήθεια!..και ήθελα να σε ρωτήσω τι είναι η Αλήθεια;

Σου έβαλα δύσκολα; αχαχαχαχαχα

ξερετε τι μ αρεσει στο ολο σκηνικο? οτι ειστε ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ σφετεριστης της σωκρατικης μεθοδου.. Τι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ? Εδώ γελαω με το δηθεν επιπεδο σας που απο οτι καταλαβαινω προσπαθεις να το πουλησεις στον κοσμο... Τα δυσκολα ειναι μεσα στο κεφαλι σου. Εχεις το θρασος να ζητας να σας απαντησω περι αληθειας μεγα διδασκαλε.... !!!!! ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ με τον τροπο που χρησιμοποιειτε την δηθεν αληθεια που νομιζετε οτι κατεχετε..Εχετε βρει πολλα κοροιδα μεχρι τωρα και πουλατε τα παραμυθια σας?

Μόλις μου απάντησες με την άρνηση σου να απαντήσεις.

""Beronica Dim morfeas sky  εεεε τι να κανουμε δεν εχουμε απο οτι καταλαβαινω την αληθεια μεσα μας.ετσι ειναι εαν ετσι νομιζετε.. εχει κατοικησει ολη και μονιμα σε εσας..ΩΩΩΩ τι μεγαλειο μεγα διδασκαλε που σας βρηκα ξανα. δωστε και σε εμας τους προβολεις ομιχλης σας μπας και βρουμε την σωτηρια.. ετσι ειναι εαν ετσι νομιζετε.. εχει κατοικησει ολη και μονιμα σε εσας..ΩΩΩΩ τι μεγαλειο μεγα διδασκαλε που σας βρηκα ξανα. δωστε και σε εμας τους προβολεις ομιχλης σας μπας και βρουμε την σωτηρια...""

H ειρωνία σου έπιασε κόκκινο βλέπω δεν αντέχεις την ΑΛΗΘΕΙΑ

με αυτά και με αυτα ψωνίζετε στο γηινο σουπερμαρκετ των ζωων? Ολα τελικα σημεια των καιρων. Τα επιχειρηματα σας ειναι για την WC σας εαν νομιζετε οτι έχετε την Αληθεια μοναδικο προνομιο μεσα απο την τοση αβροφροσυνη που εχετε επιδειξει μεχρι τωρα... Τα χαπια μηπως ειναι ληγμενα? ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟΨΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..


Μα περιμένω από εσένα να μάθω ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί δεν μας την λες;

ειρωνεία και οχι ειρωνία


χαχα όντως είσαι γελοία

ειρωνεία και οχι ειρωνία ας μαθουμε και αποψε τιποτα σωστο μετα απο τοσα ακλονητα επιχειρηματα


και δεν μου λες, αν μάθω γραμματική θα γίνω μορφωμένος σαν εσένα;

όλα έχουν την σημειολογία τους και την σημασία τους .Η παιδεία είναι κατι εσωτερικο και δεν αποκτάται μεσα απο γραμματικές και ολα τα υπολοιπα. Την ανθρωπια ή την έχεις ή δεν την έχεις. και ο σεβασμός αποκτιέται και δεν επιβάλεται οπως κανουν καποιοι μεγάλοι διδάσκαλοι σαν του λόγου σας.. Εσεις ως γνωστης των παντων και των συνεχων λογικων σας επιχειρηματων δεν θα επρεπε να κανετε τετοιες ερωτησεις. Αλλο μορφωση και αλλο παιδεία.

Μα τελικά αποφάσισε τι είμαι..από την μια με λες τρελό και από την άλλη μου λες ότι είμαι μορφωμένος και μάλιστα πνευματικά.""Εσεις ως γνωστης των παντων και των συνεχων λογικων σας επιχειρηματων δεν θα επρεπε να κανετε τετοιες ερωτησεις."" Τελικά είπες μια ΑΛΗΘΕΙΑ.


ναι σας καταλαβαινω απολυτα περι τινος προκειται εννοωντας για το τι πρεσβευετε ως προς την Αληθεια. Εριξα και μια ματια στο προφιλ σας και στις αναρτησεις σας ειδα που οδηγουν ολα αυτα. ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.. είστε ο μοναδικός εκφραστής της ΑΛΗΘΕΙΑΣ επι Γης.. Μετά απο τόσα ακλονητα επιχειρηματα που ξεκινησαν με το θεμα του πυραυλου η λογική του παραλόγου δίνει τα ρεστα της.

Μα τι προκαταλήψεις έχετε εσείς μια μορφωμένη γυναίκα. Μόνον οι σκοταδιστές βλέπουν ότι διαφορετικό από τις δικές τους πεποιθήσεις ως κάτι δαιμονικό.

γιατί σας δαιμονοποίησα σε κάτι? Ο καθενας είναι αυτό που δηλώνει ότι είναι. Ο καθενας ΕΙΝΑΙ αυτό που νομίζει ότι ΕΙΝΑΙ


Μα τα δικά σας λόγια είναι αυτά όχι δικά μου.... "ναι σας καταλαβαινω απολυτα περι τινος προκειται εννοωντας για το τι πρεσβευετε ως προς την Αληθεια. εριξα και μια ματια στο προφιλ σας και στις αναρτησεις σας ειδα που οδηγουν ολα αυτα".

προφανώς εγώ τα εγραψα. Ο καθενας τα εκλαμβανει συμφωνα με αυτα που νομιζει οτι ειναι. Δεν σημαινει ότι ΕΙΝΑΙ κιόλας. απο τον πυραυλο ξεκινησαμε αν θυμαστε και οτι με τα ακλονητα επιχειρηματα σας κατεχετε την αληθεθια. ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2000 ΕΤΩΝ... Λιγη ταπεινότης όχι με την ΕΡΜΗΝΕΊΑ ομως του κοσμου τουτου δεν βλαπτει ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕ...


Συνεχίζετε να είσαστε ένας τραγικός είρωνας, αλλά ταυτόχρονα αναιρείτε τα όσα γράφετε συνεχώς, και αυτό δηλώνει ανικανότητα προσωπικότητας, και ταυτότητας, διότι αποδεικνύεται ότι είσαστε μια διχασμένη προσωπικότητα που προσπαθεί να βρει μια διέξοδο μέσα από την αντιλογία ώστε να τραφούν τα άρρωστα συναισθήματα του εγωικού σας εαυτού.

τι να κανω τωρα να σας φερω και αλλες αντιρρησεις? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. (χαχα νάτο πάλι το ίδιο τροπάριο με κεφαλαία ξανά) 


Προσεξτε γιατι δεν υπάρχει καμμια λογική δομη σε ότι γραφετε μεχρι τωρα. Από τα αποτυχημένα επιχειρήματα σας μεχρι αυτό το τελευταίο. Τα νοήματα σας δεν εχουν καμμια λογικη δομη απλά βγαζουν χολλη και μενος για μενα επειδη δεν μπορείτε να καταφέρετε αυτά που προφανώς έχετε πετύχει μεσω του ελεγχου των συναισθηματων των θυματων σας..Τελικα και απο αλλα γραφομενα σας μισείτε αυτόν τον κοσμο δεν θελετε να τον βοηθήσετε..ΤΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΑ κατω απο ενα ψευτικο ΔΗΘΕΝ πνευματικό υποβαθρο.

Είδατε που επαναλαμβάνεστε χωρίς να το κατανοείτε; 
Αναιρείτε συνεχώς όσα γράψατε στο προηγούμενο σας σχόλιο.

""""τι να κανω τωρα να σας φερω και αλλες αντιρρησεις? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. 

Προσεξτε γιατι δεν υπάρχει καμμια λογική δομη σε ότι γραφετε μεχρι τωρα. Από τα αποτυχημένα επιχειρήματα σας μεχρι αυτό το τελευταίο. 

Τα νοήματα σας δεν εχουν καμμια λογικη δομη απλά βγαζουν 
χολλη και μενος για μενα επειδη δεν μπορείτε να καταφέρετε αυτά που προφανώς έχετε πετύχει μεσω του ελεγχου των συναισθηματων των θυματων σας..

Τελικα και απο αλλα γραφομενα σας μισείτε αυτόν τον κοσμο δεν θελετε να τον βοηθήσετε""""

Δικά σου λόγια όλα αυτά.

Μα τι προκαταλήψεις έχετε εσείς μια μορφωμένη γυναίκα
Μόνον οι σκοταδιστές βλέπουν ότι διαφορετικό από τις δικές τους πεποιθήσεις ως κάτι δαιμονικό.

δεν νομιζω ότι φταίω εγώ εαν εσεις δεν έχετε την όποια στοιχειώδη διάκριση να δείτε όλα αυτα τι σημαίνουν και τι θα επρεπε να μαθαίνατε απόψε από την στιχομυθία μας. Αρκεστείτε απλά στις ύβρείς και την χολή που βγαλατε από την αρχή χωρίς καν να με γνωρίζετε και την ΥΒΡΗ πάντα την διαδέχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ. Την όποια ύβρη και σε όποιο επίπεδο..επειδή με απειλήσατε εαν το θυμάστε εκει στην αρχη της κουβέντας μας.


Το τι σημαίνουν όλα αυτά το έχω καταλάβει εδώ και ώρα, εσύ δεν το καταλαβαίνεις διότι έχεις τυφλωθεί από τον εγωισμό σου. Συνέχεια αναιρείς τα προηγούμενα δικά σου λόγια.

Μιλάμε για διχασμένη προσωπικότητα. Να επισκεφτείτε επειγόντως έναν ψυχίατρο να σας βοηθήσει, αφού δεν επιδέχεσαι την δική μου βοήθεια.


επειδη ζω στο Παρίσι αλλά είμαι απο την Αθήνα θα σας πω κάτι γαλλικο γραμμένο στα ελληνικα μονο ζαμάν φου ....που σημαινει πιο λαικά δεν μου καίγεται καρφάκι, στα παλιά μου τα παπούτσια η γνώμη σας. Κρστήστε την για πάρτυ σας και για τους πιστούς ακολούθους σας που σας έχουν τόσο αναγκη μνε τις γνώσεις σας.

επιτρέψτε μου εδώ που λέτε περί βοηθειας από εσάς να πιώ λίγο κόκκινο κρασί και να γελάσω με τα τόσο χαριτωμένα πράγματα που εμαθα απόψε. για ακομα μια φορα αγαπητε.. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...Αφού έχετε σώσει τον εαυτο σας και θελετε να σώσετε και τον κόσμο επιτελείτε κοσμοσωτήριο έργο..


Τώρα βγάζετε και πολύ κακία, απέναντι στους ανθρώπους που θέλουν να με έχουν φίλο και δεν τους γνωρίζετε!!!! Άρα φάσκεις και αντιφάσκεις πάλι!! Διότι από την μια λες ότι βρίζω μια που δεν γνωρίζω, και από την άλλη εσύ βρίζεις τους δικούς μου φίλους που δεν γνωρίζεις. Πόσο διεστραμμένη προσωπικότητα έχετε; Επιτέλους πάτε σε έναν γιατρό

το σωστό είναι φάσκεις και αντιφλασκεις συγνώμη που σας διορθώνω παλι. προφανώς ο καθε ΔΑΣΚΑΛΟΣ εχει και καποιους μαθητες που τον ακολουθουν ειναι λογικο επακολουθο γιατι φασκω και αντιφασκω? Ο καθενας η καθεμια συμφωνα με τις αναγκες του και τις επιλογες του και την διακριση του..

Εσύ το χαβά σου ...τον χαζό όσο και να τον παροτρύνεις με λογικά επιχειρήματα είναι ανίκανος να τα κατανοήσει.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΤΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΟΥΣ (ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΙΛΑ ΕΥΘΕΩΣ.
Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας