Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ


Σύμφωνα με την ιστορία που διδάσκεται σήμερα, ο τελευταίος χρησμός που δόθηκε από το Μαντείο των Δελφών, διά στόματος Πυθίας, συνέβη το 362 μ.Χ. και αποδέκτης ήταν ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου, ο Ιουλιανός ο Παραβάτης, ο οποίος όταν αποφάσισε να εκστρατεύσει κατά των Περσών έστειλε ανθρώπους να ρωτήσουν στο μαντείο των Δελφών αν θα έπρεπε να κάνει αυτή την εκστρατεία.

Ο τελευταίος χρησμός της Πυθίας γράφει το εξής: 

«Είπατε τω βασιλεί, χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχει καλύβαν, ου μαντίδα δάφνην, ου παγάν λαλεούσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ».

«Πείτε στον βασιλιά, πως έπεσε κατάχαμα το περίτεχνο οίκημα, (ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ) κι ούτε ο Φοίβος Απόλλων έχει πια κατοικία, (ΠΝΕΥΜΑ - ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ) ούτε δάφνη μαντική, ούτε πηγή ομιλούσα, και το ομιλών νερό στέρεψε». Χάθηκε και το νερό που μιλούσε»

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΔΙΑ - ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ.

Και ο χρησμός της Πυθίας συνεχίζει:

«Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται».

«Θα έρθει ημέρα που ο Φοίβος (Απόλλων - Νους Αιθέρας - Νους και ψυχή) θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα».

Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ

Ερμητικά κείμενα:
....θα έρθει η ένωση σε ένα, όλης της συγκεντρωμένης ποικιλομορφίας....Ας είναι καταραμένος ο χωρισμός των θεών από τους ανθρώπους.

Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ

ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

                     

Οσον αφορά τα τεκμαινόμενα αυτή την στιγμή, οι υπηρέτες του "κτιστού" πνεύματος, τα ανθρωποειδή, κάνουν την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια τους να προγραμματίσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό ώστε να επανασυνδεθεί (matrix μέσα σε matrix) με την τεχνητή νοημοσύνη που μας ετοιμάζουν, (την εικόνα του θηρίου - Matrix), ώστε να εγκλωβίσουν παραιτέρω στην λήθη και την άγνοια τις ήδη εγκλωβισμένες ανθρώπινες ψυχές στο θνητό σώμα, και πλέον με έναν νέο εγκλωβισμό μέσα στον εικονικό κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Δίας που είπε στους άλλους θεούς:
Θα τους κόψω σε δύο μέρη τον καθέναν.
Ο Δίας που μας έδωσε το αρρενόθηλυς σώμα του Αδάμ, πόσο δε όταν εξέπεσε  το διαχωρισμένο σώμα, την αρσενική και θηλυκή ενέργεια μέσα από την εναντίωση και διαμάχη για εξουσία.! 

Εμείς όμως είμαστε Φως και Ζωή, δίχως φύλο, όχι αρρενόθηλυς σώμα που οδηγείται από το πνεύμα της αρμονίας, πόσο δε θνητό διαχωρισμένο σώμα των πλανητών το οποίο οδηγείται από την κακία.
        


Τι θα πει κβαντικά όντα;
ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ
Οσοι ανήκουν στους ΑΡΙΘΜΟΥΣ είναι τα είδωλα του MATRIX

Τι είναι το κβαντικό πεδίο αν δεν είναι όλα ΑΡΙΘΜΟΙ MATRIX 
Και ο Αιθέρας Νους τι νομίζεις ότι είναι; ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

....

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Δεν θα αναφερθώ στους ανόητους που αφορά το 99% του παγκόσμιου πληθυσμού, αυτοί έχουν αντίληψη ενός μυρμηγκιού αντιλαμβάνονται μόνον τον χώρο γύρω από την φωλιά τους, ούτε μπορούν να δουν τον Ουρανό, ούτε να αντιληφθούν τι ακριβώς είναι αυτό που βιώνουν και ονομάζουν ζωή.

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Ο Αέρας που αναπνέουμε δίνει πνοή στο σώμα μας, δηλαδή την πληροφορία ενός πνεύματος που περιβάλλει την Γη ως ατμόσφαιρα, και αυτή η πληροφορία κινεί τον δικό μας εγκέφαλο το δικό μας μυαλό την δική μας λογική και αντιλαμβάνεται αυτό που βιώνει ως πραγματική ζωή σύμφωνα με αυτή την πληροφορία αφού το σώμα του και ο εγκέφαλος του δέχεται ως κεραία όλες αυτές τις πληροφορίες!! το μεν σώμα ως αισθήσεις, ο δε εγκέφαλος ως λογική.

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Γιατί θα καταστραφεί η Γη από έναν κατακλυσμό; άρα και ο πολιτισμός μας; άρα δεν θα μας ελέγχουν; τότε τι το θέλουν το χάραγμα αφού θα καταστραφούν τα πάντα; 

ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Κλιματική αλλαγή το ονομάζουν, ώστε να σκεπάσουν τον ουρανό με μεταλλικά ίχνη αλουμινίου ώστε να αποκρούσουν και να διώξουν  τις νοητές ακτίνες του ήλιου.

ΓΙΑΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ...ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ!!

«Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται».
«Θα έρθει ημέρα που ο Φοίβος (Απόλλων - Νους Αιθέρας - Νους και ψυχή) θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα».


Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ
                               



Στο σιδερένιο όμως δεν ανήκουμε κ μεις;

Ηρθε η ώρα να γίνουμε το Ηρωικό γένος! ήδη αυτά που ακούς σήμερα δεν τα γνώριζε κανείς τον εικοστό αιώνα.

Τα Πέντε Γένη του Ησίοδου
1.1 Χρυσόν Γένος
1.2 Αργυρόν Γένος
1.3 Χάλκινον Γένος
1.4 Ηρωϊκόν Γένος
1.5 Το γένος του Σιδήρου

Δεν είναι στο χέρι τους να επικρατήσει το σιδερένιο γένος.. Όλα αλλάζουν τα γεγονότα έρχονται.. Το φως θα λάμψει είναι θέμα χρόνου..

Το ξέρουν και οι ίδιοι ότι θα χαθούν για πάντα κάτω στα έγκατα της Γης. Δεν μπορούν να αντέξουν το Αγαθό Νοητό Φως του ήλιου.

Είσαστε σίγουροι ότι είναι άνθρωποι αυτοί που θέλουν το χάραγμα-δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης; η εικόνα του θηρίου - ΜATRIX

Είναι πανεύκολο να τους διακρίνεις, είναι ανθρωποειδή, έχουν μηχανικό εγκέφαλο, άλογα συναισθήματα, καθόλου καρδιά, και καθόλου Νόηση. 

Το σύμπαν διανύει τη δική του διαδρομή.... Πως θα μπορέσουν να την ανακόψουν οι κρόνιες δυνάμεις;;;; να την καθυστερήσουν ίσως.....

Με το να δημιουργήσουν ένα εσωτερικό ενεργειακό πλέγμα πληροφορίας δικό τους βλέπε 5G βλέπε ΗΑARP μετάλλαξη DNA με τα εμβόλια έτσι δεν θα μπορέσει να φτάσει η πληροφορία καθαρή, ειδικά όταν ο πληθυσμός θα ελέγχεται από την τεχνητή νοημοσύνη. Οπότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καταστραφεί η τεχνολογία που έχουμε.

θα αφήσει το θείο τέτοια παρεμβολή;;

Πρόσεξε την διαφορά, αν δεν τους αφήσουμε εμείς να το κάνουν θα το κάνει αυτό που ονομάζεις θείο πνεύμα, και δεν θα σου αρέσει γιατί θα γυρίσουμε πίσω στην λίθινη εποχή, και τότε είναι που θα πεθάνουν επτά δις άνθρωποι. (ανθρωποειδή).

Ο Απόλλων είναι ο όμορφος, ο ευγενικός θεός του φωτός και του ήλιου. (ήλιος: το αγαθό νοητό φως που μας λούζει με τις ακτίνες του, εσωτερικά και εξωτερικά). Η προσωνυμία Φοίβος (ο «φωτεινός») εκφράζει αυτή την πτυχή του χαρακτήρα του. Επιπλέον, η γνώση, η αλήθεια, η δικαιοσύνη και η αγνότητα βρίσκονται κάτω από την προστασία του.

Τα μηνύματα είναι για τους έτοιμους και αφυπνισμένους, οι τυφλοί ότι κι αν τους πούμε, θα επιμείνουν σε αυτό που...τυφλά πιστεύουν! Οπότε... διάκριση... όσοι πιστοί προσέλθετε...


"ὁ ἔννους ἄνθρωπος ἀναγνωρισάτω ἑαυτόν".
             

"Εγώ είμαι η Αλήθεια, η Ζωή και το Φως. Κανείς δεν μπορεί να πάει στον Πατέρα παρά μόνο μέσα από Εμένα" (Iησούς Χριστός)

Ερμητικά κείμενα:

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν,
ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν,

καὶ ἔμεινεν οὕτω τὰ πάντα τοῦ αἰσθητοῦ κόσμου μέχρι
περιόδου τέλους <καὶ> ἀρχῶν γενῶν.

– ᾿Ενόησας ὀρθῶς, ὦ οὗτος.
κατὰ τί δὲ «ὁ νοήσας ἑαυτὸν εἰς αὐτὸν χωρεῖ», ὅπερ ἔχει ὁ τοῦ θεοῦ λόγος;

–φημὶ ἐγώ, ῞Οτι ἐκ φωτὸς καὶ ζωῆς συνέστηκεν ὁ πατὴρ
τῶν ὅλων, ἐξ οὗ γέγονεν ὁ ῎Ανθρωπος.

morfeas sky


ἄκουε λοιπόν, ὃν ποθεῖς λόγον ἀκοῦσαι. τῆς περιόδου πεπληρωμένης ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ· 

(το φωτισμένο πνεύμα ΕΞΕΠΕΣΕ για να εξουσιάσει τμήμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού, τις ανθρώπινες ψυχές μέσα από την Λήθη και Άγνοια των δικών του διαχωρισμένων σωμάτων που ενσαρκώθηκαν οι ανθρώπινες ψυχές, είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός με τα επτά δικά του δημιουργήματα τους επτά Νους Διοικητές, ο αισθητός θεός των επτά ουρανών που περικλείουν τις επτά φύσεις),

πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως. 

(διαχωρίστηκε η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια στα σώματα, και από ολοκληρωμένα όντα, οι διαχωρισμένοι πλέον άνθρωποι, χάθηκαν μέσα στην Αγνοια και την Λήθη αυτού του σώματος, και χάθηκε η σύνδεση της ψυχής με το σώμα, χάθηκε η σύνδεση του πνεύματος με το σώμα).

Ο ΑΔΑΜ ΔΙΑ - ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΛΗΘΗ Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΑΔΑΜ

ὁ δὲ θεὸς (Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ) εὐθὺς εἶπεν ἁγίῳ λόγῳ, Αὐξάνεσθε ἐν αὐξήσει καὶ πληθύνεσθε ἐν πλήθει πάντα τὰ κτίσματα καὶ δημιουργήματα, καὶ ἀναγνωρισάτω <ὁ> ἔννους ἑαυτὸν ὄντα ἀθάνατον, καὶ τὸν αἴτιον τοῦ θανάτου ἔρωτα, καὶ πάντα τὰ ὄντα. (θνητή διαχωρισμένη φύση).

τοῦτο εἰπόντος, ἡ πρόνοια διὰ τῆς εἱμαρμένης καὶ ἁρμονίας τὰς μίξεις ἐποιήσατο, καὶ τὰς γενέσεις κατέστησε, καὶ ἐπληθύνθη κατὰ γένος τὰ πάντα καὶ ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου.

– Τί τοσοῦτον ἁμαρτάνουσιν, ἔφην ἐγώ, οἱ ἀγνοοῦντες,
ἵνα στερηθῶσι τῆς ἀθανασίας;

– ῎Εοικας, ὦ οὗτος, τούτων μὴ πεφροντικέναι ὧν ἤκουσας.
οὐκ ἔφην σοι νοεῖν;

–Νοῶ καὶ μιμνήσκομαι, εὐχαριστῶ δὲ ἅμα.

– Εἰ ἐνόησας, εἰπέ μοι, διὰ τί ἄξιοί εἰσι τοῦ θανάτου οἱ ἐν τῷ θανάτῳ ὄντες;

– ῞Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.


– ᾿Ενόησας ὀρθῶς, ὦ οὗτος.
κατὰ τί δὲ «ὁ νοήσας ἑαυτὸν εἰς αὐτὸν χωρεῖ», ὅπερ ἔχει ὁ τοῦ θεοῦ λόγος;

–φημὶ ἐγώ, ῞Οτι ἐκ φωτὸς καὶ ζωῆς συνέστηκεν ὁ πατὴρ
τῶν ὅλων, ἐξ οὗ γέγονεν ὁ ῎Ανθρωπος.

– Εὖ φῂς λαλῶν·
φῶς καὶ ζωή ἐστιν ὁ θεὸς καὶ πατήρ, ἐξ οὗ ἐγένετο ὁ
Ανθρωπος.


(υπάρχει και άλλος θεός; ποιος δημιούργησε τα ανθρώπινα διαχωρισμένα σε αρσενικό και θηλυκό σώματα της Γης; με το στυγνόν σκότος;)

ἐὰν οὖν μάθῃς αὐτὸν ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ὄντα καὶ ὅτι ἐκ τούτων τυγχάνεις, εἰς ζωὴν πάλιν χωρήσεις.
ταῦτα ὁ Ποιμάνδρης εἶπεν.

– 'All' ἔτι μοι εἰπέ, πῶς εἰς ζωὴν χωρήσω ἐγώ, ἔφην, ὦ Νοῦς ἐμός;

φησὶ γὰρ ὁ θεός·

- ὁ ἔννους ἄνθρωπος ἀναγνωρισάτω ἑαυτόν.

...........

γενόμενος ἐν τῇ δημιουργικῇ σφαίρᾳ, ἕξων τὴν πᾶσαν ἐξουσίαν, κατενόησε τοῦ (κτιστού) ἀδελφοῦ τὰ δημιουργήματα, οἱ δὲ ἠράσθησαν αὐτοῦ, ἕκαστος δὲ μετεδίδου τῆς ἰδίας τάξεως·

καὶ καταμαθὼν τὴν τούτων οὐσίαν καὶ μεταλαβὼν τῆς αὐτῶν φύσεως ἠβουλήθη ἀναρρῆξαι τὴν περιφέρειαν τῶν κύκλων,

Οἱ δὲ ἀκούσαντες παρεγένοντο ὁμοθυμαδόν.
ἐγὼ δέ φημι,

Τί ἑαυτούς, ὦ ἄνδρες γηγενεῖς, εἰς θάνατον ἐκδεδώκατε,
ἔχοντες ἐξουσίαν τῆς ἀθανασίας μεταλαβεῖν; μετανοήσατε, οἱ συνοδεύσαντες τῇ πλάνῃ καὶ συγκοινωνήσαντες τῇ ἀγνοίᾳ·

ἀπαλλάγητε τοῦ σκοτεινοῦ φωτός, μεταλάβετε τῆς ἀθανασίας, καταλείψαντες τὴν φθοράν.


Μόνο που πρέπει επιτέλους να αναλάβουμε την ευθύνη και να μην ρίχνουμε την ευθύνη αλλού.

Ούτε όμως πρέπει να ρίχνουμε την ευθύνη στον εαυτό μας. Διότι δεν είμαστε εμείς. Αλλά το "ερπετικό" σώμα και ο "ερπετικός εγκέφαλος" που μας οδηγεί. Αυτή είναι και η μόνη αμαρτία μας στον κόσμο της αμαρτίας. Το ότι ενώ έχουμε το Νου, την ορθή λογική, και την αμετάβλητη "δι(α)ίσθηση" της καρδιάς, τα όμοια αισθητά, δεν τα χρησιμοποιούμε. 

Στα Ερμητικά κείμενα, γράφει το εξής: παρέδωκε τὰ ἑαυτοῦ πάντα δημιουργήματα, (στον άνθρωπο δεύτερο θεό Φως και Ζωή) καὶ κατανοήσας δὲ τὴν τοῦ Δημιουργοῦ κτίσιν ἐν τῷ πυρί, ἠβουλήθη καὶ αὐτὸς δημιουργεῖν, καὶ συνεχωρήθη ἀπὸ τοῦ πατρός· ..................................... Να δημιουργήσει ο Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή, αφού πρώτα κατανοήσει την Νοητή ουσία τους και γίνει σαν αυτούς!!!! ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ.......Αλλά εκεί παρενέβη το εκπεσών φωτισμένο πνεύμα.


Και για να καταλάβουμε καλύτερα, άσχετα με το τι γράφουν τα ερμητικά κείμενα, πιστεύετε ότι δεν υπάρχει εκπεσών πνεύμα; διότι μην ξεχνάμε ότι όλα δημιουργήθηκαν με πρότυπο το Αγαθό. 

Αυτός ο κόσμος σας φαίνεται να έχει ως πρότυπο το αγαθό; 
δεν λέω για τους ανθρώπους, αλλά για την φύση γύρω μας, το ζωικό βασίλειο και πως λειτουργεί, το ένα είδος κατασπαράσσει το άλλο, αλλά και αναμεταξύ τους.

Βέβαια πολύ σημαντικό είναι να αποδεχτούμε την πλασματικότητα της κατώτερης φύσης, η οποία στην ουσία δεν υπάρχει και να μην της δίνουμε τόση αξία. Δεν υπάρχει παρά μόνο στο μυαλό μας


Αυτό όμως πως να το εξηγήσουμε στα επτάμισυ δις ανθρώπων που έγιναν ένα με την άλογη γήϊνη φύση;

Μα ποια είναι όμως η πρωταρχική ουσία της ζωής; αυτό δεν πρέπει να αναζητάμε; την πηγή; το Αγαθό. Ο Πανάγαθος Νους. Διότι ζωή είναι η νόηση. Το πνεύμα είναι η ένωση του Νου με τα στοιχεία της Υλης. Με την φωτιά γεννιέται ο αμετάβλητος πνευματικός λόγος, ο αισθητός θεός της φωτιάς. Εδώ στην Γη δεν είμαστε ούτε φωτιά ούτε αέρας, ούτε νερό, ούτε γη, διότι αν μέσα σε ένα δοχείο-σώμα βάλουμε τα Τέσσερα στοιχεία μαζί, το μίγμα που θα γεννήσει τον άνθρωπο θα είναι κάτι άλλο.

Επίσης  υπάρχει όμως μεγάλη διαφορά είπαμε από την κατα-νοητή πίστη, με την τυφλή πίστη, διότι οι άνθρωποι κατάντησαν να πιστεύουν ότι η λύπη και η εκδίκηση είναι το αγαθό ο Θεός.

Ε ναι... αυτό χρειάζεται...διάκριση!

Να το λες όμως! διότι σχεδόν όλοι έχουν τυφλή πίστη.


Τα μηνύματα είναι για τους έτοιμους και αφυπνισμένους, οι τυφλοί ότι κι αν τους πούμε, θα επιμείνουν σε αυτό που...τυφλά πιστεύουν! Οπότε... διάκριση... όσοι πιστοί προσέλθετε... ;) :)

είναι και αυτό..

morfeas sky

Σε τι διαφέρουν οι αυταρχικές κυβερνήσεις, τα αυταρχικά ΜΜΕ οι αυταρχικές επιστήμες, οι αυταρχικές ιατρικές επιστήμες και όλες οι αυταρχικές θρησκείες από τον Θεάνθρωπο;

Όλα είναι δόγματα αποφασίζω και διατάσσω ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα, και όποιος εκφέρει μία διαφορετική εκδοχή με ορθή λογική εκδιώκεται είτε ως συνωμοσιολόγος, είτε ως αντίχριστος μαζί με τις συναφείς αηδίες....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΜΕ ΟΡΘΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Η Αλήθεια βρίσκεται στην Γνώση, και η γνώση για να την αποκτήσεις χρειάζεται την Φιλοσοφία, την Ελεύθερη σκέψη που την οδηγεί η ανδρεία λόγω της απόκτησης της διανοήσεως η οποία επιφέρει την εγρήγορση-κίνηση του Νου, αποκτά ο άνθρωπος τον διανοητικό Λόγο που θα του επιφέρει την Νόηση την σοφία της ψυχής, η δε ένωση του Νου με τον Νοητό Λόγο είναι η Ζωή.

Τα πρόβατα οι λύκοι οι ύαινες και ολόκληρο το ζωϊκό βασίλειο, απλά αισθάνονται τα ερπετικά συναισθήματα που τους οδηγούν γι'αυτό και είναι άβουλα όντα τα οποία δεν έχουν ούτε Νου ούτε Νόηση,ούτε διανοητικό λόγο, ούτε ορθή λογική, ούτε καρδιά,  γι'αυτό και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον Θεάνθρωπο.

Το μόνο φάρμακο απέναντι στο θηρίο και την εικόνα του θηρίου είναι η άμεση καθημερινή επαφή μας με τον Νοητό Άνθρωπο, τον ανώτερο εαυτό μας.

Αυτό που οι αγνώμονες ονομάζουν Θεό και τον προσκυνούν, δηλαδή από φόβο και από ανάγκη, είναι το θηρίο χωρίς να το γνωρίζουν. . Θεοί είμαστε εμείς, διότι, ο Πανάγαθος Θεός δεν βρίσκεται μέσα σε αυτόν τον κόσμο, αλλά το θηρίο και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, η εικόνα του θηρίου, και οι ενσαρκωμένες ανθρώπινες ψυχές.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..