Ή αίσθηση έχει ανάγκες και οι ανάγκες είναι η λήθη της ζωής - Οι άνθρωποι δεν έχουν ελεύθερη επιλογή


Ή αίσθηση έχει ανάγκες και οι ανάγκες είναι η λήθη της ζωής

morfeas sky

Η ανάγκη, η πρόνοια και η φύση αποτελούν, τα όργανα του κόσμου και της τάξης, μου είχες γράψει παλιότερα. Σωστά;

Πρόνοια είναι ο Νους Θεός και ο Αδιαίρετος Λόγος. Που προνοεί για την καλή λειτουργία του υλικού σύμπαντος σε σχέση (πρότυπο) με το Θεό δημιουργό. 

Όργανα της Πρόνοιας δηλαδή του Θεού, είναι η Ανάγκη και το πεπρωμένο (matrix) καθώς και η φύση (έξι φύσεις των πλανητών) αρμόδια για τη γέννηση και την φθορά.


 Α! Πολύ ωραία τα ανέλυσες τώρα, θα τα κρατήσω στις σημειώσεις μου και θα τα μελετώ κάθε τόσο, ώστε να τα αφομοιώσω κι αυτά! :)

Η ανάγκη είναι σταθερή απόφαση και αμετάβλητη δύναμη της Πρόνοιας.

Αυτή που κρατά γερά το σύμπαν είναι η Πρόνοια ενώ αυτή που το συγκρατεί και το περιέχει είναι η Ανάγκη, και η Μοίρα οδηγεί και περιφέρει τα πάντα, αναγκαστικά, διότι ο εξαναγκασμός είναι η φύση της, και είναι αιτία της γένεσης και της φθοράς της ζωής.


Η Πρόνοια μπορεί να παρέμβει ή παρεμβαίνει αν αυτό χρειαστεί στις άλλες δύο; (Μοίρα-Ανάγκη)


Εννοείται, ο Νους και Αδιαίρετος Λόγος (Πρόνοια) εξουσιάζει τα πάντα..η Αμετάβλητη θέληση. (σταθερή απόφαση).

Σωστά, αφού είναι ο Νους Θεός.

Κι εμείς είμαστε Νους όμοιοι με το Θεό. (Γνώθι Σ αυτόν)

Ναι είμαστε... διαβάζω αυτό το υπέροχο κείμενο που μου δωσες... (Οπότε είναι αλυσιδωτές= Πρόνοια+Ανάγκη+Μοίρα... αλληλένδετες μεταξύ τους και ιεραρχικά βαλμένες.

Πάντα, το Ανώτερο Αμετάβλητο με πρότυπο το αγαθό εξουσιάζει την μοίρα και το πεπρωμένο. η λύπη για παράδειγμα μόνον οδύνες θα φέρει στην ζωή μας.

Την λύπη και την χαρά όμως η αγάπη μπορεί να τις επαναφέρει στην τάξη-ισορροπια. (φλασάκι μου έσκασε αυτό) Είναι η γνωστή Αρμονία που μου λεγες.

Η Αγάπη απλά ηρεμεί τον πόνο μετριάζει σε λιγότερη κακία τις αισθήσεις, διότι συνεργάζεται με αυτή την γήινη φύση.Αν όμως μείνουμε ουδέτεροι δεν θα μας επηρεάζει ούτε η λύπη ούτε η χαρά, διότι και τα δύο είναι αιτία κάθε κακίας πάνω στην Γη.

λεει το κείμενο κάπου: "την μοίρα υπηρετούν οι αστέρες. (οι θεοί-Μάτριξ Πληροφορία). Για δώσε λίγη ανάλυση ακόμη εδώ... πολύ ενδιαφέρον αυτό.

Το έχω γράψει, οι θεοί είναι ο ήλιος, δηλαδή η πληροφορία που στέλνει το Matrix και υλοποιείται μέσω της σελήνης στην Γη.

Στο Κέντρο μας εννοείς, με την ουδετερότητα. Όπως δείχνει μια ζυγαριά την ισορροπία, όταν δεν γέρνει σε καμία μεριά της.


Ισορροπία σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζουν οι άλογες αισθήσεις, οι ανάγκες!

 Και στο τέλος του κειμένου αναφέρεις: "η Μοίρα είναι η αιτία της κατάστασης των άστρων." Για δώσε παράδειγμα.

Αποταύτιση με τις άλογες αισθήσεις-ανάγκες μας... ναι. Το κατάλαβα.

Η μοίρα μας δίνει τον κόσμο που εμείς σκεφτόμαστε-πιστεύουμε, είτε με τις άλογες μεταβαλλόμενες πεποιθήσεις μας, 
είτε ο Νους με την σταθερότητα της αμετάβλητης λογικής.

Η Σελήνη λειτουργεί οπότε, ως ένα δορυφορικό πιάτο, που εκπέμπει τις Πληροφορίες που επιθυμεί το Μ@τριξ και τις περνά μέσω του Ήλιου, πίσω στο Γήινο Πεδίο. (κάπως έτσι μου ήρθε η εικόνα)

Η σελήνη απλά μαζί με το αγαθό νοητό φως του ήλιου, εκπέμπει και όλες τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος μας σύμφωνα με την μοίρα που μας δίνεται.

Τότε την μοίρα εμείς την φτιάχνουμε από τις επιλογές που κάνουμε/σκεφτόμαστε, αναλόγως τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσουμε... είτε μέσω των μεταβαλλόμενων θνητών πεποιθήσεών μας, είτε των αμετάβλητων θεικών.

Περίπου, διότι ολόκληρος ο υλικός κόσμος ο χώρος και τα σώματα μας είναι είδωλα που ενσαρκωνόμαστε, άρα η μοίρα που μας δίνεται, από εκεί και πέρα είναι θέμα αυτογνωσίας

Τελικά η μοίρα μας δίνεται ή την φτιάχνουμε;

Μα αφού ζούμε μέσα σε μάτριξ, άρα όλα όσα ζούμε είναι προδιαγεγραμένα. Ο τόπος που γεννήθηκες, η οικογένεια που σε γέννησε και μεγάλωσε κτλ

Αυτό σημαίνει ότι όλα έχουν ήδη συμβεί και επιλεγεί από εμάς και την Πρόνοια

Ε αυτό δεν λέω τόσο καιρό; αφού δεν υπάρχει ο χρόνος, ούτε το παρόν το τώρα, απλά μόνον το παρελθόν.

Οχι από εμάς, αλλά η Ειμαρμένη μας δίνει την μοίρα μας.

Το είχα διορθώσει προσθέτοντας και την Πρόνοια.

Στο τώρα που μιλάμε και σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε και επιλέγουμε, πότε θα συμβούν;

Στο τώρα αποφασίζουμε τι θα ζήσουμε από τις επιλογές που μας δίνει το μάτριξ. Μόνον η λογική, δηλαδή ο αγαθός αμετάβλητος νοητός μας κόσμος μπορεί να εξουσιάσει το μάτριξ και να αλλάξει την μοίρα που μας δόθηκε.

Κομπλέ. Ευχαριστώ!

morfeas sky



Οι άνθρωποι δεν έχουν ελεύθερη επιλογή.
morfeas sky


Δεν έχουν ελεύθερη επιλογή αλλά έχουν ακόμη ελεύθερη βούληση...


Για να έχουν ελεύθερη βούληση δηλαδή ελεύθερη επιλογή πρέπει και να γνωρίζουν τον νοητό Αμετάβλητο εαυτό τους..κάτι που το 99,9999% δεν έχει ιδέα.

Απλά έχουν άγνοια, έχουν την ελευθερία όμως να το κάνουν.

Γι'αυτό και κανείς δεν ασχολείται με τα νοητά παρά μόνον με τα γήινα μεταβαλλόμενα και αισθητά, ώστε να ελέγχουν την ελευθερία βούλησης μας με την λήθη.

Καλή ξεκούραση, έδωσες ρέστα όλη μέρα βλέπω σήμερα. Καληνύχτα.

Έχω τρομερή έμπνευση
.. όνειρα αληθινά..


Α και το θαύμα εγώ το δημιούργησα..

Θα είναι ημέρα, οι πλανήτες φαίνεται σήμερα, γιατί το ίδιο νιώθω κι εγώ! Νοητικά ανεβασμένη και με εμπνεύσεις...
Για ποιο θαύμα λες;;;

Δεν διάβασες στα σχόλια μου σήμερα πιο κάτω; Σχετικά με την κλειδαριά της πόρτας του αυτοκινήτου.
Όταν δεν σε νοιάζει αυτό που σου δημιουργεί η μοίρα, απλά δημιουργείς αυτό που επιθυμείς.

Α! Δεν κατάλαβα ότι εννοούσες αυτό. Ναι... :)


Το ξανασκέφτηκα σήμερα, και συνειδητοποίησα ότι εγώ το δημιούργησα στο πεδίο... είναι στάνταρ.
Το υποφαινόμενο θαύμα ενός Αγίου ήταν παρέμβαση του Μάτριξ δηλαδή παραπληροφόρηση ώστε να πιστέψω στην αδυναμία μου να δημιουργήσω.

Άσχετο... Επίσης πρόσεξα, ότι όταν είμαι ανεβασμένη δονητικά, "με πιάνουν" και οι συνοδοιπόροι μου, και ενεργειακά νιώθουμε όμορφα, στην αλληλεπίδρασή μας που έχουμε μεταξύ μας. Ήταν ένα όμορφο απόγευμα...

Σκέψου τώρα να διαρρηχθεί το ενεργειακό πλέγμα της σελήνης, από το αγαθό νοητό φως του ήλιου...σε μια μέρα θα ξεχάσουμε όσα ζούμε.

Αλήθεια... οι Άγγελοι... οι Άγιοι κλπ. δεν μπορούν να επέμβουν και να δώσουν μια χείρα βοηθείας στο δικό μας πεδίο; Εμένα σε τρακάρισμα κάποτε, όντας εικοσάχρονη, σε επίκληση μου στην Παναγία, ανήμερα της γιορτής της, στα δευτερόλεπτα που συνέβη και την κάλεσα, σώθηκα... Αυτό πως το εξηγείς;;;

Ασυνείδητα πίστεψες στον Αληθινό εαυτό σου. Διότι εμείς οι άνθρωποι έχουμε την τάση να δημιουργούμε θεούς στα πρότυπα των γήινων μορφών μας.


Μην ξεχνάς η Παναγία ανήκει στα όμοια Αμετάβλητα και νοητά... όπου όλα είναι Ένα. Δεν υπάρχει πρόσωπο.

Όχι, σε διαβεβαιώ ότι δεν είχα τέτοιες πεποιθήσεις, στα νιάτα μου. Μετά το ατύχημα, το σκέφτηκα και συσχέτισα την ημέρα και την Παναγία. Φύλακες Άγγελοι δεν υπάρχουν κοντά μας;;;

Ναι, πέρα από πρότυπα, ταμπέλες και ονόματα, υπάρχει μια άυλη θεϊκή αμετάβλητη οντότητα, που μας προστατεύει. 
Εμένα τουλάχιστον πολλές φορές με προστάτεψε.

Φύλακας άγγελος είναι και μια ανθρώπινη ψυχή που είναι εγκλωβισμένη μέσα στο γήινο πλέγμα, και δεν επιλέγει να φύγει, αλλά να βοηθά όσους ανθρώπους επικαλούνται το όνομα του.
Εσύ είσαι αυτή η Αμετάβλητη οντότητα. Σου είπα δεν είσαι ο άνθρωπος της Γης, αυτό είναι το είδωλο που ενδύθηκες.

Αυτό ακριβώς εννοώ.

Άρα μην μου μιλάς για αγίους και αγγελικές μορφές, εσύ είσαι που τα δημιουργείς, απλά οι άνθρωποι έχουν την τάση λόγω λήθης να δημιουργούν θεούς

Μπα; Θα σου λεω!! Γιατί αν δεν το αναλύσουμε περαιτέρω, πως θα δουμε το παραπέρα. Και επιμένω ότι δίπλα μου, έχω νιώσει την παρουσία οντότητας που με προστάτεψε.

Και η ψυχή σου που βρίσκεται; Ακριβώς δίπλα σου..όταν λοιπόν έρχεσαι σε άμεση επαφή μαζί της νιώθεις την παρουσία της. Κάποτε το αντιλαμβανόμασταν συνεχώς αυτό και δημιουργούσαμε συνειδητά στην Ύλη.


Εγραψες παραπάνω: ''φύλακας άγγελος είναι και μια ανθρώπινη ψυχή που είναι εγκλωβισμένη μέσα στο γήινο πλέγμα, και δεν επιλέγει να φύγει, αλλά να βοηθά όσους ανθρώπους επικαλούνται το όνομα του.'' Οπότε;;;

Εσύ επικαλέστηκες την Παναγία, δηλαδή την θεότητα που πιστεύεις Αμετάβλητα. Ένας Ινδιάνος θα δημιουργήσει τον μανιτού κτλ.

Βγήκε απο το στόμα μου το όνομα της ανεπαίσθητα εκείνα τα δευτερόλεπτα κι ένα χέρι με κράτησε πίσω, να μην εκτοξευτώ.

Αν ήσουν όμως Ινδιάνα θα είχες επικαλεστεί τον μανιτού. 
Διότι το ίδιο θαύμα συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους ασχέτως θρησκείας. 

Εμείς τα προκαλούμε όλα τα θαύματα. Είτε το Μάτριξ.
 Αιτία και αποτέλεσμα.

Πιστεύω ότι προστατεύθηκα για κάποιο λόγο, σε όλες τις στιγμές που σώθηκα από κίνδυνο... αλλιώς θα είχα αποχωρήσει απο καιρό.

 Όλα για κάποιον λόγο δεν είπαμε ότι γίνονται; Αν το Μάτριξ παρέβλεψε τους νόμους τότε αναγκαστικά θα γίνει RESTART

Αντιθέτως η αδελφή μου, που ήταν ένα χαρισματικό, θεοφώτιστο πλάσμα, αποχώρησε στα 15 της χρόνια. Και εμφανίστηκε στο όνειρό μου, να με αποχαιρετήσει... γιατί επέλεξε εμένα κι όχι την αδερφή μου;;

Ξέρεις πόσοι θεόπνευστοι ζουν μέσα στο σκοτάδι τους που έπλασαν; Μην ξεχνάς την Μοίρα.. πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν απρόσμενα εκπληρώνουν την μοίρα που τους δόθηκε, σύμφωνα με τα όσα έδωσαν σε μια προηγούμενη ζωή.

Πολλές φορές επίσης τιμωρούνται με αυτόν τον τρόπο οι γονείς κτλ. Μην ξεχνάς πως όταν γινόμαστε ένα με αυτόν τον κόσμο μας επηρεάζει 100% η μοίρα.

Αυτοί που αναφέρεις, επιλέγουν να μην ακολουθήσουν την πνευματικότητα και παραμένουν τυφλοί, γιατί θα επιστρέψουν, έχουν πορεία ακόμη για να αφυπνιστούν. Δεν έχει έρθει η ώρα τους, αλλιώς όλα θα είχαν γίνει έτσι, ώστε να συμβεί. 
Για κάποιο λόγο λοιπόν δεν βγαίνουν από το σκοτάδι της λήθης.

Δεν βγαίνουν από το σκοτάδι διότι έγιναν ένα με το σώμα τους, 
γι'αυτό.

Το έχω σκεφτεί... πίστεψέ με... έχω κάνει διατριβή πάνω στο γεγονός απώλειας της αδερφής μου...από 9 χρονών, έψαχνα την σωστή απάντηση. Στο γιατί συνέβη. Ναι.

Συνέβη για να αλλάξει την ζωή σου αφού είσαι επιρρεπείς στην γήινη ζωή σου.

Κάτσε... κι εμείς σε αυτό το σώμα γεννηθήκαμε και προσπαθούμε από παιδιά, να βρούμε απαντήσεις. Άρα;;;

Άρα αναλόγως πόσο σε επηρεάζουν τα γήινα γεγονότα εκεί σε χτυπάει η μοίρα. Διότι τον θάνατο μόνον η μοίρα τον δημιουργεί, και μάλιστα τον πρόωρο.


Άλλαξε τις ζωές όλων μας. Και ολόκληρη την πορεία της ζωής μας. Ίδια βιώματα με την άλλη μου αδερφή, ίδιες φωτεινές ψυχές, χαρισματικές και οι δυό μας... Όμως, μόνο εγώ ασχολούμαι με τα αμετάβλητα νοητά... Επιλογή!

Τους κερδίζει η ύλη σε όλα τα επίπεδα, γι αυτό δεν επιθυμούν να ανελιχθούν. Ή καλοπερνούν ή αγαπούν την ύλη και γι αυτό και την επιλέγουν.

Σου είπα επειδή είσαστε αδέρφια δεν σημαίνει ότι είσαστε όμοιες ψυχές. Μπορεί το Μάτριξ να την έβαλε δίπλα σου για να σε επηρεάσει αρνητικά.

Αντιθέτως, εκείνη με υποστηρίζει υλικά, για να συνεχίζω να ασχολούμαι με τα νοητά. Δεν με επηρεάζει αρνητικά, απλά αδιαφορεί γι αυτά και μονο ακούει ότι της αρέσει και κρατάει, από αυτά που της λέω.

Μα το είπες και μόνη σου, αποδέχεσαι την στήριξη της ως βοήθεια, και όχι ως κάτι που δημιούργησες εσύ στην μοίρα σύμφωνα με αυτά που αξίζεις.

Η αντανάκλαση που λέγαμε..

Αφού δεν με αφήνει να δημιουργήσω στην ύλη βρε δάσκαλε. Αφού τα ξέρεις. Όλο τρικλοποδιές μου βάζει.

Μα επειδή δεν μπορείς να δημιουργήσεις συνειδητά στην ύλη, δημιουργείς ασυνείδητα μέσα από την αδερφή σου κτλ! πιστεύεις στην βοήθεια της αδερφής σου! Άρα δημιουργείς ασυνείδητα

Επειδή παρατηρώ τις συνθήκες και τα γεγονότα απο έφηβη, το μόνο που βλέπω να γίνεται, είναι να μου δίνει ελευθερία κινήσεων να ψάχνομαι και να μην απασχολούμαι σε δουλειες, δίνοντας μου δεκανίκια, όπως αυτό της αδερφής μου και φίλες μου. Χωρίς να ζητάω εγώ ποτέ απο εκείνες... μυστήρια πράγματα, γιατί το κάνει αυτό. Μπας και αποχωρήσω απο την Γη σύντομα και για να προλάβω;;; Χαχαχα.... τι να πω..

Σου απάντησα ήδη. Εσύ το δημιουργείς ασυνείδητα όλο αυτό το σκηνικό διότι πιστεύεις στην βοήθεια που έρχεται από άλλους και όχι από εσένα.

Πως;;; Αφού αρνούμαι την βοήθεια τους, κι εκείνες επιμένουν να το κάνουν!!! Χαχαχα

Άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να έχουν..οπότε ζουν μια ζωή με σκληρή δουλειά.

Σου είπα, ασυνείδητα το δημιουργείς εσύ. Είναι η αντανάκλαση σου, αλλά της ελεύθερης ασυνείδητης νοητής επιλογής σου.

Οκ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Θα δείξει... Πολύ γράψιμο σήμερα... τώρα χαλάρωση και μουσικούλα και μετά νάνι. Καλό βράδυ!

βρε χαζό τα ίδια δημιουργώ κι εγώ, δεν θα γίνω ποτέ δούλος σε μια δουλειά για να έχω τα προς το ζην. Στην αρχή το δημιουργούσα ασυνείδητα, τώρα το κατανοώ πως γίνεται συνειδητά.

Το ξέρω βρε 

Τότε να μην αφήνεις αναπάντητα ερωτήματα. Αφού έχουν απαντηθεί. .. όνειρα αληθινά..

Μπα;;; Θα αφήνω... γιατί οι απαντήσεις κάθε τόσο αλλάζουν... ;) :) Τα λέμε...

Μόνον τα μεταβαλλόμενα αλλάζουν. Τα Αμετάβλητα ποτέ. 
Ότι πιστεύεις αυτό ζεις. ..Νάνι τώρα.

Αλλάζουν, γιατί βρισκόμαστε σε ροή, αλλάζουν, γιατί κάθε τόσο βλέπουμε κάτι που χθες δεν βλέπαμε, αλλάζουν, γιατί κάποιο κομματάκι προστίθεται στο παζλ της ενθύμισης της ψυχής μας... από αυτή την άποψη νοώντας. Νάνι εσύ... θα μείνω λίγο ακόμη.

Πώς με γνώρισες; με την Αμετάβλητη σου θέληση που πηγάζει από τα νοητά. Αν σε οδηγούσαν τα μεταβαλλόμενα δεν θα μιλούσαμε εδώ και χρόνια.


Ναι! Με την Αμετάβλητη θέλησή μου παρέμεινα!!! Σωστά!!! Βράχος Αμετάβλητοςςς...χαχαχα!!!

Το ότι δεν βλέπουμε ολόκληρο το σκηνικό του θεάτρου, δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίσαμε το έργο του σκηνοθέτη, άρα γνωρίζουμε την αρχή την μέση και το τέλος. Μας διαφεύγουν οι λεπτομέρειες που καθορίζουν την καθημερινότητα μας.

Βιώνουμε ένα σενάριο αμέτρητων πιθανοτήτων, που αναλόγως τις επιλογές και αποφάσεις μας αλλάζει και το σκηνικό και το ύφος του έργου... Ωραία τα είπες! Μου άρεσε η τοποθέτησή σου!

Επειδή λοιπόν είναι αμέτρητες οι πιθανότητες άρα αμέτρητα και τα λάθη, σκοπός μας είναι να μας οδηγούν τα αμετάβλητα και νοητά μικρή... Νάνι λέω τώρα χαχα

Όχι απαραίτητα... τα λάθη μας κάνουν πιο ''σοφούς''... μαθαίνουμε από αυτά. Κάναμε και λάθη στην πολυετή μας φιλία και βελτιωθήκαμε μέσα από αυτά, μιας και αναφέρθηκες πριν... Το θέμα είναι, να μάθουμε να επιλέγουμε τις σωστές για εμάς, πιθανότητες πραγματοποίησης σεναρίου. Νάνι μικρε...;)

Αν δεν μας οδηγούσαν τα αμετάβλητα και νοητά μικρή, σήμερα δεν θα μιλούσαμε. Διότι όπου υπάρχει διαφωνία υπάρχει διαχωρισμός, η αγάπη η αγαθή πρόθεση μας όμως μας ενώνει, δηλαδή τα αμετάβλητα και νοητά.

Πάντα... Εχει μεγάλη σημασία πράγματι, ποιος είναι ο οδηγός μας, για την επίτευξη της ενότητας και της κοινής πορείας μας, και αυτό ισχύει για όλους τους συνοδοιπόρους. Ναι.

Τα αμετάβλητα και νοητά λοιπόν αποδείχτηκε ότι είναι η αγάπη και αγαθή πρόθεσή μας για τον πλησίον μας, η αμετάβλητη επιθυμία μας για τα όμοια και νοητά.

Λάθη κάνουν μόνον όσα μεταβάλλονται διότι οδηγούνται από τα θνητά που κάνουν συνεχώς λάθη, και δεν μαθαίνουν ποτέ από τα λάθη μικρή!! Διότι γίνονται ακόμη χειρότεροι.


Γίνονται χειρότεροι ή μένουν στάσιμοι, επειδή τα λάθη τους οι περισσότεροι άνθρωποι, τα διαχειρίζονται μέσω του εγωισμού τους και όχι με οδηγό την ψυχή τους, κι αρνούνται να μάθουν από αυτά. Λόγω της ακαμψίας, που έχουν λάβει από τις πεποιθήσεις τους. Και την απώλεια πίστης στο ανώτερο και θεικό...κοινώς άπιστοι Θωμάδες, αν και ''θρησκόληπτοι και φιλοπατρίες''. Φουλ τυφλωμένοι με άλλα λόγια. Εμένα πάλι, με γύριζε πίσω σε σένα η ψυχή μου... ο εγωικός,θνητός μου εαυτός, ήθελε να σε μπουφλίσει... (κοινώς να σε δείρει) χαχαχα!!!

Το ανώτερο πνεύμα του Μορφέα πάντα έλκει τα κατώτερα χαχα απλά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν χάσει και το πνεύμα οπότε γιαυτό βλέπουμε σπάνια αληθινές φιλίες.

Έλκονται από την δυνατή ενέργεια που εκπέμπεις, κι επιθυμούν να σε κατακτήσουν... όμως δεν αντέχουν, επειδή ακριβώς οδηγούνται από το αντίθετο κι αμετάβλητο. Επέρχεται η κόντρα αργά ή γρήγορα και εξαφανίζονται, επειδή πληγώνεται το εγώ τους... Λοιπόν, Όνειρα Ανώτερα, Θεικά και Αληθινά σου εύχομαι!

Τα είπες όλα με το όνομα τους όπως είναι! Εύγε. 
..όνειρα αληθινά.. όνειρα ψυχής..
☺️✨💞

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας