Πάλι εδώ εσύ;



Σε παρατηρώ βλέποντας ότι σου αρέσει να ονειρεύεσαι έναν όμορφο κόσμο με άπειρες δυνατότητες, δίχως ανάγκες, χωρίς να αναγκάζεσαι να επιδιώκεις το καλύτερο διότι είσαι το ωραιότερο γέννημα του Θεού, από ζωή και φως, κάτι που μπορούν να αντιληφθούν μόνον οι όμορφες αθάνατες ψυχές, ενθυμόμενες τον αληθινό τους εαυτό, την αληθινή ζωή. Εκεί στα πέρατα του ουρανού και του αιθέρα, ΠΙΟ πέρα από αυτούς, έξω από αυτό το σύμπαν, εκεί στην Αρχέτυπη δημιουργία στην οποία ανήκεις, που βρίσκεται η αληθινή σου υπόσταση όπου κάθετι δεν έχει το αντίθετο του ούτε ως σκέψη ούτε ως ζωή, διότι αυτή σου η σκέψη και η συνείδηση σου είναι ένας Αμετάβλητος Αγαθός Νους, και ένα σώμα νοητό όπως είναι οι λογισμοί που κάνεις, όλα είναι νοητά, το οποίο νοητό σώμα είναι ο Ιδεατός Άνθρωπος, ο αθάνατος άνθρωπος θεός, δίχως τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις του θανάτου, οι οποίες προβάλλονται εδώ στον διττό κόσμο ως αρνητικές η θετικές αισθήσεις, ως το καλό ή το κακό, αλλά που δεν απέχουν ποτέ από καμμιά κακία, και είναι τα συναισθήματα πάθη κι επιθυμίες του σώματος που μας οδηγούν.

Σου εύχομαι να ξαναβρείς τον δρόμο της επιστροφής στον Αγαθό κόσμο, με οδηγό την ψυχή σου αφού είναι η μόνη που κινείται μέσω της Αρμονίας και δεν μετέχει στον διττό και θνητό κατώτερο κόσμο που δημιουργήθηκε για άλογα όντα χωρίς να έχουν στην ψυχή τους την πρωταρχική ουσία όμοια με το Αγαθό Φως τον Πανάγαθο Νου..όνειρα αληθινά..

morfeas sky





Kοίταξε να δεις πως έχει.
ἐλύθη ὁ πάντων σύνδεσμος ἐκ βουλῆς θεοῦ· πάντα γὰρ ζῷα ἀρρενοθήλεα ὄντα διελύετο ἅμα τῷ ἀνθρώπῳ (ενσαρκωμένου) καὶ ἐγένετο τὰ μὲν ἀρρενικὰ ἐν μέρει, τὰ δὲ θηλυκὰ ὁμοίως.

Δεν γράφει ότι διαχωρίστηκαν οι ψυχές, αλλά τα σώματα.
Εξάλλου όλες οι ανθρώπινες ψυχές φέρουν τον ίδιο Νου όταν είναι ενωμένος μόνον με την φωτιά. Νους και ψυχή η εικόνα της ζωής, όπου η ψυχή-φωτιά είναι ο Λόγος, η κίνηση του Νου. Νους και Λόγος Αδιαίρετος, η δε ένωση τους η εικόνα της ζωής..Νους και ψυχή.

Ο Νους και ψυχή-φωτιά, είναι Αμετάβλητος, και Αδιαίρετος, άρα δεν διαχωρίζεται....διότι αν διαχωριστεί ο Νους από την ψυχή μεταβάλλεται σε Αγαθό Νου και Αγιο Λόγο στον Ογδοο Ουρανό.

Ναι, η ανθρώπινη ψυχή του πυρός φέρει τον ίδιο Νου.

Σκέψου το εξής, τώρα χρειάζεσαι το άλλο σου μισό, ως διαχωρισμένο σώμα που είσαι, ο Αδάμ που έγινε Αδάμ κι Εύα, ώστε να ολοκληρωθείς πρώτα ως σώμα με το άλλο σου μισό με οδηγό πάντα τον ορθό λόγο της ψυχής, την Αρμονία της ψυχής, σώμα και ψυχή ως ένα.

Και αυτό διότι όταν μας οδηγεί το διαχωρισμένο άλογο σώμα έχει ανάγκες αυτό που ονομάζουμε ως τα ζωώδη ένστικτα.

Το διαχωρισμένο ά-λογο σώμα μας λοιπόν όταν οδηγείται από τα ζωώδη ένστικτα δηλαδή τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις, δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με το νοητό και ολοκληρωμένο, τον αμετάβλητο Νου και Αδιαίρετο Λόγο της ψυχής ο οποίος δεν έχει φύλο, ώστε μέσω της Αρμονίας να έρθει σε επαφή μαζί του.

Διότι ο Αγαθός Νους έλκεται μόνον από την Αρμονία, την ανιδιοτελή αγάπη σώμα και ψυχή ως ένα. Για παράδειγμα την αγαθή μας θέληση να δημιουργήσουμε, να αγαπήσουμε να ερωτευτούμε αληθινά, διότι μόνον τότε θα νιώσουμε ολοκληρωμένοι ως σώμα και μετέπειτα ως ψυχή.

Με ρωτάς, "η ψυχή πώς δημιουργείται ώστε να στεγάσει τον Νου, όταν αυτός εισέρχεται στην Δημιουργία;"

Η ψυχή είναι η ενέργεια (ο Λόγος) που κινεί το δοχείο της Υλης...άρα δεν μπορεί να είναι ίδια η κίνηση του Λόγου όταν βρίσκεται στον Όγδοο Ουρανό και δεν κινεί το δοχείο της Υλης αλλά κινεί μόνον τον Αγαθό νοητό δικό του κόσμο.

Οταν λοιπόν ο Νους ενώνεται με την ενέργεια της φωτιάς μεταβάλλεται σε ένα άλλο είδος κίνησης και ζωής, και γίνεται Νους και ψυχή η εικόνα της ζωής, διότι ο κτιστός κόσμος εκδηλώνει την ζωή με τις μονάδες-ψυχές που ενεργούν στο δοχείο της Υλης των Α-πλανών, αλλά και με τα Τέσσερα πιο κατωφερή στοιχεία των πλάνη-των.

Και όσο πιο αργή είναι η κίνηση με τα βαρύτερα στοιχεία της Υλης των πλανητών τόσο πιο σύνθετη είναι και η δική τους φύση, πέφτει η δόνηση του Αγαθού, και μεταβάλλεται σε κακία, στα δύο αντίθετα, των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων.

Στον Αληθινό κόσμο κινούμαστε τόσο γρήγορα σαν να είμαστε ακίνητοι..βρισκόμαστε ταυτόχρονα παντού.....σκέψου τώρα ότι βρίσκεσαι στην άκρη του σύμπαντος και αμέσως θα βρεθείς εκεί.

Εδώ στην Γη κινούμαστε με το σώμα τόσο αργά σαν να είμαστε ακίνητοι..κουραζόμαστε, έχουμε ανάγκες είμαστε θνητοί.

Τι κοινό μπορεί να έχω με όσους ασχολούνται αποκλειστικά με τα γήϊνα και θνητά; θα πρέπει να γίνω πρώτα σαν αυτούς.

Όσοι ασχολούνται με τα γήϊνα δεν έχουν καμιά σχέση με τα όμοια...διότι στην Γη τα πάντα είναι ανόμοια.

Δεν είμαστε μόνον έμψυχοι, αλλά έχουμε διπλή φύση. Μία της ψυχής των Α-πλανών, και μία του σώματος των πλάνη-των από φωτιά, αέρα, γη, νερό της Γης.

Αυτή η σύνθεση των τεσσάρων άλογων γήϊνων στοιχείων, έχει τοποθετηθεί ισόποσα και με αρμονία στη μήτρα της ψυχής.
Αρα όλα είναι ανόμοια στο σώμα μας, όπου καθετί έχει το αντίθετο του ισόποσα, όπου το κάθε ένα στοιχείο ξεχωριστά προσπαθεί να επικρατήσει χωρίς λογική, και μόνον με τον Αμετάβλητο Νου δηλαδή με την νόηση του αγαθού λόγου της ψυχής μπορούμε να αποβάλλουμε όλα τα ανόμοια από πάνω μας.

Το κάθε πάθος είναι και μια διαφορετική ιδιότητα των τεσσάρων άλογων στοιχείων της Υλης.

Μόνον το Αγαθό μας ενώνει. ο έρωτας μας για το αγαθό που μας οδηγεί στην αλήθεια της ζωής....σώμα και ψυχή ως ένα....και είναι αδύνατον να υπάρξει το αγαθό από μόνο του στον άλογο κόσμο της Γης..αυτή και η φυλακή που μας έστησε..η Λήθη το σκότος των σύνθετων διαχωρισμένων και άλογων σωμάτων που τα οδηγούν οι άλογες ανάγκες, και ό,τι έχει ανάγκη και είναι χωρίς το λόγο της ψυχής οδηγείται από τα άλογα πάθη επιθυμίες..

Νους και Αδιαίρετος Λόγος είναι η ενέργεια που ενυπάρχει στο σύμπαν και κινεί το δοχείο της Υλης. Το σύμπαν λοιπόν είναι ο Άνθρωπος. Αφού έγινε κι ο Ανθρωπος όμοιος σαν τον "αδερφό" του τον δεύτερο Νου δημιουργό.

Αυτή η νοητή ενέργεια είναι το πνεύμα του πυρός, η παγκόσμια ψυχ η οποία κατέχει τις Επτά Ενέργειες της Αρμονίας των Επτά φύσεων της Υλης. Διότι Νους και Αγιος Λόγος γινόμαστε μόνον στον Όγδοο Ουρανό δηλαδή έξω από τις Επτά φύσεις του γίγνεσθαι του κτιστού κόσμου δημιούργημα.

Αυτή η παγκόσμια ψυχή του Ανθρώπου δεύτερου θεού που κατέχει όλες τις ενέργειες της Αρμονίας των Επτά φύσεων είναι η νοητή ουσία με την οποία ως Μονάδες γίναμε η εικόνα της ζωής, μια όμοια σταγόνα από τον ωκεανό..Νους και ψυχή η εικόνα της ζωής.

Και ενωθήκαμε με τις κτιστές ψυχές του δεύτερου Νου δημιουργού, τα αρσενικοθήλυκα σώματα τα οποία διαχώρισε για να πέσουμε σε Λήθη και να μας εξουσιάζει με την Αγνοια μας σώμα και ψυχή, όπως εξουσιάζει τις δικές του ψυχές με την μοίρα, οι οποίες δεν έχουν δική τους ελεύθερη επιλογή.

Ναι, είναι αλήθεια ότι το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε σ αυτόν τον γήινο κόσμο είναι τα έργα τέχνης σαν αμαύρωση των χρόνων που ζήσαμε εδώ...και λέω ζήσαμε διότι ήδη θεωρούμαστε νεκροί εφόσον το σώμα μας είναι ένα νεκρό δοχείο που ανανεώνεται καθημερινά.

Έχουμε διπλή φύση..μια θεϊκή και μια θνητή..και ότι φανερώνεται, το θεϊκό η το θνητό, αυτό μας οδηγεί, ενώ όταν μας οδηγεί το θεϊκό είναι ευσέβεια προς το Θεό.

Μα το κάναμε αυτό το όμορφο ταξίδι στην Γη, μέχρι που άρχισαν τα γένη των διαχωρισμένων σωμάτων, όπου ο Αδάμ έγινε Αδάμ κι Εύα

Και από τότε ο έρωτας για το άλλο μας μισό, ο έρωτας μας για τα διαχωρισμένα όντα, έγινε η ταφόπλακα μας στην Γη.

Κάποτε η Εύα ήταν ο Αδάμ και ο Αδάμ η Εύα ως Ένα.

Σήμερα ο Αδάμ και η Εύα χάθηκαν στα άδυτα μονοπάτια της διαφορετικότητας του εγωκεντρικού μας σώματος.

Αυτό λοιπόν είναι το νόημα του διαχωρισμού των σωμάτων. Αυτό που είναι σήμερα ένα άπιαστο όνειρο ζωής, να ζούμε σώμα και ψυχή ως ένα .. κάποτε το ζούσαμε κάθε στιγμή στην τέλεια έκσταση του... ζούσαμε στον έβδομο ουρανό.

Σκεφτείτε γήϊνοι κάτι πολύ απλό, αν το κάθετί στη ζωή σας και παντού στο σύμπαν έχει και το αντίθετο του, τότε ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να υπάρξει αυτός ο κόσμος είναι να είναι εικονικός, δηλαδή αριθμοί, matrix..τόσο απλό.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..