Τι είναι ο χρόνος; (matrix) Τι είναι η ζωή; ο Νους; οι αισθήσεις; ή το πνεύμα;


Τι είναι ο χρόνος (matrix)

Το φως του ήλιου κάνει να φτάσει πάνω στην Γη οκτώ λεπτά.
Το φως από έναν άλλο γαλαξία που βρίσκεται εκατό έτη φωτός μακριά από εμάς χρειάζεται 100 έτη φωτός για να φτάσει στην Γη.

Στον μεν ήλιο ζούμε την πραγματικότητα του ήλιου όπως αυτός ήταν οκτώ λεπτά πριν. Στον μεν γαλαξία ζούμε την πραγματικότητα όπως ήταν εκατό έτη φωτός πριν. Διότι αυτό που βλέπουμε είναι η εικόνα που έφτασε εδώ σε εμάς από το παρελθόν και την θεωρούμε ως παρόν, Αλλά πως είναι δυνατόν να βλέπουμε το παρελθόν εδώ στο δικό μας το παρόν;


Από την άλλη αντίστροφα για έναν παρατηρητή που ζει στον ήλιο ή σε έναν άλλο γαλαξία θα βλέπει στο δικό του παρελθόν γι'αυτόν, αλλλά παρόν γι'αυτόν μετά από οκτώ λεπτά εμάς εδώ στην Γη και μετά από εκατό έτη φωτός πως είμαστε εμείς εδώ στην Γη, σήμερα, τώρα.

Πως γίνεται αυτό; να μας βλέπει τώρα πως είμαστε, αλλά μετά από εκατό έτη φωτός; 

Διότι το παρελθόν, παρόν και μέλλον ταξιδεύει αντίστοιχα στους άλλους χρόνους!! ωραίο παράδοξο αυτό έτσι; 

Αν λοιπόν όλα όσα βλέπουμε και ζούμε είναι εικόνες, οι οποίες κινούνται με την ταχύτητα του φωτός, τότε πλέον μιλάμε αληθινά με λογική και με αποδείξεις ότι ζούμε μέσα σε ένα matrix.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. (ΠΑΡΕΛΘΌΝ, ΠΑΡΌΝ, ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ).

Χρόνος λοιπόν είναι η φθορά του εικονικού σώματος μας, είναι η διάλυση της σύνθεσης των τεσσάρων στοιχείων της Υλης, φωτιά, αέρας, γη, νερό, από τα οποία γεννιέται στην μήτρα της ψυχής το ανθρώπινο σώμα.

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

morfeas sky

 Και αυτό που βλέπουν τα μάτια μας είναι όραση δηλαδή η αίσθηση του σώματος, δηλαδή αυτό που βλέπει η εικόνα.
Ένας τυφλός που δεν βλέπει, ζει την δική του πραγματικότητα χωρίς τις αισθήσεις της όρασης των ματιών του, ενώ ένας που βλέπει, ζει την πραγματικότητα που του προσφέρουν οι αισθήσεις δηλαδή οι εικόνες του φωτός του ήλιου, οι οποίες ενεργούν επάνω μας, στα Τέσσερα στοιχεία της Γης: φωτιά, αέρας, γη, νερό, και εκδηλώνουν τις πέντε αισθήσεις στο σώμα μας!! δηλαδή στα εικονικά σώματα της Γης.


Ο μεν τυφλός ζει με τέσσερις αισθήσεις: ακοή, αφή, όσφρηση, γεύση, και προσθέτουμε την όραση στους μη τυφλούς.

Και αυτές οι πέντε αισθήσεις, είναι αυτό που ονομάζουμε εμείς εδώ ως πραγματικότητα και ζωή στην Γη, δηλαδή ζωή για εμάς εδώ στην Γη είναι οι πέντε αισθήσεις του σώματος μας.

Τι είναι όμως τα δύο αντίθετα; οι αίσθήσεις! διότι αν το κάθετί στη ζωή μας και παντού μέσα στο σύμπαν έχει σώμα, τότε έχει αισθήσεις, και ότι έχει αισθήσεις έχει και το αντίθετο του, διότι οι αισθήσεις είναι τα Τέσσερα ανόμοια στοιχεία: φωτιά, αέρας, γη, νερό, και η ισόποση σύνθεση αυτή των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων δημιουργεί την ισόποση αντίθεση.


Αλλά και τότε ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να υπάρξει αυτός ο κόσμος των ανόμοιων αισθήσεων των έμβιων σωμάτων, άρα ο κόσμος των αντιθέτων, είναι να είναι εικονικός, δηλαδή μία σύνθεση των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων ισόποσα με αρμονία, μία σύνθεση των αριθμών που κωδικοποιούνται από το πνεύμα ως αισθήσεις, matrix..τόσο απλό.

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τι είναι η ζωή λοιπόν;οι αισθήσεις; ή το πνεύμα;
Το πνεύμα όμως είναι η αίσθηση του σώματος αλλά και η λογική μαζί, αφού είναι σώμα και Νους ενωμένα ως ένα, μέσα στο σώμα.


Ζωή λοιπόν είναι ο Νους, η συνειδητότητα, το νοητό, ο κόσμος των ιδεών που γεννά ο Νους.


Ενώ εικόνα της ζωής είναι το πνεύμα, δηλαδή εικόνα της ζωής  είναι οι αισθήσεις και η λογική που αποκτά το έμβιο σώμα που γεννιέται στην μήτρα της ψυχής, και γεννά τον εικονικό  κόσμο των ανόμοιων αισθήσεων του όντος, θνητού, ή θεϊκού που γεννιέται.


ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΊΝΑΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ
ΟΛΑ ΤΑ  ΣΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ. ΕΝΩ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΩΜΑΤΟ ΤΟ ΝΟΗΤΟ ΟΙ ΨΥΧΕΣ.

Ζωή είναι ο Νους
λοιπόν, που ενώθηκε με τους αριθμούς, τα τέσσερα στοιχεία, στα οποία έδωσε την διανοητική κίνηση και την νοερή-αισθητή ζωή και γεννήθηκε το σώμα και το πνεύμα, αυτό που εμείς εδώ με σώμα, ονομάζουμε ζωή και πραγματικότητα στην Γη.

morfeas sky

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Χαμογελάστε! όλα όσα ζούμε είναι ένα κακόγουστο ψεύτικο αστείο (matrix) μέσα στο οποίο αν πιστέψετε συνειδητά και με αμετάβλητη θέληση, μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητα σας όπως εσείς την θέλετε και επιθυμείτε.Ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα:

Ο Χριστός ήρθε για να μας πει ότι ζούμε σε ένα matrix και ότι δεν είναι δικός του αυτός ο κόσμος.
Γνώρισε την αλήθεια και θα ελευθερωθείς.

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ

ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ

=====================

ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ

ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ??Ο Νους και ο Αδιαίρετος Αμετάβλητος Λόγος, (η ανθρώπινη ψυχή, ο Ιδεατός νοητός Άνθρωπος συνδέθηκε με το matrix) στην κάθοδο του στην Υλη μεταβάλλεται σε ασώματο πνεύμα του πυρός, (φωτιά), δηλαδή ο Νους ενώνεται με την ενέργεια της φωτιάς και μεταβάλλεται σε πνεύμα του πυρός δηλαδή σε ανθρώπινη ψυχή, (αισθητός θεός, με σώμα του πυρός, Νους και ψυχή)  και  η ψυχή μεταβάλλεται σε κάθε φύση ανάλογα με την σύνθεση των Τεσσάρων στοιχείων που ενυπάρχουν στις Επτά φύσεις των Επτά Ουρανών, όπου Ουρανός είναι το ενεργειακό πλέγμα το οποίο περικλείει και ενυπάρχει μέσα του το σώμα, η κάθε φύση των πλάνη-των ή των Α-πλανών.

morfeas sky
ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Σχόλια