Ο ανθρώπινος βιουπολογιστής - matrix
Μάνος Δανέζης ο χώρος σχετικά με τα στερεά, είναι η ιδιότητα του χώρου αυτό που ονομάζουμε ως ενέργεια, και μεταβάλλεται  σε καμπυλότητα του χώρου, σε πυκνότητα ενέργειας, δηλαδή σε καθαρό αριθμό!! είναι καθαρός αριθμός, και αυτός ο αριθμός=matrix μετατρέπεται σε γραμμάρια σε στερεό.


Ερμής Τρισμέγιστος: Κι όσα χαλούν σε κάθε δημιουργία έμψυχης σάρκας και σε καρπό σποράς και σε κάθε έργο τέχνης θ'ανανεώνονται από ανάγκη, αλλά κι απ'την ανανέωση των θεών κι απ'την τροχιά του κύκλου της φύσης, που τη ρυθμίζουν οι αριθμοί. (matrix)

Ερμής Τρισμέγιστος:Η Μονάδα, επομένως,(η νοητική ουσία της θεϊκής ψυχής, ο Νους και ψυχή), αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό.

morfeas sky


Ερμής Τρισμέγιστος: Kαι κάθε πράγμα ή σώμα στερεό, κινείται μέσα σε ασώματο χώρο στατικό, που βρίσκεται σε στάση κινούμενο γύρω από τον εαυτό του, και αυτό που κινεί τον εαυτό του αλλά και όλα τα τα στερεά και υλικά είναι το στατικό, δηλαδή το νοητό, το ασώματο, η ενέργεια, το θεϊκό, ο Θεός.

Με τον ίδιο τρόπο και η ψυχή που είναι η ασώματη ενέργεια της κίνησης που κινεί το σύμπαν, ενώνεται με το Νου που διέρρηξε τον Ουρανό και γίνεται Νους και ψυχή, και ο Νους αποκτά ένα άλλο είδος κίνησης, άρα ένα άλλο είδος ζωής, την εικόνα της ζωής, και ότι έχει Νου και κινείται είναι η νοητή ζωή, (Νους και ψυχή), ενώ ότι έχει σώμα και κινείται είναι η νοερή ζωή, (αισθητό σώμα), και η ψυχή η μοίρα της είναι να δίνει την ζωή σε κάτι παρόμοιο με τον εαυτό της που μπορεί να γίνει η ζωή, γι'αυτό και ενώνεται ο Νους και ψυχή στη μήτρα με τους αριθμούς οι οποίοι αριθμοί γεννούν όλα τα σχήματα και τις μορφές που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί, και γεννιούνται στην μήτρα της ψυχής που φέρει την ταυτότητα το γένος και το είδος των αριθμών, το αισθητό είδωλο όπως ο άνθρωπος της Γης.

Ετσι περικλείει η ενέργεια της ψυχής αυτούς τους αριθμούς και ενώνεται μαζί τους στην μήτρα της ψυχής δίνοντας τους την διανοητική κίνηση, διότι αν δεν υπήρχε ο Νους της ψυχής θα ήταν αδύνατον να συγκροτηθεί ένα σώμα χωρίς να έχει κάποια δική του λογική. (Διότι όπως λέμε εμείς εδώ θα ήταν σαν φυτό).


Και αυξάνοντας οι αριθμοί στην μήτρα της ψυχής γεννιέται το σπέρμα από γη-νερό, και το πνεύμα από φωτιά-αέρα, όπως ο άνθρωπος της Γης. (το ανθρώπινο αισθητό είδωλο των αριθμών της Γης).

Και το μεν πνεύμα (φωτιά-αέρας), συγκροτεί το σπέρμα (γη-νερό), γεννιέται το αισθητό σώμα, και αποκτά την δική του διανοητική κίνηση-λογική, και την δική του νοερή ζωή (αισθήσεις).

Και το αισθητό ανθρώπινο σώμα που γεννήθηκε από φωτιά, αέρα, γη, νερό, απόκτησε την δική του νοερή ζωή και λογική, από το Νου και ψυχή, ο οποίος Νους της ψυχής δεν ανήκει σε κανέναν αριθμό και σε καμιά ταυτότητα των αριθμών, και σε κανένα γένος και είδος των αριθμών.

Οπως συγκροτούνται με τον ίδιο τρόπο οι γαλαξίες αστέρες-πλανήτες, από το ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ (θεο-δημιουργός)  και κοσμοποιεί τον κόσμο γεννώντας τον με τους αριθμούς που μπορούν να πάρουν σχήμα και μορφή, γεννώντας τον χώρο που χρειάζονται για να κινηθούν όλα τα σώματα που γεννιούνται από φωτιά, αέρα, γη, νερό.

Και το ανθρώπινο σώμα που γεννιέται είναι οι αριθμοί που φέρει η ψυχή αλλά δεν ανήκει η ίδια σε κανέναν αριθμό, και αυξάνει σε πυκνότητα το ενεργειακό αυτό καμπύλωμα της ψυχής (μήτρα), που περικλείει μέσα του τους αριθμούς, οι οποίοι αριθμοί αυξάνονται και προκαλλούν την πύκνωση στο ενεργειακό αυτό καμπύλωμα (μήτρα) της ψυχής, όπου κάποια στιγμή μεταβάλλονται οι αριθμοί σε γραμμάρια, σε βάρος, σε ύλη, σε στερεά, και γεννιέται το ανθρώπινο σώμα  (matrix) που περικλείεται από το Νου και ψυχή και κινείται το σώμα μέσα στην ενέργεια της ψυχής, και η ψυχή κινεΊται μέσα στην ενέργεια του πυρός και πνεύματος του δημιουργού.

Και το ανθρώπινο σώμα (γη-νερό), έχοντας την βλαστική ζωή αυξάνεται και μειώνεται, αυξάνεται αφού γεννιέται, και μόλις ολοκληρωθούν οι αριθμοί ολοκληρώνεται και το σώμα, και μετά αφού ολοκληρωθεί μειώνεται μέχρι να πεθάνει.

Οπως και οι αριθμοί αφού αυξάνονται γεννούν στην μήτρα της ψυχής το σώμα, ολοκληρώνονται οι αριθμοί, άρα ολοκληρώνεται και το σώμα, και μετά αρχίζουν πάλι να μειώνονται οι αριθμοί και να χάνεται η πυκνότητα τους, και από ύλη κάποια στιγμή μεταβάλλεται το  στερεό σώμα  και ξαναγίνεται αριθμός.

Και αυτό εμείς το ονομάζουμε γέννηση, ζωή, και θάνατο, αλλά δεν είναι παρά οι μεταβολές των αριθμών που γεννούν τα σχήματα και τις μορφές που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί ανάλογα με την σύνθεση τους.

Είναι κάτι που το έχει αποδείξει η επιστήμη σήμερα σχετικά με το τι είναι ο κόσμος γύρω μας δηλαδή η ενέργεια γύρω μας, που μεταβάλλεται σε ενεργειακές καμπυλώσεις και γεννά τους πλανήτες για παράδειγμα, όπου από αριθμός γίνεται στερεό....ένα matrix, είναι η ενέργεια που μεταβάλλεται σε ενεργειακό καμπύλωμα που φέρει τους αριθμούς, οι οποίοι αριθμοί όταν αυξάνεται η πυκνότητα του ενεργειακού καμπυλώματος μεταβάλλεται σε ύλη, και όταν μειώνονται οι αριθμοί μειώνεται και η πυκνότητα και ξαναγίνεται αριθμός. Και σε αυτό ζούμε μέσα σε ένα matrix όπου όλα αναγεννούνται ζουν και πεθαίνουν και ξανά αναγεννούνται από την αρχή, διότι αυτή είναι η φύση αυτού του υλικού σύνθετου κόσμου από γη, νερό, αέρα, φωτιά.

Μάνος Δανέζης ο χώρος σχετικά με τα στερεά, είναι η ιδιότητα του χώρου αυτό που ονομάζουμε ως ενέργεια, και μεταβάλλεται σε καμπυλότητα του χώρου, σε πυκνότητα ενέργειας, δηλαδή σε καθαρό αριθμό!! είναι καθαρός αριθμός, και αυτός ο αριθμός=matrix μετατρέπεται σε γραμμάρια σε στερεό.

Δηλαδή ακόμη και η πληροφορία των αριθμών που διαβάζει ο άνθρωπος-είδωλο της Γης,  την μετατρέπει σε στερεά μέσω των αισθήσεων του, και ζει ως πραγματικότητα τα στερεά, την Υλη, τις αισθήσεις, ενώ δεν υπάρχει Υλη ούτε αισθήσεις, αλλά μόνον οι αριθμοί που μετατρέπονται από το είδωλο σε στερεά.

Η γέννηση των ανθρώπων είναι το σπερματοζωάριο που είναι κι αυτό αριθμός, αυξάνει την πυκνότητα του και σχηματίζεται σε στερεό, στην συνέχεια αυξάνει μεγαλώνει και μικραίνει με την φθορά, δηλαδή παύει η πυκνότητα να μετατρέπεται σε στερεό και ξαναγίνεται αριθμός. ΜΑΤRΙΧ
Η ψυχή είναι η ενέργεια της κίνησης, κίνηση είναι η ζωή-καθαρό άϋλο πυρ-ασώματη ψυχή και φέρει το Νου, νοητή ζωή. Νους και ψυχή, που ενώνεται μαζί με την ανάλογη σύνθεση των Τεσσάρων στοιχείων στην μήτρα, και γεννά τα σώματα με τους αριθμούς που μπορούν να πάρουν σχήμα και μορφή.

Η μήτρα είναι η πυκνότητα που σχηματίζει μέσα στην ενέργεια (ψυχή) ο Αριθμός. είναι η μήτρα όπου αυξάνονται οι αριθμοί και μεταβάλλονται από αριθμούς σε Ύλη, και γεννούν όλα τα σχήματα και τις μορφές που μπορούν να πάρουν οι αριθμοί.

Είναι η ενέργεια-ψυχή που μεταφέρει μέσα της στην καμπυλότητα της ενέργειας της ψυχής (μήτρα), όλους τους αριθμούς, δηλαδή την ταυτότητα του γένους και του είδους που θα μετατραπεί σε ύλη, και μεταβάλλονται οι αριθμοί σε ύλη που γεννούν τα αισθητά σώματα, όπως το  αισθητό ανθρώπινο είδωλο της Γης.

Και ο Νους και ψυχή μέσα της γεννά και συγκροτεί τα σώματα, τα περικλείει, φέροντας την ταυτότητα και τους αριθμούς του γένους και του είδους του σώματος που θα γεννηθεί, αλλά η ψυχή δεν ανήκει σε κανέναν αριθμό και σε καμιά ταυτότητα του γένους ή του είδους που γεννιέται στην ύλη. 

Και τα συγκροτεί δίνοντας τα την δική τους διανοητική κίνηση-λογική, και την δική τους νοερή ζωή χωρίς να συμμετέχει η ψυχή σε κανένα σώμα, απλά δίνει μεταφέρει την νοερή ζωή, διότι η ψυχή αυτό κάνει στον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών που υπάρχει, να δίνει την ζωή σε κάτι άλλο που μπορεί να γίνει η ζωή ενώ δεν είναι η ζωή, (αριθμοί-μάτριξ, που μετατρέπονται σε ύλη), και αυτό που γεννιέται αποκτά την δική του διανοητική κίνηση και την δική του νοερή ζωή.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ
Και ότι είναι θεϊκό είναι ασώματο και Αμετάβλητο και από την ίδια ουσία, είναι Ομοούσιο, και αγέννητο, και απλά μεταβάλλεται σε ένα άλλο είδος κίνησης με τις ψυχές και γίνεται η εικόνα της ζωής.
Η εικόνα της ζωής βρίσκεται μέσα στον Αμετάβλητο Νου και Αδιαίρετο Λόγο της νοητής ουσίας της ψυχής, στον δικό της πλέον νοητό κόσμο που η ψυχή αποκτά την εικόνα της ζωής....και όλα τα επόμενα είναι είδωλα της Υλης που γεννιούνται. 

Και όλα τα σώματα είναι η αίσθηση, αίσθηση, δι(α)ίσθηση, λογισμός, δια-λογισμός, δια-νόηση, νόηση του 
λόγου, Λόγος  της νοητής ουσίας της ψυχής, η εικόνα της ζωής.

Ο φιλόσοφος άνθρωπος 
μέσω της διαίσθησης βλέπει και ακούει το αγαθό μέσα του που του μιλά συνεχώς μέσα από τις εκλάμψεις και τις συμπτώσεις στη ζωή του, γίνεται παρατηρητής, λογίζεται 
διά της φιλοσοφίας συνεχώς (δια-λογισμός) αυτό το αγαθό που βλέπουμε και ακούμε μέσα μας να μας μιλά, που θα μας οδηγήσει στην δια-νόηση, την ελεύθερη σκέψη, και η διανόηση στην νόηση της σοφίας του λόγου της ψυχής, (Νους και ψυχή) την ψυχική ανδρεία που θα μας φέρει την ελεύθερη επιλογή που θα μας βοηθήσει να βρεθούμε έξω από τις άλογες αισθήσεις του σώματος που οδηγούν όλα τα ανθρώπινα αισθητά ά-λογα είδωλα.

morfeas sky

Μάνος Δανέζης η έκτη αίσθηση είναι η Νόηση!
Τι μας λέει με λίγα λόγια; ότι οι αισθήσεις είναι πλάνη.


Ο Ανθρώπινος Βιουπολογιστής , το Matrix, το Σύμπαν.

Μάνος Δανέζης εδώ και εκατό χρόνια έχει αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει ο χρόνος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΗ ΟΥΤΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

Μάνος Δανέζης Ζούμε μέσα σε ένα Matrix. Zούμε μέσα σε ένα μηχάνημα μια ΜΗΧΑΝΗ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μάνος Δανέζης Ο θεός είναι άπειρος και βρίσκεται πανταχού παρών και τα πάντα πληρών ..έ το ξέρουμε αυτό η τοπολογία το λέει..ή ότι ο θεός είναι άχρονος..έ αυτό τι σημαίνει; ότι δεν υπάρχει χρόνος..έ το ξέρουμε αυτό από την γενική θεωρία της σχετικότητας...λένε πολλές θεολογίες ότι υπάρχει ένας άλλος κόσμος αόρατος το ίδιο πραγματικός με εμάς....Καλά γελάει..αυτό το συζητάμε εδώ και δεκάδες χρόνια..όχι στην Ελλάδα..(έχει ήδη αποδειχτεί). 


Μάνος Δανέζης: Πλέον μπορείς να βρίσκεσαι στην Αμερική και ταυτόχρονα να βρίσκεσαι στην Ευρώπη να σε βλέπουν ολοζώντανο μέσα από τα ολογράμματα που ήδη υπάρχουν ως τεχνολογία και συμβαίνουν τώρα.
(Να σημειώσω ότι η ανθρωπότητα βλέπει κάτι στον ουρανό έναν άγγελο ένα ΑΤΙΑ και τα πιστεύει ως αληθινά)

Μάνος Δανέζης ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..Αυτός ο κόσμος καταρρέει, είναι ένα matrix και εσύ είσαι κάτι παραπάνω από μια ΜΗΧΑΝΗ!! Ενδυθήκαμε έναν βιουπολογιστή (ανθρώπινο είδωλο) το οποίο διαβάζει μια συγκεκριμένη πληροφορία και ζει βλέποντας αυτή την πραγματικότητα, (matrix), κι εμείς δημιουργούμε μέσα στο απολύτως τίποτα.

Μάνος Δανέζης Υπάρχουν και άλλα σύμπαντα (Επτά Ουρανοί) οι οποίοι είναι και αυτοί ένα Matrix ....Πρέπει να αναβαθμιστούμε ως υπολογιστές-μηχανές που είμαστε με νέες πληροφορίες ώστε να κυριαρχήσουμε στο matrix και να μην κυριαρχεί το matrix επάνω μας. 


Η Συναισθησία τι είναι; οι νευρώνες είναι καλώδια, όταν συνδέεις τον νευρώνα της όρασης με την ακοή, και τον νευρώνα της ακοής με την όραση τότε θα ακούς χρώματα και θα βλέπεις ήχους....όλα είναι matrix....

Μάνος Δανέζης ο χώρος σχετικά με τα στερεά, είναι η ιδιότητα του χώρου αυτό που ονομάζουμε ως ενέργεια, και μεταβάλλεται  σε καμπυλότητα του χώρου, σε πυκνότητα ενέργειας, δηλαδή σε καθαρό αριθμό!! είναι καθαρός αριθμός, και αυτός ο αριθμός=matrix μετατρέπεται σε γραμμάρια σε στερεό.

Αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι ..εικόνα..αλλά πίσω από την εικόνα τι βρίσκεται; οι αριθμοί!

Ερμής Τρισμέγιστος: Κι όσα χαλούν σε κάθε δημιουργία έμψυχης σάρκας και σε καρπό σποράς και σε κάθε έργο τέχνης θ'ανανεώνονται από ανάγκη, αλλά κι απ'την ανανέωση των θεών κι απ'την τροχιά του κύκλου της φύσης, που τη ρυθμίζουν οι αριθμοί. (matrix)


Ερμής Τρισμέγιστος:Η Μονάδα, επομένως,(η νοητική ουσία της θεϊκής ψυχής, ο Νους και ψυχή), αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό.

morfeas skyΜε τον ίδιο τρόπο και η ψυχή που είναι η ασώματη ενέργεια της κίνησης, άρα ότι κινείται είναι η ζωή, και ότι έχει Νου και κινείται είναι η νοητή ζωή, (Νους και ψυχή), δίνει την ζωή σε κάτι παρόμοιο με τον εαυτό της που μπορεί να γίνει η ζωή.

Ετσι περικλείει η ενέργεια της ψυχής το ανθρώπινο σώμα, το συγκροτεί με τις αντίθετες κινήσεις όπως συγκροτούνται με τον ίδιο τρόπο οι πλανήτες, και το σώμα κινείται μέσα στην ενέργεια της ψυχής, και η ψυχή μέσα στην ενέργεια του δημιουργού, αφού από την ίδια ενέργεια αποτελούνται. 


Η ψυχή γεννά στη μήτρα με τους αριθμούς που μπορούν να πάρουν σχήμα και μορφή, και σύμφωνα με την ταυτότητα του γένους και του είδους που του δίνουν οι αριθμοί το σώμα, και το κινεί δίνοντας του την δική του διανοητική κίνηση δηλαδή την δική του λογική, που κινεί το αισθητό σώμα αποκτώντας την δική του νοερη ζωή, τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις του σώματος που οδηγούν την λογική του σώματος.


Ο άλλος πέφτει στα τέσσερα σαν το ζώον και προσκυνά τον πατέρα θεό που τον γέννησε ως άνθρωπο στην Γη και τον παρακαλά να τον σώσει ..άραγε από τι;
Ο θεός είσαι εσύ βλαμμένε, μέσα σου βρίσκεται και δίνει ζωή στο θνητό είδωλο που έγινες εσύ ένα με αυτό και έχασες την συνειδητή επαφή με τον αληθινό σου εαυτό μέσα σου.

Ξεμπλοκάρισε τον μηχανικό εγκέφαλο σου επιτέλους και δες κατάματα ποιος είσαι, ο ίδιος ο θεός που προσκυνάς να σε σώσει ως ζώον, οπότε δεν θα σε σώσει ποτέ διότι μόνος σου θα σωθείς και κανένας άλλος δεν θα σε σώσει.


Για να γινει αυτο πρεπει ο ανθρωπος να "δει" ποιος ειναι και να αποφασισει "τι θελει" να ειναι..ενα αδυναμο μυρμηγκακι που χρειαζεται προστασια ..η..πληρες ενεργειακο ον ,φορεας δημιουργικης ..δυναμικης συνειδητοτητας...μεγαλειωδης δημιουργος..
Και οταν επιλεξει συνειδητα..ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ..ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ..ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ..ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ..
Απλα...ΞΕΡΕΙ.


Tα είπες όλα, τώρα τι να προσθέσω πάνω σ'αυτό; μόνον η συνειδητή επίγνωση της Αλήθειας θα μας φέρει σε αυτό το σημείο να αναγνωρίσουμε τον εαυτό μας συνειδητά ώστε να ελευθερωθούμε. "Δεν σε έσωσα εγώ, μόνος σου σώθηκες"..διότι απλά είσαι αυτό που είσαι, ένας θεός, και όχι το δειλό και φοβισμένο θνητό είδωλο που σε έκαναν να πιστεύεις, και να σε οδηγεί με την κακία του, διότι μισεί αυτό που είσαι και ότι αγαπάς.

Όπως ακριβώς ο άνθρωπος είναι θνητός, η ιδέα όμως του ανθρώπου είναι αθάνατη.

Αυτή, λοιπόν, είναι η ανταμοιβή για όσους είναι ευσεβείς προς τον θεό και φροντίζουν τα επίγεια.

Γιατί, αντιθέτως, για όσους έζησαν ασεβή ζωή απαγορεύεται να επιστρέψουν στον ουρανό και τους επιφυλάσσεται μια επαναφορά στην ζωή μέσα σε άλλα σώματα, αηδιαστικά και ανάξια να διαθέτουν ψυχή.

- Αυτό που συμπεραίνω Τρισμέγιστε, είναι πως οι ψυχές κινδυνεύουν κατά την επίγεια ζωή τους να χάσουν την ελπίδα μιας μελλοντικής αιωνιότητας.

Για άλλους είναι απίστευτο, για άλλους μυθικό, και ίσως για κάποιους γελοίο.

Γιατί, για την επίγεια, υλική ζωή ο καρπός που προέρχεται από τα πάθη είναι μια γλυκιά πραγματικότητα. Η πραγματικότητα αυτή, η σωματική, όπως λέγεται, καταπνίγει την ψυχή και την καθηλώνει στο δικό της τμήμα, το θνητό καθώς η κατωτερότητα που απεχθάνεται την αθανασία δεν της επιτρέπει να αναγνωρίσει το θεϊκό της τμήμα.

Θα παραμείνουν οι επιζήμιοι άγγελοι, οι οποίοι θα αναμειχθούν με τους ανθρώπους και θα τους καταναγκάζουν να εμπλέκονται σε κάθε συμφορά θράσους, σε πολέμους, σε αρπαγές, σε απάτες και σε όλες εκείνες τις ενέργειες που αντιτίθενται στην φύση της ψυχής.Όλες οι θεϊκές φωνές θα σιωπούν μπροστά στην λογοκρισία.
Για τους καρπούς της Γης θα επέλθει η αλλοίωση, και η γη δεν θα'ναι πλέον γόνιμη και ο ίδιος ο αέρας θα μολυνθεί από μια οικτρή νάρκωση.

Μια διευκρινηση θα ηθελα..

....ευσεβεια προς το θεο και ασεβη ζωη ....

αναφερεσαι στο κοσμο που ζουμε ..στο matrix..στον κοσμο της αντιθεσης..
Απο την ωρα που καποιος συνειδητα "βλεπει" το θεο μεσα του.."ευσεβεια προς το θεο" σημαινει να σεβεται και να τιμα τον ιδιο του τον εαυτο..πως? ..να κυριαρχει επανω στους "δικους του δαιμονες" και να μην ειναι "υποχειριο" κανενος.Να ασκει τη δυναμη του με γνωμωνα το Αγαθο.
Απο τη στιγμη που η δυναμη φερνει εξουσια ..και αυτη γινεται 'διεφθαρμενη εξουσια" βασει των αλογων αισθησεων τουτου του κοσμου που φερνει την καταστροφη στη γη, αναφερεσαι στην " ασεβη ζωη"
και στους επιζημιους αγγελους
Συνεπως η Ψυχες κινδυνευουν να χασουν την ελπιδα μιας μελλοντικης αιωνιοτητας απο την ΙΔΙΑ την ΕΠΙΛΟΓΗ τους.
Εδω καταληγω..εκτος αν παρεννοησα κατι.


Ναι φυσικά σ'αυτόν τον υλικό κόσμο αναφέρομαι,τον κτιστό των επτά ουρανών, και ειδικά αυτόν της Γης, τον πιο κατωφερή θνητό και μεταβαλλόμενο αισθητό κόσμο των σωμάτων όπου βρισκόμαστε εμείς.

Δαίμονες και Αγαθοδαίμονες, είναι όλες οι ενέργειες-πληροφορίες, κατωφερής ενέργειες, και ειδικές ενέργειες, που για να εκδηλωθούν χρειάζονται απαραίτητα τα σώματα, είτε σώματα από φωτιά είτε από αέρα, είτε από νερό, είτε από γη, είτε από φωτιά και αέρα, είτε από φωτιά αέρα γη νερό όπως εμείς εδώ στη Γη. Εξι σώματα, σε έξι ουρανούς, και ένας ο ουρανός της ασώματης ψυχής σύνολο επτά ουρανοί...τώρα αν μου διαφεύγει κάποιο σώμα, έ δεν μπορώ να τα γνωρίζω όλα.

Ναι! Ακριβώς όπως το γράφεις από την δική μας ΕΠΙΛΟΓΗ!! διότι ακόμη και αν μας κρίνουν δεν θα μας κρίνει ο Αληθινός Πανάγαθος Θεός ο οποίος δεν κρίνει ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά θα μας κρίνει η ΜΗΧΑΝΗ και θα είμαστε ηλίθιοι αν το αποδεχτούμε να μας στείλει όπου αυτή θελήσει.

Σ'αυτόν τον κόσμο τον κτιστό δεν υπάρχει το Αγαθό!! Αλλά οι ενέργειες των Επτά της Αρμονίας!! Κατανόησε την διαφορά του Αγαθού με τις ενέργειες των Επτά Ουρανών της Αρμονίας που κατέχει η Ανθρώπινη ψυχή, , που είναι η ελεύθερη σκέψη, η ελεύθερη επιλογή, η ψυχική ανδρεία δηλαδή η Αμετάβλητη θέληση για να επιτύχεις την Ελεύθερη επιλογή της Ελεύθερης σκέψης σου που πηγάζει από τον Νοητό Λόγο της ψυχής σου.

            

Οταν σκέφτομαι σε ποιους τα γράφω όλα αυτά περί ανθρώπου βιουπολογιστή, περί ενός ειδώλου των αριθμών που νομίζει ότι ζει στον πλανήτη Γη και ονομάζεται άνθρωπος, έλεος βρε Μορφέα σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι; σε ποιους; σε ανθρώπους αληθινούς; 
Γνώθι σ'αυτόν. Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς.Ποιες είναι οι Ενέργειες των Επτά Ουρανών της Αρμονίας που κατέχει ο Ιδεατός Ανθρωπος Νους και ψυχή εξουσιάζοντας τα πάντα;
Απο τη στιγμη που διαβασα το κειμενο..στο μυαλο μου στροβιλιζουν οι λεξεις...κατανοησε τη διαφορα μεταξυ του Αγαθου με τις Ενεργειες των Επτα Ουρανων της Αρμονιας......χρειαζομαι λιγο χρονο..

Ναι! Ακριβώς όπως το γράφεις από την δική μας ΕΠΙΛΟΓΗ!! διότι ακόμη και αν μας κρίνουν δεν θα μας κρίνει ο Αληθινός Πανάγαθος Θεός ο οποίος δεν κρίνει ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά θα μας κρίνει η ΜΗΧΑΝΗ και θα είμαστε ηλίθιοι αν το αποδεχτούμε να μας στείλει όπου αυτή θελήσει.

Σ''αυτόν τον κόσμο τον κτιστό δεν υπάρχει το Αγαθό!! Αλλά οι ενέργειες των Επτά της Αρμονίας!! Κατανόησε την διαφορά του Αγαθού με τις ενέργειες των Επτά Ουρανών της Αρμονίας που κατέχει η Ανθρώπινη ψυχή, , που είναι η ελεύθερη σκέψη, η ελεύθερη επιλογή, η ψυχική ανδρεία δηλαδή η Αμετάβλητη θέληση για να επιτύχεις την Ελεύθερη επιλογή της Ελεύθερης σκέψης σου.που πηγάζει από τον Νοητό Λόγο της ψυχής σου.

Απο τη στιγμη που διαβασα το κειμενο..στο μυαλο μου στροβιλιζουν οι λεξεις...κατανοησε τη διαφορα μεταξυ του Αγαθου με τις Ενεργειες των Επτα Ουρανων της Αρμονιας......χρειαζομαι λιγο χρονο..

Αυτό που έκανα επτά χρόνια να το κατανοήσω συνειδητά ζητάς να το μάθεις σε μια μέρα έτσι; κοίταξε να δεις τι συμβαίνει.
Γιατί δεν θυμάσαι τίποτα συνειδητά από τον Αληθινό σου εαυτό;
Διότι έλυσε τον σύνδεσμο των Επτά της Αρμονίας σε όλα τα σώματα ο δεύτερος Νους δημιουργός, γι'αυτό και ξέχασες ποιος είσαι!! για να σε φυλακίσει στα σώματα η ΜΗΧΑΝΗ και μάλιστα στο χειρότερο σώμα αυτό της Γης.


Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
Αυτές είναι οι Ενέργειες των Επτά της Αρμονίας που κατέχει η ψυχή και εξουσιάζει τα πάντα στον κτιστό κόσμο των επτά ουρανών όπου συμβαίνει το γίγνεσθε.1) Το επιθυμητικό. 2) Το θυμοειδές 3) Το λογιστικό. Αυτός ο σύνδεσμος λύθηκε σε όλα τα σώματα που ενσαρκώνεται ο ιδεατός Άνθρωπος Νους και ψυχή και πλέον χάθηκε η επαφή, και εκεί που εξουσιάζαμε τα πάντα, πλέον μας εξουσιάζουν τα σώματα που εξουσιάζει η μηχανή, ο δεύτερος Νους δημιουργός.


Δεν προσπαθω να μαθω ολα οσα χρειαστηκες να κατανοησεις συνειδητα επι επτα χρονια (επτα χρονια..επτα ουρανοι της αρμονιας..επτα matrix....?)
Προσπαθω να ...συνδεσω..αυτα που..νιωθω..αυτα που ξερω..αυτα που πραττω..αυτο το"χαος"να το βαλω σε ταξη...αυτη τη στιγμη γνωριζω μεσα απο την αγνοια..βλεπω ...μεσα απο το σκοταδι..πως να το εξηγησω?
Δεν ερωτευτηκα ΠΟΤΕ τον γηινο κοσμο μας...ο λογος που ειμαι ΕΔΩ ειναι ..αλλος...Το οτι παντα εφευγα απο οποιαδηποτε κατασταση...το οτι σου μιλαω χωρις να σε ξερω και να νιωθω πως ...ειμαστε ιδιοι...και διαφορετικοι ταυτοχρονα....και ξερω πως με καταλαβαινεις..και θα μου δωσεις αυτο που ψαχνω...γιατι θα με αφησεις να το βρω μονη..κι οταν το βρω ..απλα θα ξερω πως πρεπει να παω παρακατω...


Θα το εκφρασω οσο το δυνατον καλυτερα αυτο που κατανοησα μολις..που προσπαθω απο εχθες..
Οι Ενεργειες..οι Δυναμεις αναλογα με την οξυτητα τους προκαλουν Δονησεις ..
Η Αμεταβλητη Θεληση..η Ισχυρη Προθεση ειναι αυτη που σε οδηγει και που πηγαζει απο το Νοητο Λογο της Ψυχης σου σε οδηγει ειναι ο γνωμωνας, το Ιερον Πυρ ειναι η οξυτητα των Δυναμεων...
Οι Ενεργειες των επτα Ουρανων της Αρμονιας (οι πεντε αισθησεις ,ο Ηλιος ,η Σεληνη) που κατεχει ο Ιδεατος Ανθρωπος..που δημιουργησε ο Ανθρωπος Νους Θεος.
Η επαφη χαθηκε αναμεσα στον Ιδεατο Ανθρωπο και το Δημιουργημα του, μετα την ενωση του Νου και Ψυχης στη μητρα.Ληθη και Αγνοια.
και ο Δευτερος Νους Δημιουργος, οχι μονο ελυσε τη συνειδητη επαφη του Ανθρωπου με το Ειδωλο αλλα μεσω των αισθησεων το εξουσιαζει πληρως.

Οχι . το ΑΓΑΘΟ δεν υπαρχει πουθενα στο δικο μας κοσμο.


Δεν μπορώ να ξέρω τι επιθυμείς, διότι αυτό που επιθυμείς να μάθεις είναι αυτό που δι(α)ισθάνεσαι λόγω της Άγνοιας και της Λήθης για τα υπόλοιπα..
Εγώ σου προσφέρω ολόκληρη την κτιστή δημιουργία στο πιάτο, αλλά και ολόκληρο τον Αρχέτυπο κόσμο του Πανάγαθου Φωτός, την Αλήθεια της Ζωής...αλλά και πιο πάνω από αυτόν..?

Το ότι κάτι σε έλκει σε μένα υπάρχουν δύο τινά, ο έρωτας για το ανώτερο και μεταφυσικό, από το οποίο έλκονται όλα τα σώματα, με σκοπό να το κατακτήσουν, να το κάνουν δικό τους, να το εξουσιάσουν για προσωπικό ατομικό τους όφελος.

Ο άλλος λόγος ο πιο σημαντικός είναι να σε οδηγεί ο αγαθός σκοπός σου, Η ΑΓΑΘΗ ΣΟΥ ΘΕΛΗΣΗ να γνωρίσεις τον Αληθινό εαυτό σου, και όσο φιλοσοφείς διαλογιζόμενη την διαίσθηση σου, αυτό θα σε οδηγήσει στην διανόηση όπου πλέον θα σε έλκει μέσα σου το νοητό, τα νοητά όνειρα σου, και όχι τα αισθητά, με αποτέλεσμα να φτάσεις κάποια στιγμή στη νόηση όπου πλέον θα σε οδηγεί ο Λόγος της ψυχής όπου κάθε σύμπτωση στη ζωή σου και κάθε έκλαμψη, που όλοι οι άλλοι θα τα προσπεράσουν, εσύ θα επιμείνεις σ'αυτά και η Αμετάβλητη αυτή θέληση σου θα σε επιβραβεύσει, διότι ο έρωτας σου για τον Λόγο της ψυχής σου θα σε φέρει πιο κοντά σ'αυτόν, και αντίστοιχα θα σε απομακρύνει από τον υλικό κόσμο....και ο μεν νοητός κόσμος βρίσκεται πιο κοντά στο Θεό, ενώ ο αισθητός κόσμος των σωμάτων βρίσκεται μακριά από το Θεό.

Και η θέληση σου αυτή προς το Νοητό θα σου ανοίξει μπροστά σου τον νοητό σου κόσμο της ψυχής, τον Ανθρωπο δεύτερο θεό ο οποίος είναι όμοιος με τον Πατέρα Ολων, και κατέχει ο Ανθρωπος όλες τις ιδιότητες της Ζωής, από τον Προϋπάρχων και Αγέννητο Πανάγαθο κόσμο του Φωτός, ως την πιο τελευταία βαθμίδα του!!~ διότι αυτό είναι ο Ανθρωπος, ο Αδιαίρετος Φωτεινός Λόγος του Θεού, αλλά και ο Προϋπάρχων Αγέννητος κόσμος του..διότι είσαι κι εσύ Ουσιωδώς όμοια με το Φως, μα τώρα διαχωρισμένη από το Θεό, διότι αυτός ο κόσμος είναι η αίσθηση, δηλαδή οι αισθήσεις που γεννούν την Υλη ενώ δεν υπάρχει Υλη, και οι αισθήσεις δεν έχουν λογική, αλλά είναι ά-λογες, και *ότι δεν φέρει το Λόγο απλά δεν ζει.

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ!!
ΠΟΙΑ ΑΡΧΗ;; ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΩΣ ΥΠΑΡΧΩΝ !!
ΑΠΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΝΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΩΣ ΥΠΑΡΧΩΝ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ.

Τι είναι είναι ο Λόγος; Αδιαίρετος!! με το Νου!!
Νους και Λόγος Αδιαίρετος!! η δε ένωση τους η Ζωή Υπάρχων..η κίνηση μέσα στο Νου!! Δηλαδή Η ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ!! δηλαδή οι Δυνάμεις και οι ψυχές!!
Ενώ σήμερα δεν ζούμε, αλλά αισθανόμαστε, διότι οι αισθήσεις οδηγούν το σώμα,. και όχι ο Λόγος-λογική.

Πολύ σωστά το έθεσες! ..μένει τώρα να κατανοήσεις τις ιδιότητες αυτών των Επτά ενεργειών-στοιχείων της Υλης..που κατέχει ο Ιδεατός Ανθρωπος.
"Οι Ενέργειες των επτά Ουρανών της Αρμονίας (οι πέντε αισθήσεις, ο Ηλιος, η Σελήνη)"


"...ξεχάσαμε να αφουγκραζόμαστε την ψυχή μας, τις σκέψεις μας και τα όνειρα μας! Οι σκέψεις και τα όνειρα που πηγάζουν από την ψυχή μας..είναι ότι πιο αληθινό και αγνό έχουμε!"


Και θα προσθέσω τα δικά μου ακατανόητα για τους πολλούς.
η Ζωή ..η κίνηση μέσα στο Νου, είναι Η ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΝΟΗΤΉ ΖΩΗ ο Αδιαίρετος Λόγος, οι Δυνάμεις και οι ψυχές.


Ενώ σήμερα δεν ζούμε, αλλά αισθανόμαστε, διότι οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις οδηγούν το σώμα, και όχι ο Αμετάβλητος Λόγος-λογική, διότι αυτός ο κόσμος είναι αισθητός, είναι οι αισθήσεις που γεννούν την Υλη ενώ δεν υπάρχει Υλη, και οι αισθήσεις δεν έχουν λογική, αλλά είναι ά-λογες, και ότι δεν φέρει τον Αμετάβλητο Λόγο και ότι μεταβάλλεται και αισθάνεται απλά δεν ζει. 

morfeas sky
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΛΙΚΟΣ - ΣΚΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Η προσέγγιση του Ιερού Πυρός.. 1) Το επιθυμητικό. 2) Το θυμοειδές 3) Το λογιστικό

Τι είναι το ολόγραμμα; THE MATRIX

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου