Ο ανθρώπινος βιουπολογιστής - matrix
Μάνος Δανέζης ο χώρος σχετικά με τα στερεά, είναι η ιδιότητα του χώρου αυτό που ονομάζουμε ως ενέργεια, και μεταβάλλεται  σε καμπυλότητα του χώρου, σε πυκνότητα ενέργειας, δηλαδή σε καθαρό αριθμό!! είναι καθαρός αριθμός, και αυτός ο αριθμός=matrix μετατρέπεται σε γραμμάρια σε στερεό.


Ερμής Τρισμέγιστος: Κι όσα χαλούν σε κάθε δημιουργία έμψυχης σάρκας και σε καρπό σποράς και σε κάθε έργο τέχνης θ'ανανεώνονται από ανάγκη, αλλά κι απ'την ανανέωση των θεών κι απ'την τροχιά του κύκλου της φύσης, που τη ρυθμίζουν οι αριθμοί. (matrix)

Ερμής Τρισμέγιστος:Η Μονάδα, επομένως,(η νοητική ουσία της θεϊκής ψυχής, ο Νους και ψυχή), αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό.


Μάνος Δανέζης ο χώρος σχετικά με τα στερεά, είναι η ιδιότητα του χώρου αυτό που ονομάζουμε ως ενέργεια, και μεταβάλλεται σε καμπυλότητα του χώρου, σε πυκνότητα ενέργειας, δηλαδή σε καθαρό αριθμό!! είναι καθαρός αριθμός, και αυτός ο αριθμός=matrix μετατρέπεται σε γραμμάρια σε στερεό.


Tι γράφει στην φωτογραφία;
Ότι αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως ζωή είναι εικόνα ένα matrix και ότι η ζωή είναι η Νόηση, μια  ΜΗ ΑΙΣΘΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Εμείς όμως εδώ την οποία νοητή λογική μας την οδηγούν οι ανάγκες του αισθητού σώματος άρα μας οδηγούν οι αισθήσεις.

Μάνος Δανέζης η έκτη αίσθηση είναι η Νόηση!
Τι μας λέει με λίγα λόγια; ότι οι αισθήσεις είναι πλάνη.


Ο Ανθρώπινος Βιουπολογιστής , το Matrix, το Σύμπαν.

Μάνος Δανέζης εδώ και εκατό χρόνια έχει αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει ο χρόνος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΗ ΟΥΤΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

Μάνος Δανέζης Ζούμε μέσα σε ένα Matrix. Zούμε μέσα σε ένα μηχάνημα μια ΜΗΧΑΝΗ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μάνος Δανέζης Ο θεός είναι άπειρος και βρίσκεται πανταχού παρών και τα πάντα πληρών ..έ το ξέρουμε αυτό η τοπολογία το λέει..ή ότι ο θεός είναι άχρονος..έ αυτό τι σημαίνει; ότι δεν υπάρχει χρόνος..έ το ξέρουμε αυτό από την γενική θεωρία της σχετικότητας...λένε πολλές θεολογίες ότι υπάρχει ένας άλλος κόσμος αόρατος το ίδιο πραγματικός με εμάς....Καλά γελάει..αυτό το συζητάμε εδώ και δεκάδες χρόνια..όχι στην Ελλάδα..(έχει ήδη αποδειχτεί). 


Μάνος Δανέζης: Πλέον μπορείς να βρίσκεσαι στην Αμερική και ταυτόχρονα να βρίσκεσαι στην Ευρώπη να σε βλέπουν ολοζώντανο μέσα από τα ολογράμματα που ήδη υπάρχουν ως τεχνολογία και συμβαίνουν τώρα.
(Να σημειώσω ότι η ανθρωπότητα βλέπει κάτι στον ουρανό έναν άγγελο ένα ΑΤΙΑ και τα πιστεύει ως αληθινά)

Μάνος Δανέζης ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..Αυτός ο κόσμος καταρρέει, είναι ένα matrix και εσύ είσαι κάτι παραπάνω από μια ΜΗΧΑΝΗ!! Ενδυθήκαμε έναν βιουπολογιστή (ανθρώπινο είδωλο) το οποίο διαβάζει μια συγκεκριμένη πληροφορία και ζει βλέποντας αυτή την πραγματικότητα, (matrix), κι εμείς δημιουργούμε μέσα στο απολύτως τίποτα.

Μάνος Δανέζης Υπάρχουν και άλλα σύμπαντα (Επτά Ουρανοί) οι οποίοι είναι και αυτοί ένα Matrix ....Πρέπει να αναβαθμιστούμε ως υπολογιστές-μηχανές που είμαστε με νέες πληροφορίες ώστε να κυριαρχήσουμε στο matrix και να μην κυριαρχεί το matrix επάνω μας. 


Η Συναισθησία τι είναι; οι νευρώνες είναι καλώδια, όταν συνδέεις τον νευρώνα της όρασης με την ακοή, και τον νευρώνα της ακοής με την όραση τότε θα ακούς χρώματα και θα βλέπεις ήχους....όλα είναι matrix....

Μάνος Δανέζης ο χώρος σχετικά με τα στερεά, είναι η ιδιότητα του χώρου αυτό που ονομάζουμε ως ενέργεια, και μεταβάλλεται  σε καμπυλότητα του χώρου, σε πυκνότητα ενέργειας, δηλαδή σε καθαρό αριθμό!! είναι καθαρός αριθμός, και αυτός ο αριθμός=matrix μετατρέπεται σε γραμμάρια σε στερεό.

Αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι ..εικόνα..αλλά πίσω από την εικόνα τι βρίσκεται; οι αριθμοί!

Ερμής Τρισμέγιστος: Κι όσα χαλούν σε κάθε δημιουργία έμψυχης σάρκας και σε καρπό σποράς και σε κάθε έργο τέχνης θ'ανανεώνονται από ανάγκη, αλλά κι απ'την ανανέωση των θεών κι απ'την τροχιά του κύκλου της φύσης, που τη ρυθμίζουν οι αριθμοί. (matrix)


Ερμής Τρισμέγιστος:Η Μονάδα, επομένως,(η νοητική ουσία της θεϊκής ψυχής, ο Νους και ψυχή), αφού αποτελεί αρχή, περιέχει μέσα της όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να περιέχεται σε κανέναν αριθμό, και γεννά όλους τους αριθμούς, χωρίς αυτή να γεννιέται από κανέναν άλλο αριθμό.

morfeas sky


Ξεμπλοκάρισε τον μηχανικό εγκέφαλο σου επιτέλους και δες κατάματα ποιος είσαι, ο ίδιος ο θεός που προσκυνάς να σε σώσει ως ζώον, οπότε δεν θα σε σώσει ποτέ διότι μόνος σου θα σωθείς και κανένας άλλος δεν θα σε σώσει.


Για να γινει αυτο πρεπει ο ανθρωπος να "δει" ποιος ειναι και να αποφασισει "τι θελει" να ειναι..ενα αδυναμο μυρμηγκακι που χρειαζεται προστασια ..η..πληρες ενεργειακο ον ,φορεας δημιουργικης ..δυναμικης συνειδητοτητας...μεγαλειωδης δημιουργος..
Και οταν επιλεξει συνειδητα..ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ..ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΕΙ..ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ..ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ..
Απλα...ΞΕΡΕΙ.


- Αυτό που συμπεραίνω Τρισμέγιστε, είναι πως οι ψυχές κινδυνεύουν κατά την επίγεια ζωή τους να χάσουν την ελπίδα μιας μελλοντικής αιωνιότητας.

Για άλλους είναι απίστευτο, για άλλους μυθικό, και ίσως για κάποιους γελοίο. (Εφόσον αγαπήσαμε το γήινο σώμα δεν θα επιλέξουμε να το αφήσουμε, οπότε θα επιλέγουμε μια ακόμη ενσάρκωση).

Γιατί, για την επίγεια, υλική ζωή ο καρπός που προέρχεται από τα πάθη είναι μια γλυκιά πραγματικότητα. Η πραγματικότητα αυτή, η σωματική, όπως λέγεται, καταπνίγει την ψυχή και την καθηλώνει στο δικό της τμήμα, το θνητό καθώς η κατωτερότητα που απεχθάνεται την αθανασία δεν της επιτρέπει να αναγνωρίσει το θεϊκό της τμήμα. (νόηση).

morfeas sky

            

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου