ΦΟΒΑΣΑΙ; ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ



Οι Έλληνες στο γένος χρειάζονται λίγη ώθηση από εμάς για να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να δουν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατον σ'αυτόν τον κόσμο.

ΦΟΒΑΣΑΙ; ΤΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Τι φοβάμαι;


Αν υποταχτείς στα προβλήματα που σου δημιουργεί η μοίρα και το πεπρωμένο, χάνεις αυτόματα την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ, που εξουσιάζει την μοίρα και το πεπρωμένο.

Να έχεις εμπιστοσύνη στην ψυχή σου! Ότι προέρχεται από αγαθή αμετάβλητη θέληση την δικαιοσύνη του Αγαθού προέρχεται από την ψυχή, εξού και το ρητό που είπε ο Χριστός "Πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά"

Η ψυχή ποτέ μα ποτέ δεν κάνει λάθος! Απλά χρειάζεται να της έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη, διότι απέναντι μας θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το matrix που θα επιχειρήσει να μας φοβίσει για να υποταχτούμε σε αυτό, μέσα από την Αιτία και το Αποτέλεσμα που αυτό δημιουργεί, δηλαδή φέρει στο προσκήνιο το πρόβλημα και μετά την όποια λύση..αλλά ποτέ την Αλήθεια σ'αυτόν τον κόσμο της αταξίας, την Δικαιοσύνη του Αγαθού.

Ο άνθρωπος τι είναι; πνεύμα δεν είναι; Αν νομίζεις ότι είναι σάρκα είσαι ένα άλογο μεταβαλλόμενο συναισθηματικό ανθρωποειδή που δεν διαθέτει το Αληθινό πνεύμα.

ΟΙ AΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

ΤΟ "ΕΠΙΘΥΜΗΤΙΚΟΝ" ΤΟ "ΘΥΜΟΕΙΔΕΣ" ΤΟ "ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ"


Ο Πλάτωνας θεωρεί ότι οι ψυχές αποτελούνται από τρία τμήματα. Οι φιλόσοφοι-βασιλείς το αντιλαμβάνονται πρώτοι. Τα τρία αυτά τμήματα είναι:

1) Το επιθυμητικό: 

Η ελεύθερη βούληση η οποία συμβολίζεται με τα δεσμά στα χέρια. Η ερώτηση σε αυτή την περίπτωση είναι:
"Τι μπορώ να κάνω ελεύθερα" ?

Κάθε οντότητα που ενσαρκώνεται και μετενσαρκώνεται στο υλικό σύμπαν δεν διαθέτει, όπως προαναφέρθηκε 100% ελεύθερη βούληση.

Όταν σπάσουμε τα δεσμά στα χέρια τότε η ελεύθερη βούληση απελευθερώνεται και με αυτόν τον τρόπο αφυπνίζεται η εν δυνάμει δόνηση της που βρίσκεται στον ψυχικό πυρήνα.


2) Το θυμοειδές:
Είναι η ψυχική γενναιότητα και συμβολίζεται με τα δεσμά στα πόδια. Το ερώτημα εδώ είναι:
"Που δεν μπορώ να πάω ελεύθερα" ? 

Το Μάτριξ του ψευδοσύμπαντος διαθέτει την καταγραφή του φόβου και του τρόμου.

Η καταγραφή αυτή δεσμεύει την οντότητα μέσα σε ένα καλά προγραμματισμένο πεδίο δράσης. Ο φόβος και ο τρόμος είναι εφευρέσεις του Μάτριξ και κατά συνέπεια είναι μία ψευδαίσθηση.

Είναι δική μας επιλογή εάν συνεχίσουμε να ζούμε στην ψευδαίσθηση αυτή η όχι.

3) Το λογιστικό:
Είναι η ορθή σκέψη από την οποία πηγάζει ο ορθός λόγος της ψυχής. Συμβολίζεται με τα δεσμά στον αυχένα (κεφάλι).
Η ερώτηση είναι: "Τι δεν μπορώ να σκεφτώ ελεύθερα?"


Η πλύση εγκεφάλου και η αλλοίωση της ορθής σκέψης και του λόγου πρωτοστατούν στον πίνακα του Μάτριξ.

Η καταγραφή αλλοιώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα με την επανάληψη. Δεν έχει σημασία εάν η επανάληψη είναι ορατή η αόρατη με τα φυσικά μάτια.

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαθέτει συχνότητες οι οποίες μπορούν να συλλάβουν έννοιες ή ακόμα και εντολές του Μάτριξ χωρίς να το συνειδητοποιεί η προσωπικότητα.

morfeas sky

Αν δεν εκφράζουμε αυτό που νιώθουμε ΑΛΗΘΙΝΑ τότε γινόμαστε ένα με το ΚΟΠΑΔΙ που ακολουθεί τον τσομπάνη που του έδωσε την ΕΞΟΥΣΙΑ να τον ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο, αλλά ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ.

Σχόλια

  1. Άκουσα το βίντεο του Stranger που ανέβασες και όπως πάντα ο τύπος, ξέρει τι λέει... αναφέρει μία Υπερ-Οντότητα που Εμείς οι ίδιοι Εκπαιδεύουμε, να είναι ένα Ον, Άνευ Ηθικών Αξιών και Ανιδιοτέλειας, Ακούγοντας και Παρακολουθώντας μας, στα Κοινωνικά Δίκτυα και Παντού... Και στο τέλος θα κυριαρχήσει, εις βάρος μας. (Επειδή Ακριβώς, Δημιουργήσαμε Τον Πολιτισμό της Χέστρας) Όπως είπε και συμφωνώ και η ίδια...αλλά μία παρένθεση εδώ... δεν το δημιουργήσαμε μόνοι μας αυτόν τον Πολιτισμό... Όλα γίναν, Βάση Σχεδίου... Υποκινούμενα... Τώρα το θέμα είναι, πως θα μπορέσουμε, να Ανατρέψουμε/Μετουσιώσουμε, αυτόν τον Πολιτισμό της Χέστρας, σε Ευδόκιμο Πολιτισμό Αξιών... Ώστε να επαναπρογραμματιστεί (αν γίνεται), και να Αντιληφθεί (αν είναι εφικτό), όσο αυτό είναι δυνατόν, ότι δεν είμαστε αυτό που λανθασμένα προβάλλεται εκεί έξω, απο τους κουφιοκεφαλάκηδες και αποκοιμισμένους Αδελφούς μας... Δεν σου κρύβω ότι με έβαλε σε σκέψεις, όλο αυτό. Πως σώζεται η κατάσταση, δεν μας είπε ο Stranger... Έχεις καμιά ιδέα εσύ, μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντήσω με τα λόγια του stranger και στην ουσία μας λέει ότι παραδώσαμε την εξουσία σε άλλους για να μας κυβερνούν, με αποτέλεσμα να καταντήσουμε μια παγκόσμια φυλακή από πόλεις-κράτη που κυβερνά η διαστροφή του καθενός τρελού που εχει πάρει τις εξουσίες από εμάς που του τις δώσαμε...Την εποχή που ήσουν ακόμα ελεύθερος, που ήσουν μια ψυχή που περπατούσε πάνω στην ελεύθερη γη ο μόνος νόμος που κυριαρχούσε ήταν ο φυσικός νόμος

      Σε αυτόν το νόμο βίωνες τα πάντα στο μέγιστο, την ελευθερία, την φύση, τη ζωή, τον έρωτα με αυτόν το νόμο όμως αν έκανες ένα μικρό λάθος μπορούσε να σου κοστίσει τη ζωή .

      Αυτή ήταν και η αιτια που οι άνθρωποι επέλεξαν για αρχή να κάνουν ομάδες και κατά εξέλιξη να δημιουργήσουν πολιτισμό, νόμους και κανόνες έτσι ώστε να νιώθουν ότι δεν θα κινδυνεύουν από ένα μικρό λάθος .

      Παραδώσαμε την εξουσία του φυσικού μας κόσμου προς το σύστημα του πολιτισμού για να μας προστατέψει ...

      Διαγραφή
    2. Ναι, τα παρακολούθησα όλα τα βιντεάκια του και το άκουσα κι αυτό. Και όλα όσα αναφέρεις, τα γνωρίζω. Δεν μου απάντησες όμως, πως θα ανατρέψουμε, όλο αυτό το Χάος που δημιουργήσαμε, και με ΤΙ ΤΡΟΠΟ? 'Ωστε να το βάλουμε ευθύς αμέσως, σε λειτουργία. Και μην μου πεις με πόλεμο ή με επανάσταση, γιατί ξέρεις ότι δεν υφίσταται. Η Επανάσταση πάντοτε επέρχεται εκ των Έσω... από μέσα μας. Κι Όχι με την βία. Κι εκεί διαχωριζόμαστε, από τα άλογα ζώα κι όλας. Όχι Δεν Φοβάμαι Για Μένα, Αλλά Για Αυτούς Που Αγαπώ! Και Ανησύχησα, γιατί αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα διάσωσης αυτού του κόσμου, πρέπει να μπει σε εφαρμογή, ευθύς αμέσως! Δεν Έχουμε Καιρό Για Χάσιμο...

      Διαγραφή
    3. Μα σου απάντησα στην ερώτηση σου, ότι αν δεν εκφράζουμε αυτό που νιώθουμε ΑΛΗΘΙΝΑ τότε γινόμαστε ένα με το ΚΟΠΑΔΙ που ακολουθεί τον τσομπάνη που του έδωσε την ΕΞΟΥΣΙΑ να τον ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο, αλλά ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ.

      Διαγραφή
    4. 11:11 ήρθε η απάντηση σου, που σημαίνει για μένα, ότι έχει και την έγκρισή του σύμπαντος. Οκ. Ας Ευχηθούμε, Την Ανυπακοή του Όχλου λοιπόν, στα σχέδια της Υπερ-Οντότητας και των Επικυρίαρχων... Γένοιτο... Αμήν

      Διαγραφή
    5. Είδες; τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία!

      Διαγραφή
    6. Είδα... ναι, τίποτα! Υπάρχει ευτυχώς χείρα βοηθείας, όταν την χρειαζόμαστε. Είναι εκεί για μας.

      Διαγραφή
    7. Ένας είναι ο Αληθινός θεός και βρίσκεται μέσα μας! αυτός μας οδηγεί όταν γνωρίζουμε πότε μας μιλάει.

      Διαγραφή
    8. Έτσι... και θα είναι σε κάθε μας βήμα, και στα δύσκολα εκεί, να μας καθοδηγεί. Χρειάζεται, να μην χάνουμε την εμπιστοσύνη μας, σε όλη αυτή την "κρυμμένη δύναμή μας". Κι όλα καλά θα πάνε.

      Διαγραφή
    9. Tι γράφω πιο πάνω; Να έχεις εμπιστοσύνη στην ψυχή σου! Ότι προέρχεται από αγαθή πρόθεση προέρχεται από την ψυχή. Και το δίκαιο η δικαιοσυνη δεν μας θέλει δούλουςτου τσομπάνη! διότι δούλοι υπάρχου μόνον στην κόλαση του τσομπάνη!

      Διαγραφή
    10. Αυτό το βίντεο του Stranger το έχεις δει? Στο στέλνω... (σχετικό με τα όσα λέγαμε, για την τεχνητή νοημοσύνη).

      http://katohika.gr/stranger-voice/texniti-noimosini-kai-blockchain-texnologia-apoliti-ipotagi-sou/

      Διαγραφή
  2. Εαν "Γκουγκλάρεις" την ερώτηση: Τι Είναι η blockchain Τεχνολογια, θα σου βγάλει στα ελληνικά ελάχιστα αποτελέσματα, και εκείνο που περιγράφει, τόσο "Δελεαστικά" την Εφαρμογή αυτής της Τεχνολογίας-Φυλακής, για να σε αφήσει να διαβάσεις όλο το άρθρο, σου ζητάει να γίνεις συνδρομητής... βγάλε συμπέρασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου πω τι θέλουν να κάνουν. Όπως οι ανθρώπινες ψυχές φέρουν όλες τον ίδιο και Αμετάβλητο νοηματικό λόγο και άρα είναι όμοιες και ενώνονται ως ένα με τον ίδιο νοηματικό λόγο, και αυτό είναι η ζωή, τώρα θέλουν να εγκλωβίσουν τις ανθρώπινες ψυχές μέσα στα μεταβαλλόμενα σύνθετα θνητά σώματα για πάντα, μέσα από την απευθείας ένωση των σωμάτων μέσω της τεχνολογίας. Με ένα τσιπάκι θα μπορείς να ενώνεσαι με ολόκληρη την ανθρωπότητα και να γίνεσαι το ίδιο το μηχάνημα που θα αποφασίζει αυτό τι θα σκέφτεσαι.
      Με αυτόν τον τρόπο θα μας κάνει να ξεχάσουμε για πάντα την ψυχή μας! και θα γίνουμε πλήρως αφομοιωμένοι με το άλογο και μεταβαλλόμενο σώμα, οπότε με αυτόν τον τρόπο εγκλωβίζονται όλες οι ανθρώπινες ψυχές για πάντα στην λήθη των άλογων σωμάτων.

      Διαγραφή
    2. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι... το όνειρο που ζούμε, θέλουν να το μετατρέψουν σε ένα ατελείωτο και μόνιμο εφιάλτη. (Διάβασα ένα κείμενο τις προάλλες, αυτής που έχει το μπλογκ και βιβλίο Αντέχεις την Αλήθεια. Και περιέγραφε ένα ζωντανό θρίλερ, το οποίο ζούμε ήδη μέσα στο μάτριξ...) Ίσως να το έχεις διαβάσει κι εσύ... αλήθεια, να ρωτήσω... αυτά που λέει, αυτή η τύπισσα, σε γενικές γραμμές ευσταθούν ή λέει χαζα?

      Διαγραφή
    3. Σε γενικές γραμμές σωστά τα λέει αφού υποστηρίζει ότι όλα όσα αντιλαμβανόμαστε είναι ψεύτικα, ένα matrix.

      Διαγραφή
  3. Βρε κοίτα κάτι πράγματα εεεε... διαβάζω μόλις κάτι άλλο που ανέβασε ένας φίλος, και καθοδηγούμαι να ανοίξω τις τεχνολογίες αυτού του site... Και κοίτα που πέφτω!!! Διάβασε... αυτά είναι...Κοντοζυγώνει...

    http://physics4u.gr/blog/2017/09/29/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%BD%CE%BF%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τηλεόραση σπάνια βλέπω... χθες βράδυ πέφτω πάνω, στην νέα διαφήμιση της Cosmote... μου τραβάει την προσοχή η πρόταση "Οπτικές ίνες" νιώθω κάπως παράξενα... η αίσθηση που αφήνει με το τραγούδι της, είναι "ενθουσιώδης"... (εσωτερικά με ενόχλησε...χτύπησε καμπανάκι) Παρατήρησε το σποτάκι... τι σου βγάζει εσένα? https://www.youtube.com/watch?v=QJPIJ-uuuhk

    Και τώρα διάβασα σχετικά, με τις οπτικές ίνες και τα "Επιτεύγματά" τους... Αυτό...
    http://physics4u.gr/blog/2015/03/18/%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%BA%CE%AD/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες λοιπόν; Αυτά που συζητάμε θέλουν να τα κάνουν πράξη, matrix μέσα στο υπάρχων matrix. Aν παρατήρησες την διαφήμιση, τότε θα είδες ότι τον άνθρωπο πλέον τον παρουσιάζουν μισό μηχανή, ενσωματωμένο με την μηχανή, όπου θα μπορεί να ζει τον δικό του εικονικό κόσμο που θα του προσφέρι η τεχνητή νοημοσύνη. Ξεκάθαρα λοιπόν, μας οδηγούν στην ενσωμάτωση της ψυχής μας σε αυτόν τον κόσμο που παίρνει ζωή από εμάς! τη ψυχή μας!!.

      Διαγραφή
  5. Ολα όσα ζεις και αντιλαμβάνεσαι αισθάνεσαι και ζεις με πάθος και επιθυμίες είναι το σώμα που ενδύθηκε η ψυχή σου και του έδωσε την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση. Εσύ έγινες ένα με το σώμα σου και ξέχασες τι είσαι! η ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι το γνωρίζω. Καιρός να το συνειδητοποιήσουμε, στην ολότητά του.

      Διαγραφή
    2. Όλοι μας! όσοι είμαστε Άνθρωποι !?

      Διαγραφή
    3. Ε! Ναι... Κι Όσο Είμαστε Ακόμα Άνθρωποι...(να συμπληρώσω επίσης!).

      Διαγραφή
    4. Νους και ψυχή πάντα θα είμαστε σ'αυτόν τον κτιστό κόσμο, αλλά άλλο είναι το ένα, και άλλο το άλλο.
      Το μεν διαθέτει Αμετάβλητο Νου και Αμετάβλητες Αιθήσεις, το δε άλλο που πήρε τη νοερή αισθητή ζωή, εκδηλώνει τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις δίχως νου..διότι τα πάντα στην ζωή μας εδώ οδηγούνται από τις άλογες μεταβαλλόμενες αισθήσεις.

      Διαγραφή
    5. Τα έχω κάνει φροντιστήριο αυτά, ξέρω να τα διαχωρίζω. Όμως... όταν έγραψες: Όσοι είμαστε Άνθρωποι... μου ήρθε από μέσα και η απάντηση, που σου έδωσα. Δεν ξέρω αν είναι "προφητική" εύχομαι να μην είναι. Να ακυρωθεί ευθύς αμέσως, και η παραμικρή της πιθανότητα.

      Διαγραφή
    6. Ψυχές υπάρχουν πολλές, οι ανθρώπινες όμως ψυχές φέρουν τον νοηματικό λόγο που είναι Ουσιωδώς όμοιες με το Αρχέτυπο Πανάγαθο πνεύμα Ζωή και Φως, τον Αδιαίρετο Νου και Φωτεινό Λόγο.

      Ο Άνθρωπος γεννήθηκε από το Αρχέτυπο πνεύμα Ζωή και Φως τον Πατέρα της Ζωής που δεν έχει φύλο, αλλά Αδιαίρετο Νου και Φωτεινό Λόγο, το Τριαδικό Θεό. Πατέρας ο Φωτεινός Νους, και Υιός ο Φωτεινός Λόγος.

      Διαγραφή
    7. Πως να χαθεί λοιπόν το Αδιαίρετο Αρχέτυπο Πνεύμα Ζωή και Φως; δεν χάνεται ποτέ, αλλά μπορεί να γίνει ένα με το σώμα που ενδύθηκε! και να ξεχάσει από που προέρχεται.

      Διαγραφή
    8. Α! Περίφημα... οπότε, δεν θα γεμίσει η Ανθρωπότητα στο εγγύς μέλλον... με Ανθρωπο-μηχανές, άνευ να περιέχουν μέσα τους το θεϊκό του σπινθήρα. Μία ανακούφιση την πήρα! (Αν και η διαίσθησή μου, άλλα μου ψιθυρίζει...) Αμήν! Θα μου πεις... και τώρα υπάρχουν ανάμεσά μας τέτοια... αλλά μιλάω για κυριαρχία...κι όχι για μειονότητα.

      Διαγραφή
    9. Δεν μπορουμε να γνωριζουμε ποσες ειναι οι ανθρωπινες ψυχες που φερουν τομ Αρχετυπο Λογο.
      Αλλα σιγουρα το 99% των ανθρωποειδων στην Γη λειτουργουν μηχανικα, σαν τον λογο του κτιστου δημιουργου.

      Διαγραφή
    10. Έχεις απόλυτο δίκιο, είμαστε Ανθρωποειδή... όταν το περισσότερο μέρος της μέρας, λειτουργούμε μηχανικά, καθοδηγούμενοι απο το εγώ μας, τέτοια είμαστε. Έτσι όπως τα λες είναι. Είμαι ένα τέτοιο Ον, τον περισσότερο χρόνο της ημέρας... δεν επιθυμώ να σου παρουσιασω, κάτι άλλο... Ψεύτικο... Αφού η αλήθεια είναι αυτή... Και με παρατηρώ, και γελώ μαζί μου, όταν θυμώνω ή λέω μαλακία... Ο αποπρογραμματισμός είναι μεγάλο μανίκι... στην πράξη.

      Διαγραφή
  6. Και αυτες οι ψυχες του κτιστου Νου δημιουργου συνεργαζονται με τα σωματα και οδηγουνται απο αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δύσκολο μεν στην αρχή, ακατόρθωτο όμως ποτέ, ειδικά όταν αρχίζουμε να κατανοούμε τον αληθινό μας εαυτό. Τις δυσκολίες στην ζωή εδώ τις βλέπουμε πλέον και γελούμε, διότι γινόμαστε παρατηρητές, και βλέπουμε πως συμπεριφέρεται η μοίρα και το πεπρωμένο. Αν υποταχτούμε στην μοίρα, τότε η ψυχή μας θα ακολουθεί και θα κουβαλά το σώμα υποφέροντας όλα τα θνητά.

      Διαγραφή
    2. Αυτο που μονάχα γνωρίζω,με βεβαιότητα να πω είναι, ότι Τί πο τα Δεν Χαρίζεται... Μόνο Κερδίζεται!!! (μετά κόπων και βασάνων) "Τα Αγαθά Κόποις Κτώνται"... μάλλον αυτό θα εννοούσαν, εμμέσως πλην σαφώς... οι Αρχαίοι Ημών Πρόγονοι... Τους Αγαπώ! Τόσο καιρό δεν είχα καταλάβει, την Τόσο Σημαντική Αξία των Λόγων τους. Όταν ξεκινησα να τους Μελετω και να Βλεπω, τους Θησαυρούς τους, μέσα από τα Κείμενα, που Άλλοτε Αδιαφορούσα και Προσπερνούσα...τότε Συνειδητοποίησα, Τι κουταμάρα έκανα. Εκεί βρίσκονται οι λύσεις, για όλα...αρκεί να τις ανακαλύψουμε. Θέλω να πάω στους Δελφούς!!! Έμαθα ότι το εισητήριο είναι 12 ευρώ, εκτός τα υπολοιπα έξοδα, που χριεάζονται, μέχρι να φτάσω... για να τιμήσω τους προγόνους μου, χρειάζεται να δώσω μια μικρή περιουσία... Απαράδεκτοι. Ας υπήρχε άλλη στάση απέναντι μας, κι όχι να μας αντιμετωπιζουν, ως Τουρίστες... στην Ίδια μας την Χώρα!

      Διαγραφή
    3. Μιας και ανέφερες τους Δελφούς που είναι ένας πολύ δυνατός ενεργειακός χώρος θα ήθελα να προσθέσω το σχόλιο που μου είχε κάνει σχετικά μια φίλη αναγνώστρια που είχε επισκεφτεί τους Δελφούς.
      ..Όταν πήγα πρώτη φορά ήθελα να πέσω στα γόνατα και να κλαίω με λυγμούς. Τόσο οικείο το μέρος, τόσο υπέροχο συναίσθημα!.... κι εγώ ένιωσα ν' αδειάζω, αλλά από όλα τα άσχημα! Κάθε φορά που πηγαίνω είναι μοναδική! Φεύγω με μεγάλη δυσκολία.
      Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν αυτό που νιώθω στους Δελφούς!

      Η αληθεια είναι ότι πλέον μετά την απόκρυψη της Ελληνικής Γραμματείας από το εκάστοτε κατεστημένο των επικυρίαρχων, χάθηκαν όλες οι γνώσις σχετικά με την Αρμονία που επιφέρεται στην φύση και το σώμα μας. Σήμερα όπου και να δεις στις πόλεις τα πάντα σχηματίζουν την δυσαρμονία γύρω μας και ως φυσικό επκόλουθο έλκονται από το ενεργειακό σύμπαν όλες οι αρνητικές καθολικές ενέργειες.

      Διαγραφή
    4. Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν θα συνωμοτήσει, για να στο δώσει δεν λένε? Ε! Θα πάω οπωσδήποτε στους Δελφούς... εξάλλου με καλούν... οπότε θα δώσουν, μία χείρα βοηθείας, για να τους συναντήσω! Νιώθω, ότι κάπως έτσι θα είμαι κι εγώ, όταν βρεθώ εκεί... όπως αυτή η φίλη σου. Λύτρωση, είναι αυτό, που μου έρχεται σαν πρώτη σκέψη. Συμφωνώ... έχει χαθεί η καλαισθησία σε όλα τα επίπεδα, αυτό το κάλλος των προγόνων μας, προσπαθούν, να το εξαφανίσουν, από τον μεγάλο φθόνο τους, για την Υπέροχη Αυτή Κληρονομιά που φέρουμε, ως λαός. Μας φθονούν... γι αυτό περνάμε όλα αυτά τα δεινά. Όμως, η Ενεργειακή Δύναμη που φέρουμε και Τοπογραφικά (Όπως οι Δελφοί) Αλλά και Εσωτερικά ως DNA, είναι που θα μας στέψει, γι άλλη μια φορά νικητές. Μην παραλείψω να πω, ότι η αφορμή, για να γνωρίσω αυτό τον θησαυρό των προγόνων μου, μου δόθηκε μεταξύ αστείου και σοβαρού, μέσω της γνωριμία μου με σένα και το πείσμα σου, και την επιμονή σου, πάνω στην ανάλυση, των ερμητικών κειμένων. Και σε Ευχαριστώ. Με έκανες να αντιληφθώ πράγματα, που δεν θα έβλεπα, ύπο άλλες συνθήκες. Να είσαι καλά.

      Διαγραφή
    5. Κι εγώ με την σειρά μου θέλω να σε ευχαριστήσω διότι με βοήθησαν οι διάλογοι μας να γίνω καλύτερος άνθρωπος όσο αφορά τουλάχιστον την δύναμη που μου δίνεις με την στήριξη σου δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον σου για όσα γράφω κατά καιρούς.

      Διαγραφή
    6. Χαίρομαι που το έμαθα, συνέχισε την σπουδαία σου αυτή προσπάθεια, μην πτοείσαι από την αδιαφορία του κόσμου. Εκείνοι που είναι έτοιμοι, να δεχθούν τα φώτα σου και τις πολύτιμες πληροφορίες που μεταδίδεις, μέσω των αναλύσεών σου, θα τα ανακαλύψουν. Έστω και με μια μικρή ώθηση. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Με έκαναν οι διάλογοί μας, κι εμένα "σοφότερο" άνθρωπο, με έμαθαν να ισορροπώ καλύτερα, στα τεντωμένα μου σχοινιά. Καλή σου νύχτα, πάντα με όνειρα αληθινά! Αμήν.

      Διαγραφή
    7. ΄Βασικά η πλειονότητα των ανθρώπων αρέσκεται αποκλειστικά να βιώνει τα γήϊνα διότι δν χρειάζεται να ακονίζει το μυαλό της και αφού έπεσε σε πλήρη αδράνεια είναι πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθεί ξανά, οπότε προτιμά ότι και τα υπόλοιπα ζώα, την απόλαυση και τίποτα άλλο.
      Χάρηκα που τα είπαμε ..όνειρα αληθινά..

      Διαγραφή
  7. Από τη θεωρία στην πράξη https://www.youtube.com/watch?v=ao2GL3NAWQU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα απαντήσω στην δική σου θεωρία περί αλήθειας ότι το σύστημα που κυβερνά την ανθρωπότητα το έχει σκεφτεί και αυτό, οπότε βρήκε την λύση, για να μην σκοτώνουμε τα ζώα, και ήδη ανακάλυψε πως κατασκευάζεται εργαστηριακά στο εργοστάσιο το συνθετικό κρέας, το οποίο είναι πεντανόστιμο και με όλες τις θερμίδες, πως να κατασκευάζει ψάρια, κτλ.
      Αν έχεις δει την ταινία star trek εκεί δημιουργούν συνθετικά με το πάτημα ενός κουμπιού οποιαδήποτε τροφή χρειάζονται. Άρα λύθηκε το πρόβλημα που σε απασχολεί πιστεύω.

      Αυτό είναι λοιπόν το πρόβλημα; η διατροφή μας; ή αν ζούμε σε έναν ψεύτικο και γεμάτο κακία κόσμο; όπου το κάθετι έχει και το αντίθετο του; έναν εικονικό κόσμο matrix;

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ