H Μοίρα το Πεπρωμένo, και ο Νους της ψυχής.

H Μοίρα το Πεπρωμένo, και ο Νους της ψυχής.

Κανείς δεν ξεφεύγει από την Μοίρα και το Πεπρωμένο του Ζωδιακού κύκλου, αν πρώτα δεν έχει αποκτήσει ανδρεία ψυχής, το Γνώθι σ'αυτόν.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο, όλοι πληρώνουμε το κάρμα προηγούμενων ενσαρκώσεων στην σάρκα (σκότος).

Αν θέλουμε να εξουσιάζουμε μοίρα και πεπρωμένο στην ζωή, τότε πρέπει να αποκτήσουμε"ενθύμηση ψυχής" δηλαδή να αποκτήσουμε το Νου της ψυχής που εξουσιάζει την μοίρα και το πεπρωμένο του δεύτερου Νου δημιουργού που μας εγκλώβισε στο σκοτάδι της άγνοιας της σάρκας.

Μας μισεί για όσα αγαπάμε και μας φθονεί γι αυτό που είμαστε Ζωή και Φως!!!

Εγώ αν ήμουν στην θέση του δεύτερου Νου δημιουργού, θα έλεγα στους ανθρώπους την αλήθεια και μετά ας έκαναν ότι θέλουν να μείνουν η να φύγουν, γι'αυτό έχουν την ελεύθερη επιλογή..αλλά αν δεν ξέρεις την αλήθεια τι να επιλέξεις.

Το δικο μας αφεντικο μας θελει δουλους, γι αυτο μας εχει μεσα στην αγνοια, για να μας εξουσιάζει με την Μοίρα και το Πεπρωμένο.

morfeas sky

Σχόλια

 1. Τελικά το ξανά σκέφτηκες αυτό που είπα χθες σχετικά με τα χρωστούμενα, απο άλλες ζωές, και το Κάρμα μας, που ίσως, χρειάζεται εκκαθάριση και γι αυτό επιστρέφουμε... πολύ χαίρομαι που ορθά, το ένιωθα μέσα μου. :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πλέον και με αποδείξειςμπορώ να σου πω ότι ναι..υπάρχει η μοίρα και το πεπρωμένο..όλα όσα ζούμε έχουν ήδη προκαθοριστεί από πριν να γεννηθούμε. Αν θέλουμε να αλλάξουμε τα προηγούμενα πρέπει πρώτα να ενθυμηθούμε τον αληθινό μας εαυτό..ποιοι είμαστε..και μετά ποιος είδε τον Άνθρωπο δεύτερο θεό και δεν τον φοβήθηκε.

   Διαγραφή
  2. Ξεχρεώνοντας εδώ στην Γη, τα όσα "κρίματά" μας, από προηγούμενες ζωές, ενθυμούμενοι ποιοι είμαστε, ανα γνωρίζοντας τον Α ληθινό Εαυτό μέσα μας, οδεύουμε προς την έξοδο απελεύθερωσης λοιπόν. Υπέροχο όραμα... δύσκολο αλλά εφικτό.

   Διαγραφή
  3. Σε ποιον χρωστάμε για να ξεχρεώσουμε; Ο Αληθινός Πανάγαθος Θεός δεν τιμωρεί κανέναν.
   Μας εγκλώβισε στην φυλακή της σάρκας (Λήθη) και από τότε ελέγχει το δίπολο αλλά και την Αρμονία, οπότε αν δεν έχουμε γνώση της αλήθειας ποτέ δεν πρόκειται να ελευθερωθούμε.

   Διαγραφή
  4. Σε άλλες ψυχές που συναντήσαμε και αδικήσαμε, ή μας αδίκησαν, από προηγούμενες ζωές μας, κι εδώ ξανασυναντιόνται οι δρόμοι μας μήπως; Για να επανορθώσουμε. Ο Πανάγαθος Θεός δεν ανακατεύεται στα δικά μας, και δεν είναι σίγουρα τιμωρός, το συνυπογράφω! Γι αυτό μας έδωσε την Ελεύθερη βούληση, για να τακτοποιούμε μόνοι μας, τυχόν εκκρεμότητες μας.

   Διαγραφή
  5. Δεν υπάρχει αμαρτία μέσα στην αμαρτία,. ο Χριστός ο ίδιος είπε ότι δεν τιμωρεί κανέναν.
   Εσείς κατά σάρκα κρίνετε, εγώ δεν κρίνω ουδένα.(Ιωαν, Η 15)

   Διαγραφή
  6. Ακριβώς εμείς! (Λέω χαζά; )

   Διαγραφή
  7. Εμείς βλέπουμε ανθρωποκεντρικά ως άνθρωποι της Γης με σάρκα το Θεό, όχι με τα μάτια της ψυχής.

   Ο ψευτοθεός των εβραίων ο Γιαχβέ μας θέλει άλογα ζώα, με φόβο και τρόμο, για να μας κρατά για πάντα στον δικό του ψευτόκοσμο.

   Γένεσις Θ:2 "Και ο φόβος σας, και ο τρόμος ....,σας θέλει είσθαι επί πάντα τα ζώα της γης,.... και επί πάντα τα πτηνά του ουρανού, επί παν ότι έρπει επί της γης, και επί πάντας τους ιχθύαςτης θαλάσσης - εις τας χείρας σας εδόθησαν.

   Διαγραφή
  8. Πράγματι έτσι λειτουργεί το όλο σύστημα. Μα τον Θεό κάποιοι λίγοι ,τον βλέπουμε με τα μάτια της ψυχής μας... και σίγουρα δεν είναι μία εικόνα ασπρομάλλη γέροντα που όλοι κάπως έτσι εκπαιδευτήκαμε, να τον φανταζόμαστε. Βρίσκεται παντού... και κυρίως μέσα μας, κι όχι στις εκκλησίες και στις μετάνοιες του φόβου. Είναι πανταχού παρών. Όλα τα υπόλοιπα τα επινόησαν οι επικυρίαρχοι του Πλανήτη για εκφοβισμό και μόνον. Για να μας κρατάνε φρόνιμους, μέσα στα μαντριά, και να λέμε κι ευχαριστώ.

   Διαγραφή
 2. Ο Χριστός το είπε ξεκάθαρα, τον Πατέρα που με έστειλε εμένα δεν τον ξέρετε.

  Πως λοιπόν η χριστιανική εκκλησιά, με όλο της το ιερατικό σώμα, διδάσκει πράγματα αντίθετα με όσα είπε ο Χριστός ; Πως λέει ότι ο Γιαχβέ των Εβραίων είναι ο «Πατέρας» που έστειλε τον Ιησού Χριστό, την στιγμή που ο Χριστός ο ίδιος το αρνήθηκε ;

  Γιατί εμμένουν ακόμη κάποιοι να πιστεύουν πως αυτός ο τιμωρός- καταστροφέας ψευτο-θεός των εβραϊκών κειμένων είναι ο αληθινός Θεός την στιγμή που ζητά τα ακριβώς αντίθετα πράγματα από το Χριστό ;

  Πότε θα καταλάβουν ότι ο Γιαχβέ είναι ο Σατανάς, ο δημιουργός του κόσμου αυτού και πως όλα αυτά τα εβραϊκά κείμενα που εντεταλμένοι, εγκάθετοι μασόνοι ιεράρχες, ονόμασαν τον 4ο αιώνα «παλιά διαθήκη» και τα όρισαν ως ιερά και θεόπνευστα, μιλούν για το Σατανά και το λαό του και δεν έχουν καμία σχέση με το Χριστό και τον Πατέρα Του ;

  Μήπως αυτά είναι αιρετικά πράγματα ; Δεν τα λέω εγώ, τα λέει ο ίδιος ο Χριστός, στα ίδια τα επίσημα κείμενα που δέχεται η εκκλησία, η οποία παρά το ότι ο Χριστός αρνήθηκε ότι ήρθε από το Γιαχβέ, διδάσκει με τρόπο εγκληματικό, το ότι ο Ιησούς Χριστός και ο Γιαχβέ (που στην πραγματικότητα είναι ο Σατανάς) είναι ένα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Διάβασε και αυτό...

  \https://www.diadrastika.com/2017/07/jesus-ichate-gnosi-tin-klidosate.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άντε να δούμε πότε θα ξυπνήσουμε από την Λήθη γιατί αρκετά κράτησε το παραμύθι του γιαβέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να φανταστώ ότι έκανες κουβέντα με κάποιον συμπολίτη σου και σου άναψε τα λαμπάκια... Είναι πολύ δύσκολο να ξεριζώσεις, από τους θρησκευόμενους την τυφλή υπακοή τους και να τους κάνεις να δουν αυτό που αρνούνται, και ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα, δεν έχουν φανταστεί ότι παίζει σαν σενάριο... Βέβαια εμείς αξίζει να το προσπαθήσουμε... να ανοίξουμε τα μάτια, όσων είναι έτοιμοι να λάβουν την γνώση. Έστω κι έναν να ξυπνήσουμε, είναι θεάρεστο.

   Διαγραφή
  2. Όχι, τίποτα από αυτά, απλά μου κάνει πόλεμο ο Γιαχβέ, και με αναγκάζει να τον ξεμπροστιάσω. Νομίζει ότι θα με ελέγξει με τον φόβο. Ηλίθιος είναι οπότε τον δικαιολογώ.
   Και δεν είναι Πανταχού Παρών και τα πάντα πληρών ο Τριαδικός Θεός στον κτιστό κόσμο..αυτός ο κόσμος είναι του Γιαχβέ..αυτός είναι πανταχού παρών.
   Ο Αληθινός Τριαδικός Θεός βρίσκεται μέσα μας.

   Διαγραφή
  3. Ω! Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Σωστά! Δεν μασάς εσύ, γι αυτό σε τσιγκλάνε... αυτό δείχνει, ότι είσαι πολύ κοντά στην Αλήθεια. Απο μια πλευρά είναι καλό σημάδι... από την άλλη παίζουν μαζί σου, παιχνίδια εξουσίας. Το φόβο σου, να έχουν λοιπόν! Εξάλλου η Παναγιά είναι πάντοτε στο πλευρό σου, αυτό μην το ξεχνάς... έχεις προστασία και καθοδήγηση. Όλα θα πάνε περίφημα.

   Διαγραφή
  4. Πρέπει να σου γίνει κατανοητό ότι τα όμοια δεν διαχωρίζονται σε τάξεις, ούτε σε πρόσωπα, όλα είναι από την ίδια όμοια ουσία, οπότε εγώ είμαι η Παναγιά ο Χριστός, τα πάντα.
   Σ'αυτόν τον κόσμο υπάρχουν τα ανόμοια. Και ο Νους της ψυχής είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Φως..Ζωή και Φως.

   Διαγραφή
  5. Θες να μου πεις τι σου συνέβη σήμερα και τα έχεις πάρει... τι σου έκανε για να σε φοβήσει... θες να το μοιραστείς;

   Διαγραφή
  6. Aπλά έχω ένα θέμα με τα λεφτά, να μου τα παίρνει αυτά που έχω με πονηριά, και πάντα να μένω ρέστος,διότι αυτός ελέγχει τα υλικά πάθη μας άρα και το αποτέλεσμα..Και αυτό δε θα του περάσει.

   Διαγραφή
  7. Κοίτα που το 90% από εμάς, έχουμε το ίδιο πρόβλημα με σένα, βρε παιδάκι μου.... χα!χα!χα!χα! Η αφθονία έχει πάει διακοπές και έχουμε μείνει με την κυρά-έλλειψη αγκαζέ. :P

   Διαγραφή
 5. Ας προσέχουν τότε από δω και πέρα τι θα ευχηθώ γι'αυτούς που προκαλλούν το σκοτάδι.

  https://oneirosky.blogspot.gr/2017/08/blog-post_3.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η στέρηση ευνοεί το νοείν,ενώ η αφθονία το παρανοείν.
  Πολλές φορές κάτι που ίσως φαίνεται στέρηση μπορεί να είναι ευλογία.Ο μαγνήτης της γης θέλει να σε κρατά συνέχεια κάτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Eίναι αλήθεια ότι όταν έχουμε λεφτά δηλαδή αφθονία στην ζωή γινόμαστε ένα με την εικόνα, το matrix.

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου