ΚΙ ΟΜΩΣ! Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΖΑΡΙΑ!! Η ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ


Η κβαντική μηχανική περιγράφει τη συμπεριφορά της ύλης στο μοριακό, ατομικό και υποατομικό επίπεδο. 
Η κβαντομηχανική σε έναν αιώνα πειραματισμού δεν έχει διαψευστεί. 
Κρύβεται πίσω από πολλά φυσικά φαινόμενα και ιδιαιτέρως τα χημικά φαινόμενα καθώς και τη φυσική της στερεάς κατάστασης.


Μόλις είδα ένα καταπληκτικό βίντεο που διαρκεί πενήντα λεπτά, με ελληνικούς υπότιτλους, και μας δίνει την δυνατότητα να κατανοήσουμε τι ακριβώς είναι η κβαντομηχανική.
Με λίγα λόγια για να το κατανοήσουμε, μας λέει ότι τα πάντα στο σύμπαν, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, αποτελείται και συσχετίζεται από τα δύο αντίθετα. Το Μηδέν (0) και το Ένα (1).

Επειδή οι δύο αυτοί αντίθετοι αριθμοί το μηδέν και το ένα συσχετίζονται, αφού ενώθηκαν μεταξύ τους, δημιουργούν το ενεργειακό μας σύμπαν, όπου κάθε τι έχει και το αντίθετο του, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι κάθετι που συσχετίζεται με κάτι άλλο, αλληλεπιδρά μαζί του, όπως ακριβώς οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο, όπου δηλαδή εκδηλώνεται το ένα εκ των δύο στοιχείων, το μηδέν, ή το ένα.


Για παράδειγμα ας πούμε ότι εκδηλώνεται πρώτα το μηδέν, ο συσχετιζόμενος αριθμός που είναι το ζευγάρι του, είναι το ένα, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, ακόμη και στην άλλη άκρη του σύμπαντος, θα εκδηλωθεί ως αριθμός ένα, αντιδρώντας στην εκδήλωση του αριθμού μηδέν..το κατανοήσατε;

Οι επιστήμονες κάνουν ένα τραγικό λάθος.


Νομίζουν ότι πάντα εκδηλώνεται ο αριθμός ένα (1) ως πραγματικότητα, διότι μόνον αυτός περιέχει μέσα του την ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.


Δεν σκέφτηκαν όμως ποτέ, ότι ο αριθμός μηδέν (0) αφού ενώθηκε με το Ένα (1) ως ζευγάρι άρα συσχετίζεται με την πληροφορία του ένα (1) και αντιδρά ως αυτό που είναι, δηλαδή ως το αντίθετο της πληροφορίας.

Παράδειγμα: ζωή είναι η κίνηση ενός Νου.
Ο θάνατος είναι το αντίθετο της κίνησης του Νου.
Και ότι δεν κινείται πεθαίνει, αλλά ξαναγεννιέται, διότι ο αριθμός ένα (1) είναι η ζωή.

Με λίγα λόγια τα πάντα έχουν ενωθεί με την Μονάδα του πνεύματος (1) Νους και Λόγος Αδιαίρετος, μαζί με την ανυπαρξία της ζωής, το σκότος το Μηδέν (0)

Η δε ένωση αυτή είναι μια νέα πραγματικότητα, η ζωή και ο θάνατος μαζί, όπου κάθετί έχει και το αντίθετο του στην ισόποση ενέργεια.
Όπου εκδηλώνεται ο ένας αριθμός, αμέσως θα εκδηλωθεί το αντίθετο του στην ισόποση ενέργεια.

Η ταλάντωση των δύο αντίθετων πόλων είναι το αποτέλεσμα, που ονομάζουμε ζωή. χαρά-λύπη, ζωή-θάνατος, κτλ.

morfeas skyΚύριε, κύριε, το τελείωσα το μάθημα. Να πάω τώρα να παίξω με τα κύματα για να μην γίνω κάρβουνο; 

Γιατί χάθηκες μέσα στο κάρβουνο μυαλό σου εσύ; 
Με έναν δάσκαλο σαν τον Μορφέα θα έπρεπε να πιάνεις σωματίδια στον αέρα χα χα.
Πριν πας για κολύμπι στα ενεργειακά ύδατα, τα υλικά υγρά σωματίδια της θάλασσας, θα ήθελα την προσοχή σου σ'αυτό εδώ:

Αν τα ζάρια μπορούσαν να διαπλεχθούν με τον τρόπο των κβαντικών σωματιδίων, κάθε διαπλεγμένο ζευγάρι θα έδινε το ίδιο αποτέλεσμα, ακόμη και αν τα ρίχναμε σε τοποθεσίες που θ' απείχαν έτη φωτός η μία από την άλλη ή σε εντελώς διαφορετικούς χρόνους.

Αν τα δύο ζάρια μπορούσαν να έχουν συσχετισθεί μεταξύ τους, δηλαδή να είναι ενωμένα από την ίδια ενέργεια ως ζευγάρι, όπως το άτομο έχει γύρω του τα ηλεκτρόνια ως ζευγάρι, τότε το κάθε ζάρι θα εκπροσωπούσε τον αριθμό ένα (1) και το μηδέν (0).

Οπότε αν ρίχναμε μια ζαριά, πάντα μα πάντα θα έβγαινε το ένα (1), αλλά ακαριαία το συσχετισμένο ζάρι που είναι το ζευγάρι του, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται στο ενεργειακό σύμπαν, θα αλληλεπιδράσει με το ζευγάρι που συσχετίζεται, και θα εκδηλωθεί κι αυτό με τον αριθμό μηδέν. (0).

Αν τώρα εμείς οι δυο σαν άνθρωποι, συσχετιζόμαστε λόγω της ίδιας χημείας που έχουμε μεταξύ μας, και αν ακόμη δεκάδες άνθρωποι συσχετίζονται με τον ίδιο τρόπο μαζί μας, τότε κάθε ενέργεια δική μου, αμέσως θα αλληλεπιδράσει στους συσχετιζόμενους με εμένα ανθρώπους. Και αυτοί θα εκδηλώσουν τον αντίθετο αριθμό (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ) που μας ενώνει ως συσχετιζόμενο ζευγάρι.

Αν το ενεργειακό σύμπαν διαθέτει δύο πόλους ως συσχετιζόμενο ζευγάρι, καλό-κακό, θετικό-αρνητικό, ζωή-θάνατος, κτλ. ο Νους της ψυχής είναι η ουσία που ενώνεται μαζί τους ως τρίτο ανώτερο στοιχείο, και αλληλεπιδρά μαζί τους.

Όταν λοιπόν αλληλεπιδρώ με ολόκληρη την ανθρωπότητα, τότε δημιουργώ μέσα από την σύνθεση αυτών των τριών στοιχείων. το δίπολο και το Νου της ψυχής.

Μαζί σου μπορώ για παράδειγμα να εκδηλώσω τον Αρχέτυπο Νου της ψυχής, σε συνδιασμό με τα κατώτερα δύο αντίθετα στοιχεία, τον αριθμό 1 και 2.
Εσύ με την σειρά σου θα εκδηλώσεις ακριβώς το όμοιο δηλαδή το Νου της ψυχής σου, διότι ο δικός σου Νους εξουσιάζει το δίπολο.

Οι άλλοι άνθρωποι που δεν συσχετίζονται με το Νου της ψυχής, θα εκδηλώσουν αποκλειστικά τα δύο αντίθετα στην ζωή τους αλλά και στην αλληλεπίδραση με τους άλλους ανόμοιους ανθρώπους που συσχετίζονται.


ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ;

Ναι, το κατανόησα το μάθημα. Πρώτα μου κίνησε το ενδιαφέρον ο αποσυμβολισμός που έκανες στην γλώσσα των υπολογιστών με τους άπειρους συνδιασμούς του 1 και του μηδέν. Σήμερα είδα το βίντεο και άξιζε πραγματικά το ταξίδι στον μικρόκοσμο των υποατομικών σωματιδίων που συνθέτει το πλεκτό του κόσμου μας. Και τώρα κάνεις και την μεταφορά στην ανθρώπινη επικοινωνία. Τα κατάλαβα όλα. 


Κατάλαβες τώρα γιατί μόλις παρατηρούμε τα δύο σωματίδια της ενέργειας από κύματα που είναι άπειρων πιθανοτήτων, εκδηλώνονται αμέσως από τον αριθμό ένα (1) και τον αριθμό δύο; (2);

Διότι ο Νους της ψυχής μας αλληλεπιδρά με τα συσχετιζόμενα σωματίδια που είναι ενωμένος, και δημιουργεί την πραγματικότητα που πιστεύουμε, βλέπουμε, και ζούμε! διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει!~ Είμαστε δημιουργοί!! ότι βλέπουμε αυτό αισθανόμαστε και αυτό σκεφτόμαστε, και αυτό ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ.


Κάθε άνθρωπος πάνω στην Γη αποτελείται ΑΠΌ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΑΠΌ ΤΟ ΖΕΥΓΆΡΙ ΜΗΔΕΝ (0) ΚΑΙ ΕΝΑ (1) και το Νου της ψυχής.

Αν μας οδηγούν οι αριθμοί 1 και 2 γινόμαστε το δίπολο καλό-κακό, αν όμως ο Νους της ψυχής μας οδηγεί, τότε είμαστε ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ.

Δεν έχω δει το βίντεο, δεν βρήκα τον χρόνο, με την πρώτη ευκαιρία όμως... Να ρωτήσω όμως, αν τελικά αυτό που είχες πει παλιότερα, σχετικά με τους μονούς και ζυγούς αριθμούς, ότι οι ζυγοί κατανέμονται στην άλογη θνητή μας φύση, κι οι μονοί με την θεική τελικά δεν υφίσταται; Και όλα δεν ξεκινούν, από την Μονάδα;


Μα φυσικά όλα ξεκινούν από την Μονάδα.
Aπλά η Μονάδα δίνει ζωή σε κάτι άλλο..τους αριθμούς!!
Το Μηδέν (0) παραμένει πάντα Μηδέν το Σκότος.

Η Μονάδα περιέχει μέσα της την Ιερή Δεκάδα το Νου της ψυχής, αλλά και την ΑΝΊΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΎΣ ΜΗΔΕΝ (0) και ΄Ενα (1).


Ενώνεται η μονάδα με την ανυπαρξία και της δίνει ζωή μέσω του Νου. Ε; 
Εμείς λοιπόν, ο Άνθρωπος Υιός, ο Νους, όπου κι αν βρεθεί, όποιες συνθήκες κι αν συναντήσει δεν φοβάται τίποτε. Ξέρει πως δεν είμαστε αυτό το σώμα αλλά το σώμα είναι ένα ένδυμα, ένα σκάφανδρο με το οποίο ζει και αντιλαμβάνεται τον κόσμο της ύλης. 

Ακριβώς! Εμείς ο Άνθρωπος Υιός, ο Νους, όπου κι αν βρεθεί, όποιες συνθήκες κι αν συναντήσει δεν φοβάται τίποτε.
Ο αριθμός Ένα (1) φοβάται! διότι συσχετίζεται με το ζευγάρι του το Μηδέν (0) που είναι το Σκότος.

Η Μονάδα (Νους και ψυχή) μεταβάλλεται σε Ενα (1) και δίνει ζωή στο Μηδέν (0).
Το Ένα (1) όμως δεν είναι η Μονάδα, διότι το καλό (1)  είναι ζευγάρι και με το μηδέν (0) το σκότος (κακό).
Ενώ η Μονάδα του πνεύματος της ψυχής η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ παραμένει πάντα ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ!!.


Σωστά. Αυτό που φοβάται είναι το σώμα γιατί είναι ασταθές και φθαρτό και είναι το πεδίο της διαμάχης των αντιθέτων.

Και το σώμα τι είναι; το σκότος!


Ερμής Τρισμέγιστος: Ποιμάνδρης:

ὁ ἀναγνωρίσας ἑαυτὸν ἐλήλυθεν εἰς τὸ περιούσιον ἀγαθόν, ὁ δε ἀγαπήσας τὸ ἐκ πλάνης ἔρωτος σῶμα, οὗτος μένει ἐν τῷ σκότει πλανώμενος, αἰσθητῶς πάσχων τὰ τοῦ θανάτου. 

Οτι προκατάρχεται τοῦ οἰκείου σώματος τὸ στυγνὸν σκότος,
ἐξ οὗ ἡ ὑγρὰ φύσις, ἐξ ἧς τὸ σῶμα συνέστηκεν ἐν τῷ αἰσθητῷ κόσμῳ, ἐξ οὗ θάνατος ἀρδεύεται.


Κύκλος χωρίς τέλος, ανακύκλωση, μέχρι να χορτάσουμε ύλη, να ξυπνήσουμε και να δραπετεύσουμε.

Μα κανείς δεν μπορεί να χορτάσει από ζωή σ'αυτόν τον κόσμο, πάντα θα μένει ανικανοποίητος, και αυτή είναι η φυλακή μας, το ανικανοποίητο. Ποτέ μα ποτέ δεν θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες των ανθρώπων,. διότι οι επιθυμίες του σώματος είναι άπειρες και φέρουν πάντα τον πόνο. Εξού και ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΖΩΗ. την εναλλαγή των αντιθέτων.


Πολύ διεισδυτικό αυτό που είπες!!! Δεν θα χορτάσουμε ποτέ γιατί η φύση της λειτουργίας του κόσμου αυτού είναι τέτοια ώστε να μένουμε πάντα ανικανοποίητοι, με την ελπίδα μόνον.
Κι αυτή είναι η παγίδα!
Μπράβο, morfeas sky.


Πιστεύεις οτι λειτουργεί Συμπαντική Δικαιοσύνη στα ανθρώπινα; Ή είναι απλώς ο νόμος της ανταποδοτικότητας/ό,τι έδωσες θα λάβεις; ακόμη και στις περιπτώσεις εκείνες που δεν θυμόμαστε τι δώσαμε και γιατί λάβαμε κάτι;


Από την στιγμή που ενεργούμε μέσα στους αριθμούς μηδέν (0) και Ένα (1) γινόμαστε ένα με το δίπολο της κακίας, και από την στιγμή που δεν κατανοούμε τι είναι ο Νους της ψυχής, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα υπομένουμε την ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ από τους άλλους, δηλαδή την Δικαιοσύνη του Θεού, και τρίχες κατσαρές, διότι ο Θεός βρίσκεται ΜΕΣΑ ΜΑΣ και όχι εκεί έξω! Εκεί έξω βρίσκεται ο ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ.

ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΟ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ ΘΕΟΥ!!


Σωστά.
Λοιπόν, το 1 ως Μονάδα αντιπροσωπεύει μόνο του το Νου-Ψυχή. Το μηδέν (0) όμως είναι και ζευγάρι με το ένα (1) και εκπροσωπούν την Ενέργεια του Σύμπαντος στον κόσμο των αντιθέτων της διπολικής, θνητής μας φύσης (1 και 2) , που μαζί φέρουν πάντοτε την ταλάντωση μεταξύ τους, επειδή αυτή είναι η φύση τους. (Σωστά τα κατάλαβα ως εδώ;) Καθόλου δεν μου αρέσουν τα μαθηματικά και οι αριθμοί... ο εγκέφαλος μου αρνείται να τους απορροφήσει, βρίσκεται σε άρνηση. Ερώτηση: Γίνεται το μηδέν (0) με το ένα (1) καταφέρουν να ισορροπήσουν αυτή την ταλάντωση, κι αν ναι... τι αποτέλεσμα θα φέρουν; 


Το Ενα δεν αντιπροσωπεύει το Νου της ψυχής, απλά το Ένα (1) πήρε την νοερή ζωή της Αρμονίας, από την Μονάδα της ψυχής το Νου και Αδιαίρετο Λόγο, και έγινε κάτι άλλο, φωτιά και αέρας, δηλαδή έγινε το πνεύμα της Ύλης.
Αυτα τα δύο στοιχεία της ύλης ο αέρας και η φωτιά γίνονται ο αριθμός Ένα, και δεν έχουν καμιά σχέση με την ψυχή (Μοναδα).
Είναι η εικόνα της ψυχής. (θνητή ανθρώπινη ψυχή).

Οταν η εικόνα της ψυχής ενωθεί-ενσαρκωθεί την σάρκα, δηλαδή ενωθεί μα τα άλλα δύο βαρύτερα στοιχεία της ύλης γη, νερό, θα γεννηθεί το αισθητό σώμα της σάρκας, δηλαδή θα ενωθεί ο αριθμός Ένα ( 1 ) με το Μηδέν (0 ) ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ - ΣΑΡΚΑ, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και το αισθητό πνεύμα της σάρκας φωτιά-αέρας, θα γίνει κάτι άλλο, η λογική της σάρκας που οδηγείται από τις αισθήσεις και ανάγκες της σάρκας.

Ισορροπια ποτε δεν θα υπαρξει στο διπολο, διοτι αυτο που ενεργει κινει το διπολο, δηλαδη το σωμα, και το σωμα κινειται μεσα στον χωρο, δηλαδη μεσα στην ενεργεια που αποτελειται απο δυο αριθμους.
Οποτε παντα οταν κινεισαι και ενεργεις μεσα στο διπολο, παντα το καλυτερο που μπορεις να επιφερεις μεσα απο την ψυχη ως οδηγο, θα ειναι η λιγοτερη κακια.
Διοτι παντα θα υπαρχει στα ανομοια 0 και 1 η δραση και αντιδραση, απλα η ταλαντωση οσο μικροτερη ειναι, τοσο λιγοτερη κακια θα υπαρχει.Να συμπληρώσω τα εξής:
Να μετουσιωθεί ο κόσμος των αντιθέτων δηλαδή η φύση σε κάτι άλλο είναι αδύνατον.
Ότι ενεργεί συμμετέχει ενεργά στο δίπολο, ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, το αποτέλεσμα πάντα θα είναι το ίδιο, η δράση και αντίδραση, η εναλλαγή των δύο πόλων, των δύο αριθμών.

Η ταλάντωση των δύο αντίθετων πόλων-αριθμών, όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο περισσότερο ακουμπάμε τα άκρα των αντιθέτων.
Όσο μικρότερη είναι η ταλάντωση, τόσο απομακρυνόμαστε από τα άκρα των αντιθέτων.

Και οι δύο πόλοι φέρουν πάντα την κακία. Διότι ενεργούν με την ίδια κακία απέναντι στον αντίθετο πόλο. (δράση-αντίδραση).

Μόνον ο άνθρωπος που οδηγείται από τον Αδιαίρετο Λόγο του Νου της ψυχής του, μπορεί να μετουσιωθεί, δηλαδή να γίνει αυτό που είναι. Και όχι αυτό που ενδύθηκε, (το δίπολο), και να ξαναγυρίσει στην αληθινή του θεϊκή υπόσταση, και όχι στην θνητή που βρισκόμαστε τώρα.

Έτσι λοιπόν σ'αυτόν τον κόσμο αν θέλουμε να μείνουμε, το μόνο που μπορούμε να φέρουμε σε Αρμονία είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.
Αν τώρα μετουσιώσουν και άλλοι άνθρωποι τον εαυτό τους οδηγούμενοι από τον Λόγο της ψυχής τους, τότε θα καταφέρουμε να κάνουμε αυτόν τον κόσμο καλύτερο, τουλάχιστον να επικρατεί η αλληλοβοήθεια, ο αλληλοσεβασμός, η φρόνηση, η ανιδιοτελής αγάπη, για να κάνουμε την φυλακή μας λίγο καλύτερη.


Ακριβώς αυτό λέω!!! Με κάλυψες απόλυτα, γιατί εκεί αναφέρομαι. 


Aπλά εσύ είπες ότι μπορεί αυτός ο κόσμος να μετουσιωθεί σε κάτι άλλο, να γίνει όπως ο νοητός κόσμος της ψυχής, αλλά αυτό είναι αδύνατον.

Το σκότος δηλαδή τα πιο κατωφερή στοιχεία γη-νερό, δεν αντέχουν την ενέργεια της ψυχής, του θεϊκού ενεργειακού σώματος του πυρός, θα καούν, διότι το σώμα της σάρκας είναι αδύνατον να αντέξει την εικόνα της ζωής, το Νου και Αδιαίρετο Λόγο της ψυχής. Γι'αυτό μεταβάλλεται η ψυχή σε κάτι άλλο βαρύτερο, όπως ο αέρας και η φωτιά μέσα στην φύση των πλανητών, για να μπορεί να αντέχει το σκοτάδι την εικόνα της ζωής.

Να πω ότι αναφερόμαστε στο ίδιο όραμα πραγματικότητας, μόνο που πιστεύω και σε κάτι άλλο επίσης. Πιστεύω στο αδύνατο... ότι μπορούμε να μεταπηδήσουμε σε μια άλλη διάσταση, σε έναν άλλο κόσμο, αφού ούτως ή άλλως σε ένα μάτριξ βρισκόμαστε κι όλα είναι πιθανά να συμβούν, και τίποτα να αποκλείσουμε. Οπότε ανεβάζοντας δονήσεις, όσοι περισσότεροι άνθρωποι στην Ανθρωπότητα, αλλάζει κι η δόνηση της Γης μας και μπορεί να μετουσιωθεί και να μεταμορφωθεί κι αυτός ο κόσμος σε έναν άλλον καλύτερο.

Σε τι να μεταμορφωθεί δηλαδή η γη και το νερό; 
(ΓΗ-ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΚΑ).

Όχι η σάρκα αλλά η πραγματικότητα μας να μεταπηδήσει ενεργειακά, σε άλλη διάσταση-κόσμο. Αν ανελιχθούμε συνειδησιακά και μόνο. Ως Δημιουργοί που είμαστε, και φτιάχνουμε την πραγματικότητά μας, μεσα σε αυτό το μάτριξ λέω. Σε αυτή την μετουσίωση συνείδηση-ψυχής αναφέρομαι. Όπως έγινε με τους Διδασκάλους που πέρασαν, ανά τους αιώνες... (Φώτιση) Π.χ. Βούδας κλπ.


Κβαντικό Τώρα Είναι αυτό που βρίσκεται, σε πολλά σημεία ταυτόχρονα ή όλα τα σημεία βρίσκονται στο ίδιο σημείο ταυτόχρονα. Είναι αυτό που αλλάζει στοιβάδες, μεταλλάσσεται κι αναβαθμίζεται, όπως ένα ηλεκτρόνιο, μπορεί να αναβαθμιστεί σε φωτόνιο ή κβαντικώς ποιητικά, η συνείδηση να μεταμορφωθεί σε συνειδητότητα. (Να και κάτι που βρήκα, σχετικό με αυτό που θέλω να πω).


Για να καταλάβω, εννοείς δηλαδή να συνεχίσουμε να ζούμε με θνητό σώμα εδώ στην Γη, απλά να αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, δηλαδή συνειδησιακά να μας οδηγεί η ψυχή και όχι οι επιθυμίες της σάρκας.


Όσον αφορά την δεύτερη πρόταση που έγραψες, δεν έχει καμιά σχέση με την ψυχή το "κβαντικό τώρα", γιατί άλλο είναι η νοητή ουσία της ψυχής, και άλλο είναι αυτό που βρίσκεται σε πολλά σημεία ταυτόχρονα. 

Διότι όταν παρατηρούμε αυτά τα σημεία που βρίσκονται ταυτόχρονα σε πολλές παράλληλες πραγματικότητες, αμέσως υλοποιούνται στην διπολική δική μας πραγματικότητα.

Άλλωστε αυτό ακριβώς αποδείχτηκε με το πείραμα των δύο σχισμών. Η ενέργεια μεταβάλλεται από όλες τις πιθανές πραγματικότητες που βρίσκεται ταυτόχρονα και παντού, αμέσως μόλις την παρατηρήσουμε!! και γίνεται η πραγματικότητα μας, δηλαδή αυτό που βλέπει η σάρκα.

Με λίγα λόγια αυτό λέω στην ανάρτηση, ότι δηλαδή μπορεί ο ενεργειακός κόσμος να έχει πολλαπλές παράλληλες πραγματικότητες, αλλά μόλις παρατηρήσουμε αυτή την ενέργεια, αμέσως μα αμέσως, μεταβάλλεται στην υλική πραγματικότητα της σάρκας. 

Άρα το μόνο που μπορούμε να αλλάξουμε είναι την σκέψη μας, αλλά πρέπει πρώτα να αποβάλλουμε την σάρκα ενώ ζούμε με την σάρκα, δηλαδή να μην μας ενδιαφέρει αυτός ο κόσμος της Γης, σαν να μην υπάρχουμε, να απορρίψουμε τα πάντα, οπότε τι θα αλλάξει; από την στιγμή που δεν συμμετέχουμε ενεργά όσο το δυνατόν μπορούμε σε αυτόν τον κόσμο; 

Θα φέρουμε την Αρμονία στο σώμα της σάρκας, αλλά θα συνεχίσουμε να ζούμε ανενεργά με την σάρκα, σαν να μην ζούμε, διότι αυτό που αναζητάς θα το βρεις στον νοητό κόσμο της ψυχής και στον δικό της ενεργειακό κόσμο!! και όχι στον πιο κατωφερή υλικό κόσμο της Γης. Αλλά πέραν των ουράνιων στερεών σωμάτων των πλανητών. 

Ναι. Αρνείται απόψε το σύμπαν σύνδεση.


Τι ναι..εσύ μου μιλάς για τον νοητό κόσμο της ψυχής, και θέλεις να τον ζεις αποκλειστικά με την σάρκα. Αυτό είναι παραφύσιν.
Κάθε αισθητό σώμα, ζει στον δικό του κόσμο.

Ο άνθρωπος μπορεί όμως μέσω της ψυχής να ζει νοητικά μέσω της σύνδεσης όχι μόνον του κτιστού ενεργειακού χώρου της υλοενέργειας παράλληλων πραγματικοτήτων, αλλά και πέραν της ενεργειακής πραγματικότητας της υλοενέργειας, εκεί στον ασώματο κόσμο, στο άϋλο ενεργειακό Πυρ, στον Έβδομο και Όγδοο ουρανό.


Άρα ή θα ζούμε ταυτόχρονα με τις δύο μας φύσεις, ως θνητοί και ως αθάνατοι πάνω στην Γη, (θνητοί θεοί), ή θα ζούμε ως αθάνατοι στον νοητό κόσμο της ψυχής, (θεοί), αφού όμως πρώτα αποχαιρετήσουμε για πάντα αυτόν τον κόσμο της Γης.

Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις.
το ναι ναι και το ου ου όπως είπε ο Χριστός.
Το ίδιο είπε και ο Ερμής Τρισμέγιστος.morfeas sky


Σχόλια

  1. Πόσοι μπορούν να αναγνωρίσουν την φυλακή τους, πόσοι μπορούνε να νιώσουν τον γυάλινο κόσμο τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου