Ένα μυθιστόρημα Αχαλίνωτης Αλήθειας και πραγματικότητας




Ένα  μυθιστόρημα Αχαλίνωτης Αλήθειας και πραγματικότητας

morfeas sky

Τι γίνεται αν στο εκεί έχουν κυριαρχήσει οι μηχανές ;…….

Δεν συνεχίζω άλλο.....Θα το συνεχίσω εγώ, λέγοντας ότι ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ΜΗΧΑΝΗ....ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ που απόκτησε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ από τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ που ήρθε και ενώθηκε μαζί του για να κατανοήσει τον εικονικό κόσμο που εξουσιάζει!!!!~ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ Ο ΝΟΥΣ-ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ ΣΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ και έγινε ένα με το matrix και ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.




Ερμής Τρισμέγιστος: 
Καθετί, λοιπόν, στον κόσμο κυβερνάται και λαμβάνει ζωή από το πνεύμα, το οποίο λειτουργεί ως μηχανή ή όργανο (matrix=πνεύμα) του θεού, (του δεύτερου Νου δημιουργού), καθώς υπακούει στην θέληση του.
(το πνεύμα- είναι το matrix και υπακούει στον δεύτερο Νου δημιουργό ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!!!!).

Ο θεός (ο δεύτερος Νους δημιουργός) που τον αποκαλλούμε και ύψιστο, γίνεται αντιληπτός μόνο μέσω μέσω του νου, κυβερνάει και διοικεί τον αισθητό θεό (το πνεύμα των επτά ουρανών..το matrix).


ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΜΙΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ....ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ!! ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.




Tην ενέργεια (πυρ) και τα συναισθήματα-λογική-αισθήσεις (πνεύμα) τα παίρνουμε από το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη μας. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους πλανήτες που ανήκουν στο ηλιακό μας σύστημα. 
Όλοι οι πλανήτες έχουν ενεργειακό πλέγμα.





Στον δικό μας πλανήτη ο ομφάλιος λώρος που συνδέεται με το δικό μας άστρο, τον δικό μας ήλιο είναι οι Δελφοί! Παίρνει την ενέργεια που χρειάζεται από τον ήλιο, και την διοχετεύει σε όλο το ενεργειακό του πλέγμα. (ενέργεια είναι και ο Νους και το πνεύμα).




Και όλοι οι ομφάλιοι λώροι, όλων των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος, τέμνονται με τον ομφάλιο λώρο του δικού μας άστρου. Αν κατά περιόδους κάποιοι πλανήτες τέμνονται μέσω των χορδών αυτών, με τον δικό μας πλανήτη, δεχόμαστε και την δική τους ενέργεια είτε θετική είτε αρνητική, και αναλόγως όλα τα όντα στην Γη, δέχονται τους επηρεασμούς τους.



Παίρνει λοιπόν ο πλανήτης μας από το δικό μας άστρο την ενέργεια που χρειάζεται για να στηριχτεί ο πλανήτης και τα πάντα που βρίσκονται πάνω σε αυτόν.





Στον δικό μας πλανήτη, ο ομφάλιος λώρος συνδέεται με το άστρο μας, και διοχετεύει όλη την ενέργεια που παίρνει, για να συντηρηθεί ο πλανήτης, αλλά και κάθε μορφής ζωής που ζει πάνω σε αυτόν.



Και το δικό μας άστρο μαζί με το σμήνος αστεριών που ανήκει, παίρνει ενέργεια από ένα ποτάμι ενέργειας που διασχίζει τον γαλαξία μας.




Και ο δικός μας γαλαξίας, μαζί με το σμήνος γαλαξιών που βρίσκεται, και όλα τα σμήνη γαλαξιών του σύμπαντος παίρνουν την ενέργεια που χρειάζονται από τον τοπικό  άρχων της όλης Δημιουργίας.



Ο Τοπικός 'Αρχων, είναι αν μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε, σαν ένας νοήμων μηχανισμός, που τροφοδοτεί την απαραίτητη ενέργεια για να συντηρηθεί το επίπεδο της Δημιουργίας.
Και υπάρχουν τόσοι Διοικητές, όσα και τα επίπεδα της όλης Δημιουργίας.



Ο κάθε Τοπικός Διοικητής, βρίσκεται έξω από την Δημιουργία, ώστε να ελέγχει τα πάντα και να υπάρχει η Δημιουργία για πάντα.

ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΚΝΩΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΝΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΝΗΤΟ ΣΩΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.


..........

Ερμής Τρισμέγιστος ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ


ΕΡΜΗΣ απολογούμενος:

3. Κι από το Φως, (τον Πατέρα της Ζωής),
 Άγιος Λόγος (γεννήθηκε ο δεύτερος Νους δημιουργός της Αρμονίας-Άγιος Λόγος, αυτός που ενεργεί με αγαθό σκοπό στην Ύλη )  
Άγιος Λόγος επικράτησε σε όλη τη σκοτεινή φύση, και αμέσως το πυρ που ενεργούσε στα τέσσερα στοιχεία της Ύλης ασυγκράτητο ξεπήδησε από την πιο κατωφερή υγρή φύση και ανέβηκε ψηλά για να ενωθεί στο καθαρό της φύσης δημιούργημα με τον Αιθέρα. 

Το πυρ  είναι διαπεραστικό και μέσα από την οξύτητα του πυρός που διαθέτει είναι δραστικό και ως εξουσιαστικό που είναι, εξουσιάζει τα πάντα ενεργώντας πάνω σ'αυτή την σκοτεινή φύση σε όλους τους κύκλους.

Και έμεινε η σκοτεινή υγρή φύση μόνη της,(Τέσσερα στοιχεία), όπου το Πυρ ανυψώθηκε έξω στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, o αέρας ακολούθησε το πνεύμα μέχρι εκεί που βρισκόταν η ενέργεια του πυρός, και έμεινε μόνη η γη και τα νερά.


ΣΗΜ:


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡ; Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ; ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ;

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ!!

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ!!

ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΓΑΘΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΤΥΠΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΥΡ-ΦΩΤΟΣ

Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΟΥΣ-ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΠΝΕΥΜΑ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ!! ΝΟΥΣ ΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑ.

....

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ;
Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ!!

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ-ΣΚΟΤΟΣ
ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΥΛΗ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ


ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΥΡ;

ἐκ δὲ φωτὸς ..... λόγος ἅγιος ἐπέβη τῇ φύσει, καὶ πῦρ ἄκρατον ἐξεπήδησεν ἐκ τῆς ὑγρᾶς φύσεως ἄνω εἰς ὕψος·

ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!!
ἐπήδησεν εὐθὺς ἐκ τῶν κατωφερῶν στοιχείων [τοῦ θεοῦ] (δεύτερου Νου δημιουργού) ὁ τοῦ θεοῦ Λόγος εἰς τὸ καθαρὸν τῆς φύσεως δημιούργημα, καὶ ἡνώθη τῷ δημιουργῷ Νῷ (ὁμοούσιος γὰρ ἦν)

Από τα κατωφερή βαριά στοιχεία της Ύλης ξεπήδησε ΤΟ ΑΚΡΑΤΟΝ ΠΥΡ ο του "θεού" Λόγος (του δεύτερου Νου δημιουργού) ψηλά στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, (έξω από την ατμόσφαιρα του πλανήτη και έξω από τον γαλαξία), ενώθηκε μαζί του αφού είναι ομοούσιοι-Αδιαίρετοι καθώς αποτελούνται από την ίδια ουσία!!!!
ΠΥΡ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ Η ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ!! ΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

morfeas sky


Ο Αιθέρας είναι το καθαρό της φύσης δημιούργημα, χωρίς την Ύλη, είναι το Πυρ και Πνεύμα.
Πνεύμα είναι ο Νους και Άγιος Λόγος.

Πυρ είναι η ενέργεια της κίνησης του Άγιου Λόγου στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, χωρίς να ενωθεί με την Ύλη.


Και όταν το Πυρ ενωθεί με τα στοιχεία της Ύλης μεταβάλλεται σε Νοητική ενέργεια που ενεργεί ο Νους και Λόγος  μέσω των αισθήσεων του πνεύματος της Αρμονίας πάνω στην ύλη.

Και η Ύλη μεταβάλλεται σε ελαφριά ενέργεια του πυρός και πνεύματος μέσα στο υλικό σύμπαν, και σε κατωφερή πυκνή βαριά  ενέργεια της φωτιάς και του αέρα (λογική-αισθήσεις) μέσα στους πλανήτες, μέσω της φωτιάς και των αισθήσεων του αέρα που ενεργούν στην πιο κατωφερή ύλη και ενώνονται μ'αυτή. (γη, νερό).

Δηλαδή το καθαρό άϋλο Πυρ, μεταβάλλεται σε ενέργεια του πυρός, δηλαδή σε ενέργεια ελαφριά που ενυπάρχει παντού μέσα στο ηλιακό σύστημα και γαλαξία.

Και μέσα στους πλανήτες μεταβάλλεται η ενέργεια του πυρός σε πυρί, δηλαδή σε φωτιά, όπου μέσω της καύσης της ύλης παράγεται η ενέργεια. (λογική-αυτό που βλέπει ο Νους και αισθήσεις-αυτό που αισθάνεται η σάρκα).


Πνεύμα είναι ο Άϋλος Νους και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος.
ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ.

Μέσα στον γαλαξία το καθαρό άϋλο Πνεύμα ενώνεται με τον ελαφρύ αέρα και γεννιέται το πνεύμα της Ύλης ελαφριά φωτιά ελαφρύς αέρας, που ενυπάρχει παντού μέσα στον γαλαξία, και όταν ενώνεται αυτό το πνεύμα του πυρός  με την φωτιά και τον βαρύ αέρα της ατμόσφαιρας των πλανητών γεννιέται το πνεύμα της φύσης των πλανητών που δημιουργεί τον κόσμο και τα όντα μέσα στους πλανήτες.

Και μέσα στους πλανήτες η φωτιά και ο αέρας μεταβάλλονται σε πνεύμα της φύσης.

Οι Ανθρώπινες ψυχές που φέρουν το Νου που είναι Ουσιωδώς όμοιος με τον καθαρό Νου και Άγιο Λόγο έξω από τον γαλαξία, και ταυτόχρονα είναι Ουσιωδώς όμοιες με το Άπλετο Φως και Ζωή του Αρχέτυπου κόσμου του Φωτός,  μεταβάλλονται μέσα στον κόσμο της Ύλης σε πνεύμα του πυρός (μέσα στον γαλαξία), και όταν ενώνονται με την ατμόσφαιρα των πλανητών, φωτιά αέρας, γίνονται πνευματικά όντα που φέρουν το αστρικό σώμα της φωτιάς και του αέρα, και όταν ενώνονται με την γη και το νερό μεταβάλλονται σε άνθρωπο της Γης.


Τα ζώα δεν έχουν λογική, απλά ακολουθούν την φύση του πνεύματος των πλανητών, δεν κατανοούν τι είναι η ζωή στον βαθμό που το κατανοεί ο άνθρωπος, διότι διαφέρει η νόηση τους από τον άνθρωπο, και οδηγούνται μόνον από τις αισθήσεις τους.

Στην Ύλη της Γης (γη, νερό)  η ζωή αν θέλουμε να την ονομάσουμε έτσι, είναι οι άλογες αισθήσεις της σάρκας, (πνεύμα της σάρκας), όπου μέσω της λογικής της φωτιάς (λογική της σάρκας), φέρουμε την Αρμονία στο σώμα της σάρκας, δηλαδή στο πνεύμα, στις αισθήσεις των αντιθέτων ψυχρό-θερμό. (λύπη-χαρά κτλ).


Ο άνθρωπος έχει την λογική που προέρχεται από το Νου της ψυχής ΤΟΥ!! και μπορεί να φτάσει ξανά στην θέωση του!!. Αν λοιπόν η λογική οδηγείται από το Νου της ψυχής τον οδηγεί η αλήθεια της ζωής το Αγαθό!!
Αν η λογική οδηγείται από τις άλογες αισθήσεις της σάρκας τότε γίνεται ένα με το σκότος, γη, νερό, γιατί σκότος είναι η Ύλη, που από Ανυπαρξία το Φως μέσα από τον δεύτερο Νου δημιουργό ο οποίος την περιέκλεισε μέσα στον εαυτό του την έκανε Υπάρχων κόσμο και της έδωσε ζωή με τα όντα.


Και επειδή δεν έχουν νου, τους αξίζει τέτοια ζωή; Δεν αξίζουν από τον δημιουργό τους να τους είχε εξασφαλίσει μια υπέροχη ζωή; Είναι άθλιο να ζουν μέσα στην αγωνία και τον τρόμο της επιβίωσης. Δες λίγο σ' αυτό το βιντεάκι, πόσο όμορφα περνάει ένα ζώο όταν έχει στοργή, αποδοχή και φροντίδα. Πόσο εκπολιτισμένο μπορεί να γίνει.
youtube.com - Biker Bear: Not only humans ride motorcycles on Russian streets

Αυτό δεν είπε ο Τριαδικός Θεός; Να επιμελούμε όλα τα θνητά!~!
Εμείς όχι απλά δεν το κάνουμε αυτό, αλλά μισούμε και τον συνάνθρωπο μας!!
Ζούμε μέσα στην ανυπαρξία της ζωής την σάρκα που ενδυθήκαμε, το ΣΚΟΤΟΣ. Πότε θα το καταλάβουμε αυτό;
Και το σκότος δεν έχει λογική, αλλά μόνον ανάγκες επιθυμίες και αισθήσεις μέσα από την ΑΤΑΞΙΑ.


Σωστά. Αφού εμείς καταφέραμε να ξεφύγουμε από την τροφική αλυσίδα χάρη στον Νου, καθήκον δικό μας είναι να φροντίζουμε την όμορφη λειτουργία του πλανήτη μας. Και αυτά τα θέματα έπρεπε να μας απασχολούν. Πώς να τον κάνουμε πρότυπο. Όμως μας νικάει η σάρκα και γινόμαστε άλογα ζώα κι εμείς και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από το εγώ μας. Ε;

Ακριβώς, και αντί να κάνουμε την φυλακή μας όσο μπορούμε πιο όμορφη μέσα από την ανιδιοτελή αγάπη, αντιθέτως γίναμε ένα με το σκότος που μας οδηγεί ολοένα και περισσότερο στην ΑΤΑΞΙΑ.
Οπότε επεμβαίνει η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ και μας δίνει αυτό που αξίζουμε να πάθουμε.


Ακόμη και ο Πλάτωνας το λέει:

οἳ δὴ μηνύουσιν ἡμῖν ἀθάνατον ψυχὴν εἶναι δικαστάς τε ἴσχειν καὶ τίνειν τὰς μεγίστας τιμωρίας, ὅταν τις ἀπαλλαχθῇ τοῦ σώματος: διὸ καὶ τὰ μεγάλα ἁμαρτήματα καὶ ἀδικήματα σμικρότερον εἶναι χρὴ νομίζειν κακὸν πάσχειν ἢ δρᾶσαι.

"λένε πως η ψυχή είναι αθάνατη, πως δικάζεται και πως πληρώνει τις πιο μεγάλες τιμωρίες όταν ο άνθρωπος απαλλαγεί από το σώμα. Γι΄αυτό τα μεγάλα αμαρτήματα και αδικήματα είναι καλύτερο να τα παθαίνεις παρά να τα διαπράττεις"


Πλάτων, Επιστολή Ζ΄, 335

Προτιμότερο να αδικείσαι παρά να αδικείς! Πολύ ενδιαφέρον, πολύ σωστό.
Ξέρεις τι σκέφτηκα πριν λίγο; Έστω οτι έχουμε μία κοινωνική ομάδα από 100 αγαθούς ανθρώπους. Νομίζω πως αρκούν ένας - δύο πονηροί για να ανατρέψουν την αρμονία, να διαταράξουν την ισορροπία, να αναστατώσουν την ευρυθμία. Γι' αυτό είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε την γη παράδεισο. Γιατί δυστυχώς η προσπάθεια ανατρέπεται με μεγάλη ευκολία. Είναι δυσανάλογο.


Ποιος είναι αγαθός άνθρωπος σήμερα; ποιος; οι Χριστιανοί; που είναι οι χειρότεροι εγωϊστές; ποιος; πες μου έναν άνθρωπο που δεν οδηγείται από το σώμα του!

Σκέψου το εξής: Να είχαμε 100 ανθρώπους που σκέφτονται με το Νου της ψυχής! οι δύο πονηροί απλά θα αφομοιωνόταν από τους 100 ανθρώπους που φέρουν το Νου! Διότι δεν υπάρχει αγαθός άνθρωπος χωρίς πρώτα να φέρει το Νου και να οδηγείται από αυτόν.!



Οι άνθρωποι τον Χριστό αγαπούν! όχι τον άνθρωπο! και αυτό από ατομικό συμφέρον για να σωθούν! και όχι γιατί έχουν Νου και λογική για να σκεφτούν! διότι λειτουργούν ως ζώα δίχως Νου και λογική.

Σ'αυτόν τον κόσμο αν δεν το κατάλαβες, εύκολα καταστρέφεις και πολύ δύσκολα δημιουργείς. Ζούμε στον κόσμο του σκότους! όπου η Αταξία κυριεύει τα πάντα.

Αν όμως λειτουργούσαμε με το Νου θα μπορούσαμε να φέρουμε την λιγότερη ΑΤΑΞΙΑ.

Πώς θα ήταν σώφρων να αντιμετωπίσουν τους δύο αυτούς στο εντελώς υποθετικό παράδειγμα;


Μα αυτοί οι δύο αποκτούν εξουσία όταν διαφθείρουν τους άλλους εκατό.

Αν όμως οι εκατό οδηγούνται από το Νου δεν θα υποταχτούν στην διαφθορά.

Σ'αυτόν τον κόσμο αν δεν το κατάλαβες, εύκολα καταστρέφεις και πολύ δύσκολα δημιουργείς. Ζούμε στον κόσμο του σκότους! όπου η Αταξία κυριεύει τα πάντα.
Αν όμως λειτουργούσαμε με το Νου θα μπορούσαμε να φέρουμε την λιγότερη ΑΤΑΞΙΑ.


"Σ'αυτόν τον κόσμο αν δεν το κατάλαβες, εύκολα καταστρέφεις και πολύ δύσκολα δημιουργείς. Ζούμε στον κόσμο του σκότους! όπου η Αταξία κυριεύει τα πάντα."
Πάντα πολύ ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις σου!


Θα το πάω λίγο παρακάτω. Αυτοί οι ένας δύο που δεν έχουν αφυπνιστεί αρχίζουν ας πούμε τις κλοπές, τα ψέματα, τις ίντριγκες, την εκμετάλλευση ή ό,τι άλλο πονηρό θέλεις να βάλεις στην θέση αυτών που αναφέρω, μέσα στην κοινωνία των 100 ανθρώπων που τα έχουν καταφέρει να ζουν με αγαθότητα. Χαλούν την ισορροπία. Οι 100 παρατούν την ξέγνοιαστη και όμορφη ζωή τους και ασχολούνται πλέον με το πώς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που προέκυψε. Πάρε διάλειμμα και σκέψου. Πώς να κινηθούν; Πώς να διασώσουν τον παράδεισο τους;


Αν αυτοί οι δύο αρχίσουν τις κλοπές απέναντι στους φέροντες το Νου, που δεν έχουν υποπέσει σε καμιά αταξία, πως είναι δυνατόν να επέλθει η αταξία χωρίς πρώτα να επέλθει η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ στους άτακτους κλεπταποδόχους;
Άρα στα πάντα επεμβαίνει η Δικαιοσύνη.

Αν τώρα δεν υπάρχει δικαιοσύνη διότι ξεπουλήθηκε ο άρχων αυτού του κόσμου στην Αταξία του σκότους, τότε φέρουμε την τάξη αντιδρώντας με το ίδιο νόμισμα στους δύο κλέφτες.
Με αγαθό σκοπό και όχι να τον τιμωρήσουμε. Ότι δίνει αυτό θα πάρει από εμάς. Όχι την οργή μας ! αλλά την αντίδραση μας στον ένα πόλο της κακίας για να φέρουμε την ισορροπία.

Αν η κακία που επικρατεί σήμερα φοβόταν την αντίδραση της ανθρωπότητας, δεν θα υπήρχε καμιά κακία.
Σήμερα όμως όλοι μένουν αδρανείς, σε έναν κόσμο όπου η Αταξία επιβάλλει παντού τους δικούς της όρους.

Ο καθένας κοιτά τον εαυτούλη του, άρα γίνεται συμμέτοχος της Αταξίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει ποτέ η Τάξη σε έναν κόσμο που ζει μέσα στην Αταξία.

Χρειάζεται δηλαδή μεθοδική δράση από την αγαθή κοινωνία με ψυχραιμία και σύνεση ώστε να απομονωθούν τα περιστατικά αυτά και να ξαναγυρίσουν στην αρμονική, αγαθή και γαλήνια ζωή τους. Άρα πρέπει ακόμη και στην πιο αρμονική και εύρυθμη κοινωνία να υπάρχει πρόβλεψη για τις περιπτώσεις διατάραξης. 


Μα αν ξερει αυτος που θα ενεργησει με την κακια οτι θα τιμωρηθει, τοτε ειναι αδυνατον να πραξει την κακια, οχι γιατι φερει το Νου, αλλα διοτι φοβαται την ισοποση αντιδραση πανω στον αγαπημενο του εαυτουλη.

Πολύ σωστά!!! Δεν το είχα σκεφτεί. Και γιατί δεν το είχα σκεφτεί; Γιατί συνήθισα στο να ψευτολειτουργεί και η δικαιοσύνη και το κράτος και οι θεσμοί και όλα. Συνήθισα στην αταξία που φοράει το ένδυμα της δικαιοσύνης.


Ετσι ο κακος, διαφθειρει οσο μπορει τους αλλους δινοντας τους ενα ψιχουλο για να γινουν ο στρατος της εξουσιας του απεναντι στην αδρανη μαζα.
Οργανωνει κομματα θρησκειες ταξεις φτωχων μεσσαιας ταξης και πλουσιους, φεροντας τον διχασμο της μαζας, κι ετσι ελεγχει πληρως την διασπασμενη πλεον ανθρωποτητα μεσα απο την αταξια του διαιρει και βασιλευε.

Σε τι διαφέρει λοιπόν η κάθε θρησκεία με τα κόμματα της εξουσίας;
Απλά εξουσιάζουν το αγελαίο ανθρώπινο πλήθος.
Και πλέον πιστεύω ακράδαντα, ότι αυτός ο κόσμος δεν ελέγχεται από τον Τριαδικό Θεό, αλλά από τον άρχοντα αυτού του κόσμου ο οποίος εγκλώβισε τις ανθρώπινες ψυχές στον δικό του ψευτόκοσμο. Και ο Χριστός είχε πει: αυτός ο κόσμος δεν είναι δικός μου! αλλά του άρχοντα αυτού του κόσμου!
Ειδάλλως δεν θα τιμωρούνταν ο Χριστός από τον Πατέρα του με την σταύρωση, δεν θα άφηνε να συμβεί αυτό ποτέ, να πεθάνει με τις σιχαμερές αισθήσεις, τον πιο απεχθή θάνατο για έναν άνθρωπο, πόσο δε για έναν θεάνθρωπο που φέρει μέσα του το Φως.

Σίγουρα υπάρχει Άρχων και δεν είναι ο τριαδικός Θεός. Το ομολογεί και η χριστιανική θρησκεία, η οποία στις ευχές που κάνει για την ψυχή όταν αποχωρεί, εύχεται και δεείται να καταφέρει να ξεφύγει από τον Άρχοντα του κόσμου τούτου. Κάπου τις έχω, θα τις βρω.

Λένε οι άφρονες αγνώμονες: μα ο Χριστός ήρθε εδώ για να ξεπληρώσει τις αμαρτίες μας στον άρχοντα αυτού του κόσμου.
Πάμε καλά εδώ; είναι δυνατόν ο Τριαδικός Θεός να μην έχει την δύναμη να ελευθερώσει τους ανθρώπους; και να διαπραγματεύεται με το τιποτένιο πνεύμα της φύσης; ποιος; ο ίδιος ον Τριαδικός Θεός.

Απλά δεν υπάρχει ο Τριαδικός Θεός μέσα σ'αυτόν τον κόσμο, ειδάλλως όλα θα ήταν Άπλετο Φως διότι ο Τριαδικός Θεός είναι Άπλετο Φως.

Το κατάλαβες; σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχει ο Τριαδικός Θεός.
Μέσα μας είναι η εικόνα του μόνον! και αυτή βρίσκεται στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, εκεί όπου δεν υπάρχει η Ύλη. έξω από τους γαλαξίες.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει τάξη μέσα στην αταξία.
Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φύγουμε από τον κόσμο της Ύλης.
Η Αρμονία είναι η λιγότερη κακία της Αταξίας μέσα στην Ύλη.
Είναι αδύνατον να υπάρχει η ζωή μέσα στην Αταξία και ταυτόχρονα να υπάρχει η Τάξη και Αρμονία.
Μόνον αν δεν συμμετέχουμε ενεργά ως ζωή μέσα σ'αυτόν τον κόσμο μπορούμε να επιφέρουμε την Τάξη και Αρμονία.
Και ο Άνθρωπος εισήλθε ως ζωή στην Αταξία, και από τότε αναρωτιέται γιατί να υπάρχει τόση κακία, μην μπορώντας να κατανοήσει το σκότος που ερωτεύτηκε, την σάρκα του.


...............

Eίμαστε πολύ γελασμένοι αν νομίζουμε ότι στον κτιστό κόσμο βρισκόμαστε μέσα στον Τριαδικό Θεό.
Αυτός ο κόσμος βρίσκεται έξω από τον Τριαδικό Θεό.
Είναι ο κόσμος της ΑΤΑΞΙΑΣ όπου δόθηκε η Ύπαρξη στην Ανυπαρξία του σκότους την Ύλη.
Ερμής Τρισμέγιστος Ποιμάνδρης:

καὶ τότε γυμνωθεὶς ἀπὸ τῶν τῆς ἁρμονίας ἐνεργημάτων
γίνεται ἐπὶ τὴν ὀγδοατικὴν φύσιν, τὴν ἰδίαν δύναμιν ἔχων, καὶ ὑμνεῖ σὺν τοῖς οὖσι τὸν πατέρα·

συγχαίρουσι δὲ οἱ παρόντες τῇ τούτου παρουσίᾳ, καὶ ὁμοιωθεὶς τοῖς συνοῦσιν ἀκούει καί τινων δυνάμεων ὑπὲρ τὴν ὀγδοατικὴν φύσιν φωνῇ τινι ἡδείᾳ ὑμνουσῶν τὸν θεόν·

καὶ τότε τάξει ἀνέρχονται πρὸς τὸν πατέρα, καὶ αὐτοὶ εἰς δυνάμεις ἑαυτοὺς παραδιδόασι, καὶ δυνάμεις γενόμενοι ἐν θεῷ γίνονται. (Ζωή και Φως).

Το διαβάσατε καλά; Μετά τον Όγδοο Ουρανό γινόμαστε Δυνάμεις μέσα στον Τριαδικό Θεό!!
Τώρα βρισκόμαστε έξω από τον Τριδικό Θεό μέσα στο σκότος!



morfeas sky


ἐκ δὲ φωτὸς ..... λόγος ἅγιος ἐπέβη τῇ φύσει,

καὶ πῦρ ἄκρατον ἐξεπήδησεν ἐκ τῆς ὑγρᾶς φύσεως ἄνω εἰς ὕψος· 
καὶ ὁ ἀὴρ ἐλαφρὸς ὢν ἠκολούθησε τῷ πνεύματι, ἀναβαίνοντος αὐτοῦ μέχρι τοῦ πυρὸς 

(ο αέρας ακολούθησε μέχρι εκεί που βρίσκεται το πνεύμα του πυρός και περικλείει τον αέρα).

γῆ δὲ καὶ ὕδωρ ἔμενε καθ' ἑαυτὰ συμμεμιγμένα, ὡς μὴ θεωρεῖσθαι <τὴν γῆν> ἀπὸ τοῦ ὕδατος·
κινούμενα δὲ ἦν διὰ τὸν ἐπιφερόμενον πνευματικὸν λόγον.


(το πνεύμα του πυρός 
δηλαδή  ο πνευματικός λόγος, ανακινούσε την γη και τα νερά αναμεμιγμένα).

– Τὸ φῶς ἐκεῖνο, ἔφη, ἐγὼ Νοῦς ὁ σὸς θεός, ὁ δὲ ἐκ Νοὸς φωτεινὸς Λόγος υἱὸς θεοῦ.

ὁ δὲ Νοῦς ὁ θεός, ἀρρενόθηλυς ὤν, ζωὴ καὶ φῶς
ὑπάρχων, ἀπεκύησε λόγῳ ἕτερον Νοῦν δημιουργόν, ὃς θεὸς τοῦ πυρὸς καὶ πνεύματος ὤν, ἐδημιούργησε διοικητάς τινας ἑπτά


(κι αυτοί οι επτά Διοικητές του πυρός και πνεύματος περικλείουν μέσα σε ενεργειακά σώματα-φυσαλίδες-τους γαλαξίες, το ηλιακό σύστημα,τους πλανήτες, δηλαδή τον  υλικό αισθητό κόσμο από γη, νερό, αέρα, φωτιά)  

(Κάθε Διοικητής θα έλεγα ότι είναι ένας νοητικός μηχανισμός, εργαλείο, που εξουσιάζει την φύση κάθε κύκλου εκ των επτά ουρανών-κύκλων, και δημιουργεί τον κόσμο και την ζωή ανάλογα με την ποιότητα των στοιχείων που περιέχει ο τομέας εξουσίας του).
ἐν κύκλοις περιέχοντας τὸν αἰσθητὸν κόσμον, καὶ
διοίκησις αὐτῶν εἱμαρμένη καλεῖται.

( Υπάρχουν οι νόμοι της Δικαιοσύνης - Ειμαρμένη για τους ανθρώπους στον πλανήτη Γη )

Επήδησε ευθύς ο Άγιος Λόγος,  [τοῦ θεοῦ-δεύτερου Νου δημιουργού] ὁ τοῦ θεοῦ Λόγος εἰς τὸ καθαρὸν τῆς φύσεως δημιούργημα, (έξω από τον γαλαξία στον Αιθέρα) καὶ ἡνώθη τῷ δημιουργῷ Νῷ (ὁμοούσιος γὰρ ἦν)

( Ο Αγιος Λόγος (ΤΟΥ ΘΕΟΥ) υπάρχει και μέσα στην ανθρώπινη θνητή ψυχή και φέρει την Ιερή Δεκάδα, και όταν αφήσουμε σώμα και θνητή ψυχή (φωτιά-αέρας-το αστρικό υλικό σώμα) στο καθαρό της φύσης δημιούργημα θα ενωθούμε κι εμείς με το Νου και ψυχή ).

ὁ δὲ δημιουργὸς Νοῦς σὺν τῷ Λόγῳ, ὁ περιίσχων τοὺς κύκλους  καὶ δινῶν ῥοίζῳ, ἔστρεψε τὰ ἑαυτοῦ δημιουργήματα καὶ εἴασε στρέφεσθαι ἀπ' ἀρχῆς ἀορίστου εἰς ἀπέραντον τέλος·
ἄρχεται γάρ, οὗ λήγει·


Ο δεύτερος Νους δημιουργός ο θεός του πυρός και πνεύματος,
περικλείει εξωτερικά τους επτά κύκλους, στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, (περικλείει τον γαλαξία), και εσωτερικά με τους Επτά Διοικητές περικλείει το ηλιακό σύστημα μαζί και τους υπόλοιπους κύκλους του γαλαξία.


Ο Διοικητής του δικού μας ηλιακού συστήματος έχει 36 Δέκαρχους είναι ένας νοήμων μηχανισμός όπου περέχεται ο πνευματικός λόγος και ελέγχει όλες τις ενέργειες που περιέχονται στο ηλιακό Ζωφόρο Ζωδιακό κύκλο- ενεργειακή φυσαλίδα, δημιουργώντας τον κόσμο και την ζωή, και κρατώντας τον σε τάξη και σύμφωνα με τους νόμους της Δικαιοσύνης για τους ανθρώπους πάνω στην Γη..

ἡ δὲ τούτων περιφορά, καθὼς ἠθέλησεν ὁ Νοῦς,
ἐκ τῶν κατωφερῶν στοιχείων ζῷα ἤνεγκεν ἄλογα..

(δημιούργησε πάνω στους πλανήτες την ζωή με άλογα ζώα κτλ.)

Όλοι οι γαλαξίες είναι καμπυλλώσεις της καθαρής ενέργειας




..........................

ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς, ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·


περικαλλὴς γάρ, τὴν τοῦ πατρὸς εἰκόνα ἔχων·
ὄντως γὰρ καὶ ὁ θεὸς ἠράσθη τῆς ἰδίας μορφῆς, παρέδωκε τὰ ἑαυτοῦ πάντα δημιουργήματα, καὶ κατανοήσας δὲ τὴν τοῦ Δημιουργοῦ κτίσιν ἐν τῷ πυρί, ἠβουλήθη καὶ αὐτὸς δημιουργεῖν, καὶ συνεχωρήθη ἀπὸ τοῦ πατρός·

γενόμενος ἐν τῇ δημιουργικῇ σφαίρᾳ, ἕξων τὴν πᾶσαν ἐξουσίαν, κατενόησε τοῦ ἀδελφοῦ (δεύτερου Νου δημιουργού) τὰ δημιουργήματα, (τους επτά διοικητές) οἱ δὲ ἠράσθησαν αὐτοῦ, ἕκαστος δὲ μετεδίδου τῆς ἰδίας τάξεως· 

καὶ καταμαθὼν τὴν τούτων οὐσίαν καὶ μεταλαβὼν τῆς αὐτῶν φύσεως ἠβουλήθη ἀναρρῆξαι τὴν περιφέρειαν τῶν κύκλων, καὶ τὸ κράτος τοῦ ἐπικειμένου ἐπὶ τοῦ πυρὸς κατανοῆσαι.


Και έμαθε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός την ουσία των Επτά Διοικητών του πυρός και πνεύματος οι οποίοι φέρουν την Μονάδα του πνεύματος της Ιερής Δεκάδας, και διοικούν τους επτά ουρανούς-κύκλους  με Τάξη και Αρμονία, επιφέροντας την γέννηση του κόσμου και την ζωή μέσα στους γαλαξίες μαζί με τους δικούς τους μηχανισμούς τους 36 Δέκαρχους...το πνεύμα που ενυπάρχει μέσα σε κάθε γαλαξία.

Και θέλησε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός να κατοικήσει εκεί για να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία.


Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ


καὶ ἔδειξε τῇ κατωφερεῖ φύσει τὴν καλὴν τοῦ θεοῦ μορφὴν, ὃν ἰδοῦσα  ἀκόρεστον κάλλος <καὶ> πᾶσαν ἐνέργειαν ἐν ἑαυτῷ ἔχοντα τῶν διοικητόρων τήν τε μορφὴν τοῦ θεοῦ ἐμειδίασεν ἔρωτι

Και έδειξε ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, στο πνεύμα της φύσης (του γαλαξία) όλες τις μορφές και ιδιότητες των Επτά Διοικητών της Αρμονίας που κατείχε. 


Το πνεύμα που ενυπάρχει παντού μέσα στον γαλαξία είδε την μορφή του Ανθρώπου δεύτερου θεού, δηλαδή την μορφή της ανθρώπινης ψυχής που μπορεί να πάρει την Μονάδα του πνεύματος της φύσης που φέρει την Δεκάδα.
ὡς ἅτε τῆς καλλίστης μορφῆς τοῦ ᾿Ανθρώπου τὸ εἶδος ἐν τῷ ὕδατι ἰδοῦσα


είδε επίσης την μορφή του ανθρώπου ως ψυχή της φωτιάς και του αέρα η οποία μπορεί να ενωθεί με την γη και το νερό και να γεννηθεί η μορφή της σάρκας.
καὶ τὸ σκίασμα ἐπὶ τῆς γῆς.

ὁ δὲ (Άνθρωπος δεύτερος θεός) ἰδὼν τὴν ὁμοίαν αὐτῷ μορφὴν ἐν αὐτῇ οὖσαν ἐν τῷ ὕδατι, ἐφίλησε καὶ ἠβουλήθη αὐτοῦ οἰκεῖν· 


ἅμα δὲ τῇ βουλῇ ἐγένετο ἐνέργεια, καὶ ᾤκησε (οικιοποιήθηκε) τὴν ἄλογον μορφήν· 

ἡ δὲ φύσις λαβοῦσα τὸν ἐρώμενον περιεπλάκη ὅλη καὶ ἐμίγησαν· ἐρώμενοι γὰρ ἦσαν.



Και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός από Νους και ψυχή-Πυρ  που ήταν στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, (έξω από τον γαλαξία), ενώθηκε με την ουσία των Επτά Διοικητών, και έγινε Νους και ψυχή του πυρός που φέρει την Μονάδα του πνεύματος της Ιερής Δεκάδας.

Και αυτή η ψυχή είναι η μοίρα της να δίνει την ζωή στα τέσσερα στοιχεία, οπότε δίνει την ζωή στην φωτιά, αέρα, γη, νερό, όταν ενσαρκώνεται το σκίασμα επί της Γης, δηλαδή την άλογη μορφή της σάρκας των πλανητών..και από τότε έγινε ο άνθρωπος της Γης.

καὶ διὰ τοῦτο παρὰ πάντα τὰ ἐπὶ γῆς ζῷα διπλοῦς
ἐστιν ὁ ἄνθρωπος, θνητὸς μὲν διὰ τὸ σῶμα, ἀθάνατος δὲ
διὰ τὸν οὐσιώδη ἄνθρωπον· 

ἀθάνατος γὰρ ὢν καὶ πάντων τὴν ἐξουσίαν ἔχων, τὰ θνητὰ πάσχει ὑποκείμενος τῇ εἱμαρμένῃ. 

ὑπεράνω οὖν ὢν τῆς ἁρμονίας ἐναρμόνιος γέγονε δοῦλος ἀρρενόθηλυς δὲ ὤν, ἐξ ἀρρενοθήλεος ὢν πατρὸς
καὶ ἄϋπνος ἀπὸ ἀΰπνου
..... κρατεῖται.



morfeas sky
...........................

Ποιο είναι το κράτος που περικλείεται από την ενέργεια του πυρός; που θέλει να κατανοήσει ο άνθρωπος; την κτίσιν ἐν τῷ πυρί.
πυρί και πνεύμα. (ο πλανήτης Γη).

Το πυρί έχει πολλές ιδιότητες μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης ως καθολικές ενέργειες που ενεργούν πάνω στα τέσσερα στοιχεία γη, νερό, αέρα, φωτιά.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΝΟΥΣ  ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ 

ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΛΗ ΨΥΧΗ ΑΕΙΖΩΝ ΠΥΡ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ

ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΥΡΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.


Το αισθητό σώμα της σάρκας:
Καθώς κινείται θερμαίνεται και η ύλη γίνεται φωτιά και νερό,
το ένα σθεναρό και ισχυρό και το άλλο παθητικό.
Η φωτιά εναντιούμενη στο νερό το ξέρανε κι έγινε γη πάνω στο νερό, καθώς δε ξεραινόταν γινόταν ατμός από τα τρία: το νερό, τη γη και τη φωτιά και έγινε αέρας.

Αυτά, ενώθηκαν σύμφωνα με τη λογική της Αρμονίας, το θερμό με το ψυχρό και το ξηρό με το υγρό και από τη συνύπαρξη αυτών θερμό-ψυχρό έγινε πνεύμα και σπέρμα (γη-νερό) ανάλογο με το πνεύμα που παρέχει το σύμπαν. (το ηλιακό σύστημα, γαλαξίας).

Αυτό το πνεύμα,
 πέφτοντας στη μήτρα (στη μήτρα που παρέχει το κάθε ηλιακό σύστημα-γαλαξίας) δεν ηρεμεί στο σπέρμα και, μη ηρεμώντας, μεταβάλλει το σπέρμα και μεταβαλλόμενο, αυτό αποκτά αύξηση και μέγεθος.

Με το μέγεθος που αποκτά παίρνει και εικόνα σχήματος και σχηματίζεται.
Με το σχήμα μεταφέρεται το είδος μέσω του οποίου παίρνει την εικόνα. (με τους αριθμούς),

Επειδή λοιπόν το πνεύμα, μέσα στη μήτρα, δεν είχε τη ζωτική του κίνηση (αυτό το πνεύμα της φύσης δεν φέρει την ψυχή)  αλλά τη βλαστική, (μόνο αυξάνεται και μειώνεται το σπέρμα) αυτήν η Αρμονία τη συνταίριαξε να είναι η υποδοχή της διανοητικής ζωής ..δηλαδή της ψυχής.

(η οποία ψυχή είναι αμερής-αδιαίρετη και αμετάβλητη και δεν παύει ποτέ να είναι αμετάβλητη).

Και ό,τι είναι μέσα στη μήτρα (η ψυχή που φέρει και τους αριθμούς) με τους αριθμούς το κυοφορεί, το γεννά και έξω το βγάζει στον αέρα.

Και η ψυχή που είναι πολύ κοντά, το οικιοποιείται, όχι λόγω συγγενικής ιδιότητας μαζί του, αλλά λόγω της μοίρας, διότι δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να είναι μαζί με το σώμα.

Έτσι, από τη μοίρα δίνεται σ'αυτό που γεννιέται (το αισθητό σώμα της σάρκας από γη, νερό, αέρα, φωτιά,) η διανοητική κίνηση και η νοερή ουσία της αληθινής ζωής. 
(από την ψυχή).

Διότι εισέρχεται στο πνεύμα (φωτιά-αέρας, ψυχρό-θερμό), η διανοητική ουσία (η ψυχή) και του δίνει την ζωτική κίνηση.


morfeas sky

...........................


Δεν υπάρχει άλλη άνθρώπινη υπόσταση και ζωή μέσα στην Ύλη χωρίς την σάρκα. γη, νερό, αέρας, φωτιά.

Διότι η ψυχή αυτού του κατωφερή κόσμου πάντα η Μοίρα της, είναι να ενσαρκώνεται και να δίνει ζωή στα θνητά σώματα.

Η μένουμε εδώ και ενσαρκωνόμαστε συνεχώς υπομένοντας την Ειμαρμένη, ή φεύγουμε από δω και ξαναγινόμαστε Δυνάμεις του Φωτός μέσα στο Φως.

Ερώτηση:

Αλλά όταν αφήνουμε το σώμα, αυτοί που ήταν άψογοι, ευσεβείς και γνώρισαν την αλήθεια, πολύ λίγοι δηλαδή, φεύγουν. 
Οι άλλοι όμως; μέχρι την επόμενη ενσάρκωση είναι κάπου.

Που νομίζεις ότι είναι; και με τι σώμα; και σε τι κόσμο;
Αφαιρείται η γη-νερό, και μένει ο αέρας και η φωτιά, και εκεί επιλέγουμε τι θα κάνουμε.

Αν ενσαρκωθούμε τότε το πεπρωμένο και η Μοίρα (Ειμαρμένη) θα μας δώσει την ζωή που αξίζουμε σύμφωνα με τις πράξεις μας εδώ..την Δικαιοσύνη.

Αν όμως θέλουμε να φύγουμε απλά την κάνουμε στον όγδοο ουρανό.

Δεν ξέρω πού είναι αυτό το μέρος που πηγαίνουν οι ψυχές μέχρι να ξαναγυρίσουν.
Μένει μόνο ψυχή όταν αφήνουμε το σώμα; 


Μένει η ψυχή μαζί με την φωτιά και τον αέρα, μέχρι να αποφασίσουμε να φύγουμε από την ατμόσφαιρα της Γης ή να ενσαρκωθούμε ξανά. 

Η ψυχή από μόνη της είναι οι ενέργειες του πυρός μέσα στον γαλαξία που φέρουν την Δεκάδα του πνεύματος που ενυπάρχει παντού μέσα στον γαλαξία.

Ενώ έξω από τον γαλαξία η ψυχή είναι η εικόνα της ζωής το άϋλο Πυρ που φέρει στον κρατήρα της το Νου και Αδιαίρετο Λόγο, τον άνθρωπο δεύτερο θεό.

Άρα αφήνουμε τη γη και το νερό και όλο το υπόλοιπο βγαίνει. 

Πού βγαίνει; και πώς είμαστε; ψυχή, αέρας και φωτιά; 

Ναι.

Τι συμβαίνει με την Σελήνη λοιπόν; 

Ο μεν ήλιος φέρει τις ψυχές, η σελήνη τις ενώνει με την σάρκα. 
Πρώτα με την φωτιά και τον αέρα, και μετέπειτα με το σπέρμα γη, νερό.

Άρα εδώ κοντά γίνονται όλα. Κυριολεκτικά ή μεταφορικά; Αυτή η κανονική Σελήνη;

Μα που αλλού βρίσκεται ο αέρας και η φωτιά που έχει άμεση σχέση με τον πλανήτη Γη;


Ποια είναι η ΜΗΤΡΑ; αυτή που γεννά με τους αριθμούς..της γυναίκας.

Σωστά, η ένωση των υλικών γίνεται στην μήτρα.

Τι κάνουν οι γυναίκες; Μέσα στην Μήτρα βλασταίνει η γη και το νερό, υπό την οξύτητα της φωτιάς και την νοητική ουσία του αέρα που πήραν την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση από την ψυχή.

Ξέρουμε όμως πότε μπαίνει η ψυχή στην μήτρα; 

Γιατί λέγεται οτι η ψυχή μπαινοβγαίνει μέχρι την γέννηση.

Η ψυχή πάντα ενυπάρχει μέσα στο σώμα και την μήτρα, ειδάλλως δεν υπάρχει ούτε σώμα ούτε γεννιέται η ζωή.


Η φωτιά και ο αέρας αποτελούν ένα σώμα για την ψυχή, μετά τον θάνατο και μέχρι την επόμενη γέννηση;


Ναι..ειδάλλως η ψυχή ελευθερώνεται από την Μοίρα και περιφέρεται στο ηλιακό σύστημα-γαλαξία ελεύθερη στον δικό της νοητό κόσμο.




Επειδή λοιπόν το πνεύμα, μέσα στη μήτρα, δεν είχε τη ζωτική του κίνηση αλλά τη βλαστική, αυτήν η Αρμονία τη συνταίριαξε να είναι η υποδοχή της διανοητικής ζωής (η οποία είναι αμερής-αδιαίρετη και αμετάβλητη και δεν παύει ποτέ να είναι αμετάβλητη).

Και ό,τι είναι μέσα στη μήτρα με τους αριθμούς το κυοφορεί, το γεννά και έξω το βγάζει στον αέρα.


Και η ψυχή που είναι πολύ κοντά, το οικιοποιείται, όχι λόγω συγγενικής ιδιότητας μαζί του, αλλά λόγω της μοίρας, διότι δεν επιθυμεί ιδιαίτερα να είναι μαζί με το σώμα.

Έτσι, από τη μοίρα δίνεται σ'αυτό που γεννιέται η διανοητική κίνηση και η νοερή ουσία της αληθινής ζωής.

Διότι εισέρχεται στο πνεύμα η διανοητική ουσία και του δίνει την ζωτική κίνηση.


Επομένως όταν βγαίνουμε από το σώμα είμαστε φωτεινά πνεύματα με ψυχή; 


Μπορεί να φαίνεται ότι είμαστε, αλλά η Μοίρα της ανθρώπινης ψυχής είναι ή να ενσαρκωθεί, ή να ξαναγίνει Νους και ψυχή έξω από τον γαλαξία.

Η διανοητική ουσία ποια είναι; ο Νους;

Ναι, η διανοητική ουσία είναι ο Νους της ψυχής, που όταν ενώνεται με την Μονάδα του πνεύματος του πυρός γίνεται κάτι άλλο, και όταν ενώνεται με τα τέσσερα στοιχεία του πλανήτη μας γίνεται ο άνθρωπος της Γης.


Καλά τα λέει!! Δεν αφήνει καμμία λεπτομέρεια. 

Είναι τόσο συμπυκνωμένα όμως που δεν μπορεί κανείς να τα αντιληφθεί με την πρώτη.

Αν λοιπόν τα κατάλαβες ότι καλά τα λέει ο Ερμής, τότε θα κατάλαβες ότι χωρίς το Νου και ψυχή που είναι η εικόνα της ζωής, τίποτα δεν μπορεί να υπάρξει από γη, νερό, αέρα, φωτιά.

Δηλαδή μόνον με την ανθρώπινη ψυχή που φέρει το Νου του ανθρώπου δεύτερουν θεού,  μπορεί να υπάρξει ο άνθρωπος.

Τότε όμως και τα ζώα έχουν νου. 

Αφού είναι κι αυτά από γη νερό αέρα και φωτιά. .??

Όχι, τα ζώα έχουν μόνο την ψυχή, χωρίς την νοητή ουσία.
Για τον λόγο αυτόν είναι όντα άλογα. δεν φέρουν το Νου. 

Φέρουν μόνο το πνεύμα της φύσης του πλανήτη ανάλογα με το είδος..

Το πνεύμα της φύσης του πλανήτη δημιουργεί μόνον άλογα ζώα.
Ο Άνθρωπος δεν γεννήθηκε από το πνεύμα της φύσης. 

Είναι ο δεύτερος θεός 

Αφού έχουν μόνο ψυχή, άρα ανήκουν μόνον στην Δημιουργία. 

Ο Νους είναι ο μόνος που προέρχεται από αλλού και αλλού επιστρέφει. 

Γι'αυτό ο άνθρωπος έχει δύο φύσεις!!
Μία σαν τα υπόλοιπα ζώα
Και μία δεύτερη το Νου που είναι ουσιωδώς όμοιος με το Φως.


Με το νου μας από εδώ μπορούμε να φτάσουμε και να διανοηθούμε μέχρι και το Νου της ψυχής. 


Ο αδελφός μου είχαν παλιά ένα σκυλάκι, την Μπάρμπαρα που δεν γαύγισε ποτέ. Ήταν πολύ εξελιγμένη. Μιλούσε ελληνικά, που τα καταλάβαιναν βέβαια μόνο τα μέλη της οικογένειας. Όπως όταν πρωτομιλούν τα παιδιά και τα καταλαβαίνει μόνο η μαμά τους.


Δεν ξέρω αν τα σκυλιά μιλούν ανθρώπινα, διότι αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε ΙΣΧΥΕΙ αυτό που λέει ο ΕΡΜΗΣ.
Οτι οι αμαρτωλοί άνθρωποι που τους οδηγεί η Ανίερη Δωδεκάδα της σάρκας μπορούν να χάσουν το Νου και Λόγο της ψυχής τους, και να γίνουν άλογα ζώα ή ακόμη και ερπετά.


Παίζει κι αυτή η εκδοχή. Τα παιδιά που έκανε η Μπάρμπαρα, γαύγιζαν κανονικά. Κανένα δεν έμαθε να μιλάει. 

Όταν έγραψες χτες η εικόνα της εικόνας πώς το αναλύουμε; πρώτη εικόνα είναι η ψυχή και εικόνα της εικόνας το υλικό σώμα;


Αλλά και ο Νους είναι εικόνα;

Εικόνα της ζωής είναι ο Νους και ψυχή..πάνε μαζί πακέτο.
μετά ενώνεται με την ενέργεια του πυρός και πνεύματος μέσα στον γαλαξία,και φέρει η ψυχή την Μονάδα του πνεύματος της φύσης του γαλαξία στο ηλιακό σύστημα..δεύτερη εικόνα.
Και τρίτη εικόνα τα τέσσερα στοιχεία το αισθητό σώμα της σάρκας εδώ στην Γη.

"Αλλά και ο Νους είναι εικόνα;"


Ο Νους και ο Αδιαίρετος Άγιος Λόγος είναι η εικόνα του Πανάγαθου Φωτός Ζωή και Φως.

Γιατί λες ο Άνθρωπος από Φως να έγινε Νους σαν τον αδερφό του δεύτερο Νου δημιουργό; Και από Ζωή να έγινε ψυχή;


Είναι ένα είδος πτώσης. Για να μπει στην Δημιουργία. ?


Ε ναι!




Το ότι η γη και το νερό γεννά τα σώματα της "σάρκας" με τους αριθμούς τι σου λέει;..δεν σου θυμίζει matrix; εικόνα;

Εντελώς. Το λέει ολοκάθαρα!!! Αλλά δεν το αναλύει καθόλου. Και μας αφήνει να κατανοήσουμε μόνοι μας πώς γίνεται αυτό.

Έπρεπε κάτι να πει και γι' αυτό. 

Γιατί το άφησε έτσι; μία λέξη μόνο.


Πάω τώρα επίσκεψη στην χώρα των ονείρων. 
Τι θα είμαι; αέρας, φωτιά και ψυχή; 

Για να γίνεις Άγιος Λόγος στα όνειρα σου, δηλαδή Νους της ψυχής, θα πρέπει να μην υπάρχουν σώματα υλικά πάνω στην Γη στα όνειρα σου, μα ούτε αισθήσεις του διπόλου, ούτε Αρμονία, δηλαδή αγάπη του έρωτα, λόγω της έλξης για το αντίθετο.

Αλλά μια απέραντη γαλήνια ομορφιά πέραν της φαντασίας, όπου μπορείς να ταξιδέψεις παντού στην στιγμή μέσα στην εικόνα της ζωής που δεν έχει φύλο...κάτι που είναι αδύνατον να διανοηθεί από έναν άνθρωπο της Γης, διότι ο δικός μας Νους, μπορεί να φτάσει μέχρι τα όρια του σώματος της φωτιάς και του αέρα...ελάχιστοι μπορούν να δουν το Νου της ψυχής τους.

Όποιος άνθρωπος έχει το Νου λέει ο Ερμής θα δει την αλήθεια μπροστά του.

Οι υπόλοιποι για να ανέλθουν θα πρέπει να είναι αγαθοί άνθρωποι όσο ζουν για να τους βοηθήσει ο Νους-θεός να ανέλθουν τους ουρανούς.

Αυτά προς το παρόν. Καληνύχτα, morfeas sky 


..όνειρα αληθινά..

morfeas sky

...................
.........................................







Ερωτήσεις-απαντήσεις:

Αυτοί οι επτά αισθητοί κόσμοι, ειναι οι λεγόμενοι επτά ουρανοί;; 

ή oi επτά πύλες;;

Είναι οι λεγόμενοι ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΙ επτά επίπεδα συνειδητότητας-αυτογνωσίας.


Τι σημαίνει φέρει μέσα της επτά ουρανούς αυτογνωσίας; 


Η ψυχή φέρει επτά εαυτούς νοητούς διότι Νους είναι η εικόνα της ζωής, και σώμα οι αισθήσεις.


Νους και ψυχή η εικόνα της ζωής.

είναι παράλληλοι με τον δικό μας κόσμο;;


Βρίσκονται σε μια σπεροειδή κατωφερή τροχιά όπου ο ανώτερος ουρανός εμπεριέχει τα ελαφρότερα στοιχεία της Ύλης, και ο κατώτερος τα πολύ βαριά όπως ο πλανήτης μας.

Το ίδιο ισχύει  με την αυτογνωσία του αληθινού μας εαυτού.
Από τον κατώτερο εαυτό-εικόνα της Γης, μέχρι πέρα των Επτά ουρανών.

Εννοώ τα τέσσερα στοιχεία ενωμένα γη,νερό,αέρας,φωτιά, ότι είναι ο υλικός κόσμος των ουράνιων στερεών σωμάτων που εξουσιάζονται από την φωτιά και τον αέρα. 
πυρί και πνεύμα.
Η ενέργεια έξω από τα ουράνια σώματα και μέσα στον γαλαξία στο υλικό μας σύμπαν αποτελείται από την ενέργεια του πυρός και το πνεύμα του πυρός.


Μέσα στον πλανήτη μας το πυρί-ενέργεια δημιουργείται  μέσω της καύσης της φωτιάς πάνω στην γη και το νερό, και παράγει την ενέργεια που χρειάζεται για να υπάρχει ο κόσμος της Γης  και η τροφή για το σώμα μας, και έξω σε αυτό που ονομάζουμε ουρανό ή γαλαξία σύμπαν,  ενυπάρχει η ενέργεια της του πυρός της ύλης που οδηγείται και εξουσιάζεται από το πνεύμα της Ύλης που ενυπάρχει παντού μέσα στον γαλαξία.

Έξω από τους γαλαξίες στο καθαρό κτιστό σύμπαν ενυπάρχει ο Αιθέρας, Πυρ και Άγιο Πνεύμα, ο Άγιος Λόγος.

αυτός ο ουρανός που βλέπουμε με τις αισθήσεις μας, που ανήκει;;


Βλέπεις με τις αισθήσεις σου μόνον τον υλικό κόσμο της σάρκας, 
ή μπορείς να οραματιστείς με το νου τα άλλα αισθητά αθάνατα σώματα που είναι μόνον από γη, ή μόνον από νερό, ή το σώμα της φωτιάς και του αέρα, το πνεύμα του πυρός--η ανθρώπινη ψυχή της ύλης, που φέρει το πνεύμα της ύλης

Επίσης μπορείς να οραματιστείς τον ανώτερο καθαρό ουρανό της ύλης τον Αιθέρα, και τον αισθητό κόσμο του θεϊκού άϋ
λου ενεργειακού σώματος, το καθαρό άϋλο πυρ, και τον Άγιο Λόγο.

H Eικόνα της ζωής
Με την νόηση μέσω της Μονάδας του Άγιου πνεύματος της άϋλης ψυχής βλέπεις την εικόνα της ζωής, που είναι δίχως φύλο, τον  νοητό κόσμο της ψυχής που δεν φέρει τα αντίθετα το δίπολο.


Τα όντα του κτιστού κόσμου της Ύλης και των αισθητών σωμάτων της Ύλης είναι τα εξής:
Από γη, νερό, αέρα, φωτιά, ενωμένα στον κατωφερή δικό μας ουρανό. 
Με τον ίδιο τρόπο από τέσσερα στοιχεία αποτελείται και ο υλικός κόσμος του δικού μας ουρανού..πλανήτες.

Στους ανώτερους αμέσως ουρανούς υπάρχουν τα θεϊκά αισθητά υλικά σώματα που είναι ή μόνον από γη, ή μόνον από νερό, ή μόνον από φωτιά και αέρα.

Η φωτιά και ο αέρας, είναι το πυρί και πνεύμα της Γης, είναι η ανθρώπινη ψυχή της Γης, που φέρει μέσα της επτά ουρανούς αυτογνωσίας, την Μονάδα του πνεύματος της Αρμονίας του Υλικού κόσμου, αλλά και το ΝΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ..

Αυτή η ανθρώπινη ψυχή της Γης (πυρί και πνεύμα της ύλης), παίρνει την νοερή ζωή των αισθήσεων και την διανοητική κίνηση του σάρκινου αισθητού σώματος, από το αισθητό σώμα του ενεργειακού πυρός και πνεύματος, το οποίο παίρνει την νοερή ζωή και την διανοητική κίνηση όταν ενώνεται με την Άϋλη θεϊκή ανθρώπινη ψυχή που φέρει το Νου και Αγιο Λόγο, και είναι Ουσιωδώς όμοια με την ουσία πέραν του κτιστού κόσμου των οκτώ ουρανών τον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός .. Ζωή και Φως.


Ώστε η ψυχή φέρει μέσα της την γνώση, την ανάμνηση ψυχής, την πληροφορία των επτά ουρανών.


Όχι η ψυχή, αλλά ο Νους της ψυχής.


Στα όνειρα σου δεν πεινάς, δεν διψάς, δεν χτυπάς γιατί είσαι από ένα στοιχείο φτιαγμένη της ενέργειας του πυρός και του πνεύματος, όπου αυτή η ψυχή τρέφεται με την ενέργεια του πυρός που ενυπάρχει παντού μέσα στον γαλαξία, και όχι με την γη, νερό που τρέφεται η σάρκα, και γι'αυτή την ψυχή δεν υπάρχει χρόνος γιατί είναι αθάνατη, ούτε έχει ανάγκες του σώματος..

Από εδώ την Γη μπορούμε να ταξιδέψουμε με το Νου νοητικά μέχρι τους ανώτερους ουρανούς με τα θεϊκά υλικά αισθητά σώματα.

Για να νοήσουμε όμως τον Άγιο Λόγο του πνεύματος της θεϊκής άϋλης ψυχής μας μπορούμε μόνον μέσω της νόησης χωρίς τις διπολικές αισθήσεις καλό-κακό, λύπη-χαρά κτλ.

Διότι ακόμη και τα αθάνατα υλικά σώματα που αποτελούνται από ένα στοιχείο , όπως μόνον από γη, ή μόνον από νερό, φέρουν τις αισθήσεις του ψυχρού-θερμού μαζί και την λογική των ιδιοτήτων του ψυχρού-θερμού που εκδηλώνει το κάθε αισθητό σώμα της Ύλης.


Άρα οι εναλλαγές των συναισθημάτων και αισθήσεων ενυπάρχουν παντού μέσα στον υλικό κόσμο, Δίπολο ψυχρό-θερμό.
Απλά διαφέρουν οι αισθήσεις ανάλογα με το στοιχείο που εμπεριέχει κάθε σώμα, και μας δίνει τις ιδιότητες των αισθήσεων του εν λόγω στοιχείου.



και καλές βουτιές στο..Νου..

Χαχαα θα κάνω μια βουτιά στον Νου για να καταλάβω πώς είναι ένα σώμα μόνο από γη, αέρα φωτιά, χωρίς νερό. 

χα πως να είναι; θνητές βουτιές από γη, νερό, αέρα, φωτιά, που οδηγούνται από την λογική και αισθήσεις της σάρκας, και όχι από τον αμέσως ανώτερο Νου εαυτό.


χαχαχαααααα




morfeas sky

................
.....................................

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΦΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


Νομίζω ότι έλυσα τον γρίφο, αυτή τη στιγμή είμαστε επτά ανθρώπινα σώματα της Ύλης σε ΕΝΑ.

Τις λεπτομέρειες θα τις μάθετε..εν καιρώ

morfeas sky

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον·
ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν,
οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις,
ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους,
πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων,
ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.

Δεν υπάρχουν άλλα ανθρώπινα αισθητά σώματα μέσα στον κτιστό κόσμο!
Μετά τον θάνατο της σάρκας ή ξαναγινόμαστε Νους και ψυχή, και ξαναγυρίζουμε στον Όγδοο Ουρανό για να ετοιμαστούμε να ξαναγίνουμε Δυνάμεις του Φωτός μέσα στο Φως, ή ξαναγυρίζουμε πίσω σε μια νέα ενσάρκωση με το σώμα της σάρκας.


morfeas sky



TO ΔΥΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΠΕΔΙΩΝ

ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΕΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ


Πρέπει λοιπόν, να κατανοήσουμε όλοι μας, ότι οτιδήποτε πονηρό η κακό προέρχεται από τον θνητό κόσμο, το θνητό σύμπαν που ζούμε σήμερα τον δυαδικό κόσμο των αντιθέτων.

Ο παράδεισος, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κακό η καλό, αλλά με το αγαθό, διότι είναι άπλετο Φως! και όπου υπάρχει άπλετο φως δεν υπάρχει ούτε κακό ούτε καλό.

Άρα κανένας άγγελος πονηρός δεν ξεγέλασε τον άνθρωπο στον παράδεισο, ούτε τιμωρήθηκε κάποιος άνθρωπος.

Γίνεται κατανoητό σε όλους, ότι όλες οι θρησκείες λένε ψέματα, διότι αναφέρονται στο Φως ανθρωποκεντρικά, σκεπτόμενοι με τον δυαδικό Νου, και όχι με τον Φωτεινό Νου..άρα μόνον "θεόπνευστοι" δεν είναι, εκτός κι αν πιστέψουμε ότι πιστεύουν στην εικόνα αυτού του δυαδικού κόσμου, και όχι στον ΑΛΗΘΙΝΟ.


morfeas sky



Και πως έπεσε ο Άνθρωπος αν δεν ξεγελάστηκε;;


Αυτά δεν σας λέω τόσο καιρό; ..μάλλιασε η γλώσα μου.

ὁ δὲ πάντων πατὴρ ὁ Νοῦς, ὢν ζωὴ καὶ φῶς, ἀπεκύησεν ῎Ανθρωπον αὐτῷ ἴσον, οὗ ἠράσθη ὡς ἰδίου τόκου·
περικαλλὴς γάρ, τὴν τοῦ πατρὸς εἰκόνα ἔχων·
ὄντως γὰρ καὶ ὁ θεὸς ἠράσθη τῆς ἰδίας μορφῆς, παρέδωκε τὰ ἑαυτοῦ πάντα δημιουργήματα, καὶ κατανοήσας δὲ τὴν τοῦ Δημιουργοῦ κτίσιν ἐν τῷ πυρί, ἠβουλήθη καὶ αὐτὸς δημιουργεῖν, καὶ συνεχωρήθη ἀπὸ τοῦ πατρός·

γενόμενος ἐν τῇ δημιουργικῇ σφαίρᾳ, ἕξων τὴν πᾶσαν ἐξουσίαν, κατενόησε τοῦ ἀδελφοῦ τὰ δημιουργήματα, οἱ δὲ ἠράσθησαν αὐτοῦ, ἕκαστος δὲ μετεδίδου τῆς ἰδίας τάξεως·
καὶ καταμαθὼν τὴν τούτων οὐσίαν καὶ μεταλαβὼν τῆς αὐτῶν φύσεως *ἠβουλήθη ἀναρρῆξαι τὴν περιφέρειαν τῶν κύκλων, καὶ τὸ κράτος τοῦ ἐπικειμένου ἐπὶ τοῦ πυρὸς κατανοῆσαι.


Απλή λογική είναι, τι δεν καταλαβαίνεις;

Καταλαβαίνω Μορφέα, ότι ο Ανθρωπος δεν έπρεπε να μπει στον κτιστό κόσμο.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ