ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ



"Δύσκολο, δύσκολο της γης το πέρασμα
και να μην βγαίνει καν ένα συμπέρασμα"


Πως δηλαδή δεν βγαίνει συμπέρασμα;
καὶ ὁρῶ θέαν ἀόριστον, φῶς δὲ πάντα γεγενημένα, εὔδιόν τε καὶ ἱλαρόν, καὶ ἠράσθην ἰδών.

καὶ μετ'ὀλίγον σκότος κατωφερὲς ἦν, ἐν μέρει γεγενημένον,
φοβερόν τε καὶ στυγνόν, σκολιῶς ἐσπειραμένον, ὡς <ὄφει>
εἰκάσαι με·

Έχουμε δύο δημιουργίες, του Φωτός που είναι η Προάρχων αρχή της ζωής στον Αρχέτυπο κόσμο.
Και τον κτιστό κόσμο των επτά ουρανών σε μέρη γεννημένο που ο Ερμής Τρισμέγιστος τον ονομάζει ως σκότος.


Με πλάκωσε πρωί πρωί το σκότος του κτιστού κόσμου. 

Μου κρύβει εντελώς την θέα του ιλαρού Φωτός. 
Ο ειρηνικός πολεμιστής έχει και τις μαύρες μέρες του.

Μα μόνον με αυτόν τον τρόπο μπορεί το σκότος να κρατήσει φυλακισμένο το Φως μέσα στο σκοτάδι του..με την φαινομενική ομορφιά της φύσης.
Η φύση γύρω μας όπως και το σώμα μας είναι από γη και νερό..το σκότος.Και το σώμα εκδηλώνει τις αισθήσεις. Άρα αυτό που αισθάνεσαι είναι από το σκότος δηλαδή από το σώμα.

Αν πιστεύεις ότι είσαι άνθρωπος μόνον από γη και νερό τότε θα αποδεχτείς ότι είσαι το σκότος.
Αν όμως πιστεύεις ότι είσαι φως τότε είσαι ψυχή και Νους.
Απέρριψε το σκότος μέσα σου, και μην αφήνεις τις δυσάρεστες και σιχαμερές αισθήσεις να σου εξουσιάζουν το Νου.

Φυλακισμένοι σε ένα σώμα, βυθισμένοι στην λήθη, εξασφαλίζουμε τα προς το ζην και επιβιώνουμε. 90-100 χρόνια μέσα στην άγνοια, ταλαντευόμαστε ανάμεσα σε συναισθηματικά ανεβοκατεβάσματα. Μα κι αν ακόμη αποκτήσουμε νηφαλιότητα, και πάλι είμαστε εγκλωβισμένοι στο απόστημα, στον πλανήτη εξορίας, σε μια Γυάρο, χωρίς δυνατότητα διαφυγής. Ξεχνιόμαστε, θυμόμαστε, είμαστε σε κατάσταση αναμονής.


Αν τώρα ενωθεί το Φως με το σκότος
θα γεννηθεί ο άνθρωπος της Γης σε έναν κόσμο γεννημένο που δεν είναι ούτε φως ούτε σκότος, όπου το καλό και το κακό είναι ο δικός του κόσμος μέσα από ένα δίπολο που ταλαντώνεται προς τα αριστερά και τα δεξιά σε όλα τα όντα που ενεργούν πάνω σ'αυτόν τον κόσμο.

Κάθε αιτία ενεργεί, και το αιτιατό αποτέλεσμα είναι η ισόποση αντίθετη αντίδραση του αντιθέτου πόλου. Αλλά και οι δύο αντίθετοι πόλοι έχουν πάντα ροπή προς την κακία, και εξουσιάζονται μόνον από το Νου που φέρει μέσα του το Φως.

Έχεις δίκιο. Μπορεί σήμερα να μην τα καταφέρνω να διαρρήξω τον θόλο του ψευδοσύμπαντος αλλά το έχω κάνει τόσες φορές με την δύναμη του Νου.


Να ξέρεις κάτι, η φιλοσοφία είναι ο έρωτας για την ψυχή, και είναι το μόνο βάλσαμο για την ψυχή να ηρεμεί το σώμα και να μην μας κατασπαράσσει το σκότος με τα συναισθήματα του και τις σιχαμερές του αισθήσεις...απέφυγε την καθημερινότητα να περιλούζει την ζωή σου, και ζήσε μέσα στο όνειρο της ψυχής.


Θέλω να συνειδητοποιήσεις κάτι...διάβαζα τώρα τον Σωκράτη που μιλούσε με τους μαθητές του λίγο πριν του δώσουν να πιει το κώνιο για να μην αφυπνίζει τους ανθρώπους και καταλάβουν ότι το κατεστημένο της ελίτ υπήρχε πάντα σ'αυτόν τον κόσμο που κατευθύνει την σκέψη των ανθρώπων.

Τι σημαίνει ο θεός είναι ανώτερος ή κατώτερος; παρά το ΔΙΠΟΛΟ αυτού του κόσμου;

Κατώτερος σημαίνει οτι ο κόσμος του είναι ενεργειακός και χρειάζεται καύσιμο.
Το διάβασα πρόσφατα. Η ανδρεία και το θάρρος του Σωκράτη είναι απίστευτα. 

Λοιπόν, θέλω να κατανοήσεις τι είναι το μεγαλύτερο από το μικρότερο, δηλαδή είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα του ίδιου νομίσματος της ίδιας ουσίας των στοιχείων αυτού του κόσμου.
Τι είναι το ανώτερο από το κατώτερο; το μεγάλο από το μικρό;


Μέσα στον κτιστό κόσμο δεν υπάρχει ανώτερο και κατώτερο. 
Όλα είναι ενέργεια, συχνότητες, δονήσεις.

Τι είναι το δυνατό και το αδύνατο;

Όλα αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν σήμερα στην ανθρωπότητα ως η μόνη αλήθεια; στα πάντα είτε όσον αφορά την σκέψη μας για την αλήθεια, είτε για το θεό;

Πάντως το αδύνατο είναι να δραπετεύσουμε από το Μάτριξ εν ζωή. Πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά τον θάνατο του σώματος. Εμπεριέχει όμως αυτό νεκρό σώμα, φέρετρα, νεκροφόρες, ταφή και άλλες βλακείες γι' αυτούς που μένουν. 


χα χα φυσικά, αφού το μικρό δεν θέλει να γίνει κάτι άλλο από αυτό που είναι.
Μα ούτε το μεγάλο θέλει να γίνει μικρό!
Τα δύο αντίθετα!!



Ο Νίο πέθανε στο δωμάτιο 303 και αναγεννήθηκε. Ύστερα ήταν άτρωτος. Τι σημαίνει αυτό;


Πίστεψε!

Πες μου τον συλλογισμό σου για το δυνατό και το αδύνατο, το ανώτερο και το κατώτερο, το δυνατό και το αδύνατο, γιατί είμαι βραδείας καύσεως σήμερα.


Αλήθεια όμως..γιατί ταυτίζεσαι με το μικρό σου σώμα; η το μεγάλο σου σώμα; και θέλεις να γίνει αυτό που δεν είναι; δηλαδή η ζωή;

Πότε πίστεψε; Αφού πέθανε κανονικά. 


Μετά όμως αναγεννήθηκε δεν το είδες; αλλά πλέον δεν έβλεπε ανθρώπους, αλλά αριθμούς!

Αυτή η αναγέννηση δεν μπορώ να συλλάβω πώς μπορεί να γίνει μέσα στο Μάτριξ.

Δεν έγινε αθάνατη σάρκα ο Νίο όπως θέλουν να νομίζεις οι μασόνοι με τον αριθμό 33 στην ταινία ....αλλά κάτι άλλο που μπορεί να παρέμβει στην εικόνα του ψεύτικου κόσμου των αριθμών που γεννούν τα σχήματα και τις μορφές.

Κατάλαβες; Θέλεις να γίνεις αθάνατη με το μικρό η το μεγάλο σώμα που κατέχεις της σάρκας! ..αλλά δεν γίνεται αυτό..

Φυσικά και δεν γίνεται. Πρέπει να πεθάνει το σώμα για να ελευθερωθούμε. Αλλά λέω οτι μέχρι τότε είναι βαρετά όσο ευνοημένος κι αν είναι κανείς από το κάρμα.


Το μόνο που υπάρχει είναι η φιλοσοφία, η φιλία και λιγοστά ακόμη πραγματάκια.


Τι είναι ο κόσμος των αντιθέτων; Το ένα εκ των δύο αντιθέτων παίρνει υπόσταση και ταυτότητα, όταν εμφανιστεί το άλλο.
Και οι ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ αυτό το μετασχηματίζουν και το ονομάζουν ως τον όμορφο και αληθινό θεό δηλαδή το καλό και το όμορφο έναντι του άσχημου και κακού. Αλλά ποτέ δεν απέχουν από καμιά κακία και τα δυο!

Δηλαδή ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΎΝ, ότι χωρίς το άσχημο δεν μπορεί να εμφανιστεί το όμορφο, άρα ο Θεός έχει ανάγκη το κακό να είναι ενωμένο μαζί του! ότι χωρίς το μικρό δεν μπορεί να οριστεί το μεγάλο, ότι χωρίς το κακό δεν μπορεί να οριστεί το καλό δηλαδή ο Θεός.

ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΜΑΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Συμφωνώ. Παντού κυκλοφορεί αυτό ως παρηγορητική βλακεία. Οτι πώς θα εκτιμούσαμε τις όμορφες μέρες αν δεν υπήρχαν οι άσχημες. Πώς θα εκτιμούσαμε την υγεία αν δεν υπήρχε αρρώστια κλπ
Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον θνητό ατελή κόσμο. Για να τον αντέξουν.


Λοιπόν, νομίζω ότι απαντήθηκε το σημερινό σου ερώτημα που έθεσες στην ανάρτηση σου.


"Δύσκολο, δύσκολο της γης το πέρασμα
και να μην βγαίνει καν ένα συμπέρασμα" 

Πάρε και την απόδειξη από τον Σωκράτη γι'αυτά που λέω..

Λοιπόν, θέλω να κατανοήσεις τι είναι το μεγαλύτερο από το μικρότερο, δηλαδή το ίδιο ακριβώς πράγμα του ίδιου νομίσματος της ίδιας ουσίας των στοιχείων αυτού του κόσμου.

Αν έλεγα ότι ο Σιμμίας είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος από τον Σωκράτη , μικρότερος όμως σε μέγεθος από τον Φαίδωνα, θεωρείς ότι ο Σιμμίας έχει και τα δυο; δηλαδή και το μεγάλο μέγεθος και το μικρό;

Ναι.

Αλλά εσύ Σιμμία υπερέχεις από τον Σωκράτη, κι ότι αφού το λέμε όλοι μας και συμφωνούμε τότε αυτό είναι η αλήθεια;
Γιατί ο Σιμμίας δεν έχει γεννηθεί για να υπερέχει του Σωκράτη, αλλά τυχαίνει να είναι μεγαλύτερος στο μέγεθος΄

Αλήθεια.

Και φυσικά ο Φαίδων υπερέχει, όχι επειδή είναι ο Φαίδων, αλλά επειδή απλά είναι πιο ευμεγέθης ως προς το μέγεθος του Σιμμία, αλλά και του Σωκράτη.

Έτσι είναι.

Έτσι, λοιπόν, ο Σιμμίας αποκαλείται και μικρός και μεγάλος, σχετικά με τον Φαίδων, και τον Σωκράτη, επειδή υπερέχει στο μέγεθος του ενός και υπολείπεται του άλλου.

Συμφώνησε.

Και τα λέω αυτά για να καταλάβεις, όπως κι εγώ, ότι το μέγεθος από μόνο του δεν είναι ούτε μεγάλο, ούτε μικρό, αλλά το ίδιο μέγεθος, άλλες φορές υπολείπεται, κι άλλες υπερέχει, χωρίς να το επιδιώκει.
Αλλά συγκριτικά με τα δύο ή αποφεύγει και απομακρύνεται όταν συναντά το αντίθετο του, το μικρό, ή αν αυτό έλθει χάνεται.
Γιατί δέχεται και υπομένει την μικρότητα και δε θέλει να είναι κάτι διαφορετικό από ότι ήταν.
Έτσι κι εγώ ο Σωκράτης αποδέχομαι την μικρότητα μου και την υπομένω, όσος κι αν είμαι, γιατί είμαι μικρόσωμος.

Εκείνο, όμως που είναι μεγάλο, δεν τολμά να γίνει μικρό.
Έτσι και το μικρό που υπάρχει σ'εμάς δε θέλει ποτέ να γίνει μεγάλο, ούτε είναι, ούτε κάτι άλλο από τα αντίθετα, αλλά ακόμα κι αν γινόταν, θα έφευγε ή θα χάνονταν με αυτό που του συνέβη.


Και κάποιος άλλος δεν θυμάμαι είπε: αυτό που λέτε δεν έρχεται σε αντίθεση με όσα λέγαμε πριν, ότι το μικρό και το μεγάλο από το μικρό δημιουργείται και έτσι είναι η γέννηση του καθενός από τα αντίθετα.


Συμπέρασμα ότι γεννιέται στον κτιστό κόσμο των αντιθέτων είναι και θνητό. (τα δύο αντίθετα).

Αυτό ακριβώς είπε και ο Ερμής Τρισμέγιστος, που είπε και Σωκράτης.
....
Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ

Σωκράτης:

Άρα δεν είναι μόνον τα αντίθετα είδη που δεν δέχονται να πλησιάζει το ένα το άλλο, αλλά κι άλλα υπάρχουν που δεν ανέχονται να τα προσεγγίζουν τα αντίθετα.

Θέλεις να ορίσουμε ποια είναι αυτά;

Η αντίθετη στη μορφή έννοια δεν θα μπορούσε ποτέ όσο κι αν προσπαθούσε να προσεγγίσει το τρία.
(Το Θεό).


Και αυτό ορίζεται από την έννοια του μονού και του ζυγού, στο τρία όμως δεν θα υπάρξει η έννοια του ζυγού.
Ποτέ.

Τα τρία ΠΟΤΈ δε μπορούν να μετέχουν στο ζυγό.

Άρα η ΤΡΙΑΔΑ δεν είναι ζυγή. (είναι ανάρτιος).

Σωκράτης
....

Γι'αυτό σκότωσαν τον Σωκράτη.
....

Ξεχνάμε συνεχώς οτι είμαστε φυλακισμένοι σε ένα σώμα που δεν είναι δικό μας. Σε έναν κόσμο που μπήκαμε να εξερευνήσουμε και μας εγκλώβισε.
Οι άντρες με το ποδόσφαιρο, το σοφτ πορνό, την πολιτική του καφενείου, οι γυναίκες πάλι χαμένες στον δικό τους μικρόκοσμο των ερώτων, της μόδας, της κουζίνας. Η εξοικονόμηση των απαραίτητων για τις ανάγκες επιβίωσης του σώματος κλέβει κι αυτή πολύ χρόνο. Έτσι αποπροσανατολισμένα περνάει ο καιρός. Όμως και η αφύπνιση έχει κι αυτή τις δυσκολίες της. Η ματαιότητα που αντικρύζει κανείς κατάματα απαιτεί μεγάλη ανδρεία για να αντιμετωπιστεί. 



Να μου το αναπτύξεις λίγο. Επίσης, αν το προεκτείνουμε, είναι καλύτερα ας πούμε να είναι 3 φίλοι όμοιοι, παρά δύο;


Νόμιζα οτι το δύο είναι πιο αγαθό από το τρία. Δύο φιλεναδίτσες πχ που βλέπουν με κοινό τρόπο τον κόσμο. Τι ενότης, τι δύναμη. Αν μπει και τρίτη, αν μεν είναι εντελώς όμοια, τότε τίποτε δεν αλλάζει. Αν όμως είναι λίγο διαφορετική και αναδεικνύει τα διαφορετικά στην κάθε μία από τις άλλες, που τα είχαν παραμερίσει χάριν της ενότητας και της φιλίας, μπορεί να γίνει μπέρδεμα, να επέλθει δυσαρμονία.

Σωκράτης:


Η ΤΡΙΑΔΑ δεν είναι αντίθετη με τα δύο αντίθετα, (ζυγοί αριθμοί) αλλά δεν το δέχεται, γιατί πάντα έχει μαζί της την έννοια του δικού της αντιθέτου, την Μονάδα.


Και η δυάδα κάνει το ίδιο με την Μονάδα, αλλά με την φωτιά και με το κρύο.


Αλλά δες τώρα, ότι όχι μόνο το αντίθετο δεν δέχεται το αντίθετο του, αλλά κι εκείνο,που φέρει το αντίθετο σε όποιον βαθμό το κάνει αυτό.
Γιατί εφόσον το έχει μαζί του ποτέ δεν θα δεχτεί να συνυπάρξει με την αντίθετη με αυτό έννοια.

ΜΕ λίγα λόγια:
 Το 1 με το 3 συνυπάρχουν γιατί έχουν την όμοια έννοια μεταξύ τους.
Το 2 με το Τέσσερα συνυπάρχουν γιατί έχουν την ανόμοια έννοια μεταξύ τους

Το 2 δύο παίρνει ζωή από την Μονάδα (1) και γίνεται κάτι άλλο με τα δικά του ανόμοια αντίθετα.



ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;

Όχι. Να ανοίξεις και να πιείς μόνος σου μία γιατί δεν τα κατάλαβα αυτά με την τριάδα. Μόνο οτι δεν μπαίνει στον ζυγό.

Δεν τόχω με τους αριθμούς. Χρειάζομαι φροντιστήριο. 


Δεν είσαι Νους και ψυχή; Μόνο αριθμοί;
Τι μηχανικό μυαλό είναι αυτό που έχεις; 
Για σύνελθε και κατανόησε αμέσως τα όμοια από τα ανόμοια.

Επίσης εκπροσωπώ όλο το αναγνωστικό κοινό και σε διαβεβαιώ οτι όλοι έχουμε την ίδια αδυναμία κατανόησης.
Μερικές φορές πρέπει να νιώθεις πολύ μόνος σου. Χαχααα Μονάδα.


Κι εγώ θα αλλάξω τον κόσμο;

Δεν μπορώ με τους αριθμούς. Τα κατανοώ με την συχνότητα που εκπέμπουν. Με την διαίσθηση.
Να τα κάνεις παράδοση με παραδείγματα.

Καταρχήν ποτέ δεν νιώθω μόνος.
Και κατά δεύτερον πες μου:
Ποια είναι τα όμοια για σένα; και ποια τα ανόμοια;

Κατάλαβα! 

Τι κατάλαβες; απόδειξε μου.


Τα μονά είναι όμοια. Τα ζυγά είναι ανόμοια γιατί περιέχουν τα δυο αντίθετα. 

Ανέλυσε το


Δεν μου λέτε; πως προσδιορίζετε αυτόν τον κόσμο;
Με τα αντίθετα των αριθμών 2-4 ;
Η με την Μονάδα και των όμοιων αριθμών της το 1-3 ;

 Νου έχετε; Σκεφτείτε μόνοι σας!


Αυτός ο κόσμος των αντιθέτων (ζυγών) που είναι όλα τα ανόμοια, ποιον κόσμο έχει ως πρότυπο; τον Αρχέτυπο κόσμο των όμοιων αριθμών προς το όμοιο. (των μονών αριθμών).

Τι είναι όμοιο; η Μονάδα με την όμοια ουσία.
Τι είναι ανόμοιο; το σώμα (μονάδα) με την ανόμοια ουσία.


Ποια είναι η τελειότητα του κτιστού κόσμου ;
Να ομοιάσει το δυνατόν το πρότυπο, την Μονάδα, το όμοιο


Εντάξει, καταλάβαμε. Είναι τα ζεύγη των αντιθέτων στον εδώ κόσμο. Ενώ ο Αρχέτυπος κόσμος είναι ομοούσιος και αδιαίρετος.


    Ότι διαιρεί είναι κτιστό, και ζυγοί αριθμοί των αντιθέτων.
    Η εικόνα της Μονάδας του Αρχέτυπου κόσμου του Φωτός είναι η Αρμονία.

    Αρμονία υπάρχει στο κτιστό σύμπαν,
    αλλά σε όλα τα έμβια όντα που ζουν μέσα στον κτιστό κόσμο υπάρχει η δυσαρμονία των αντιθέτων ζυγών αριθμών.

Η δυσαρμονία είπαμε οτι ξεκίνησε με τον διαχωρισμό σε αρσενικό και θηλυκό. Έτσι διασπάται η ενότητα στον κτιστό κόσμο και αποδυναμώνονται τα όντα και ο Θεϊκός άνθρωπος. 

Πως επέρχεται η άνοδος και η κάθαρση των ψυχών;

Μόνον μέσω της Αρμονίας των ζυγών αριθμών. 
Διότι σ'αυτόν τον κτιστό κόσμο δεν υπάρχουν οι όμοιοι αριθμοί.
Συνυπάρχουν μόνον ως ανθρώπινες θεϊκές ψυχές που φέρουν το Νου Ουσιωδώς όμοιο με το Φως, για να δίνουν ζωή στους αντίθετους και ανόμοιους ζυγούς αριθμούς και να σχηματίζουν τα ανθρώπινα σώματα.




Όλες οι υπόλοιπες ψυχές φέρουν το πνεύμα και είναι αποκλειστικά και μόνον η εικόνα της ζωής.

Και όλα τα αισθητά σώματα δεν είναι ούτε καν η εικόνα της ζωής, αλλά η ίδια η ανυπαρξία, διότι τα σώματα είναι οι αριθμοί στο matrix


Για ποιες άλλες ψυχές λες; τα ζώα; 

Οποιεσδήποτε εκτός από τον άνθρωπο.

Αν όμως ο άνθρωπος γίνει ένα με το σώμα, θα αποκτήσει λογική άγριου και ήμερου ζώου.

Όποιος έχει χάσει την σύνδεση με την ψυχή του είναι ζώο. 
Που πάντα όμως υπάρχει η δυνατότητα να ξυπνήσει.

Δεν ξέρω πώς δουλεύει ο υπολογιστής του Μάτριξ. 
Πάντως οι δικοί μας υπολογιστές δουλεύουν μόνο με το 0 και το 1 σε άπειρους συνδιασμούς
Τώρα ετοιμάζουν τους κβαντικούς υπολογιστές που θα περιέχουν και όλες τις διαβαθμίσεις ανάμεσα στο 0 και το 1.
Είναι βέβαια άσχετο αυτό αλλά ο καθένας ό,τι ξέρει λέει. 


Περιμένω από τον morfeas sky να απαντήσει στον συλλογισμό σου. 

Τώρα θα δεις που θα έρθουν οι κβαντικοί υπολογιστές! ούτε καν ανύπαρκτα ζώα θα είναι οι άνθρωποι, αλλά χαμένες ψυχές μέσα στην Άβυσσο του MATRIX τόσο βαθιά, που δεν θα ξαναβγεί ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΎΠΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΠΟΤΈ ΞΑΝΑ.



Ωραίο το σχόλιο σου:
"Είδα" ένα χώρο με αριθμούς ολόγυρα να μετασχηματίζονται σε κλάσματα του δευτερολέπτου... σε διαφορετικούς δίχως να πιάνει το μάτι με την ταχύτητα που άλλαζαν, την μορφή τους καθαρή... εκεί μέσα στο μάτριξ των αριθμών, είμαστε κι εμείς... έτσι δημιουργήθηκε και η απορία, αλληλεπίδρασης των αριθμών του εξωτερικού περιβάλλοντος με τους εσωτερικούς μας αριθμούς, κι αυτοί μετατρέπονται αστραπιαία, σε άλλους ανάλογα την διάθεση, το συναίσθημα κλπ Μέσα σε αυτή την ταχύτατη εναλλαγή αριθμών, ή προσλαμβάνουμε αριθμούς απο εξω και τους μετουσιώνουμε σε όμοιους-μονούς, ή ανεπηρέαστοι απο τους έξω μετουσιώνουμε τους δικούς μας ζυγούς, σε ισόρροπους και όταν συμβαίνει αυτό, "μαγνητίζουμε" εκείνους που μας βοηθούν μετά, να φωτιστούμε, ώστε να μπορέσουμε να ενωθούμε καθαρά με το Νου.

Ο δάσκαλος το βρήκε αστείο μάλλον, αυτό που μου ήρθε νοητά σαν εικόνα. 

Ναι ε; Μόλις είπες μία από τις μεγαλύτερες αλήθειες αυτού του κόσμου.











Η μεγαλύτερη σύλληψη του αιώνα. Οι πυθαγόρειοι αριθμοί ζωντάνεψαν επιτέλους. 

Να το πούμε και στον Δανέζη να χαρεί. Από το τουβλάκι νούμερο δύο.
Το δε τουβλάκι νούμερο ένα πάει να χαθεί στο Μάτριξ γιατί δεν αντέχει την τόση δόξα το τουβλακίου νούμερο δύο. 

Να πιείτε μόνοι σας σαμπάνιες. 
Πάρτε και σαμπάνιες.
Πάρτε και ποτήρια.


Παρουσιάζω την εργασία μου στον δάσκαλο, κι εκείνος, με αφήνει μετέωρη, μέσα στους αριθμούς, να ψάχνω να βρω ανταπόκριση, σε αυτό που ένιωσα να μετουσιώνεται μέσα μου, σε πραγματική ανακάλυψη. Ένιωσα τόσο βέβαιη για αυτά που μετέφερα, σε εσάς, που προς στιγμήν, θύμωσα με τον δάσκαλο... νομίζοντας ότι με ειρωνεύτηκε. Αλλά ευτυχώς είδα μετά στην ανάρτησή του ότι συμφώνησε μαζί μου... στην όλη εικόνα. 

Δεν χρειάζονται σαμπάνιες, ούτε τίποτα... να είμαστε αγαπημένοι μεταξύ μας, θέλω μόνο. Ναι; Και να αλληλεπιδρούμε Αρμονικά, ώστε να φωτιστούμε... και να φωτίσουμε και άλλους μαζί. Εξάλλου Συν Αθηνά και Χείρα Κίνει... ο δάσκαλος το ξεκίνησε μέσω του Σωκράτη, εσύ ως άλλη θεά Αθηνά που με κάλεσες κοντά, και εγώ επικαλέστηκα την βοήθεια της Παναγίας για φώτιση.... Και έτσι, τα θαύματα ξετυλίγονται, από το πουθενά... (Η Ισχύς εν τη Ενώσει...)

Στοχαστείτε και τους αριθμούς Πεπρωμένου... που μας διέπουν... η Μονάδα (Morfeas) και η Τριάδα (Εμείς) Κι επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, σε αυτή την ψευδαίσθηση που ζούμε... και λέγεται συγχρονικότητα... ας είμαστε ευγνώμονες, για το θαύμα της συνάντησής μας. 


Ειλικρινά τώρα, ήταν ουρανοκατέβατα τα δεδομένα που κατέβασες, δεν ήξερα ότι το έχεις αυτό το προσόν..ενδιαφέρον.

6. Την έκτη δύναμη σε'μας, που αντιμάχεται την πλεονεξία, την ονομάζω συνεργασία.

Το ακούς εσύ που βρυχάσαι; χα χα κρύψου σαν τον στρουθοκάμηλο τώρα...πρέπει να μας γίνει κατανοητό από την συνεργασία μας σήμερα, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο ή μικρότερο, έξυπνο ή ηλίθιο, τα οποία μας διαχωρίζουν και προκαλλούν την αέναη διαμάχη των αντιθέτων μέσα από την κακία που μας διαχωρίζει, όταν πλέον μας γίνεται κατανοητό ότι απλά όλα αυτά είναι αριθμοί του matrix.

Εμείς όμως δεν είμαστε ανόμοιοι ζυγοί αριθμοί, αλλά δημιουργοί της Μονάδας που δημιουργούμε ακόμη και μέσα στο matrix την ΤΡΙΑΔΑ.

.........


Όλοι έχουμε το χάρισμα να κατεβάζουμε δεδομένα ή να έχουμε αναλαμπές φώτισης... όλοι... (μόνο που δεν το γνωρίζουν ή δεν το πιστεύουν ή βρίσκεται σε αδράνεια) και το γνωρίζεις βέβαια αυτό. Απλά με πειράζεις. Και δεν βρυχώμαι, ούτε κομπάζω για την αναλαμπή που μου δόθηκε. Σου έχω αναφέρει επανειλημμένα, ότι έχω τέτοιου είδους, αναλαμπές... δεν είναι η πρώτη φορά. Όπως και με το Αστρικό Σώμα που μου ήρθε ξαφνικά η ιδέα... όπως με το κείμενο των συμβολισμό του μάτριξ που σου έφερα και έλαβες τα μηνύματα που χρειαζόσουν και άλλα πολλά. :)



Κάνω reloaded. Επαναφόρτιση των αριθμών μου.
Βλέπω Μάτριξ σας είπα!
Είπες σε μένα βρυχάσαι; Αλήθεια; Χμμ ώστε έτσι ακούστηκαν οι έπαινοι μου; Δεν έφταιγαν τα λόγια μου, έφταιξε κάτι που σε κρατά μέσα σου, που δεν σε άφησε να δεις το αστείο και να γελάσεις. 

Μα γιατί δεν κατανοείτε το αγαθό χιούμορ του Μορφέα;
Αν εσείς δεν με κατανοείτε το χιούμορ μου, φαντάζομαι όλοι οι άλλοι χα χα 


Εννοείται ότι σε συγχαίρω για αυτή σου την αναλαμπή.
Όπως εννοείται ότι κατάλαβα τον έπαινο σου.
..........


Διάβασα κάτι....ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΗΝΥΜΑ..

Πάνε να εμπλέξουν την Αλήθεια της Ζωής που είναι η δίχως φύλο αρσενικοθήλυκη ψυχή, με την απόλυτη σε αντιδιαστολή με την αλήθεια, διαστροφή των ζυγών αριθμών των αντιθέτων.

Από πότε ο Τριαδικός Θεός που δεν έχει φύλο, και γεννά μόνον αθάνατα αρσενικοθήλυκα όντα όμοια με την δική του ουσία, συνδιάζεται με την απόλυτη διαστροφή των σωμάτων;

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΕΚΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ: «ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ». ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: «ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΟ».


....


Το ακραίο αντίθετο της Αλήθειας της Ζωής.

Να είναι ο άνθρωπος της Γης ερμαφρόδιτος.

Ωωω! Διαστροφή και Αρμονία πάνε να τα "παντρέψουν" ... και που είσαι ακόμα! Γι αυτό μας ψεκάζουν ασυστόλως... για να χάνουμε τον μπούσουλα και να μας αποπροσανατολίζουν. 
Και πόσα "μαγειρεύονται", εν αγνοία μας... Όμως, πιστεύω, ότι θα νικήσουμε το σκότος, γι αυτό και βιάζονται όλοι αυτοί, να περάσουν ότι προλαβαίνουν... άμα προλάβουν...


Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν δίνω να είπε ο Τσακαλώτος τέτοιο πράγμα.

Τι gay? Τι μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του; Εκείνο που έχει σημασία είναι να είναι κανείς τίμιος και αγαθός άνθρωπος. Και μας ενοχλεί ασφαλώς η πρόκληση, η κάθε πρόκληση. Και η πορνεία. Είτε λάιτ είτε σκληρή από όποιους κι αν ασκείται. Και δεν είμαστε υπερήφανοι επειδή είμαστε στρέιτ ή gay. Ένα απλό σεξ ευχαρίστησης είναι και του δώσαμε τεράστια σημασία. Μας εξουσιάζει. Έτερα ήμισυ, αδελφές ψυχές, ζήλειες, αποκλειστικότητες. Ο εγωισμός και η κτητικότητα σε ντελίριο.
Ο καθένας ερωτεύεται πολλές φορές και θα μπορούσε κάτω από ειδικές συνθήκες να ερωτευτούμε σχεδόν τον οποιονδήποτε.


Ο Ερμής Τρισμέγιστος γράφει ξεκάθαρα για την ομοφυλοφυλία και πίστεψε με ..δεν θα ήθελες να μάθεις τι μοίρα τους περιμένει όλους αυτούς..Να τους λυπόμαστε λέει...να τους λυπόμαστε.

Πιστεύω οτι κάτι μεταφραστές στενόμυαλοι τα έβγαλαν από το μυαλό τους. Είμαι έτοιμη να σταθώ μπροστά στον Ερμή και να του εξηγήσω αν τυχόν το είπε, που ούτε μία στο εκατομύριο.
Τα παιδιά αυτά γεννήθηκαν έτσι. Είτε είναι ατύχημα είτε υπάρχει τρίτο φύλο, είναι προσφιλείς μου υπάρξεις που βασανίζονται από τις προκαταλήψεις αιώνων. Έχω παρακολουθήσει από μικρή κάποιον gay να μεγαλώνει, τα βασανιστήρια που υπέστη από τους αγροίκους στρέιτ, την αγαθή και τρυφερή καρδιά του. Μέναμε στην ίδια γειτονιά. Του πετούσαν και πέτρες. 



Δες στο 0!32 πως παίζει την γλωσσίτσα του ο Τσακαλώτος στην πορεία των Gay
youtube.com - Ο Τσακαλώτος στο Gay Pride Parade


Ο Τσακαλώτος στο Gay Pride Parade


Ξέρεις τι κάνει ο Τσακαλώτος; Υγραίνει με την γλώσσα του το σημείο εκείνο που ενώνονται τα χείλη. Δοκίμασε το. Καμμιά φορά όταν μιλάμε πολύ στεγνώνει το στόμα και τα χείλη, ειδικά ξεραίνεται εκείνο το σημείο. Γίνεται δεκτό;
Για τους gay άλλη στιγμή. Είναι μεγάλη η ταινία. 


Θα το πίστευα αν δεν είναι  και ο ίδιος Gay...είναι;

Όχι, δεν είναι. 

Απόδειξε το


Tι είπες;..έτσι γεννήθηκαν; ΑΚΡΙΒΩΣ!!
Η τιμωρία τους είναι να μην ξαναγίνουν ποτέ άνθρωποι, αλλά το άκρως αντίθετο των ανθρώπων.

Μην ξεχνάς ότι μετά τον θάνατο η ψυχή κρίνεται αν θελήσει να ξαναζήσει σε ένα σώμα, σύμφωνα με τα όσα έχει πράξει με τους νόμους της ΑΡΜΟΝΙΑΣ.
ΚΟΙΝΩΣ ...ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.

Ο Τριαδικός Θεός είναι η Ζωή! // οι Gay είναι το αντίθετο της ζωής.

Όταν κατανοήσεις τι είναι φύση, και τι η παραφύση, μπορούμε να συζητήσουμε.


ο Mορφέας, έχει ανοίξει μεγάλο θέμα, όπως κάνουμε κι εμείς με το survivor, που δεν τον αφήνουμε σε χλωρό κλαρί. "Αντίποινα"... χιχιχι... Να εκθέσω και την προσωπική μου άποψη, σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Επειδή δούλεψα για σεζόν Μύκονο και τα νεαρά ματάκια μου... είδαν την απόλυτη διαστροφή και συνάμα και μία γλυκιά καλοσύνη... μετρημένη στα δάκτυλα, για να είμαι ειλικρινής. Έκανα παρέα, για πολλα χρόνια με γκει και είχα φίλους... Θα σας πω ότι έμαθα εκεί... ότι ΚΑΙ γεννιέσαι γκέι ΚΑΙ γίνεσαι. Υπάρχουν και οι δυο περιπτώσεις... Εδώ όμως μιλάμε για μία προώθηση από το πολιτικό κατεστημένο... να μας "σερβίρουν" την ομοφυλοφιλία, ως κάτι απολύτως φυσιολογικό και ανάλαφρο, με πονηρό τρόπο. Είμαι στην μέση... δεν θα παρεκκλίνω σε καμία άποψη... γιατί είμαι υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά από την άλλη δεν συμφωνώ και με τον τρόπο που συμβαίνουν εδώ και χρόνια, τα σερβιρίσματα, ώστε να ανοίγεις την τηλεόραση (παλιότερα θυμάμαι γινόταν χαμός, στις κουτσομπολίστικες εκπομπές) και να κατακλιζόμαστε από την εικόνα των γκέι σε όλα τα μέσα και το ξεκατίνιασμα... ακόμα και σε σήριαλ!!!! Ως κάτι άκρως φυσιολογικό... που περνάει το μήνυμα στα νέα παιδιά, αυτό με χαλάει... και το δικό μου παιδί, κοιτούσε με περιέργεια.... άντε τώρα να του εξηγήσω...

Να χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις για συνανθρώπους μας που δεν μας πείραξαν σε τίποτε; . Υπάρχει τόση διαφθορά και αλητεία. 

Οι γκέυ μας πείραξαν!

Οι Gay είναι το αντίθετο της Ζωής..Μέγα Ύβρις προς τον Αληθινό Δημιουργό της Ζωής.



Τι ύβρις; Τα σώματα αυτά που είναι πληροφορία και οι πληροφορία αριθμοί και παγιδεύτηκαν με την πείνα, την δίψα, την σεξουαλικότητα, μας τα δίνει το Μάτριξ. Με ένα γονιδιακό ελάττωμα έχουμε γεννήσεις με προβλήματα. Τι σημασία έχει με ποιον άνθρωπο θα κοιμηθούν αυτά τα σώματα; Αν το θέλουν και οι δύο; 


Η πληροφορία του matrix μην ξεχνάς ότι δημιουργήθηκε από τον Τριαδικό Θεό που δημιούργησε τον δεύτερο Νου δημιουργό, και αυτός με την σειρά του έχει ως πρότυπο τον Αρχέτυπο κόσμο που είναι Ζωή και Φως.

Ακόμη και μέσα στο matrix στα πάντα υπάρχει η γέννηση της  ζωής.


Οι Gay συμβολίζουν με τις πράξεις τους ακριβώς το αντίθετο του Φωτός και της Ζωής, το σκότος και τον θάνατο της ζωής.


Από πότε η φύση κάνει λάθη και ελαττωματικές γεννήσεις;
Δεν είπαμε ότι τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία σ'αυτόν τον κόσμο;


Δεν αποκλείω να υπάρχει και τρίτο φύλο.
Είχες κάνει ανάρτηση για τα φύλα από Αριστοτέλη. Θυμάσαι; Κάπου εκεί βρίσκονται συμβολικά οι απαντήσεις για τον διαχωρισμό και τα φύλα. 

Μα τι λες; από το μυαλό σου τα βγάζεις όλα αυτά;
Σε βλέπω μεγάλο θύμα της Ελίτ..τσίμπησες το δόλωμα τους.

Ειμαστε Ελευθεροι να Κανουμε Ο,τι Θελουμε.
...Ολα ΟΜΩΣ ΔΕΝ Ειναι ...προς Συμφερων Της ΨΥΧΗΣ.!!!
 


Την θυμάσαι την ανάρτηση σου ή να σου την βρω;
Δεν παρακολουθώ την ελίτ. Έχω ισχυρό αίσθημα δικαίου. 

Να μου την φέρεις εδώ να δούμε τι ακριβώς γράφει.

Το δίκαιο σου βλέπω σταματά εκεί που αρχίζει η αδικία των άλλων.Δράση και αντίδραση. ΑΡΜΟΝΙΑ TΗΣ ΦΥΣΗΣ όμως πουθενά δεν βλέπω στα δικαιώματα των Gay.

Κατατρεγμένοι, κυνηγημένοι, κακοποιημένοι από λεκτική και όχι μόνο βία, αναγκαστικά γκετοποιούνται. Ας μην περιμένουμε να είναι τα καλύτερα παιδιά. Και ποια είναι τα καλύτερα παιδιά;

Έχεις ακουστά την ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ;

Τώρα θα τη βρω. 


Δεν μπορείς να ονομάζεις ως αγάπη την διαστροφή για το παραφύσην.
Μου αρέσει που μιλάμε για την αλήθεια της ζωής, και εσύ υποστηρίζεις με σθένος το αντίθετο της ζωής.



Δεν βρήκα πού το έχεις. Αν το έχεις θα το αναγνωρίσεις. Είναι από το συμπόσιο του Πλάτωνα.
Ο μύθος του αρχέγονου ανδρόγυνου 

<< Παλιά η φύση μας ήταν διαφορετική απ΄ ότι σήμερα. Τα φύλα των ανθρώπων δεν ήταν δύο, όπως είναι σήμερα, δηλαδή αρσενικό θηλυκό, αλλά υπήρχε και ένα τρίτο το ανδρόγυνο, που αποτελούνταν από διπλά όντα και συνδύαζε στην εμφάνιση τα άλλα δύο φύλα.
Έτσι, το σώμα κάθε ανθρώπου ήταν στρογγυλό, είχε ολόγυρα ράχη και πλευρές, τέσσερα χέρια, τέσσερα πόδια και διπλά γεννητικά όργανα. Το κεφάλι, που στεκόταν πάνω σε κυλινδρικό λαιμό, το αποτελούσε ένα κοινό κρανίο πάνω από δύο πρόσωπα, ενωμένα και απαράλλαχτα μεταξύ τους, που κοίταζαν το καθένα προς αντίθετη κατεύθυνση.
Από τα φύλα, το αρσενικό ήταν γέννημα του Ήλιου, το θηλυκό της Γης και το ανδρόγυνο της Σελήνης.
Την παλιά εκείνη εποχή, η σωματική δύναμη, η αντοχή και η εξυπνάδα των ανδρόγυνων ανθρώπων ήταν τρομερή, και γι΄ αυτό είχαν απέραντη έπαρση. Τα έβαλαν, μάλιστα κάποτε με τους ίδιους τους θεούς απειλώντας τους. Αυτό που διηγείται ο Όμηρος για τον Ώτο και τον Εφιάλτη αναφέρεται σε αυτούς: τόλμησαν να κατασκευάσουν ανάβαση προς τον ουρανό για να χτυπήσουν τους θεούς!


Ο Δίας, λοιπόν, σκεφτόταν με τους άλλους θεούς πώς να τους αντιμετωπίσουν. Αν τους σκότωναν με κεραυνούς και εξαφάνιζαν το γένος τους, όπως έκαναν με τους Γίγαντες, η λατρεία και οι θυσίες των ανθρώπων θα χάνονταν. Από την άλλη όμως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να τους ανέχονται. Έπρεπε να επινοήσουν κάποια μέθοδο για να τους υποτάξουν.
Στο τέλος, ο Δίας που είχε έμπνευση είπε στους άλλους θεούς:


<<Μου φαίνεται ότι βρήκα ένα τρόπο να διατηρηθεί η ανθρωπότητα και να παραιτηθεί από την αυθάδεια της:
να γίνουν ασθενέστεροι. Θα τους κόψω σε δύο μέρη τον καθέναν. 
Έτσι θα γίνουν αφενός μεν ανίσχυροι, αφετέρου δε χρησιμότεροι για εμάς, αφού θα είναι αριθμητικά περισσότεροι>>

Είδες τι μας έκανε αυτός ο Δίας; χαχα μας έκοψε στα δυο,
δήθεν γιατί είμασταν αμαρτωλοί, έτσι το λέει αυτός που μας θέλει δούλους του μέσα από τις ανάγκες και την άγνοια.

Έχεις δίκιο. Ο σωματικός διαχωρισμός χάριν της αναπαραγωγής, που εξασφάλισε την μόνιμη παραμονή μας εδώ, εξουθένωσε τον άνθρωπο. Αυτή είναι η πραγματική αιτία της αδυναμίας μας.

Πριν διαχωριστούμε όμως είμασταν αθάνατοι και δεν χρειαζόταν οι γεννήσεις, και με υπεράνθρωπες δυνατότητες.
Σκέψου τώρα τι είναι ο Αληθινός άνθρωπος ως εικόνα της ζωής (Νους και ψυχή).


Άρχισε ,λοιπόν, να σκίζει τους ανθρώπους σε δύο μέρη και μετά ανέθεσε στον Απόλλωνα να τακτοποιήσει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.
Αυτός τότε, γύρισε τα πρόσωπα και το μισό του λαιμού των ανθρώπων προς το μέρος της τομής, ώστε να βλέπουν διαρκώς το σκίσιμό τους, να φοβούνται τους θεούς και να είναι στο εξής ποιο φρόνιμοι. Στη συνέχεια ,τράβηξε το δέρμα απ΄ όλα τα μέρη προς το σημείο που λέγεται σήμερα κοιλιά και το και το έδεσε όπως κάνουν στα σουρωτά πουγκιά ,αφήνοντας ένα στόμιο στο μέρος της κοιλιάς που λέμε σήμερα αφαλό. Μετά, αφού εξομάλυνε τις περισσότερες ρυτίδες ,έστρωσε την περιοχή του στήθους με ένα εργαλείο, σαν αυτό που έχουν οι τσαγκάρηδες για να ισιώνουν τα ζαρώματα των δερμάτων στα καλαπόδια. Άφησε όμως μερικές ρυτίδες εκεί, κοντά στην κοιλιά και στον αφαλό, για να θυμίζουν αυτό που πάθαμε κάποτε.
Μετά τη διχοτόμηση ,λοιπόν , του οργανισμού μας , το καθένα μισό αναζητούσε το άλλο μισό του και πήγαιναν μαζί. Τύλιγαν τα χέρια τους ο ένας γύρω από τον άλλο και έτσι σφιχταγκαλιασμένοι ,γεμάτοι πόθο να κολλήσουν ξανά μαζί, έβρισκαν το θάνατο είτε από πείνα είτε από την ανικανότητα τους να κάνουν οποιαδήποτε ενέργεια. Χωρισμένοι όπως ήταν ο ένας από τον άλλο, δε δέχονταν να κάνουν τίποτα. Και όποτε το ένα μισό πέθαινε και έμενε το άλλο, αυτό που έμενε ζητούσε ένα άλλο να αγκαλιάσει, όποιο έβρισκε μπροστά του,, είτε αυτό ήταν το μισό γυναίκας είτε το μισό άντρα. Και έτσι πάλι αργά ή γρήγορα χάνονταν.
Τους λυπήθηκε, λοιπόν στο τέλος ο Δίας και μηχανεύτηκε ένα άλλο τέχνασμα: μετέφερε τα γεννητικά τους όργανα προς τα εμπρός. Ως τώρα τα είχαν και αυτά προς τα έξω και η γονιμοποίηση και γέννηση γινόταν όχι μέσα τους αλλά στο χώμα όπως τα τζιτζίκια. Τους τα μετέθεσε, λοιπόν , προς τα εμπρός και κανόνισε η αναπαραγωγή να γίνετε μέσω των οργάνων αυτών εντός των δύο φύλων, δια του αρσενικού εντός του θηλυκού.
Αυτό το έκανε ο θεός ώστε με το αγκάλιασμα να αναπαράγεται το είδος, να προκαλείται επιτέλους χορτασμός της συνουσίας και έτσι οι άνθρωποι ανάμεσα στον έρωτα και το διακαή πόθο της ένωσής τους, να μπορούν να κάνουν διαλείμματα, για να στραφούν προς τις καθημερινές εργασίες τους και να φροντίζουν και για τα υπόλοιπα ζητήματα της ζωής.
Από τόσο παλιά, λοιπόν, ο έρωτας των ανθρώπων μεταξύ τους είναι ριζωμένος στη φύση τους, μας συνενώνει στην αρχική μας κατάσταση και ζητάει να κάνει και πάλι να κάνει από τα δυο ένα και να επανορθώσει το πάθημα του ανθρώπινου οργανισμού.
Καθένας μας, λοιπόν, αποτελεί ένα ημίτομο ανθρώπου, σκισμένος όπως είναι από ένας σε δύο, όπως οι γλώσσες, τα ψάρια. Και ζητάει διαρκώς καθένας το άλλο του ημίτομο.
Αν τύχει κάποτε, μάλιστα, να συναντήσει κανείς το ίδιο το πραγματικό άλλο του μισό, τότε πια η συγκίνηση και των δυο είναι μοναδική και απερίγραπτη, από το αίσθημα στοργής, κοινής καταγωγής, έρωτα. Ούτε στιγμή δ δέχονται να αποχωριστούν. Αυτοί είναι που περνούν πιστοί μεταξύ τους ολόκληρη ζωή. Οι ίδιοι, ίσως, δε θα ήταν σε θέση καν να εκφράσουν τι είναι αυτό που θέλει ο ένας από τον άλλο. Διότι δεν μπορεί, βέβαια, να πιστέψει κανείς ότι αυτό είναι μόνο η ερωτική απόλαυση και ότι επομένως χάριν αυτής ευχαριστιούνται ο καθένας από του άλλου τη συμβίωση με τόσο σφοδρό πάθος. Κάτι άλλο είναι μάλλον –το βλέπει κανείς – αυτό που θέλει και των δύο η ψυχή, κάτι που δεν μπορεί να εκφράσει. Διαισθάνεται όμως τι θέλει και το υποδηλώνει σκοτεινά.
Κι αν, την ώρα που είναι πλαγιασμένοι μαζί, ερχόταν από πάνω τους ο Ήφαιστος με τα εργαλεία του και τους ρωτούσε:<< Τι είναι αυτό που ζητάτε, άνθρωποι, ο ένας από τον άλλο ;>>είναι πολύ πιθανό ότι δε θα ήξεραν τι να απαντήσουν.
Και ας υποθέσουμε ότι εκείνος τους ρωτούσε πάλι:<<Θέλετε μήπως αυτό; Να μείνετε μαζί ο ένας με τον άλλο όσο το δυνατό περισσότερο, ώστε και νύχτα και μέρα να μην αποχωρίζεστε; Αν πράγματι αυτός είναι ο πόθος σας , τότε είμαι πρόθυμος να σας καλουπώσω και να σας σφυρηλατήσω σε ένα κομμάτι, ώστε να γίνετε αμέσως ένας, και για όσο καιρό ζείτε, να ζείτε και οι δυο σας κοινή ζωή σαν ένας, και πάλι όταν πεθάνετε, εκεί κάτω στον Άδη ένας να είστε και όχι δύο, σε έναν ταυτόχρονο θάνατο. Σκεφτείτε, λοιπόν, αυτό ποθείτε κι αν θα μένατε ευχαριστημένοι, στην περίπτωση που το πετυχαίνατε>>.
Ούτε ένας απ΄ όσους θα άκουγαν αυτά- είμαστε βέβαιοι- δεν θα έλεγε <<όχι>> ούτε θα εκδήλωνε άλλη επιθυμία. Αντίθετα, θα πίστευε πως άκουσε απαράλλακτα ότι τόσο καιρό ποθούσε, δηλαδή να ενωθεί και να συγχωνευτεί με τον αγαπημένο του, ώστε να γίνουν ένας αντί δύο.
Η αιτία τούτου είναι ότι αυτή ήταν η πρωταρχική φύση μας και ότι κάποτε ήμαστε ολόκληροι. Του ολόκληρου, λοιπόν, ο πόθος και η ορμή έχει το όνομα Έρωτας. Πρωτύτερα -το επαναλαμβάνω – είμαστε ένα. Τώρα, όμως για τις αμαρτίες μας μας έχει διαμελίσει ο θεός. Υπάρχει ο φόβος, μάλιστα, αν δεν είμαστε σωστοί απέναντι στους θεούς, να μας διαμελίσουν και για δεύτερη φορά και να γυρίσουμε τότε σε κατάσταση ανάλογη με τις ανάγλυφες μορφές, που εικονίζονται κατά κρόταφο στις στήλες, πριονισμένες στη μέση.
Για τους λόγους αυτούς πρέπει ο ένας τον άλλο να συμβουλεύει , να έχει σεβασμό προς τους θεούς, ώστε να αποφύγουμε εκείνα που δεν πρέπει, να πραγματοποιούμε δε τα άλλα, τα σωστά, με τον Έρωτα πάντα οδηγητή και κυβερνήτη μας. Εναντίον του Έρωτα κανείς να μην αντιδρά, γιατί όποιος αντιδρά επισύρει το μίσος των θεών. Ενώ αν γίνουμε αγαπημένοι του θεού και ειρηνεύσουμε μαζί του, θα ανακαλύψουμε ανάμεσα στο πλήθος των ανθρώπων το άλλο μισό μας και θα επικοινωνήσουμε με τους αγαπημένους μας, τους πραγματικά δικούς μας, πράγμα που ελάχιστοι σήμερα κατορθώνουν.
Μόνο με αυτό τον τρόπο το γένος των ανθρώπων θα πετύχει την ευδαιμονία, αν, δηλαδή, φτάσουμε στο φυσικό αποτέλεσμα του έρωτα και βρει ο καθένας μας τον αγαπημένο, τον δικό του, ώστε να επανέλθει στην πρωταρχική κατάσταση.
Αν θέλουμε, λοιπόν, να υμνήσουμε ένα θεό τον Έρωτα είναι δίκαιο να υμνήσουμε, ο οποίος και στο παρόν μας προσφέρει πλήθος ευεργεσίες, σαν οδηγητής προς τις συγγενείς μας φύσεις, αλλά και για το μέλλον μας χαρίζει πλούσιες ελπίδες, ότι εφόσον αποδώσουμε στους θεούς σεβασμό, εκείνος θα μας επαναφέρει στην αρχική μας κατάσταση και θα μας θεραπεύσει, καθιστώντας μας γαλήνιους και ευτυχισμένους.>>

Πλάτωνος, Συμπόσιον ή Περί Έρωτος Ηθικός.


Ειλικρινά απορώ που βλέπεις να αναφέρεται για τρίτο φύλο και να εννοεί τους Gay


...υπαρχει ομως και το Κεφαλαιο Της ΣυγχωρητικοΣυμπονοιας!!!...ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ!!!

Μην ξεχνάς ποτέ ότι η ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ δεν έχει αισθήματα για να τηρεί αυστηρά τους νόμους της ΑΡΜΟΝΙΑΣ



Sorry για το πρώτο κείμενο, αλλά βλέπεις τι γίνεται; Ο στενόμυαλος μεταφραστής αφαίρεσε το κομμάτι αυτό γιατί ....δεν του άρεσε φαίνεται.  Αυτά κάνουν οι μεταφραστές.
Αυτό είναι το σωστό κείμενο. Δες τα υπογραμμισμένα. 

ΚΕΦ. 16. Ὁ καθένας ἀπὸ μᾶς, λοιπόν, εἶναι τὸ ἕνα ἀπὸ τὰ δύο κομμάτια τῆς διχοτόμησης τοῦ ἀνθρώπου, γι᾿ αὐτὸ καὶ ἀναζητᾷ πάντοτε τὸ ταίρι του. Καὶ ὅσοι ἄνδρες εἶναι κομμάτι ἀπὸ ἀνθρώπους τοῦ μεικτοῦ γένους, αὐτὸ ποὺ λέγαμε “ἀνδρόγυνο”, εἶναι πολὺ γυναικᾶδες, ἀλλὰ καὶ οἱ περισσότεροι ἀπὸ τοὺς μοιχούς προέρχονται ἀπ᾿ αὐτὸ τὸ γένος. Ἐπίσης, ὅσες γυναῖκες εἶναι φίλανδρες καὶ μοιχεύτριες, προέρχονται ἀπὸ τὸ ἴδιο γένος. Ὅσες γυναῖκες ὅμως εἶναι κομμάτι ἀπὸ γυναῖκα, δὲν προσέχουν καὶ πολὺ τοὺς ἄνδρες ἀλλὰ στρέφονται πρὸς τὶς γυναῖκες. Ἀπ᾿ αὐτὸ τὸ γένος προέρχονται οἱ ἑταιρίστριες. Ὅσοι πάλι εἶναι κομμάτι ἀπὸ ἄνδρα, ἐπιδιώκουν τὰ ἀρσενικὰ καὶ εὐχαριστοῦνται νὰ ἀγκαλιάζωνται καὶ νὰ κοιμοῦνται μαζὶ τους, γιατὶ ἀπὸ τὴ φύση τους εἶναι ἀνδρειότεροι. Μερικοὶ βέβαια, τοὺς κατηγοροῦν ὅτι εἶναι ἀδιάντροποι, ἀλλὰ ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι δὲν ἐνεργοῦν ἔτσι ἀπὸ ἀδιαντροπιά, ἀλλὰ λόγω τοῦ θάρρους, τῆς ἀνδρείας καὶ τοῦ ἀρρενωποῦ χαρακτήρα τους, προτιμοῦν τὸ ὅμοιό τους. Τρανὴ εἶναι ἡ ἀπόδειξη· διότι ὅταν ὁλοκληρωθοῦν σὰν ἄνδρες, μόνο αὐτοὶ γίνονται κατάλληλοι γιὰ τὰ πολιτικά. Καὶ ἂν δὲν τοὺς ἀνάγκαζε ὁ νόμος, οὔτε τὰ παιδιὰ οὔτε τὸ γάμο θὰ εἶχαν στὸ νοῦ τους. Ὅταν μάλιστα ὁ ἕνας ἤ ὁ ἄλλος, βροῦν κατὰ τύχη τὸ ἀπόλυτα δικὸ τους ἄλλο μισὸ, νιώθουν τόσο ἐκπληκτική φιλία καὶ οἰκειότητα καὶ ἔρωτα, ποὺ δὲν θὰ ἤθελαν νὰ χωρίσουν οὔτε στιγμή. Αὐτοὶ εἶναι ποὺ περνοῦν ὅλη τὴ ζωὴ τους μαζὶ καὶ οὔτε οἱ ἴδιοι ξὲρουν τὶ ζητᾷ ὁ ἕνας ἀπὸ τὸν ἄλλο. Οὔτε θὰ πρέπει ὅμως, νὰ φαντασθῇ κάποιος ὅτι ἡ αἰτία ποὺ χαίρονται εἶναι ἡ ἀφροδισιακὴ συνουσία. Ἀλλὰ εἶναι φανερὸ πὼς κάτι ἄλλο ζητᾷ ἡ ψυχὴ τοῦ καθενός, ποὺ δὲν μπορεῖ νὰ τὸ ἐκφράσῃ, ἀλλὰ διαισθάνεται αὐτὸ ποὺ θέλει καὶ τὸ ἀφήνει νὰ ἐννοηθῇ.
........



Ειλικρινά δεν κατάλαβα τίποτα για τρίτο φύλο.
Αυτά είναι λόγια γήϊνων που αναφέρονται για τα γήϊνα χωρίς καν να αναλύουν αυτό που υποστηρίζουν με επιχειρήματα περί δημιουργίας της ζωής

Απορώ με σένα που πας και κολλάς σε βλακείες
Έχεις Νου; σκέψου! μόνη σου ελεύθερα με την ψυχή!


Δεν λέω ούτε οτι τα πιστεύω ούτε οτι δεν είναι βλακείες. 
Λέω οτι είναι ένας μύθος, μία κρυπτογραφημένη πληροφορία, που χρειάζεται αποσυμβολισμό.

ότι νά'ναι..απλά αντιγράφεις ότι βρεις επειδή το έγραψε ο τάδε χωρίς πρώτα να το αναλύεις με το δικό σου Νου! 

Δεν είναι ο καθένας ο Πλάτωνας.
Μεταφέρει ό,τι άκουσε από τον Σωκράτη εν είδει διαλόγων και συμποσίων. Εσύ δεν το είχες δημοσιεύσει τελικά στο blog; Είχα την εντύπωση οτι το διάβασα σε σένα.


Καμία σχέση δεν έχει αυτή η βλακεία που έδωσες με αυτά που γράφει ο Πλάτωνας.

Ο Πλάτωνας μιλά για την δίχως φύλο στρόγγυλη ψυχή, κι εσύ βλέπεις παντού  Gay


Πόσες φορές πρέπει να σου βάλω το 16 κεφάλαιο του Συμποσίου με υπογραμμισμένο το σημείο;

Δηλαδή σε ποιους αναφέρεται αυτό το κεφάλαιο; στην ψυχή; 

ή στην βλακεία του καθενός σχετικά με το πως σκέφτεται ένας θνητός άνθρωπος της Γης; Συμβαδίζουν αυτά τα λόγια με τα της ψυχής; Τα δύο αντίθετα άκρα είναι.

Λένε τον μύθο του διαχωρισμού του ανθρώπου σε άρρεν και θήλυ. Μπορεί να είναι και όλοι οι μύθοι μια βλακεία των θνητών ανθρώπων για να εξηγήσουν τα φυσικά φαινόμενα. 

Το ανέφερα για να δείξω οτι στο περί έρωτος συμπόσιο και σε άλλα σημεία του δεν καταδικάζονταν οι ομοφυλόφιλοι την εποχή εκείνη.

χα χα τι έγινε; σου πειράξαμε τους Gay και αλλάζεις όλα όσα άρχισες να πιστεύεις;


Μας δουλεύεις;;;; τι σχέση έχει αυτό με τα περί ψυχής;

Εδώ μας λέει ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάλουν τους ομοφυλόφιλους άντρες να πολεμήσουν τον εχθρό και να μην κάθονται στο σπίτι τους σαν γυναικούλες.
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ


Γιατί κάνεις σαν μωρό; Ποιος μίλησε για ψυχή; Για σώμα και για σεξ μιλούμε όταν αναφερόμαστε σε στρέιτ και σε γκέι.
Όνειρα γλυκά. 


Τι εννοείς; Για την ψυχή δεν μιλάμε τόση ώρα; Αν είναι να μιλάμε για τα παραφύσιν ζώα να μου το πεις να ξέρω.


Και μην μου μιλάς σαν να αναφέρεσαι σε ανθρώπους, διότι οι Gay είναι παραφύσιν ζώα.

Σου είπα. Δώσε λίγο φαγάκι στο σώμα, λίγο σεξ, νερό, στέγη και ένδυση να κάθεται φρόνιμα και να μπορούμε απερίσπαστοι να κάνουμε την αναζήτηση μας. Μηδέν άγαν. Τίποτε πολύ, τίποτε υπερβολικό με το σώμα, τα απολύτως απαραίτητα.

Φαγάκι και σεξ θα δώσω στους ανθρώπους που από ζώα μπορούν να ξαναγίνουν θεϊκοί Άνθρωποι.
Τα παραφύσιν ζώα σε τίποτα δεν διαφέρουν από όλα τα άλογα ζώα.


Άλλοι είναι τα παρά φύσιν ζώα. Όλοι οι "Κοσμοκράτορες και τα τσιράκια τους. Αλλά ποιος να τα πειράξει αυτά τα κτήνη. Και τα βάζουν με τον εύκολο στόχο.

καλά άσε ζήσε στον κόσμο σου, εσύ μόνο λόγια είσαι τελικά.


Θα δω κωμωδία. Αύριο το Μάτριξ. 

Eίμαι σίγουρος ότι θα είναι gay κωμωδία χα χα

Big Bang theory. Η αγαπημένη μου κωμική σειρά. 

Τι άλλο; αφού Gay την έβγαλαν αυτή την θεωρία..όλοι εκεί στην Ελίτ εξάλλου Gay είναι.


Πάντως ήταν ένα ωραίο και πολυτάραχο συμπόσιο το σημερινό. 

Ναι, αλλά είσαι απέναντι μου, και όποιος είναι απέναντι στον Μορφέα βρίσκεται σε Black list


Και σε μπλακ λιστ μπαίνω για να μην αδικήσω κατά λάθος. Δεν αδικώ εύκολα. Κόρη του Θεού.
 

Η Μονάδα δεν έχει καμία σχέση με τα άλογα ζυγά, πόσο δε με τα παραφύσιν.


Εσύ έτσι όπως πας δεν θα κρίνεις κανέναν από έλλειψη νόησης της ουσίας του λόγου της ψυχής.


Αλλά από φόβο και έλλειψη ανδρείας της ψυχής θα υπομένεις όλα τα θνητά.

Είμαι αδυσώπητη με τους πραγματικούς εχθρούς του Ανθρώπου. Και μην ψάχνεις στους γκέι τους εχθρούς του Ανθρώπου.

Δεν είπα είπα ότι είναι εχθροί μου.
Την αλήθεια λέω για να έχουν ελπίδα..αν έχουν για να σωθούν.


Εχθρούς έχουν μόνον τα ανεγκέφαλα ζώα. 
Όσοι φέρουν το Νου δεν έχουν εχθρούς.

Κατανόησε τον Λόγο και μην γίνεσαι πιο θνητή από τους θνητούς.
Εχθρούς έχουν μόνο τα ανόμοια και ζυγά.


Όποιος έχτισε τον Άνθρωπο στην ύλη είναι εχθρός του Ανθρώπου. Είτε είναι Νους είτε θεός είτε δαίμονας.

Αλλο ο ανεγκεφαλος και αλλο ο φερων το Νου.
Οσοι εχουν εχθρους εχουν αγνοια της αληθειας.
Οποιος γνωριζει την αληθεια χαιρεται την ζωη οπου κι αν βρισκεται, γιατι ειναι η ζωη.

Μην ξεχνας η ψυχη δεν συμμετεχει στην υλη. Αλλα συμμετεχει μονον το αλογο ζωο.

Μην σου θυμίσω τώρα τι βρισιές έχεις ρίξει σε δεύτερους δημιουργούς και Δίες και κάθε τι το πονηρό.
Νάνι!!!


Την αληθεια λεω, δεν σημαινει οτι ειναι εχθροί μου.

Κατι αλλο θα ρωτησεις; Θελω δυσκολες ερωτησεις.

νάνι νάνι
Χαχαχα αύριο μόνο δύσκολες ερωτήσεις.


Νανι κανουν μονο οσοι κοιμουνται..οι ξυπνιοι ονειρευονται.


Ο ανθρωπος απο αυπνο Πατερα γεννηθηκε..οχι απο κοιμισμενο.

Χαχαχααααα
Φωτογραφία





ονειρεύομαι ήδη ..όνειρα αληθινά..
morfeas sky

Σχόλια

  1. Γιατί υπάρχει τόση κακία πάνω στην Γη;
    .........

    -Αλίμονο για τη μεγάλη σου πλάνη, Ασκληπιέ!
    Αυτά, που είναι τα πιο πλήρη και μεστά, αυτά θεωρείς πως είναι κενά;

    -Πως το λες αυτό Τρισμέγιστε;
    Ο αέρας δεν είναι σώμα;

    -Είναι σώμα. Αυτό λοιπόν το σώμα δεν διαπερνά όλα τα όντα και δεν τα γεμίζει όλα διαπερνώντας τα; Και το σώμα δεν αποτελείται από το μίγμα των τεσσάρων στοιχείων;
    Πλήρη είναι όλα, όσα εσύ λες κενά, από αέρα.

    Εάν όμως είναι πλήρη από αέρα, θα είναι κι απ'τα τέσσερα στοιχεία κι έτσι συμβαίνει να εμφανίζεται ο αντίθετος λόγος.

    Αυτά, επομένως, τα οποία εσύ λες πως είναι κενά, πρέπει να τ'αποκαλλούμε κοίλα, όχι κενά, διότι θα είναι πλήρη από αέρα και πνεύμα.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..