ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ MATRIX







ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!! ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΖΕΙΣ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πλέον είναι σίγουρο πως ότι ονομάζουμε ζωή είναι η πληροφορία που ο δέκτης εγκέφαλος την αποκωδικοποιεί ως χώρο, τόπο, σώμα, λογική, συναίσθημα, αίσθηση, και αυτό που ονομάζουμε ζωή πρόκειται αποκλειστικά για ένα Νου υπολογιστή που είμαστε συνδεδεμένοι μαζί του αφού εισήλθαμε μέσα στην εικόνα!! και καθορίζει την αιτία και το αποτέλεσμα στην υποτιθέμενη ζωή μας. Εμείς απλά καθοδηγούμαστε από την πληροφορία που αποκωδικοποιεί ο εγκέφαλος μας και καμιά ελεύθερη επιλογή δεν έχουμε!! αφού όλα είναι ελεγχόμενα από το matrix.

Για να μην μπορεί το ΜΑΤRIX να καθοδηγεί την ζωή μας πρέπει ότι κάνουμε να μην μας νοιάζει το αποτέλεσμα, κοινώς να μην συμμετέχουμε ενεργά σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, καλό-κακό, ζωή-θάνατος, χαρά λύπη, κτλ διότι αν συμμετέχουμε ενεργά με συναίσθημα την πατήσαμε! μας καθοδηγεί το matrix, δηλαδή η Mοίρα!! η οποία δημιούργησε τις ανάγκες του σώματος για να ελέγχει την ανθρωπότητα 100%

Η Μοίρα έχει αποτυπώσει ως πληροφορία στο μυαλό μας την πραγματικότητα που ζούμε, είμαστε ότι σκεφτόμαστε, και αυτό βλέπουμε ζούμε και αισθανόμαστε, δηλαδή την πληροφορία που διανέμεται ταυτόχρονα σε όλη την ατμόσφαιρα του πλανήτη αποκλειστικά για τον άνθρωπο..


Και αυτό είναι το πλέγμα του πλανήτη Γη το πνεύμα που λέμε, η πληροφορία, η αλλιώς εικόνα, η αλλιώς matrix.


morfeas sky
..........


σχόλια:

Υπάρχει όμως και η πληροφορία που φέρει η ψυχή στον πυρήνα της. Και τείνω να πιστεύω πως η πληροφορία αυτή είναι απαραίτητη για την λειτουργία του κόσμου των αισθήσεων. Αλλά δεν μπορώ ακόμη να πω πώς. 

Η πληροφορία που φέρει ο πυρήνας της ψυχής πολύ απλά σου λέει ότι όλα εδώ είναι ψεύτικα, και εσύ αν θέλεις να περάσεις όσο πιο ανώδυνα την ζωή σου πρέπει να αδιαφορείς πλήρως γι'αυτόν τον κόσμο, διότι αυτός ο κόσμος δεν ελέγχεται από εσένα. 

Διότι για να τον ελέγξεις πρέπει πρώτα να νικήσεις τους φόβους σου, διότι ο φόβος σε κάνει σκλάβο του αισθητού πνεύματος της ύλης.


Δεν υπάρχει το καλό-κακό αλλά μόνον το Αληθινό, το Αγαθό, και αυτό είναι το τέλειο, και όχι ο ρημαγμένος υποτελής κόσμος της Γης γεμάτος από ανάγκες και ανασφάλειες, όπου το γήινο σώμα είναι τελείως αδιάφορο στην ψυχή, η οποία φυλακίστηκε στα ανύπαρκτα αισθητά σώματα.

Αυτός ο κόσμος είναι δημιουργημένος αποκλειστικά μόνον για άλογα όντα! που δεν φέρουν το Νου! και δεν δημιουργήθηκε για τον άνθρωπο.


Πρέπει να είναι και κάτι άλλο. Οι ατλάντιες αδελφότητες χιλιετίες τώρα προσπαθούν να κλέψουν την ψυχή, την πληροφορία που περιέχει. 

Κυκλοφορεί επίσης οτι ο εικονικός κόσμος δεν υπάρχει χωρίς έναν τουλάχιστον παρατηρητή. Έναν χρήστη ας πούμε. Είναι η εισερχόμενη ψυχή που κατεβάζει από την τέταρτη και πέμπτη διάσταση το πρόγραμμα. Που με την είσοδο της δηλαδή είναι σαν να πατάει το start του κομπιούτερ.


Τότε τι πρέπει να κάνουμε; να μείνουμε εδώ εγκλωβισμένοι στην Γη; ή να σηκωθούμε να φύγουμε από δω;


Μα τον Άνθρωπο θεό δεν τον νοιάζει ούτε τον αφορά αν θα λειτουργεί αυτός ο πλανήτης ή όχι. Απλώς δεν θυμάται. Και γι' αυτό εγκλωβίζεται στα εγκόσμια και ξεγελιέται και ξαναέρχεται. Το ζητούμενο είναι η αφύπνιση. 


Άρα αφύπνιση σημαίνει ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τον αληθινό μας εαυτό την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ !!


Η μάλλον να το πω αλλιώς! το πνεύμα της φύσης πήρε τις δυνάμεις των Επτά Διοικητών! και χωρίς τον Άνθρωπο θα χάσει όλες τις δυνάμεις του! 

"Ή μάλλον να το πω αλλιώς! το πνεύμα της φύσης πήρε τις δυνάμεις των Επτά Διοικητών! και χωρίς τον Άνθρωπο θα χάσει όλες τις δυνάμεις του! ". !!!

Αυτό να το διαβάσουν όσοι φέρουν το Νου.


ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΙ ΖΩΗ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.


ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΕΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΗΘΗΣ.

ΟΣΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ!! 

ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.

ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑΜΙΣΗ ΔΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ



ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!! σε όλα


ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ; ΧΙΛΙΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ


Ε, δεν βλέπω;


Να μην ξεχνάμε όμως ότι μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας αλλά και τον κατακλυσμό, βρέθηκε ο άνθρωπος χωρίς πολιτισμό, βυθισμένος μέσα στην άγνοια. Ούτε για Θεό θυμόταν ούτε τίποτε. Ξεκίνησε από το μηδέν. 
Και ψυχή με θεϊκό Λόγο να είχε, βρισκόταν σε βαθιά ύπνωση.

Γιατί δεν θυμόταν απολύτως τίποτα; Το πνεύμα της φύσης έφερε την καταστροφή, αυτό αποφασίζει ως Διοικητής του matrix ,  διότι όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ που φέρουν το Νου άρχισαν να παίρνουν την παγκόσμια εξουσία στο MATRIX ..άρχισαν να αφυπνίζονται φέροντας τον Ελλάνιο πολιτισμό.

Στην συνέχεια το πνεύμα της φύσης επέτρεψε στους δικούς της ανθρώπους (Άτλαντες) να φέρουν την καταστροφή αφού δεν γινόταν αλλιώς. 


Εκανε RESTART στο MATRIX


Eγκλώβισε με αυτόν τον τρόπο τις αφυπνισμένες ψυχές ώστε αν υπήρχαν οι Έλληνες για ακόμη λίγο πλέον θα ήταν ελεγχόμενο από εμάς.

Και τώρα αυτό κάνει! αν δει μαζική αφύπνιση, θα ξανακάνει RESTART εδώ είναι και το πρόβλημα! πάντα όταν χάνει το παιχνίδι το πνεύμα της φύσης κάνει επανεκκίνηση.




Οι Έλληνες ιερείς είχαν διασώσει τις πληροφορίες πριν την καταστροφή που έβλεπαν να έρχεται.
Διαβρώθηκαν όμως, οι διάδοχοι τους φάνηκαν ανάξιοι μέσα στον χρόνο, τους κέρδισε η δύναμη, η εξουσία, το χρήμα. Έφτιαξαν τις Αμφικτυονίες που οδήγησαν σε καταστροφικούς πολέμους μεταξύ των ελληνικών πόλεων. 

Η Ελλάδα καταστράφηκε πάνω που είχε ορθοποδήσει. 

Οι ιερείς αυτοί άρπαξαν όλη την γνώση, όλα τα χειρόγραφα και κανείς δεν ξέρει πού πήγαν. Αυτά έγιναν μερικές χιλιετίες πριν εμφανιστεί ο Χριστιανισμός, ο οποίος βρήκε μια έκρυθμη και διεφθαρμένη κατάσταση στα ελληνικά ιερατεία. Δεν ευθύνεται όσο νομίζουμε. Η ζημιά είχε γίνει ήδη από τα δικά μας τα ελληνικά ιερατεία.

Γιατί ο Ελλάνιος πολιτισμός πολεμάται συνεχώς επί δυόμισυ χιλιάδες χρόνια; τυχαία;

Στον Χριστιανισμό πουθενά δεν υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Οπως σήμερα ζουν ανάμεσα μας οι Άτλαντες και κυβερνούν την Ελλάδα, το ίδιο συνέβαινε πάντα!! Αυτοί τα κάνουν όλα! 

Ζουν ανάμεσα μας για να μας κρατούν στην Λήθη! μέσω της διαφθοράς! κάνοντας μας σαν αυτούς! ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

Προφανώς αυτό που λες. 

Κατάφεραν τα Ατλάντια ιερατεία να εισχωρήσουν παντού, στους Δελφούς, σε όλα τα ιερά και να πάρουν την εξουσία. 
Άρπαξαν και την γνώση και την εξαφάνισαν. 
Την απόκρυφη γνώση.

Την απόκρυφη γνώση την έχουμε στο νοητό της ψυχής μας, και όχι στο αισθητό, στο χέρι μας είναι να την δεχτούμε.
 

Στο μεταξύ όμως και ενώ υπήρχε αυτή η διαφθορά και το χάος στους ιερατικούς κύκλους, στην Ελλάδα άνθισε η φιλοσοφία, οι τέχνες, οι επιστήμες, το ελληνικό πνεύμα ανέβηκε σε υψηλές κορυφές. 


Γι'αυτό εμφανίστηκαν και ταυτόχρονα οι Πέρσες, και μετά οι Ρωμαίοι, και μετά ο Χριστιανισμός που τους απαγορεύει να σκέφτονται!
Μετά ήρθαν οι Τούρκοι, μετά οι μεγάλες δυνάμεις, και σήμερα όλοι μαζί μας διαλύουν, μας αποδομούν.


morfeas sky
..........



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας