Είσαι Άνθρωπος; ζώο; η φυτό;

Η πραγματικότητα, και η ζωή, η οποία αντιλαμβανόμαστε, είναι η όποια λογική διαθέτουμε, και μέσω των αισθήσεων και συναισθημάτων τα οποία πληρούν από ανάγκες οδηγούν τις επιθυμίες, και γίνεται αντιληπτή η ζωή μέσα στον χώρο τον οποίο κινούμαστε.

Τι είναι όμως η ζωή; από που αρχίζει και που τελειώνει; 

Ζωή είναι η κίνηση της λογικής ενός Νου, που εμπεριέχει μέσα του τον κόσμο, είναι η πληροφορία που απορροφά από τον κόσμο του Νου, ο Λόγος, η δε κίνηση αυτής της πληροφορίας ονομάζεται νοητή ζωή. 

Ο Λόγος, δηλαδή ο κόσμος και  η ζωή, είναι η λογική, ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος, που μπορεί να δημιουργήσει καινούριους κόσμους και να ζήσει μέσα σε αυτές τις πραγματικότητες, αυτό το ονομάζουμε ως γέννηση ενός νοητού κόσμου και γέννηση της νοητής ζωής.

Ζωή χωρίς Νου και Λόγο Αδιαίρετο είναι αδύνατον να υπάρξει.

Το καταλάβατε; η σε φυτά απευθύνομαι; διότι τα φυτά έχουν μόνο αισθήσεις αυξομειώνοντας την μορφή τους, και δεν αντιλαμβάνονται ότι ζουν, διότι απλά ζουν και πεθαίνουν συνεχώς, διότι βρίσκονται μέσα σε έναν Νου που δημιούργησε τα φυτά μέσα στον χώρο απλά για να τον διακοσμούν και τίποτα άλλο! 

Εμείς τι είμαστε; Άνθρωποι; φυτά, ή ζώα; και μην βιαστείτε να απαντήσετε!

Ο Άνθρωπος όμως δεν ζει την νοητή ζωή, αλλά ζει την νοερή ζωή, όπου συνυπάρχουν δύο αντίθετοι κόσμοι, και κάθετι έχει το αντίθετο του, ο ένας είναι ο Νους, και ο άλλος ο Αντινούς, όπου ο ένας συνεχώς δημιουργεί, και ο άλλος συνεχώς το καταστρέφει!~

Αποφάσισε τι είσαι, διότι το μη όν ενώθηκε μαζί σου!

Φοβάσαι; τότε είσαι το μη ον, ξύπνα, και δες ότι είσαι η ίδια η Ζωή ο Λόγος, αρκεί να μην φοβάσαι ποτέ, αλλά σαν νεογέννητο που είσαι ακόμη στη ζωή σε δικαιολογώ, αλλά αν δεν αρχίσεις να ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ θα σε απορροφήσει το Μη Ον σε μια ζωή μέσα στον καιάδα της αβύσσου.

Δειλέ εσύ που φοβάσαι να σκεφτείς και από την στιγμή που φοβάσαι είσαι ανύπαρκτος, γιατί είσαι το μη ον που πήρες ζωή από εμένα, τον Άνθρωπο, και σε έφερα από την ανυπαρξία σου στην ζωή, σε έκανα ένα ανθρώπινο ζώο στην Γη~!!~ και σου δίνω την δυνατότητα να μετεξελιχθείς σε Άνθρωπο, κι εσύ παραμένεις ζώο~ ως πότε; Ο δαίμονας σου η κόλαση σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός, το μη όν, και όσο γίνεσαι ένα με τους φόβους σου τόσο σε απορροφά στην ανυπαρξία, και θα ξαναγίνεις ένα άγριο θηρίο, η ακόμα χειρότερα ένα φυτό, να μου στολίζεις τον κήπο που δημιούργησα για να στολίζει τον δικό μου κόσμο, 
Τον κόσμο των Ανθρώπων ~

Άνοιξε τις πύλες σου και δημιούργησε τον κόσμο της Αρμονίας της ανδρείας, γίνε κι εσύ Νους γίνε Άνθρωπος ~ σου δίνω την ευκαιρία τώρα να γίνεις η ζωή, ο Λόγος,  αρκεί να ξεπεράσεις την ασχήμια που σε βολοδέρνει καθημερινά, και κάνει την υποτιθέμενη ζωή σου κόλαση ~ μέσα στον βούρκο της ανυπαρξίας ζεις και δεν το κατάλαβες γιατί δεν άρχισες να σκέφτεσαι ακόμη,  διότι σε έκανα ζώο για να γίνεις Άνθρωπος κι εσύ παρέμεινες ένα ζώο, που το μόνο που σε νοιάζει είναι να τρως το χορτάρι που δημιούργησα για τα ζώα,  και όχι την λογική που σου έδωσα για να σκέφτεσαι μόνος σου και να γίνεις Άνθρωπος,  να δημιουργείς την ζωή, και να μην αντιγράφεις σαν φυτό το άλογο ζώο μέσα σου! το μη ον! και ξαναγίνεις αυτό που ήσουν όταν σε έφερα στην ζωή, ένα φυτό.~


morfeas sky

Σχόλια

 1. *** Αναγνωρίστε… τη Θεικότητά μας ***

  Υπόσχομαι:
  -Να είμαι τόσο Ισχυρός, που τίποτα να μην μπορεί να διαταράξει
  τη ΓΑΛΗΝΗ του Νου μου!!!
  -Να μιλάω για την υγεία, την ευτυχία & την ευημερία
  σε κάθε πρόσωπο που συναντώ.
  -Να κάνω όλους τους φίλους μου, να νιώθουν ότι αξίζουν!
  -Να βλέπω τη Θετική πλευρά σε καθετί &
  να κάνω την αισιοδοξία μου να βγει αληθινή!
  -Να σκέφτομαι μόνο το καλύτερο, να εργάζομαι μόνο για
  το καλύτερο & να περιμένω μόνο το καλύτερο!!!
  -Να είμαι εξίσου ενθουσιασμένος με
  την επιτυχία των άλλων, όπως είμαι για τη δική μου.
  -Να ξεχνώ τα λάθη του παρελθόντος &
  να προχωρώ για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του μέλλοντος!
  -Να έχω μια χαρούμενη έκφραση ανά πάσα στιγμή
  & να χαμογελώ σε κάθε ζωντανό πλάσμα που συναντώ!
  -Να δώσω τόσο πολύ χρόνο για τη βελτίωση του εαυτού μου,
  ώστε να μην έχω χρόνο για να επικρίνω τους άλλους!
  -Να είμαι Ισχυρός & Ευγενής, ώστε να μην επιτρέπω στην ανησυχία, στο θυμό, & στο φόβο, να μου δημιουργούν προβλήματα!!!
  -Να σκέφτομαι ΘΕΤΙΚΑ για τον εαυτό μου & να διακηρύττω, το γεγονός αυτό στην
  κόσμο, όχι με δυνατά λόγια, αλλά με μεγάλες Πράξεις!!!
  -Να ζω με την ΠΙΣΤΗ ότι όλο το ΣΥΜΠΑΝ είναι στο πλευρό μου,
  εφ 'όσον είμαι ΑΛΗΘΙΝΟΣ & εκφράζω ότι καλύτερο υπάρχει μέσα μου!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η θηλυκή πλευρά της ύπαρξης πάντα συνεισφέρει στην οικογένεια, την επανένωση του αρσενικού-θηλυκού, μέσα από την αγάπη που τόσο απλόχερα μοιράζει προς τα έξω, και αναγεννά την ζωή.
  Η αρσενική πλευρά πάντα επιδιώκει την ηγεμονία στην ζωή, την ανδρεία, ώστε ποτέ να μην απειληθεί από την άλογη μορφή της φύσης την οποία ενδυθήκαμε.

  Βέβαια όλα τα προηγούμενα έχουν και το αντίθετο τους. Επιλογή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η απάντηση αφορά την συζήτησή μας, την πρωινή με την συμμαθήτρια; Όμορφη οπτική έδωσες στα δύο φύλα, μου κάνει... εξάλλου όλα έχουν τον ρόλο τους...Ε;
   Το κείμενο σου βγήκε σε πρώτο πρόσωπο, σαν να μιλάς, από την μεριά του Θεού... ή μου φάνηκε εμένα έτσι; Είχες τέτοια αναλαμπή, από άνωθεν ρωτώ... Λίγο "επιθετικό" το ένιωσα, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα... (Ηρέμησες, νιώθω τώρα) Στα πάντα βάση επιλογής, δημιουργούμε... αλλά μια υπενθύμιση δεν βλάπτει... για το τι είμαστε και πως πρέπει να πράττουμε-σκεφτόμαστε... Μιλώντας για το σύνολο και όχι προσωπικά σε σένα. :)

   Διαγραφή
 3. Πήρα τον ρόλο του Θεού, αφού άλλωστε αυτός ο κόσμος δεν είναι του θεού, αλλά απλά μια φυλακή και τίποτα άλλο, όπου δεν θυμόμαστε απολύτως τίποτα όταν γεννιόμαστε σ'αυτόν τον κόσμο, άρα είναι σαν να μην ζήσαμε ποτέ. ζωντανοί νεκροί είμαστε, και σε έναν τόσο κακό κόσμο δεν θα πίστευα ποτέ ότι τον δημιούργησε ένας Πανάγαθος θεός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άλλωστε δεν είμαστε όλοι μας, "μικροί θεοί", σε αμνησία; Καλά έκανες... αν έτσι ένιωσες να πράξεις, είμαι μαζί σου. Έχουμε ένα "θεματάκι", στο να θυμηθούμε, την πραγματική μας φύση... βέβαια, δεν είναι όλοι για να εξελιχθούν, σε ένα ανώτερο επίπεδο... υπάρχουν, οι απλά αναλώσιμοι, όπως και οι περαστικοί μια γήινης εμπειρίας, που έχουν πορεία επανενσαρκώσεων, και μετά έρχονται, όλοι οι άλλοι "Άνθρωποι-Άγγελοι" που έχουν να διεκπαιρεώσουν, τις αποστολές τους... Λέω εγώ τώρα...

   Διαγραφή
  2. Δες τι ταινία βρήκα στο YouTube
   https://www.youtube.com/watch?v=yvnO1vOFyNc

   Διαγραφή
  3. Τι; Δεν την έχεις δει; Καλά... πολύ καλή!!! Την έχω δει τουλάχιστον, τρεις φορές... και αγαπώώώ...Λίαμ Νίσον! Υπέροχες ερμηνείες και ταινίες όπου έχει παίξει... τρελαίνομαι για την φωνή του... υπέροχη κι αυτή... χι!χι!χι! Σου την συνιστώ λοιπόν να την δεις, αν δεν...

   Διαγραφή
 4. Η ξένη μουσική, κι εμένα με ταξίδευε από παιδί... πρόσεξα ότι κι εσύ, παρόλο που στα αγγλικά, "υστερείς" σαν κι εμένα, οι επιλογές των κομματιών σου, έχουν "δυνατό" στίχο...πράγμα που σημαίνει, ότι τα έχεις ψάξει πολύ... Όντως η μουσική είναι μία απόδραση, από την καθημερινότητα μας, και ανακουφίζει την ψυχή και την ξεκουράζει... Άκου κομμάτι που θυμήθηκα... πολύ γλυκιά αίσθηση και μελωδία...απ' αυτόν, τον υπέροχο τραγουδοποιό τον Sting... :)

  https://www.youtube.com/watch?v=pm3rDbXbZRI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Διάβασε τι λέει ο..Δίας στο 0:40 στον Περσέα.
  Στην ταινία όπου οι Τιτάνες, πολέμησαν με τους Γίγαντες δηλαδή τους Ολύμπιους θεούς, οι οποίοι δημιούργησαν τον θνητό άνθρωπο της Γης.

  https://www.youtube.com/watch?v=WK_GNhjL4Gg

  Αν είσαι μισός Άνθρωπος τότε είσαι δυνατότερος από θεό.
  Ποιος Άνθρωπος όμως; ο δεύτερος άνθρωπος θεός! καμιά σχέση με τον άνθρωπο της Γης και τους Ολύμπιους.

  Είδες τι μηνύματα περνούν; και δεν τα πιάνουμε; Πάντα μας λένε την αλήθεια κρυμμένη μέσα σε πολλά ψέμματα. Είμαστε θνητοί Ολύμπιοι και μισός Άνθρωπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά δεν παίζεσαι...το εντόπισες το μήνυμα στο δευτερόλεπτο! Τι ταινιάρα!!! (Πάλι ο Λίαμ Νίσον κι εδώ...) Όντως... το περνάνε σφαίρα... και όσες παρόμοιες βγαίνουν, έχουν κρυφά παρόμοια μηνύματα... όπως και η Jupiter όπως και Inception και τόσες άλλες...

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου