ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ 

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑ=ΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ

Ο ΟΥΣΙΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 


Στην αρχή οι άνθρωποι γνώριζαν την αληθινή τους φύση, (Χρυσόν Γένος), αλλά ξέπεσαν κάποιοι από τους κατώτερους δημιουργούς και εγκλώβισαν τις ανθρώπινες ψυχές στην ύλη.

Αυτοί που εξουσιάζουν σήμερα τον πλανήτη και τους ανθρώπους είναι οι εκπεσών δημιουργοί οι οποίοι θέλησαν να ρίξουν σε Λήθη τις ανθρώπινες ψυχές ώστε να παραμένουν για πάντα σ'αυτόν τον ψευτόκοσμο τους απορροφώντας την ΖΩΤΙΚΗ ενέργεια των ψυχών ώστε να μπορούν να βρίσκονται στη ζωή, διότι πλέον έχασαν την επαφή με το Θεό και εξέπεσαν της χάριτος του.


Αυτόν που ονομάζουμε Εωσφόρο ή διάβολο είναι μια κατώτερη θεότητα η οποία Δια=βάλλει κατά του Δία τον Ουσιάρχη και Διοικητή του Υλικού σύμπαντος, ο οποίος Εωσφόρος θέλησε να εγκλωβίσει τις ανθρώπινες θεϊκές ψυχές για να τις εξουσιάζει απορροφώντας την Ζωτική ενέργεια τους για να τρέφεται και να βρίσκεται στην ζωή.

....................Ένας Θεός συνέλαβε την Ιδέα.
Δημιούργησε το αρχέτυπο του σύμπαντος στο Φως.
Αυτό που βλέπουμε εμείς σήμερα με τα φυσικά μας μάτια είναι μία προβολή του αρχέτυπου που βρίσκεται σε μια ανώτερη διάσταση Φωτός.


Ο Ένας Θεός ζήτησε από ανώτερες οντότητες του Φωτός να αναλάβουν την δημιουργία του αρχέτυπου (την υλοποίηση του) σε μια κατώτερη διάσταση.
Τους ζήτησε δηλαδή, να εφαρμόσουν έναν τρόπο με τον οποίο να εκδηλώνουν το αρχέτυπο αυτό σε κατώτερες διαστάσεις, ώστε να πετύχουν την επέκταση των αρχέτυπων του Αρχικού Κοσμικού αρχέτυπου Σύμπαντος σε μία άλλη μορφή.


Όπως συλλαμβάνουμε αυτή την ιδέα, μοιάζει ο Θεός να ήθελε να επεκτείνει το Αρχέτυπο σύμπαν σε άλλα πεδία, πιο απομακρυσμένα ώστε να διοχετεύσει το Φως σε κάθε γωνία του αέναου σύμπαντος.


Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε ότι το πρωταρχικό Αρχέτυπο Σύμπαν που περιλαμβάνει όλα τα αρχέτυπα κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος του αχανές σύμπαντος αλλά όχι όλο.


Οι οντότητες που ανάλαβαν να εκτελέσουν αυτό το Θεϊκό σχέδιο ονομάστηκαν "δημιουργοί".


Οι δημιουργοί λοιπόν ανέλαβαν να εκδηλώσουν να υλοποιήσουν, το αρχέτυπο σε μια κατώτερη διάσταση, την διάσταση της ύλης, όπως αντιλαμβανόμαστε εμείς σήμερα.


Το αρχικό υλικά εκδηλωμένο σύμπαν είχε μια ανώτερη δόνηση συμβατή με το αρχέτυπο του.
Γι'αυτόν τον λόγο πολλές ψυχές επέλεξαν να εκδηλωθούν στην ύλη για να βιώσουν την εμπειρία και να βοηθήσουν στην επέκταση του Κοσμικού Σύμπαντος.


Η ανώτερη δόνηση που υπήρχε στην αρχική εκδήλωση του υλικού σύμπαντος είναι και η αιτία όπου κατά την αρχαιότητα άνθισαν οι μεγάλοι πολιτισμοί καθότι οι μνήμες της ψυχής ήταν πιο κοντά στο αρχέτυπο τους.


Οι δημιουργοί που αναλαμβάνουν αυτή την εργασία τα καταφέρνουν με απόλυτη επιτυχία. Δημιουργούν τους υλικούς πλανήτες, τα άστρα και ότι βλέπουμε εμείς σήμερα με τα φυσικά μας μάτια.


Για να ακριβολογούμε εκδηλώνουν στην ύλη, σε μία κατώτερη διάσταση δηλαδή, τα αρχέτυπα των πλανητών και των άστρων.
Η Γη μας είναι μία προβολή στο υλικό σύμπαν του αρχέτυπού της το οποίο βρίσκεται σε μια ανώτερη διάσταση Φωτός.
Η δόνηση του αρχέτυπου της "μεταφράζεται" στην δική μας έκφραση ως "Γαία".
(Γαία είναι το Αρχέτυπο και το ομοίωμα της στην ύλη είναι ο πλανήτης Γη.)


Το διάστημα που υπάρχουν όλες αυτές οι εκδηλωμένες στην ύλη προβολές των αρχέτυπων του πρώτου Αρχέτυπου Σύμπαντος, ονομάζεται Γαλαξιακό Διάστημα.


Οι δημιουργοί όμως μεθούν από την επιτυχία τους και θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο εάν εκείνοι επι-κυριαρχούσαν σε αυτό το υλικό σύμπαν. Η μέθη της επιτυχίας τους οδηγεί στην αποστασία, ξεχνώντας τον αρχικό σκοπό, και προδίδοντας την ιδέα του Θεϊκού Σχεδίου.


Θέλοντας λοιπόν να αναλάβουν την διακυβέρνηση του δημιουργήματος αυτού, δημιουργούν έναν "θόλο" που καλύπτει όλο το υλικό σύμπαν και τον εμπλουτίζουν με διάφορες άρρηκτες καταγραφές που εξυπηρετούν τους ίδιους.

Όλες αυτές οι καταγραφές είναι γνωστές σε εμάς με το όνομα "Μάτριξ" (Μήτρα).

Οι ψυχές που είχαν επιλέξει το παιχνίδι της ενσάρκωσης στην ύλη, εγκλωβίζονται μέσα σε αυτό το υλικό σύμπαν το οποίο πλέον υποβιβάζεται στην δόνηση του ψευδο-σύμπαντος.

Οι καταγραφές του Μάτριξ είναι άρρηκτες και πανίσχυρες αφού έχουν δημιουργηθεί από τους δημιουργούς του ψευδο-σύμπαντος και οι οποίες τους προσδίδουν έλεγχο και απόλυτη εξουσία σε ότι υπάρχει εκδηλωμένο στην ύλη.

Ο Πλάτωνας ονομάζει αυτούς τους δημιουργούς "δαίμονες και κατώτερους θεούς" και υποστηρίζει ότι "ονειρεύονται".
Πάνω σε αυτό το όνειρο στήριξαν την ψευδαίσθηση του υλικού σύμπαντος.

Οι καταγραφές πολλές και ασύλληπτες !
Οι δημιουργοί του υλικού σύμπαντος φυλακίζουν με εγγραφή το dna της εκδηλωμένης στην ύλη οντότητας και δημιουργούν καταγραφές οι οποίες αφαιρούν από την οντότητα την ικανότητα να διαρρήξουν τις αλυσίδες.

Η οντότητα εγκλωβίζεται.
Καθώς το dna έχει υποστεί αλλοιώσεις η ψυχή (που είναι και η μόνη που μπορεί να διαρρήξει τον θόλο του ψευδο-σύμπαντος) χάνει τον προσανατολισμό της και την μνήμη της.

Όμως πάντα έχει την τάση της κατεύθυνσης προς τον δρόμο της επιστροφής της στην Ουράνια πατρίδα της, την Εστία, εκεί που βρίσκεται το αρχέτυπο της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψυχή μία και μόνο φορά "κατεβαίνει από τα ανώτερα επίπεδα Φωτός, από την ουράνια πατρίδα της (την οποία εμείς ονομάζουμε πέμπτη διάσταση). Και μία και μοναδική φορά επιστρέφει και πάλι εκεί.

Όλες οι υπόλοιπες ενσαρκώσεις της ψυχής γίνονται μέσα στο ψευδοσύμπαν διότι οι καταγραφές του Μάτριξ είναι ισχυρότατες και προγραμματισμένες ώστε να κρατούν τις ψυχές εγκλωβισμένες.

Αυτό το καταφέρνουν κατά την διάρκεια οποιασδήποτε ενσάρκωσης με τρόπους που θα δούμε παρακάτω.

Όταν μια ψυχή καταφέρει να φύγει, να διαρρήξει την ψευδαίσθηση του υλικού σύμπαντος, τότε λέμε ότι επιτυγχάνει την "ανάληψη της" σε μια ανώτερη διάσταση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ψυχή επιτυγχάνει την ανάληψη και όχι το φυσικό-υλικό σώμα.

Το ψευδοσύμπαν του Μάτριξ δονείται μέχρι και την τέταρτη διάσταση 4η.
Μέσα στο Γαλαξιακό διάστημα του υλικού σύμπαντος υπάρχουν μόνο οι τέσσερις πρώτες διαστάσεις.

Η ψυχή ενσαρκώνεται στην τρίτη διάσταση 3η.
Εφόσον δεν έχει επιτευχθεί απελευθέρωση από το υλικό σύμπαν στη συγκεκριμένη ενσάρκωση, μετά τον "θάνατο" του υλικού σώματος η ψυχή ανεβαίνει στην τέταρτη διάσταση 4η.

Εκεί μέσα στο διάστημα του υλικού σύμπαντος προετοιμάζεται για την επόμενη της ενσάρκωση υπό την επίβλεψη του Μάτριξ.
Είναι λίγες οι ψυχές που καταφέρνουν ένα ρήγμα στον θόλο του ψευδοσύμπαντος από την 4η διάσταση.

Οι δημιουργοί του υλικού σύμπαντος και του Μάτριξ έχουν προβλέψει τα πάντα.
Μέσα στο υλικό σύμπαν υπάρχουν όλες οι δονήσεις βασισμένες στην διπολικότητα: καλό-κακό, άσπρο-μαύρο, θετικό-αρνητικό.

Φρόντισαν να δημιουργήσουν όμως την ψευδαίσθηση της ισορροπίας των αντιθέτων. Και είναι ψευδαίσθηση διότι ενώ "διδάσκουν" ισορροπία αυτοί ελέγχουν το αποτέλεσμα.

Οδηγούν τα πράγματα διαμέσω των καταγραφών του Μάτριξ μέχρι ενός σημείου και δίνουν την ψευδαίσθηση στην οντότητα ότι αφυπνίζεται η ανεβαίνει διάσταση, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

morfeas sky

Σχόλια