ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΣ 

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑ-ΧΩΡΙΖΕΙ 

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ.

Ο ΟΥΣΙΑΡΧΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΖΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ Η ΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ.

Ο ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΣΕ Ο ΔΙΑΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΤΙΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΙΑΠΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 666 (καλού - κακού)

ο Δίας που είπε στους άλλους θεούς:
<<Μου φαίνεται ότι βρήκα ένα τρόπο να διατηρηθεί η ανθρωπότητα και να παραιτηθεί από την αυθάδεια της:
να γίνουν ασθενέστεροι. Θα τους κόψω σε δύο μέρη τον καθέναν. Έτσι θα γίνουν αφενός μεν ανίσχυροι, αφετέρου δε χρησιμότεροι για εμάς, αφού θα είναι αριθμητικά περισσότεροι>>.



ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:


Ο κυρίαρχος της ουσίας του ουρανού ή όπως αλλιώς ονομάζεται αυτό το οποίο νοείται με το παραπάνω όνομα είναι ο Δίας, καθώς μέσω του ουρανού προσφέρει ζωή στα πάντα.

Μάλιστα! πολύ ενδιαφέρον..ο Δίας λοιπόν είναι ο πυρήνας της ψυχής σε όλα τα θεϊκά γένη..εκτός από των Ανθρώπων!!!! διότι ο άνθρωπος Φως και Ζωή είναι ο πυρήνας της ανθρώπινης ψυχής, και ο Δίας είναι αυτός που έδωσε τα ανθρώπινα γήϊνα σώματα να ενδυθούν οι ανθρώπινες ψυχές.

Διαβάζουμε στα Ερμητικά κείμενα..Ποιμάνδρης:
ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν,
ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν,
καὶ ἔμεινεν οὕτω τὰ πάντα τοῦ αἰσθητοῦ κόσμου μέχρι
περιόδου τέλους <καὶ> ἀρχῶν γενῶν.

῞Οτι ἐκ φωτὸς καὶ ζωῆς συνέστηκεν ὁ πατὴρ
τῶν ὅλων, ἐξ οὗ γέγονεν ὁ ῎Ανθρωπος.

– Εὖ φῂς λαλῶν·
φῶς καὶ ζωή ἐστιν ὁ θεὸς καὶ πατήρ, ἐξ οὗ ἐγένετο ὁ
Ανθρωπος.

ἐὰν οὖν μάθῃς αὐτὸν ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ὄντα καὶ ὅτι ἐκ τούτων τυγχάνεις, εἰς ζωὴν πάλιν χωρήσεις.
ταῦτα ὁ Ποιμάνδρης εἶπεν.


Ο άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή, είναι όμοιος με τον Πανάγαθο Πατέρα όλων, την Ένατη και Δέκατη Αδιαίρετη Μονάδα του πνεύματος Ζωή και Φως. όπου ζωή είναι ο Φωτεινός Λόγος, και πανάγαθος απεριόριστος κόσμος ο Αδιαίρετος Πανάγαθος Φωτεινός Νους, η δε αδιαίρετη ένωση τους είναι η Αλήθεια της Ζωής, Φως και Ζωή.

Όλες οι κατώτερες βαθμίδες του Αρχέτυπου πνεύματος Φως και Ζωή, είναι οι Οκτώ ουρανοί του κτιστού κόσμου που περικλείουν τις Επτά φύσεις το γίγνεσθαι πάνω στο δοχείο της Ύλης.

Και θέλησε ο Άνθρωπος Φως και Ζωή να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει, και εισήλθε μέσα στον κτιστό κόσμο των Οκτώ κατώτερων Μονάδων του πνεύματος, του "αδερφού" του δεύτερου Νου δημιουργού και τα δικά του Επτά δημιουργήματα τους Επτά Νους Διοικητές-Ουρανούς.

Και ο Άνθρωπος από Φως έγινε κι αυτός ο Όγδοος Ουρανός, Νους και Αγιος Λόγος, και μέσα στους επτά Ουρανούς έγινε ο αισθητός θεός του πυρός και πνεύματος όπως ο "αδερφός του" ο δεύτερος Νου δημιουργός, και από Ζωή (οι Δυνάμεις), έγινε εικόνα της ζωής (οι ανθρώπινες ψυχές), με τις δικές του Μονάδες, τις ανθρώπινες ψυχές που φέρουν τον δικό του νοητικό λόγο και είναι ουσιωδώς όμοιες με την Ζωή και Φως τις Δυνάμεις.
.................


ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:


Το φως είναι ο κυρίαρχος της ουσίας του ήλιου, καθώς το αγαθό του φωτός προσφέρεται σε εμάς μέσω της σφαίρας του ήλιου.

Μάλιστα! η ήλιος που ανήκει στον Δία!!...΄ξη τέλοςπάντων μέχρι να επανακτήσει τον ήλιο ο Άνθρωπος δεύτερος θεός!! Ζωή και Φως !!

Ο "ΟΥΣΙΑΡΧΗΣ" ή ο θεός που εξουσιάζει όλες τις μορφές των τριάντα έξι αστεριών που μένουν πάντα σταθερά στον ίδιο τόπο και στα οποία έχει δοθεί το όνομα του "Ωροσκόπου" είναι αυτός που αποκαλούν "Παντόμορφο", καθώς χρησιμοποιώντας τα διάφορα πρότυπα είδη γεννά ποικίλες μορφές ατόμων.


σχόλιο: ο Δίας εξουσιάζει τους 36 Δέκαρχους θεούς, οι οποίοι έχουν την μορφή των αστέρων, είναι ο δικός μας ήλιος που γεννά την ζωή στο ηλιακό μας σύστημα, και είναι αυτός που καθορίζει το πεπρωμένο και την μοίρα όλων των ψυχών, οι οποίες ψυχές ενδύονται τις έξι φύσεις των πλανητών!

Όταν ο πυρήνας-Νους της ανθρώπινης ψυχής ο άνθρωπος δεύτερος θεός εισέρχεται μέσα στον γαλαξία και μέσα στην ενεργειακή σφαίρα του ηλιακού μας συστήματος, διαρρηγνύοντας τους Ουρανούς, και όχι από τις πύλες, ενώνεται με την ενέργεια της φωτιάς και γίνεται το πνεύμα του πυρός, ο αισθητός θεός, σαν τον αδερφό του τον δεύτερο Νου δημιουργό, (παγκόσμια ψυχή) η εικόνα της ζωής, και δημιουργεί τις δικές του Μονάδες το θεϊκό γένος των ανθρώπων (ανθρώπινες ψυχές) οι οποίες θα ενδυθούν τις επτά φύσεις των πλανητών.

morfeas sky


Στην αρχή οι άνθρωποι γνώριζαν την αληθινή τους φύση, (Χρυσόν Γένος), αλλά ξέπεσαν κάποιοι από τους κατώτερους δημιουργούς και εγκλώβισαν τις ανθρώπινες ψυχές στην ύλη.

Αυτοί που εξουσιάζουν σήμερα τον πλανήτη και τους ανθρώπους είναι οι εκπεσών δημιουργοί οι οποίοι θέλησαν να ρίξουν σε Λήθη τις ανθρώπινες ψυχές ώστε να παραμένουν για πάντα σ'αυτόν τον ψευτόκοσμο τους απορροφώντας την ΖΩΤΙΚΗ ενέργεια των ανθρώπινων ψυχών ώστε να μπορούν να βρίσκονται στη ζωή, διότι πλέον έχασαν την επαφή με το Θεό και εξέπεσαν της χάριτος του.

Αυτόν που ονομάζουμε Εωσφόρο ή διάβολο είναι μια κατώτερη θεότητα η οποία του Υλικού σύμπαντος, ο οποίος Εωσφόρος Δια-βάλλει κατά της Αλήθειας φέροντας την λήθη στις ενσαρκώμενες ανθρώπινες ψυχές..
....................

Ένας Θεός συνέλαβε την Ιδέα.(ο Όγδοος Ουρανός η εικόνα του Τριαδικού Θεού Φως και Ζωή, που φέρει το δοχείο της Υλης).
Δημιούργησε το αρχέτυπο του σύμπαντος στο Φως.
Αυτό που βλέπουμε εμείς σήμερα με τα φυσικά μας μάτια είναι μία προβολή του αρχέτυπου που βρίσκεται σε μια ανώτερη διάσταση Φωτός.

Ο Ένας Θεός (Όγδοος Ουρανός) ζήτησε από ανώτερες οντότητες να αναλάβουν την δημιουργία του αρχέτυπου (την υλοποίηση του) σε μια κατώτερη διάσταση.


Τους ζήτησε δηλαδή, να εφαρμόσουν έναν τρόπο με τον οποίο να εκδηλώνουν το αρχέτυπο αυτό σε κατώτερες διαστάσεις, ώστε να πετύχουν την επέκταση των αρχέτυπων του Αρχικού Κοσμικού αρχέτυπου Σύμπαντος σε μία άλλη μορφή.

Όπως συλλαμβάνουμε αυτή την ιδέα, μοιάζει ο Θεός να ήθελε να επεκτείνει το Αρχέτυπο σύμπαν σε άλλα πεδία, πιο απομακρυσμένα ώστε να διοχετεύσει το Φως σε κάθε γωνία του αέναου σύμπαντος.

Αυτό μας κάνει να σκεφτούμε ότι το πρωταρχικό Αρχέτυπο Σύμπαν που περιλαμβάνει όλα τα αρχέτυπα κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος του αχανές σύμπαντος αλλά όχι όλο.

Οι οντότητες που ανάλαβαν να εκτελέσουν αυτό το Θεϊκό σχέδιο ονομάστηκαν "δημιουργοί".

Οι δημιουργοί λοιπόν ανέλαβαν να εκδηλώσουν να υλοποιήσουν, το αρχέτυπο σε μια κατώτερη διάσταση, την διάσταση της ύλης, όπως αντιλαμβανόμαστε εμείς σήμερα.

Το αρχικό υλικά εκδηλωμένο σύμπαν είχε μια ανώτερη δόνηση συμβατή με το αρχέτυπο του.
Γι'αυτόν τον λόγο πολλές ψυχές επέλεξαν να εκδηλωθούν στην ύλη για να βιώσουν την εμπειρία και να βοηθήσουν στην επέκταση του Κοσμικού Σύμπαντος.

Η ανώτερη δόνηση που υπήρχε στην αρχική εκδήλωση του υλικού σύμπαντος είναι και η αιτία όπου κατά την αρχαιότητα άνθισαν οι μεγάλοι πολιτισμοί καθότι οι μνήμες της ψυχής ήταν πιο κοντά στο αρχέτυπο τους.

Οι δημιουργοί που αναλαμβάνουν αυτή την εργασία τα καταφέρνουν με απόλυτη επιτυχία. Δημιουργούν τους υλικούς πλανήτες, τα άστρα και ότι βλέπουμε εμείς σήμερα με τα φυσικά μας μάτια.

Για να ακριβολογούμε εκδηλώνουν στην ύλη, σε μία κατώτερη διάσταση δηλαδή, τα αρχέτυπα των πλανητών και των άστρων.
Η Γη μας είναι μία προβολή στο υλικό σύμπαν του αρχέτυπού της το οποίο βρίσκεται σε μια ανώτερη διάσταση Φωτός.
Η δόνηση του αρχέτυπου της "μεταφράζεται" στην δική μας έκφραση ως "Γαία".
(Γαία είναι το Αρχέτυπο και το ομοίωμα της στην ύλη είναι ο πλανήτης Γη.)

Το διάστημα που υπάρχουν όλες αυτές οι εκδηλωμένες στην ύλη προβολές των αρχέτυπων του πρώτου Αρχέτυπου Σύμπαντος, ονομάζεται Γαλαξιακό Διάστημα.

Οι δημιουργοί όμως μεθούν από την επιτυχία τους και θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο εάν εκείνοι επι-κυριαρχούσαν σε αυτό το υλικό σύμπαν. Η μέθη της επιτυχίας τους οδηγεί στην αποστασία, ξεχνώντας τον αρχικό σκοπό, και προδίδοντας την ιδέα του Θεϊκού Σχεδίου.

Θέλοντας λοιπόν να αναλάβουν την διακυβέρνηση του δημιουργήματος αυτού, δημιουργούν έναν "θόλο" που καλύπτει όλο το υλικό σύμπαν και τον εμπλουτίζουν με διάφορες άρρηκτες καταγραφές που εξυπηρετούν τους ίδιους.

Όλες αυτές οι καταγραφές είναι γνωστές σε εμάς με το όνομα "Μάτριξ" (Μήτρα).

Οι ψυχές που είχαν επιλέξει το παιχνίδι της ενσάρκωσης στην ύλη, εγκλωβίζονται μέσα σε αυτό το υλικό σύμπαν το οποίο πλέον υποβιβάζεται στην δόνηση του ψευδο-σύμπαντος.

Οι καταγραφές του Μάτριξ είναι άρρηκτες και πανίσχυρες αφού έχουν δημιουργηθεί από τους δημιουργούς του ψευδο-σύμπαντος και οι οποίες τους προσδίδουν έλεγχο και απόλυτη εξουσία σε ότι υπάρχει εκδηλωμένο στην ύλη.

Ο Πλάτωνας ονομάζει αυτούς τους δημιουργούς "δαίμονες και κατώτερους θεούς" και υποστηρίζει ότι "ονειρεύονται".
Πάνω σε αυτό το όνειρο στήριξαν την ψευδαίσθηση του υλικού σύμπαντος.

Οι καταγραφές πολλές και ασύλληπτες !
Οι δημιουργοί του υλικού σύμπαντος φυλακίζουν με εγγραφή το dna της εκδηλωμένης στην ύλη οντότητας και δημιουργούν καταγραφές οι οποίες αφαιρούν από την οντότητα την ικανότητα να διαρρήξουν τις αλυσίδες.

Η οντότητα εγκλωβίζεται.
Καθώς το dna έχει υποστεί αλλοιώσεις η ψυχή (που είναι και η μόνη που μπορεί να διαρρήξει τον θόλο του ψευδο-σύμπαντος) χάνει τον προσανατολισμό της και την μνήμη της.

Όμως πάντα έχει την τάση της κατεύθυνσης προς τον δρόμο της επιστροφής της στην Ουράνια πατρίδα της, την Εστία, εκεί που βρίσκεται το αρχέτυπο της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψυχή μία και μόνο φορά "κατεβαίνει από τα ανώτερα επίπεδα Φωτός, από την ουράνια πατρίδα της (την οποία εμείς ονομάζουμε πέμπτη διάσταση). Και μία και μοναδική φορά επιστρέφει και πάλι εκεί.

Όλες οι υπόλοιπες ενσαρκώσεις της ψυχής γίνονται μέσα στο ψευδοσύμπαν διότι οι καταγραφές του Μάτριξ είναι ισχυρότατες και προγραμματισμένες ώστε να κρατούν τις ψυχές εγκλωβισμένες.

Αυτό το καταφέρνουν κατά την διάρκεια οποιασδήποτε ενσάρκωσης με τρόπους που θα δούμε παρακάτω.

Όταν μια ψυχή καταφέρει να φύγει, να διαρρήξει την ψευδαίσθηση του υλικού σύμπαντος, τότε λέμε ότι επιτυγχάνει την "ανάληψη της" σε μια ανώτερη διάσταση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ψυχή επιτυγχάνει την ανάληψη και όχι το φυσικό-υλικό σώμα.

Το ψευδοσύμπαν του Μάτριξ δονείται μέχρι και την τέταρτη διάσταση 4η.
Μέσα στο Γαλαξιακό διάστημα του υλικού σύμπαντος υπάρχουν μόνο οι τέσσερις πρώτες διαστάσεις.

Η ψυχή ενσαρκώνεται στην τρίτη διάσταση 3η.
Εφόσον δεν έχει επιτευχθεί απελευθέρωση από το υλικό σύμπαν στη συγκεκριμένη ενσάρκωση, μετά τον "θάνατο" του υλικού σώματος η ψυχή ανεβαίνει στην τέταρτη διάσταση 4η.

Εκεί μέσα στο διάστημα του υλικού σύμπαντος προετοιμάζεται για την επόμενη της ενσάρκωση υπό την επίβλεψη του Μάτριξ.
Είναι λίγες οι ψυχές που καταφέρνουν ένα ρήγμα στον θόλο του ψευδοσύμπαντος από την 4η διάσταση.

Οι δημιουργοί του υλικού σύμπαντος και του Μάτριξ έχουν προβλέψει τα πάντα.
Μέσα στο υλικό σύμπαν υπάρχουν όλες οι δονήσεις βασισμένες στην διπολικότητα: καλό-κακό, άσπρο-μαύρο, θετικό-αρνητικό.

Φρόντισαν να δημιουργήσουν όμως την ψευδαίσθηση της ισορροπίας των αντιθέτων. Και είναι ψευδαίσθηση διότι ενώ "διδάσκουν" ισορροπία αυτοί ελέγχουν το αποτέλεσμα.

Οδηγούν τα πράγματα διαμέσω των καταγραφών του Μάτριξ μέχρι ενός σημείου και δίνουν την ψευδαίσθηση στην οντότητα ότι αφυπνίζεται η ανεβαίνει διάσταση, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας