ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΤΟ MATRIX ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΣΤΟ MATRIX ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΑ 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ: 
Η ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ; 
Η Ο ΘΝΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ..ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΛΟΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΛΙΚΑΑν εσείς θεωρείτε ότι είναι πλάνη, τότε γιατί δεν πέφτετε με το αυτοκίνητό σας πάνω σε μια μάντρα με 150 χλμ; Αφού η μάντρα δεν υπάρχει, όπως λέτε; Δεν υπάρχει υλική πραγματικότητα λέτε. Είναι απάτη των αισθήσεων…..λέτε.
Μην ακούτε μαλακίες από ανέραστους στοχαστές του κώλου.
Ότι είναι υποκειμενικό, δε σημαίνει ότι είναι και λιγότερο αληθινό ή λιγότερο υπαρκτό;
Ξεχάστε τις μπούρδες του Πλάτωνα (τον οποίο έχω μελετήσει καλύτερα από σας) …. το μάτριξ είναι αληθινό για κάθε βαθμίδα ύπαρξης στα όντα της ίδιας βαθμίδας.
Αν είσαι πνεύμα θα περάσεις μέσα από ένα τοίχο γιατί οι δονήσεις σου είναι ταχύτατες. Αλλά αφού δεν είσαι πνεύμα, βουλωσέ το και δέξου τον τοίχο ως αληθινό.
...........................

Απάντηση:
O άνθρωπος έχει διπλή φύση, είναι ψυχή και δίνει ζωή σε ότι μπορεί να πάρει την ζωή.
Ζωή είναι ότι κινείται.
Νοητή ζωή είναι ότι έχει νόηση και κινείται.
Η ψυχή είναι η νοητή ζωή (νοητική ουσία) και όταν ενώνεται με το πυρ και πνεύμα δίνει την νοερή ζωή στο πνεύμα και την δια-νοητική κίνηση στο σώμα.
Η μεν ψυχή έχει τις δυνάμεις της Αρμονίας, το μεν πνεύμα είναι δίχως λογική διότι γεννήθηκε στη μήτρα από τον αέρα και την φωτιά (ψυχρό-θερμό) εξού και το δίπολο των αντιθέσεων και διαμάχης των δύο αντίθετων πόλων (καλό-κακό).
Όλα όσα λέω τα έχει γράψει ο Ερμής Τρισμέγιστος δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν.

Λες ότι αν πέσουμε σε ένα τοίχο με 150 χιλ θα πεθάνουμε, άρα υπάρχει ύλη. Δεν διαφωνώ, διότι αυτό που ζεις με αισθητό σώμα ενυπάρχει με τους φυσικούς νόμους αυτού του σύμπαντος.
Δεν σκέφτηκες όμως τι συμβαίνει μετά ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ.

Διότι τι είναι η ζωή για σένα;
το αισθητό σώμα; ή ο Νους;
διότι αυτό που αντιλαμβάνεσαι και ζεις προέρχεται από την όποια λογική διαθέτεις, την οποία λογική πήρες από την ψυχή, ειδάλλως θα ήσουν ένα φυτό με μια ζωή που θα ΠΕΡΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ.

Η ΝΟΗΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.

Κατηγορείς τον Πλάτωνα διότι είσαι ανίκανος να κατανοήσεις τον δικό του λόγο.
Το να κατακρίνεις ότι δεν κατανοείς είναι η άλογη δική σου φύση που είναι δίχως λογική που βλέπει την εικόνα ως αλήθεια η οποία παίρνει την νοερή ζωή από την ψυχή.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ "ΚΤΙΣΤΟ" ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΚΟΣΜΟΥΣ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 

Ο ΥΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΩΦΕΡΗΣ ΚΥΚΛΟΣ. 

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ. 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ (ΨΥΧΡΟ - ΘΕΡΜΟ) ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.

ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ 
 ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΣΘΗΤΟ ΣΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ"


morfeas sky


Στέλιος: 
Όλοι είμαστε φτιαγμένοι από την ίδια αστρική ύλη, η νόηση και η βούληση που ελέγχει όλα αυτά είναι μόνιμα μέρη του σύμπαντος κι όχι ένα προσωρινό επεισόδιο πάνω σε έναν μικρό πλανήτη.
....
Απάντηση μου σε έναν ρεαλιστή επιστήμονα που έχει την εντύπωση το Εγώ του πως είναι κάτι!

Το ότι έχεις μεταπτυχιακό δεν σε κάνει ανώτερο πνευματικά αλλά πολύ απλά αυτό ονομάζεται ΠΟΛΥΜΑΘΕΙΑ ..ΠΛΑΤΩΝ..και έχει να κάνει με τις τέχνες και τις επιστήμες και όχι με την πνευματική σου μόρφωση.

Το τι είναι ο Πλάτων το γράφει η ιστορία και τα κείμενα που έχει αφήσει, αν και το 98% της Ελληνικής Γραμματείας έχει εξαφανιστεί.
Όλα αυτά που γράφεις σχετικά με τις επιστήμες και το πως βλέπει η επιστήμη την πραγματικότητα έχει να κάνει με την υλιστική λογική της επιστήμης που δεν διαθέτει καθόλου πνευματική μόρφωση, και όπως γράφει ο Ερμής Τρισμέγιστος η γνώση που μπορούν να φτάσουν τέτοιου είδους άνθρωποι (υλιστές) είναι μέχρι τα όρια του υλικού σύμπαντος, διότι πέραν της τρίτης διάστασης όλα είναι αόρατα για το σώμα και την λογική του σώματος και ορατά για την ψυχή, γι'αυτό και χρειάζεται η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ.

Για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι πρέπει να σου γίνει κατανοητό ότι η αστρική σου υπόσταση είναι η θνητή σου υπόσταση, διότι ανήκει στα ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και η ψυχή είναι ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ.

morfeas sky

Σχόλια