ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ



Ο αριθμός ένα συμβολίζει μια νέα αρχή.
Ξέρω ότι το 1 (ένα) συμβολίζει μια καινούρια αρχή στη ζωή μας, και το παρελθόν μας λογικά πρέπει να διαγράφεται και να μην μένουμε πλέον προσκολλημένοι στο όποιο παρελθόν μας.


Τώρα τι ρόλο μπορεί παίζει το πεπρωμένο πάνω στην νέα αρχή; 

Πιστεύω ότι με την παρατήρηση που θα κάνουμε μόνοι μας στην ροή  κάθε νέας χρονιάς που σηματοδοτεί την νέα αρχή ενός καινούριου κύκλου στον κόσμο και την ζωή μας, θα αποκομιστούν και θα αναδειχτούν τα ανάλογα αποτελέσματα, τα οποία θα αναδείξουν την όποια αλήθεια σχετικά με το αν ισχύει το πεπρωμένο και αν είναι το κυρίαρχο στη ζωή μας, σε συνδιασμό με την ελεύθερη επιλογή μας πάνω σε αυτή τη νέα βάση δεδομένων του όποιου πεπρωμένου μας, το οποίο οδηγεί η μοίρα. 

Από την άλλη υπάρχει το άλλο δεδομένο που λέει, ότι μόνοι μας δημιουργούμε το πεπρωμένο μας, αλλά το αποκλείω, διότι κανένας άνθρωπος δεν γεννιέται επί ίσους όρους με όλους τους υπόλοιπους συνανθρώπους του, άρα, κάποιος άλλος καθορίζει το πεπρωμένο, δηλαδή τα γεγονότα στη ζωή μας, μέσα από τα οποία εμείς μόνοι μας με τις δικές μας επιλογές, θα σχεδιάσουμε την μοίρα μας στο ταξίδι της ζωής μας στον κτιστό κόσμο.

 Διότι έχει μεγάλη διαφορά τα γεγονότα στη ζωή μας να δημιουργούνται από το πεπρωμένο, κι εμείς απλά να επιλέγουμε, απ'ότι να δημιουργούμε μόνοι μας το πεπρωμένο μαζί με την δημιουργό αρχή, αφού ναι μεν κι εμείς είμαστε δημιουργοί αλλά μονάδες του δημιουργού Θεού, που κινούμαστε μέσα στον κόσμο του, αφού έχουμε τον δικό του Νου και Αδιαίρετο Λόγο. Απλά εμείς κατέχουμε όλες τις ενέργειες του πνεύματος του γίγνεσθαι στον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών, είμαστε ουσιωδώς όμοιοι με τον Όγδοο Ουρανό, και Ουσιωδώς όμοιοι με το Υπερούσιο την Αλήθεια της Ζωής, Ζωή και Φως, την Ένατη και Δέκατη Μονάδα του πνεύματος, οπότε έχοντας αυτή την αυτογνωσία μπορούμε να επιλέξουμε επίπεδο χωρίς σώμα, αλλά εδώ στον κτιστό κόσμο να επιλέξουμε ένα σώμα θεϊκό ή θνητό για να ζήσουμε το επίπεδο-matrix του κτιστού κόσμου.

....
σημ: στο τέλος θα καταλήξω έτσι όπως πάει το πράγμα να γίνω ο πνευματικός οδηγός των ανθρώπων χαχα
Λοιπόν, πόσο πιο αναλυτικά να το γράψω, αφού ξεκάθαρα τονίζω πως ότι ζούμε είναι ήδη προδιαγεγραμμένο, όπως όταν λέμε πως ότι ζούμε έχει ήδη συμβεί!! διότι μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε ένα matrix έναν εικονικό κόσμο όπου όλα μα όλα έχουν σχεδιαστεί από πριν, κι εμείς ως ελεύθερες ψυχές που είμαστε έχουμε την ελεύθερη επιλογή, διότι η ψυχή μας εμπεριέχει στον πυρήνα της τον Λόγο που ανήκει στο Φως οπότε ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος η Αμετάβλητη θέληση μας ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ τα πάντα! και επειδή συμβαίνει οι άνθρωποι να είμαστε ο Αδιαίρετος Νους και Άγιος Λόγος που ενωθήκαμε με την κάθε ψυχή της παγκόσμιας ψυχής του κάθε σύμπαντος,  είναι και φυσιολογικό ο Λόγος που είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Φως να εξουσιάζει τα πάντα αφού είναι Αδιαίρετος με το Τριαδικό Θεό τον Πατέρα όλων των δημιουργημάτων.
....

Τείνω λοιπόν στο ότι το πεπρωμένο είναι αυτό που καθοδηγεί την ζωή μας άρα ότι ζούμε έχει ήδη προκαθοριστεί από πριν, κι εμείς απλά συμμετέχουμε ενεργά πάνω σε αυτή τη βάση με τις ελεύθερες επιλογές μας, αν και είμαι σίγουρος ότι "κάποιοι" μέσα από την αλληλεπίδραση των ανθρώπων προσπαθούν συνεχώς να ελέγξουν τις ελεύθερες επιλογές μας, γι'αυτό και χρειάζεται να έχουμε το γνώθι σ αυτόν μέσα από την συνεχή επαγρύπνηση.

....
σημ: όπως όταν οι όμοιες ψυχές αλλά και οι ανόμοιες ψυχές που έχουν γίνει περισσότερο ένα με την σύνθετη φύση της ύλης των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων και των πολλαπλών ανόμοιων ιδιοτήτων τους, όπου κάθε στοιχείο ενεργεί ισόποσα απέναντι στις άλλες ανόμοιες ενέργειες των τεσσάρων στοιχείων,  άρα με το σκοτάδι, καταφέρουν να βρεθούν σε ένα κοινό σταυροδρόμι, να τους οδηγεί ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος της ανθρώπινης ψυχής, τότε ενώνονται ή συνδιαλέγονται μαζί για όσο κρατήσει, και αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, ώστε να διδάσκονται η μία με την άλλη την αλήθεια η να την αναδεικνύουν ή και τα δυο μαζί, αλληλεπιδρώντας για την παρεταίρω εξέλιξη τους δηλαδή να καταφέρουν να θυμηθούν! (ενθύμηση ψυχής).

Με τον ίδιο τρόπο και οι κτιστές ψυχές που ενδυθήκαμε, (φωτιά, αέρας, γη, νερό) που έχουν γίνει ένα με τον υλικό άλογο κόσμο της Γαίας, του υλισμού και όχι της πνευματικής ανάβασης προς το ανώτερο πνεύμα των Επτά Ουρανών, προσπαθούν να κρατήσουν στο σκοτάδι και τις υπόλοιπες ψυχές. Οπότε κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μας κρατήσουν παγιδευμένους για πάντα στον υλικό κόσμο.
Παράδειγμα η επιστήμη και οι θρησκείες, η εξουσία γενικά, διότι η εξουσία μας κάνει ένα με το σκοτάδι της ύλης, κι εμείς ως απρόσωπα πρόβατα τους ακολουθούμε πιστά προς την κάθοδο μας βαθιά μέσα στο σκοτάδι της Υλης

.....

Όπως λοιπόν το πεπρωμένο ορίζει τα γεγονότα στην ζωή μας και την ροή του κόσμου, με τον ίδιο τρόπο εμείς ως ανθρώπινες ψυχές ορίζουμε το αισθητό μας σύνθετο σώμα, από το οποίο θα εξαρτηθεί η ροή της ψυχής μας στον δικό της νοητό κόσμο και στην εκεί εξέλιξη της, διότι εκτός τον υλικό κόσμο των αισθητών σωμάτων υπάρχει και ο νοητός κόσμος των ψυχών σε κάθε σύμπαν ξεχωριστά του κτιστού κόσμου, η Ιερή Δεκάδα του πνεύματος..

Διότι εξαρτόμαστε εμείς οι Άνθρωποι που φέρουμε τον Λόγο στον πυρήνα της ψυχής μας, από το είδος της ψυχής αυτού του σύμπαντος που θα ενωθούμε μαζί του, και ο Λόγος ανάλογα με την ενθύμηση της ψυχής μας, θα επηρεάσει την μοίρα της ψυχής μας, και η ψυχή μας την μοίρα του αισθητού σώματος που ενδυόμαστε, που θα καθορίσει και την μοίρα μας κατά το πόσο θα παραμείνουμε στο νοερό υλικό αισθητό σύμπαν του πιο κατωφερή ουρανού της Γαίας, πριν αποχωρήσει η νοητή ψυχή μας ο Νους και ο Αδιαίρετος Λόγος, ο Ιδεατός Άνθρωπος, για τα ανώτερα σύμπαντα αφήνοντας πίσω του την κτιστή ψυχή της Γαίας. (αισθητό ανθρώπινο σώμα από μια σύνθεση των τεσσάρων στοιχείων της Γαίας).

Σκοπός μας να κατανοήσουμε τον αληθινό μας εαυτό που είναι ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος, ο οποίος κατέχει το πνεύμα των Οκτώ Ουρανών του κτιστού κόσμου, και είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Υπερούσιο, την Ένατη και Δέκατη Μονάδα του πνεύματος Ζωή και Φως.

....
σημ: στις αναρτήσεις μου ανέλυσα και βοήθησα να γίνει κατανοητό ότι ο Άνθρωπος είναι ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος που ενώνεται με την κτιστή ψυχή του κάθε Ουρανού, που ανήκει στην παγκόσμια ψυχή κάθε σύμπαντος-Ουρανού, και μετέπειτα ως ψυχή ενσαρκώνεται το αισθητό σώμα των Επτά Ουρανών του κτιστού κόσμου όπου συμβαίνει το γίγνεσθαι των αισθητών σωμάτων..

Άρα ο Αληθινός Άνθρωπος είναι ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος που είναι Ουσιωδώς όμοιος με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό Ζωή και Φως που θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία των επτά κόσμων, δηλαδή ο Λόγος είναι Ουσιωδώς όμοιος με τον Άνθρωπο δεύτερο θεό, άρα και είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Φως του Αρχέτυπου κόσμου, Ζωή και Φως, όπου 
ο Νους είναι ο κόσμος που βλέπουμε, και ο Αδιαίρετος Λόγος είναι η κίνηση μας μέσα σε αυτόν τον κόσμο, η νοητή ζωή, ενώ η κίνηση μας με το κτιστό πνεύμα, η νοερή ζωή.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας