Μα εμείς εδώ αγαπάμε αυτή τη ζωή!..

Αγάπη! να αγαπάτε τα πάντα το-ν θεό κι αυτό-ς δεν θα σε αφήσει μόνο σου ποτέ και τον δρόμο στο φως θα διαβείς!...μα αν ρωτήσεις τον κάθε άνθρωπο τι είναι η ψυχή κανείς δεν ξέρει να σου απαντήσει.
Άνθρωπος που δεν γνωρίζει τον εαυτό του αλλά μόνον το είδωλο του ως πραγματικό πως είναι δυνατόν να έχει οδηγό την ψυχή του;

Αλλά αυτά είναι για λίγους, άλλωστε ποιος θα καθήσει να ασχοληθεί με κάτι που χρειάζεται την νοητή σκέψη; 

έτσι λοιπόν λέμε ναι στην αγάπη! και όλοι καταλάβαμε υποτίθεται τον δρόμο της αλήθειας, μόνο που την μπερδέψαμε με την έλξη και τον έρωτα..τον φόβο την ανασφάλεια! ..χάνοντας την ουσία της ψυχής και από τότε κανείς δεν απέχει από καμιά κακία στη ζωή του.

Ελάχιστοι από όλους μας μπορούν να κατανοήσουν την αληθινή έννοια της αγάπης. 
Άλλωστε η λέξη και έννοια της Αγάπης εφευρέθηκε από τον Χριστιανισμό για να καλύψει την αληθινή έννοια και ερμηνεία της Αρμονίας

Θα σας πω ποια είναι η μεγάλη αλήθεια που δεν μας αρέσει να την ακούμε εμείς οι άνθρωποι, και συνήθως μας καθηλώνει το εγώ μας, μην αποδεχόμενο το πρωτότυπο, το καινούριο, που δεν είναι καν στα πρότυπα της δικής μας αντίληψης. 

Το υποσυνείδητο λειτουργεί σύμφωνα με την αποθήκη πληροφοριών του υλικού μας εγκεφάλου, και αυτό είναι που μας οδηγεί κατά 95% στη ζωή μας. 

Δεν υπάρχει τίποτε αληθινό στη γη. 
Διότι ότι αρχίζει πάντα τελειώνει. 
Μόνο το αναλλοίωτο είναι αληθινό. 
Ενώσω όλα φθείρονται και μεταβάλλονται σ'αυτόν τον κόσμο γίνονται ψευδή και τα προηγούμενα και τα τωρινά. 
Πρέπει μας λέει ο Ερμής Τρισμέγιστος να εγκαταλείψουμε το σώμα μας, πριν το τέλος, να νικήσουμε ζωή που είναι γεμάτη αγωνίες και αφού νικήσουμε την εδώ ζωή να ανέλθουμε. 

Μα εμείς εδώ αγαπάμε αυτή τη ζωή!..γι'αυτό λέει ο Ερμής ότι οι άνθρωποι, το είδος του ανθρώπου εδώ στη Γη, δημιουργήθηκε για να περιποιείται όλα τα άψυχα, και να κοσμοποιεί την φύση στολίζοντας την σύμφωνα με την Αρμονία, δημιουργώντας στον κατώτερο κόσμο την εξέλιξη της ζωής, και ταυτόχρονα με το Νου να ζει στον ουρανό πλάϊ με τους θεούς και το Θεό.

morfeas sky

Σχόλια