ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΚΑΜΙΑ!!


ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΚΑΜΙΑ!! 


ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ MATRIX ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!

 ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!! 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ

Ο Άνθρωπος τι σχέση έχει με τον Δία;
Σύμφωνα με τον Ερμή Τρισμέγιστο ο Δίας ως Ουσιάρχης του αισθητού κόσμου έδωσε το σάρκινο σώμα στον δεύτερο θεό Άνθρωπο Νου, και τον φυλάκισε για πάντα αφού τον διέσπασε σε αρσενικό και θηλυκό από αρσενικοθήλυκο που ήταν, χωρίς φύλο!


Ο Άνθρωπος  είναι Φως και Ζωή.

Καμία σχέση με τον Δία και την Αθηνά, και όλους τους άλλους που το παίζουν θεοί.

Αυτά που ασχολείται το 12θεο δεν έχουν να κάνουν με την θεϊκή φύση του ανθρώπου, αλλά με την θνητή του διαίρει και βασίλευε, ενός διττού κόσμου όπου το ένα άκρο πάντα πολεμά το αντίθετο του, και πουθενά δεν υπάρχει το Αγαθό στον κόσμο μας.

Κάποτε με αυτά τα θέματα αναζητούσα την αλήθεια, μέχρι που έπεσαν στα χέρια μου τα Ερμητικά κείμενα. Πλέον όταν συζητάς για κβαντική επιστήμη δεν μπορεί να σου γίνει κατανοητό ότι απλά είναι  η πληροφορία-σκέψεις των ανθρώπων που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και δημιουργούν το υλοενεργειακό πεδίο την..εικόνα. 
Γι'αυτό προσπαθούν οι πάντες να ελέγξουν την σκέψη σου!

Φίλε όλα είναι νοητά. Εσύ είσαι ο δημιουργός.

Ο Δίας και κάθε Δίας μπροστά στον θεϊκό Άνθρωπο δεύτερο θεό είναι το απόλυτο τίποτα.
Αλλά ο Άνθρωπος θεός είναι Αγαθός Νους, και ποτέ δεν δημιουργεί το κακό μα ούτε το καλό, διότι είναι η Ζωή.


Και η Ζωή είναι το Αγαθό Φως, ο Φωτισμένος Πανάγαθος δεύτερος θεός ο Άνθρωπος Φωτισμένος Νους, Φως και Ζωή Υπάρχων, όπως ο Πατέρας του ο Τριαδικός Θεός.


morfeas sky


Σχόλια