ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;


Τι γλώσσα μιλούσε ο Χριστός;
Ο Ματθαίος δεν είναι μαθητής του Χριστού; τότε γιατί γράφει εβραικά; αφού η εβραϊκή γλώσσα και γραφή βγήκε μόλις το 100μ.Χ.;;;;;


[Κατά Ματθαίον 27: 34. «Και την ώραν την εννάτην εβόησεν ο Ιησούς μετά φωνής μεγάλης, λέγων· Ηλί, Ηλί, λαμά σαβαχθανί; το οποίον μεθερμηνευόμενον είναι, Θεέ μου, Θεέ μου, διά τι με εγκατέλιπες;

ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΡΕ!!!! ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΟ 100 Μ.Χ.
ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!
Τίθεται, όμως, το ερώτημα: «Σε ποια γλώσσα διάβαζε ο Χριστός;» ... και όπως είναι γνωστό οι κάτοικοι της περιοχής διάβαζαν και μιλούσαν ελληνικά. ... τα πρώτα εγκύκλια μαθήματα Του ο Ιησούς Χριστός τα άκουσε στην Ελληνική γλώσσα, .

Ηλί, Ηλί, λαμά σαβαχθανί;
ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΑΤΙΛΑ ΜΥΡΙΖΕΙ !! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


Δεν μου λέτε, σε ποια γλώσσα μιλούσε ο Χριστός; στα εβραϊκά ή στα Ελληνικά; αποφασίστε επιτέλους! γιατί η αλητεία των ιερατείων πάει πολύ βαθιά μέσα στο απύθμενο πηγάδι του σκοταδισμού, που βγάζουν από το κεφάλι τους ότι παραμύθι τους καπνίσει απευθυνόμενο στους ανεγκέφαλους πιστούς των δογμάτων.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ; ΔΙΟΤΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.


Δεν υπήρχε αραμαϊκή γλώσσα μα ούτε την μιλούσε κανένας εκείνη την εποχή. Ολόκληρος ο γνωστός κόσμος της τότε εποχής μιλούσε και έγραφε μόνον Ελληνικά.

Τα πάντα όλα είναι γραμμένα στα Ελληνικά, αλλά εκεί που τους συμφέρει τα έχουν γραμμένα εβραϊκά, αλλά ποτέ δεν μας είπαν τι δουλειά είχε ο Χριστός να γράφει η να μιλά εβραϊκά, αν και δεν υπάρχουν πουθενά δικά του γραπτά, μα ούτε μίλησε ποτέ εβραϊκά!! διότι δεν υπήρχε εβραϊκή γλώσσα.


Άρα ποιος τα μετάφρασε στα εβραϊκά και από ποια κείμενα; αφού και των δώδεκα μαθητών του όπως γνωρίζουμε όλοι μιλούσαν και έγραφαν μόνον ΕΛΛΗΝΙΚΑ και όχι αραμαϊκά.


Φαντάζεστε τον Χριστό να μιλούσε αραμαϊκά; 
Κανείς δεν θα τον καταλάβαινε τι λέει!

Διαβάστε κι εδώ να δείτε πως προσπαθούν να τα μπαλώσουν αυτά που ένας Θεός όπως ο Χριστός είναι αλάθητος, που δεν κάνει λάθη, και εδώ μας δημιουργήθηκε το Μέγα θέμα σε τι γλώσσα μιλούσε και βέβαια γιατί ο Χριστός δεν έγραψε ποτέ του ούτε ένα κείμενο με τα δικά του χέρια.
http://rthodoxiapatridavasileia.blogspot.gr/2012/12/2_24.html

Δεν υπάρχουν γραπτά του Χριστού διότι δεν έγραψε ποτέ.
Απλά δεν υπάρχει τίποτα ιστορικά καταγεγραμμένο για τον Χριστό, παρά μόνον στις βίβλους των ιερατείων που δημιούργησαν τις θρησκείες
.

Αν ψάξουμε για την γλώσσα που μιλούσε ο Χριστός, οι περισσότεροι αν όχι όλοι, εκτός από τα ιερατεία, ισχυρίζονται ότι μιλούσε Ελληνικά, όπως και οι μαθητές του. 
Ειδάλλως δεν θα τους καταλάβαινε κανείς μα ούτε οι εβραίοι.

Άρα πως γνωρίζουμε στ'αλήθεια τι ειπώθηκε από τον Χριστό, όταν οι εβραίοι που μας έδωσαν την δική τους Παλαιά Διαθήκη και είναι συνώνυμη με την Καινή Διαθήκη και την Αγία Γραφή, διότι είναι σαν αδέρφια, και οποιοσδήποτε διαχωρισμός τους αυτόματα καταρρίπτει και όλες τις θρησκείες όπως και τον Χριστιανισμό;

Γιατί πρέπει να εμπιστευτούμε ότι γράφει η βίβλος από την στιγμή που δεν ξέρουμε ποιος είπε τι; Μα και δεν υπάρχει πουθενά αλλού κάτι καταγεγραμμένο για τον Χριστό;
Μήπως ζούμε σε μια μεγάλη πλεκτάνη; ερώτημα που ζητά απάντηση.


Ο απόστολος Παύλος και ο Απόστολος Πέτρος ήταν εβραίοι, οπότε μην περιμένουμε από εβραίους να μας πουν την αλήθεια.
Είναι απατεώνες όλοι τους.

Ο Απόστολος Παύλος δημιούργησε την Ανατολική Χριστιανική θρησκεία, και ο Απόστολος Πέτρος την Δυτική Ρωμαιοκαθολική Χριστιανική θρησκεία.


Είναι να αναρωτιέται κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος πως μπόρεσε ο κατατρεγμένος κατά τα άλλα από τους Ρωμαίους Χριστιανισμός αφέθηκε να γίνει θρησκεία της Ανατολικής και Δυτικής αυτοκρατορίας τους.

Μην ξεχνάμε ότι άρχισε εκείνη την εποχή να επέρχεται η κατάπτωση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σε έναν κόσμο που είχε πολλές διαφορετικές θρησκείες. Οπότε διέλυσε και κατέστρεψε όλα τα Ελληνικά ιερά και ταυτόχρονα εξαφάνισε όλες της βιβλιοθήκες της Ελληνικής Γραμματείας, οπότε άφησε ελεύθερο το πεδίο για να δημιουργηθεί μία νέα θρησκεία στα πρότυπα της υποδούλωσης των ανθρώπων και την συνέχιση της αυτοκρατορίας τους.

Η πρωτη προσπαθεια του,της εξαγωγης αυτης της πλαστογραφημενης θρησκειας ,ειχε στοχο την Ελλαδα,(η επισκεψη του στην Αθηνα), που μας μαθαινουν οτι στεφθηκε με επτυχια και για την θερμη υποδοχη του .δεν ειναι αληθεια , στην πραγματικοτητα χλευαστηκε... αυτο μας το αποκαλυπτει ο ιδιος ο ιωσηπος αθελα του βεβαια... και για αυτον τον λογο γυρισε στα ιεροσολυμα και στοχευσε τις γυναικες,τις μητερες.... που πολυ πιο ευκολα απο οποια αλλη στρατηγικη θα ανετρεφαν τα παιδια τους δημιουργωντας μια νεα γενια πιστη στην νεα θρησκεια... ακουγεται πολυ εβραικο το σατανικο του σχεδιο...

Kαι οι γονείς αφού τους επέβαλλαν την νέα θρησκεία με την βία, με το πέρασμα των αιώνων τους έγινε βίωμα, και αφού ξεχάστηκε και η Ελλάνια καταγωγή των Ελλήνων και λόγο της αλλαγής ονομασίας τους σε ρωμιούς, όπου η λέξη Έλληνας θεωρούνταν βρισιά και ειδωλολάτρης, μετέπειτα ήταν πολύ εύκολο από γενιά σε γενιά να μεταλαμπαδευτεί η νέα θρησκεία και να ξεχαστεί ο Ελλάνιος πολιτισμός.


Μέχρι το 1821 που οι μεγάλες δυνάμεις θέλησαν να καταργήσουν τις βασιλείες και να επιφέρουν τις δημοκρατίες διότι πλέον ο πληθυσμός της ανθρωπότητας άρχισε να αυξάνεται οπότε χρειαζόταν η επανάσταση της βιομηχανίας ώστε να επέλθει ο τεχνολογικός πολιτισμός για να επιβλέπουν και ελέγχουν την ανθρωπότητα οι επικυρίαρχοι αυτού του πλανήτη που προς το παρόν μας διοικούν για ακόμη λίγο, και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις ειδικά στην Ελλάδα για να μας εκδικηθούν αφού είμαστε οι γνήσιοι απόγονοι του Φωτός.


Και ας μην ξεχναμε οτι τις εποχες που θεωρηθηκαμε εξαφανισθεντες (απο τον αλαριχο 396 εως περιπου το 1000 μ.Χ.), κρυβαμε την καταγωγη μας για να μπορεσουμε να επιβιωσουμε.

Ήταν οτι καλυτερο μπορουσε να σκαρφιστει η αρχουσα ταξη προκειμενου να συλλεξει τον απαραιτητο αριθμο στρατιωτων... τους χιλιαδες χριστιανους που αρνουνταν να πολεμησουν ..

Όπως και σήμερα αυτή πιστεύω είναι η αναλαμπή των Ελλήνων και η επερχόμενη όποια Αποκάλυψη, διότι πλέον θα επέλθει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα η έλευσις της Ελλάνιας πνευματικής γνώσης που τόσες χιλιάδες χρόνια καταπιέζεται και βρισκόμαστε στο σκοτάδι.

Ο Ιησούς είναι Ελλάνιος γόνος διότι γεννήθηκε από Ελληνίδα μητέρα.
Μόνον με αυτόν τον όρο μπορώ να δεχτώ ότι η Ορθοδοξία έχει πνευματική Ελλάνια βάση, διότι ο βίος του Χριστού δεν διαφέρει από τον βίο των Ελλήνων σοφών, όπως για παράδειγμα ο Απολλώνιος ο Τυανέας που έζησε την ίδια χρονική περίοδο με τον Χριστό και έκανε τα ίδια θαύματα.


Όπως ο Ερμής Τρισμέγιστος που αναφέρθηκε λεπτομερώς για τον Τριαδικό Θεό, και την κτιστή δημιουργία από πυρ και πνεύμα, για τον Άνθρωπο που γεννήθηκε όμοιος με τον Τριαδικό Θεό, αλλά και κατ'εικόνα του, ώστε να μπορεί να ζει ταυτόχρονα σε όλες τις δημιουργίες του Τριαδικού Θεού.
Όπως ο Σωκράτης που του έδωσαν να πιει το κώνειο.

Όπως όλοι οι Έλληνες σοφοί δίδαξαν για το τι είναι η ψυχή, για τις δυνάμεις της Αρμονίας, για την δύναμη της καθάριας αγνής ανιδιοτελής αγάπης που δίνουμε τα πάντα χωρίς να ζητάμε.

Μας δίδαξαν ότι όταν αγαπάμε αληθινά είμαστε πρώτα απ'όλα ευσεβής προς τον εαυτό μας, ειδάλλως αν δεν μάθουμε να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας δεν είναι δυνατόν να δώσουμε αγάπη, να αγαπήσουμε δηλαδή όλους τους άλλους συνανθρώπους μας, μαζί και όλα τα άλλα.

Και η αγάπη είναι αδιαίρετη με την ανδρεία και όχι με την δειλία, διότι κατανοώντας τον εαυτό μας, την ψυχή μας δηλαδή, έρχεται η ανδρεία, η σωφροσύνη, η αρετή, η ευσέβεια προς τον ίδιο τον Τριαδικό Θεό.

Διότι δεν είναι δυνατόν να εκφράζουμε την αγάπη μας προς τον Τριαδικό Θεό μέσα από την υποταγή μας στον ίδιο τον Πατέρα μας, όπως αυτό διδάσκει η Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία, διότι η υποταγή δηλώνει Άγνοια κατανόησης όσον αφορά το τι είναι ο Τριαδικός Θεός.

Όταν λοιπόν κάθε Χριστιανός δηλώνει την υποταγή του στον Χριστό που δίδαξε την ανιδιοτελή αγάπη, δηλώνει ταυτόχρονα και την μεγάλη του πλάνη και άγνοια, όσον αφορά την κατανόηση περί του τί είναι η Αγάπη, τί η Αρμονία, και τί είναι ο Πανάγαθος Θεός.

Οι Έλληνες σοφοί πρόγονοί μας δεν δίδαξαν την υποταγή στον Θεό, αλλά την ελεύθερη σκέψη, που μας οδηγεί στην κατανόηση της ψυχής μας, η οποία θα μας οδηγήσει στην κατανόηση πρώτα του εαυτού μας "Γνώθι σ' αυτόν" που θα μας οδηγήσει στην αλήθεια του Τριαδικού Θεού.

Η Χριστιανική θρησκεία (Ορθοδοξία), είναι η μόνη που μιλά για αγάπη και ταυτόχρονα μισεί την αγάπη.
Για παράδειγμα εξαφάνισε το 98% της αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας και χάθηκε όλη η γνώση της αλήθειας, είτε όσον αφορά την ιστορία της ανθρωπότητας εδώ στη Γη, είτε το Γνώθι σ αυτόν που θα μας οδηγήσει στην θέωση του Ανθρώπου.


Οι θρησκείες είναι δόγματα που μισούν την ελεύθερη σκέψη, άρα μισούν και την Αποκάλυψη της Αλήθειας.

morfeas sky

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

Ο Ιησούς ήταν Έλληνας

Σχόλια

  1. πραγματικα με ολα αυτα που διάβασμά. δεν εχεις ουτε μια αποδηξη οτι δεν υπαρχη Χριστός.μα ουτε κατα διάνοιά δεν το . τζάμπα χρονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς τώρα, δεν είναι το αν υπάρχει η δεν υπάρχει ο Χριστός, αλλά το ποιος κατανόησε τον Λόγο του και τι αερολογίεςς έγραψε.

      Διαγραφή
    2. καλησπερα...τελικα ο χριστος υπηρξε και η γεννηση του απο τη παρθενο μαρια υσχειη κατι τετοιο..ειναι ο παναγαθος θεος τελικα ο χριστος η οχι?σηγνωμη για της πολλες ερωτησεις...αλλα ειμαι και εγω πολυ ανησυχος γενιικα με τα πνευματικα και ψαχνω να βρω μια ακρη αν υπαρχει...σε ευχαριστω

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα! το αν υπήρξε ο Ιησούς ή Ιάσων δεν το γνωρίζω, διότι τα πρώτα γραπτά κείμενα για τον Χριστό πιστεύεται ότι έχουν γραφτεί από δύο πιστούς χριστιανούς: τους υποτιθέμενους μαθητές του πενήντα με εκατό χρόνια μετά! ??!!
      Τον Ματθαίο και τον Ιωάννη.

      Τα βιβλία αυτά καταγράφηκαν μεταξύ του 60 και του 110 μ.Χ..???!!!


      Βέβαια η κανονικότητα κάποιων από τις Καθολικές Επιστολές και το βιβλίο της Αποκάλυψης παρέμεινε ζήτημα αντιλογίας για κάποιο διάστημα.
      Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του 4ου αιώνα, ο κανόνας της Καινής Διαθήκης καθορίστηκε τελειωτικά και επακριβώς σε μια σειρά εκκλησιαστικών συνόδων.

      ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΣΑΝ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ τα πίστεψαν όλα!! και αποδέχτηκαν να είναι σκλάβοι και δούλοι αφού έτσι τους θέλει το Ιερατείο..Υπάκουους δούλους!!


      Ο Τριαδικός Θεός υπάρχει, και πρώτος για τον Τριαδικό Θεό και μάλιστα αρκετά αναλυτικά μίλησε ο Ερμής Τρισμέγιστος περί του 25.000 π.Χ.
      ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!!
      Και σήμερα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έγιναν υπηρέτες και δούλοι μιας εβραϊκής θρησκείας που μισεί τον Ελλάνιο πολιτισμό!

      Αν υπήρξε ο Χριστός είπε ακριβώς τα ίδια που είχαν πει οι Έλληνες εκατοντάδες χρόνια πριν!
      Ο Χριστός δεν είπε τίποτα καινούριο από τα όσα είχαν ειπωθεί από τους Έλληνες.

      Τι δουλειά έχει ο Τριαδικός Θεός να ενδυθεί το σκότος; δηλαδή το σώμα από γη και νερό; την Ύλη;
      Ο Τριαδικός Θεός είναι τα ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ είναι ο Αρχέτυπος κόσμος του Φωτός.
      Αλλά ακόμη και ο "κτιστός" κόσμος από πυρ καΙ ΠΝΕΥΜΑ είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ γεννώντας έναν δεύτερο Νου δημιουργό από πυρ και πνεύμα.
      Τα αναλύω όλα αυτά στις αναρτήσεις μου αν με παρακολουθείς θα γνωρίζεις.

      Διαγραφή
    4. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση...βλεπεις ειναι πολυ δυσκολο να αλλαξεις καποια πραγματα που σε εχουν διδαξει απο μικρη ηλικια......διαβασα καπου αλλου οτι η αρχαιοι ελληνες ειχαν προφητεψη την ελευση του χριστου απο μια παρθενο και οτι αυτος ειναι ο παναγαθος και ενας θεος....ισχυουν αυτα τα γραπτα...αν ξερεις θα ηθελα να μου απαντησης σε ευχαριστω

      Διαγραφή
    5. Μάλλον θα αναφέρεσαι στα γραπτά του Λιακόπουλου, ο οποίος πήρε τα γραπτά κείμενα του Ερμή Τρισμέγιστου και τα διαστρέβλωσε πλήρως. Άλλα γράφει ο Ερμής, ότι του κατέβει από το μυαλό του γράφει στα βιβλία του ως μετάφραση ο Λιακό.
      Φίλε από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα αποδεδειγμένο για την ύπαρξη του Χριστού εκείνη την εποχή παρά μόνον εκατοντάδες χρόνια μετά γράφτηκε ότι γράφτηκε για τον Χριστό, είναι δική σου επιλογή να φας αμάσητο το παραμύθι η να προχωρήσεις μπροστά.

      Το matrix αυτού του κόσμου το αποβάλλεις με τον λογισμό, την διανόηση, που θα σου φέρει την νόηση της ουσίας της ψυχής σου. Όλα τ'άλλα είναι παραμύθια.

      Διαγραφή
    6. σε ευχαριστο φιλε μου....δεν εχεις και αδικο!!!ολα τελικα ειναι διαστρεβλωμενα...το οτι ζουμε μεσα σε κουτι κλεισμενη το πηρα χαμπαρι λιγα χρονια πισω...αν κατσεις λιγο μονος και αποτραβηκτης απο τα καθημερινα για λιγο διαστημα και εισαι και λιγο ανησηχο πνευμα τοτε καταλαβαινης πολλααα...

      Διαγραφή
    7. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να είναι κάποιος άνθρωπος φυλακισμένος και να μην έχει ιδέα! και να δοξάζει και από πάνω την φυλακή του!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ