ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ - ZOYME ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΜΠΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!!



ZOYME ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΜΠΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!!

ἡ γὰρ φύσις ἐπιμιγεῖσα τῷ ᾿Ανθρώπῳ ἤνεγκέ τι θαῦμα θαυμασιώτατον·

ἔχοντος γὰρ αὐτοῦ τῆς ἁρμονίας τῶν ἑπτὰ τὴν φύσιν, οὓς ἔφην σοι ἐκ πυρὸς καὶ πνεύματος, οὐκ ἀνέμενεν ἡ φύσις, ἀλλ' εὐθὺς ἀπεκύησεν ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους.


το πιάσατε;
""""ἑπτὰ ἀνθρώπους, πρὸς τὰς φύσεις τῶν ἑπτὰ διοκητόρων, ἀρρενοθήλεας καὶ μεταρσίους αυτό που αιωρείται.""""

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦν,
ἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν,
καὶ ἔμεινεν οὕτω τὰ πάντα τοῦ αἰσθητοῦ κόσμου μέχρι
περιόδου τέλους <καὶ> ἀρχῶν γενῶν.



ὁ δὲ ἰδὼν τὴν ὁμοίαν αὐτῷ μορφὴν ἐν αὐτῇ οὖσαν ἐν τῷ ὕδατι, ἐφίλησε καὶ ἠβουλήθη αὐτοῦ οἰκεῖν· 

ἅμα δὲ τῇ βουλῇ ἐγένετο ἐνέργεια, καὶ ᾤκησε τὴν ἄλογον μορφήν·  (οικιοποιήθηκε την ενέργεια των πλανητών, την πιο κατωφερή φύση την άλογη σάρκα από γη-νερό).


ἡ δὲ φύσις λαβοῦσα τὸν ἐρώμενον περιεπλάκη ὅλη καὶ ἐμίγησαν· ἐρώμενοι γὰρ ἦσαν.

καὶ διὰ τοῦτο παρὰ πάντα τὰ ἐπὶ γῆς ζῷα διπλοῦς
ἐστιν ὁ ἄνθρωπος, 
θνητὸς μὲν διὰ τὸ σῶμα, ἀθάνατος δὲ
διὰ τὸν οὐσιώδη ἄνθρωπον· 


""""ἅμα δὲ τῇ βουλῇ ἐγένετο ἐνέργεια, """"καὶ ᾤκησε τὴν ἄλογον μορφήν·  (οικιοποιήθηκε την σύνθεση της ενέργειας, φωτιά και αέρας, μαζί και την άλογη φύση της ανθρώπινης σάρκας από γη-νερό).

..............................


Όλα είναι Νους, Nοητά, οι Δυνάμεις, αλλά η επιθυμία είναι επιθυμία, η σάρκα είναι σάρκα, η μορφή είναι μορφή, και η ζωή είναι η ζωή μέσα από τις ανάγκες..

Αφού λοιπόν όλα είναι Νους, και Αδιαίρετος Λόγος, και Λόγος είναι η ζωή, τότε τι είναι το πάθος, οι ανάγκες, και οι επιθυμίες της αμετάβλητης ανθρώπινης ψυχής αλλά και της μεταβαλλόμενης ανθρώπινης σάρκας;

Είναι οι αισθήσεις, οι αμετάβλητες αισθήσεις ως Νοητό πνεύμα του πυρός, και οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις ως σύνθετο νοερό πνεύμα από φωτιά αέρα γη νερό.

Διότι αυτό που ονομάζουμε ως υλική πραγματικότητα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι αισθήσεις, και οι αισθήσεις είναι πάθος, αλλά και σώμα.

Είτε είναι ο Αμετάβλητος Έρωτας (πάθος) προς τον Αγαθό Νου (αγαθός νοητός κόσμος), και τα Νοητά, ο Νοητός Λόγος, η ορθή λογική, η ελεύθερη σκέψη, που οδηγείται από το Αρχέτυπο Πρότυπο της Αλήθειας της Ζωής, τον Αμετάβλητο Πανάγαθο Νοητό Απεριόριστο Κόσμο Ζωή και Φως......

......είτε είναι ο μεταβαλλόμενος έρωτας προς την σύνθετη Ύλη, τα άλογα μεταβαλλόμενα και θνητά, διότι η Υλη είναι πάθος, όπως το σύνθετο σώμα των πλάνη-των, η πλάνη της Γης, από γη και νερό, τα άλογα στοιχεία, που γεννούν τα αρνητικά συναισθήματα, αλλά και την φθορά, και από εκεί γεννάται η κακία, διότι και η λύπη είναι κακία, αλλά και η θνητή μας φύση, διότι η σύνθεση των πιο κατωφερή και άλογων στοιχείων της Ύλης φέρει την φθορά μέσα από την βλαστική ιδιότητα της γης και του νερού, το σώμα που γεννάται από το πνεύμα φωτιά-αέρας στην μήτρα μέσα από τους αριθμούς, χωρίς να ανήκει το πνεύμα στους αριθμούς, γη-νερό,  το οποίο σύνθετο πνεύμα φωτιά-αέρας, ενεργεί και συνεργάζεται με την άλογη φύση από γη και νερό, την σύνθεση της Υλης των πλανητών, η γέννηση, η αύξηση, και η μείωση-φθορά.

Είναι αποδεδειγμένο ότι αν βάλουμε ένα μικροσκόπιο να δει μέσα στην σάρκα, στο τέλος θα υπάρχει μία θάλασσα ενέργειας. Άρα η σάρκα είναι ένα σύνθετο ενεργειακό σώμα μέσα στην ενέργεια της Ύλης..το νοητό πνεύμα και το νοερό πνεύμα της Ύλης, σύνθετης και μη.

Οι επιθυμίες της σάρκας λοιπόν, είναι το σύνολο της πληροφόρησης που αντλεί γύρω του από τις κατωφερείς ενέργειες της ατμόσφαιρας του πλανήτη 
και διαβάζει το ανθρώπινο γήινο σώμα-ενεργειακό με τον εγκέφαλο που μας δίνεται, και λειτουργεί ως ο κεντρικός υπολογιστής επεξεργαστής των πέντε αισθήσεων της ανθρώπινης σάρκας, που "διαβάζει" τις πληροφορίες που υπάρχουν μέσα στην ενέργεια της ατμόσφαιρας του πλανήτη.

Αλλά μπορεί να έρθει σε επαφή και με το Αμετάβλητο Νοητό και αισθητό πνεύμα της θεϊκής ανθρώπινης ψυχής, που κατέχει το Νοητό και νοερό πνεύμα των Επτά φύσεων-Ουρανών του κτιστού κόσμου της Εικόνας-Μάτριξ..των πλανητών και των Απλανών, αλλά και τον Νου και Αδιαίρετο Άγιο Λόγο του  Όγδοου Ουρανού...και ως επέκταση είναι Ουσιωδώς όμοιο με το Υπερούσιο την Αλήθεια της Ζωής, Ζωή και Φως.

Σε τι κόσμο ζούμε λοιπόν;


Ζούμε σε έναν ενεργειακό καμπυλωμένο χώρο, που ονομάζουμε πλανήτη Γη..


Αυτός ο χώρος της Γης, εμπεριέχει έναν μεταβαλλόμενο νοητό και νοερό κόσμο από συγκεκριμένες πληροφορίες γεμάτες από ανάγκες..


Ο Εγκέφαλος των ανθρώπων ζει μέσα από τις επιθυμίες και ανάγκες του σώματος του..Κάθε άνθρωπος εξαρτάται η ζωή του από τις πληροφορίες που διαβάζει ο εγκέφαλος του.. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τον ίδιο Εγκέφαλο και διαβάζουν τις ίδιες "κεντρικές" πληροφορίες όσον αφορά την δόμηση του υλικού κόσμου ως την μόνη πραγματικότητα, μέσα από τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις της σάρκας που οδηγούν τον εγκέφαλο.


Η δομή του γήινου κόσμου είναι οι πληροφορίες που υπάρχουν σε έναν συγκεκριμένο Ουρανό, την υγρή ατμόσφαιρα της Γης, και το σώμα ο δέκτης και ο πομπός αυτών των πληροφοριών..

Ότι είναι αδύνατον για την ανθρώπινη σάρκα να αποδεχτεί μια άλλη αλήθεια, είναι γιατί δεν δύναται να κατανοήσει και "διαβάσει" καμιά άλλη πληροφόρηση πέραν του αισθητού υλικού σύνθετου γήινου κόσμου, από τα ίδια συστατικά τα οποία αποτελείται και η σάρκα του, φωτιά, αέρας, γη, νερό, μια σύνθεση διαφορετικών και ανόμοιων φύσεων.

Ως αποτέλεσμα, ζωή πάνω στην Γη είναι το ενεργειακό υλικό αισθητό σύνθετο σώμα που μέσω του δικού του εγκεφάλου προσκολλάται στην εισερχόμενη ψυχή-Νου..που του δίνει την νοερή μεταβαλλόμενη θνητή ζωή.


..........

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ:

ὁ δὲ ῎Ανθρωπος ἐκ ζωῆς καὶ φωτὸς ἐγένετο εἰς ψυχὴν καὶ νοῦνἐκ μὲν ζωῆς ψυχήν, ἐκ δὲ φωτὸς νοῦν,


Ανθρώπινη ψυχή είναι η εικόνα της ζωής, είναι ο Νους και Αδιαίρετος Νοητός Λόγος, που εισέρχεται από τον Όγδοο Ουρανό μέσα στους Επτά Ουρανούς όπου συμβαίνει το Γίγνεσθαι της Υλης των Επτά φύσεων, της Εικόνας-Μάτριξ.


Ο Αγαθός Νους και Αδιαίρετος Νοητός Λόγος ταξιδεύει στο σύμπαν στο καθαρό της φύσης δημιούργημα, εκεί όπου δεν υπάρχουν τα Τέσσερα στοιχεία....

Ενώνεται με την ανώτερη φύση της φωτιάς, με τις δικές του ανθρώπινες Μονάδες , ώστε να ζήσει και κατανοήσει την κάθε φύση ως Μονάδα ψυχή,  και να δημιουργήσει, με οδηγό και πρότυπο τον Αγαθό Νου, και δίνει ο Νους την Αμετάβλητη νοητή και αμετάβλητη αισθητή ζωή στο πνεύμα του πυρός που γεννιέται. Το αθάνατο θεϊκό γένος των ανθρώπων στην Ύλη. 

Και το πνεύμα του πυρός η ανθρώπινη ψυχή, αποκτά ένα άλλο είδος νοητής κίνησης αυτή του αισθητού σώματος του πυρός, το οποίο κατοικεί μέσα στους Αστέρες, και ακολουθεί την δική του νοητή και νοερή ζωή στον δικό της Αμετάβλητο κόσμο των Α-πλανών.

Και στην κάθοδο τους βαθιά μέσα στην Ύλη, οι ανθρώπινες ψυχές ενώνονται με τις έξι φύσεις των πλάνη-των, όπου η πιο κατωφερή σύνθεση είναι αυτή της Γης..το στυγνόν σκότος...η Λήθη και η Άγνοια της ανθρώπινης ψυχής.

Και όλες οι ενέργειες της Ύλης, φωτιά, αέρας, γη, νερό, έλκονται από πολύ μεγάλο έρωτα για τον Αγαθό Νου, (Δύναμη), διότι η Ύλη είναι πάθος, έρωτας, που αποκτά την δική του Νόηση και αίσθηση διότι η ύλη είναι αίσθηση, όταν ο Νους δίνει την νοητή και νοερή ζωή σε αυτές τις ενέργειες της Υλης.

Και η κάθε ανθρώπινη ψυχή έλκεται από τις καμπυλλώσεις ενέργειας των Απλανών και των πλανητών, και εισέρχεται σε αυτές..

Καμπυλώσεις ενέργειας είναι οι νοητές πραγματικότητες όνειρα..(υλικά αισθητά όνειρα).
Οι ανθρώπινες ψυχές εισερχόμενες σε ένα ενεργειακό καμπύλωμα παγιδεύονται μέσα σε αυτό ειδικά όταν γίνονται ένα με αυτό, και ζουν μια νοητή πραγματικότητα σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει η κάθε καμπύλωση..

Γέννηση είναι η είσοδος της ψυχής, και θάνατος η έξοδος της από την ενεργειακή καμπύλωση..


Οι άνθρωποι που θα κατανοήσουν τον εαυτό τους, το γνώθι σ αυτόν, και σε ποιον κόσμο ζουν, μπορούν να παρέμβουν και να αλλάξουν την δομή της πληροφόρησης..

Οι άνθρωποι της Γης όμως που δεν κατανοούν την δομή του κόσμου όπου ζουν, ακολουθούν το "πρόγραμμα" των πληροφοριών, δίχως να ελέγχουν την δομή της πληροφορίας και απλά ελέγχονται από αυτές..

Θαύματα συμβαίνουν καθημερινά..και είναι η αλλαγή της δομής της πληροφορίας αυτού του γήινου ενεργειακού πεδίου μετά από παρέμβαση ενός Νου-Λόγου της ψυχής που κατανοεί την δομή αυτού του κόσμου και πιστεύει αληθινά στην αλήθεια της ψυχής, έχει σοφρωσύνη, και όχι ταπεινοφροσύνη, διότι ό,τι είναι ταπεινό δεν γνωρίζει την αλήθεια, και υποτάσσεται στο κατώτερο, αφού γίνεται ένα με αυτό το διττό καμπυλλωμένο ενεργειακό πεδίο της Γης.

morfeas sky


Το "κλειδί" είναι η Νόηση! που θα φέρει την καλή μας αμετάβλητη πίστη! και ότι πιστεύουμε αληθινά αυτό βλέπουμε και δημιουργούμε...

Είτε ζούμε το ολόγραμμα όπως είναι σχεδιασμένο, είτε το αλλάζουμε με αλλαγή των δικών μας πιστεύω σχετικά και γύρω από το τι πιστεύουμε ως αλήθεια της πραγματικότητας μας..

πιστεύεις ότι είσαι ένα μυρμήγκι; αυτό θα είσαι..
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ

Είσαι θεός δημιουργός, πίστεψε το αληθινά και θα είσαι!..ότι πιστεύουμε αληθινά όμως, αυτό θα γίνουμε!! και θα δημιουργήσουμε!!


Και ο Χριστός είπε:
"πίστεψε και θα μετακινήσεις βουνά"
"δεν σε έσωσα εγώ μόνος σου σώθηκες γιατί το πίστεψες"


morfeas sky


Σχόλια

  1. Ωραία...ξυπνάμε ένα πρωί και πιστεύουμε κάποιο θέμα που μας απασχολεί να γίνει κάποια μετατροπή-αλλαγή και έτσι απλά θα γίνει;...Γιατί άλλο να τα λέω θεωρητικά και άλλο στην πράξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύεις;
    Μπορείς να μην πας αύριο στην δουλειά σου και απλά να πιστέψεις ότι πάντα θα βρίσκονται τα λεφτά τα οποία χρειάζεσαι χωρίς να γίνεις δούλος των αναγκών του σώματος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας