– No3... Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αλήθεια

                      Μπράβο stranger πές τα έξω από τα δόντια



– No3... Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αλήθεια 

 Όπως καταλαβαίνετε είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα να ανοίξω το στόμα μου και να σας πω όλη την αλήθεια. Φυσικά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτό να γίνει πιστευτό από εσάς, όμως εγώ ο Αρχισατανάς σας, θα συνεχίσω την προσπάθειά μου. Μέχρι τώρα είχαμε δύο επιστολές, Nο1 –Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια. και Nο2 Λόγω ημερών θέλει ο Σατανάς να σας βοηθήσει, και να σας πει ολη την αληθεια No2 που οπωσδήποτε πρέπει να τις ξαναδιαβάσετε, ώστε ο βλαμμένος νους σας, φυσικά από εμένα και τα τσιράκια μου να προσπαθήσει να διορθώσει ο καθένας από εσάς τα λάθη του. 

Συνοπτικά εδώ θέλω να σας πω, ότι όλοι χωρίς να εξαιρείται κανένας είστε μικρά ή μεγάλα σατανάκια. 
Εξάλλου προς το τέλος της δεύτερης επιστολής σας έγραψα ότι αν δεν είστε έστω και λίγο σατανάκια, δεν θα ήσασταν σ’ αυτό το πλανήτη. ,

Και για να υπενθυμίσω για να μην έχετε αμφιβολίες ή να παραξενεύεστε, αρχισατανάς, δηλαδή εγώ είναι όλοι οι εγωισμοί που έχουν οι άνθρωποι, και φυσικά σατανάκια, δηλαδή εσείς είστε κομμάτια μου (εγωισμοί που εγώ σας φύτεψα μέσα από την παγκόσμια εκπαίδευση που σας έχω μεγαλώσει σε όλο το πλανήτη). 

Ακόμα να σας υπενθυμήσω ότι όλα τα πρωτοπαλίκαρά μου – τσιράκια μου είναι ανεξέλεγκτα από εμένα πλέον και γι’ αυτό φυσικά ο πλανήτης σας έχει γίνει ένα μπάχαλο. 
Εγώ ο αρχισατανάς σας όπως σας έχω γράψει και πριν, μέσα σε μία βαθιά κρίση που γίνεται μέσα μου και επειδή πλέον αποχωρώ από τον πλανήτη σας, σας κάνω τις τελευταίες μου ενημερώσεις. 

1. Τί σας έχω κάνει εγώ και 
2. για τις υπόλοιπες μέρες του πλανήτη σας μέχρι τον τελειωτικό ξεριζωμό κάθε σατανικού εγωισμού και από τα τσιράκια μου – υπαρχηγούς μου αλλά και φυσικά από όλους τους υπόλοιπους, δηλαδή εσάς σατανάδες που δεν θα ξεριζώσετε από μέσα σας τα εγωιστικά στοιχεία. 

Γεννηθήκατε σ΄αυτό τον πλανήτη και ποτέ σας δεν μάθετε ούτε ποιος σας έφερε, ούτε τί ήρθατε να κάνετε κυρίως. 
Αντίθετα, εγώ ο αρχισατανάς σας, μαζί με τα σατανάκια – υπαρχηγούς μου σας έχω μάθει όλες τις άρες μάρες κουκουνάρες που ακολουθείτε. 

Σας έντυσα με σημαίες κρατών, θρησκειών, τρίτου, τέταρτου και πέμπτου φύλου (σεξουαλικά), σας έδωσα πολιτικά κόμματα, σας έντυσα αθλητικές ομάδες, σας έδωσα νόμους της πλάκας. 
Αφού ακόμα και τώρα τους διαβάζω και γελάω, όπως ισονομία και δικαιοσύνη.. 
Σας έμαθα για τους φόρους και τη φοροδιαφυγή, σας δημιουργούσα πάντα δύο εστίες φωτιάς, δηλαδή δύο εμπόλεμες χώρες, που και οι δύο αγοράζαν τα ίδια όπλα, από τους ίδιους παραγωγούς όπλων – σατανάδες, και φυσικά το παιχνίδι ήταν και στημένο και αποχαυνωτικό. 

Σατανάκια μου μικρά και μεγάλα.. μου χουν βαρύνει πάρα πολύ οι ώμοι. Πραγματικά είμαι σε απόγνωση. 
Συνήθως μεταξύ σας λέτε ότι αυτός έχει τσίμπλες στα μάτια του. Όμως εγώ, ο εκπαιδευτής σας αρχισατανάς, σας λέω ότι σας έχω τσιμπλιάσει όλο σας το σώμα και κυρίως όλο σας το νου. 
Ό,τι και να ασχοληθείτε είναι μόνο βλακείες. 
Ότι και να κάνετε είναι μόνο ηλιθιότητες. 
Αφού ο,τι και να ναι αυτό, τα έχετε διδαχθεί μέχρι τώρα από εμένα, πως θα μπορούσε να είναι σωστό? 
Εγώ, ο αρχισατανάς σας ξεδιπλώνομαι μπροστά στα μάτια σας και το γνωρίζετε πολύ καλά, ότι οι άπαντες επί του πλανήτη, ελέγχονται και πληρώνονται μόνο από εμένα. 
Είναι δυνατόν να τους είχα αφήσει να σας εκπαιδεύσουν πράγματα που εγώ δεν θα επέτρεπα? 
Κάθε μία βλακεία που υπηρετείτε και πιστεύετε, εγώ τους ανάγκασα για να έχουν τη θέση, να σας τα μεταφέρουνε. 
Εξάλλου, αν δεν ήταν υπάκουοι, ήξερα πολλές μεθόδους αφανισμού τους όταν δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. 
Για να καταλάβετε το που είχα φτάσει, οι ψυχές των τελευταίων 5.000 χρόνων της γνωστής ιστορίας σας, που έφτασαν και κατέκτησαν την απόλυτη αυτογνωσία, είναι λιγότερες από 10.

 Τώρα σατανάκια μου, όπως σας το είπα και πριν, πάμε να σας βοηθήσω όσο μπορώ για να καταλάβετε, αν φυσικά με το πόσο βλάκες σας έχω κάνει, μπορείτε να καταλάβετε κάτι. 
Θα μιλήσουμε για τις θρησκευτικές, τις πολιτικές και τις οικονομικές εξουσίες. 
Πρώτα θα ξεκινήσω από τις θρησκευτικές. 
Ρε πανίβλακες, φυσικά εγώ φταίω που είστε πανίβλακες, τα χάλια σας είναι απερίγραπτα. 
Έχετε πεισθεί ότι το ισλάμ είναι θρησκεία. Οπότε, έχετε αποδεχτεί ότι στο όνομα του Θεού, μπορούν να κόβουν κεφάλια, να βγάζουν άντερα, γιατί έτσι το θέλει ο Θεός. 
Δηλαδή βρε σατανάδες βλάκες μου, χρειάζεται πολύ μεγάλη σοφία από εσάς ότι αυτό το τερατούργημα το σοφίστηκα και σας το παρέδωσα εγώ και ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω ότι το έχετε αποδεχτεί σαν θρησκεία? 
Όλα αυτά που γράφει μέσα, ποιος άλλος θα μπορούσε να τα γράψει ρε βλαμμένοι, εκτός από εμένα? Δηλαδή, 1300 χρόνια δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι αυτό το πράγμα είναι γραμμένο μόνο από εμένα? 
Και για να καταλάβετε πως και οι υπόλοιποι υπάλληλοι των θρησκειών είναι δικοί μου, σας ενημέρωσε κανένας επικεφαλής από τους άλλους υπαλλήλους μου των άλλων θρησκειών, για το τί γράφει μέσα το κοράνι? 
Και φυσικά μιλάμε για τις επίσημες θρησκευτικές εξουσίες. 
Ξέρετε γιατί δεν σας ενημέρωσε κανένας? 
Γιατί αν έκαναν το παραμικρό και σας βγάζανε τις τσίμπλες απ τα μάτια σας και ξυπνάγατε, θα τους είχα καταπιεί. 
Όχι μόνο δεν σας έχουν ενημερώσει για τίποτα, αλλά απεναντίας μαζεύονται σε στημμένες εκδηλώσεις όλοι μαζί, έχοντας το ύφος των περισπούδαστων ηλιθίων, ότι τάχα νοιάζονται για σας. 
Φοράνε και τις αποκριάτικες ενδυμασίες μαζί με τα καπέλα που μοιάζουν με πύραυλους και χύνουν κροκοδιλίσια δάκρυα για την κατάντια σας. 
Εσείς υποφέρετε για να βρείτε τροφή και στέγη και αυτοί σας κοροιδεύουν να μη βάλετε μέσα σας τον πονηρό, δηλαδή εμένα. Δηλαδή αυτοί στους οποίους είμαι μέσα, λένε σε σας να μην με βάλετε μέσα σας. 

Σατανάκια μου εγώ ο εκπαιδευτής σας ο αρχισατανάς φεύγω απ το πλανήτη σας. 
Αλλά δε μπορείτε να φανταστείτε εκεί που θα πάω πόσο γέλιο θα μου προκαλείτε με αυτά που σας έχω κάνει. 
Ποτέ δεν περίμενα ότι θα είχα τέτοια επιτυχία στην βλακεία σας και την ηλιθιότητά σας. 
Από τη μία θέλω ο Θεός να με συγχωρέσει και από την άλλη δε ξέρω αν πρέπει να κλάψω για σας ή να σκάσω στα γέλια για σας.. Ακόμα πάμε και στα πιο ψηλά γράμματα. Ρε βλάκες ξερετε γιατί στο άλλο μαγαζί μου, από την πλευρά των χριστιανών, έκανε κάποιους άγιους μόνο μετά θάνατον? Πολύ απλά, ήθελα να τσεκάρω με τα τσιράκια μου, τί θα σας έδινα ώστε η αποχαύνωσή σας να ναι απόλυτα σίγουρη. 

Ένας που είναι άγιος και υποτίθεται θρησκευτικά σας δίνει κατευθύνσεις, είναι δυνατόν να είναι όντως άγιος που σίγουρα η λέξη άγιος σημαίνει και σοφός, να μην σας δώσει έστω μία κατεύθυνση πως να με αντιμετωπίσετε πολιτικοοικονομικά? 
Αυτός ο βλαμμένος νους σας δεν το σκέφτηκε? 
Δηλαδή ρε βλάκες μου, σας λέει ο άγιος που το έκαναν άγιο τα τσιράκια μου μετά θάνατον, ότι θα πάρετε τη πόλη ή θα γίνει η τάδε καταστροφή, ή θα γίνει η οποιαδήποτε μπούρδα και να σας ξεστόμιζε, και ποτέ δεν πήρατε κατευθύνσεις για εσάς τους ίδιους πως να γλιτώσετε από όλο αυτό το μπάχαλο που σας έχω στήσει στα πόδια σας. 

Βλαμμένα σατανάκια μου, ξέρετε τί σημαίνει άγιος και σοφός? Φυσικά που να ξέρετε, γιατί ποιος να σας το μάθει. 
Άγιος και σοφός σας εξηγεί εδώ ο αρχισατανάς σας, είναι αυτός που σας δίνει κατευθύνσεις για τα πάντα. 
Δηλαδή εγώ τί σας έχω κάνει, εσείς τί είστε, ποιος ο σκοπός της ενσάρκωσής σας, εμένα πως θα με αντιμετωπίσετε, δηλαδή πως θα ξεφύγετε από τα δίχτυα μου και άλλα πολλά. 

Έχετε χαζέψει τόσο πολύ που πραγματικά νιώθω μεγάλη λύπη για εσάς και μερικές φορές σκέφτομαι ότι αν εκπαίδευα ζώα όπως εσάς θα ήταν πιο αντιδραστικά από εσάς που τα έχετε χάψει όλα από εμένα και τα τσιράκια μου. 
Ακόμα, και σεις σατανάκια μου χριστιανοί, του κάθε παραμάγαζου, ακόμα και αυτοί που έχετε έπαρση, που με περηφάνια λέτε ότι είστε πρώτα ορθόδοξοι και μετά χριστιανοί, ξέρετε τί λέτε? Τόσο πολύ έχω καταστρέψει τα κεφάλια σας? 
Περιμένετε τη δευτέρα παρουσία να σας κάνει ο χριστός τι? 
Για τη βλακεία που κουβαλάτε στο κεφάλι σας και για τους εγωισμούς – επάρσεις που έχετε μέσα σας, χωρίς να έχετε κατανοήσει τίποτα για την ύπαρξή σας, ούτε να χετε δουλέψει γι αυτή, τί περιμένετε ρε βλάκες από τη δευτέρα παρουσία του χριστού? 
Τη ταμπέλα ή τις ταμπέλες από που τις κληρονομήσατε? 
Ρε βλαμμένα υπο-ζώα, δε καταλαβαίνετε ότ εγώ σας τις έδωσα? Ποιος άλλος θα μπορούσε να τις δώσει εκτός από μένα? 
Έτσι λοιπόν καταλαβαίνετε ότι ακομα και τώρα που αποκαλύπτομαι μπροστά σας, μάλλον θα συνεχίζετε να ζείτε στη γυάλα σας. 

Πολιτικά, που να αρχίσω και που να τελειώσω. Αφού δεχτήκατε τα ψεύτικα και ανύπαρκτα χρήματά μου για να τραφείτε και να στεγαστήτε, αυτόματα τελειώσατε. Πολιτικά, θα μπορούσε, πιστεύετε, ρε βλαμμένοι και ηλίθιοι και παν-χαζοι, να υπάρχει ο οποιοσδήποτε πολιτικός ή πολιτικό κόμμα ή ιδέα ή όπως θέλετε να το πείτε, που να μην το έχω δημιουργήσει εγώ ο αρχισατανάς σας? Υπήρχε περίπτωση κάποιος να φύγει από το μαντρί μου που είναι όλος ο πλανήτης και να μην τον είχα εξαυλώσει? 

Εγώ ο αρχισατανάς σας, δε μπορώ να πιστέψω ότι τόσα μύρια χρόνια δεν είχατε καταλάβει τίποτα. 
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οτιδήποτε στον πλανήτη σας κυκλοφορούσε θα μπορούσε να μου έχει ξεφύγει. 
Εγώ δημιούργησα τα πάντα σ’ αυτό το πλανήτη όσο αφορά την εκπαίδευσή σας, πολιτική, θρησκευτική, οικονομική και πολιτιστική. 

Σας είπα βρε πανίβλακες ότι συνάντησα μόνο δύο δυσκολίες και τίποτα άλλο. 
1. πως θα διαστρευλώσω τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού και 
2. Πως θα υποτάξω το ελληνικό πνεύμα.

Και υποζώα μου σας υπενθυμίζω. 
Στην διδασκαλία του Ιησού έφτιαξα παραμάγαζα και ο καθένας πανίβλακας από εσάς, θεωρεί το κάθε παραμάγαζο που εντάσσεται ότι είναι το καλύτερο. 
Φανταστείτε τί απίστευτη δουλειά έχω κάνει που δεν πιστεύετε απλά στο παραμάγαζο του Χριστού, αλλά βρε, υποζώα, ηλίθιοι και βλάκες και πάνω απ’ όλα βλαμμένοι, είστε και φανατικοί.. 

Δηλαδή, δεν αρκείστε απλά να προσπαθήστε να γίνετε χριστιανοί που σας είπα ότι είναι ύψιστη εξέλιξη, προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας ότι το παραμάγαζο είναι σωστό και μετά μπορεί να έχει, εάν φυσικά μπορεί με τόσο βλαμμένα μυαλά και λίγο χριστικό στοιχείο. 

Γιατί Ιησούς Χριστός είναι αυτός που έχει πάρει το χρίσμα. 
Πώς θα πάρετε το χρίσμα, όταν αυτό προυποθέτει ένα πολύ βασικό παράγοντα, και αυτός είναι να έχετε οξύ νου.. 
Πού να καταλάβαιτε εσείς τώρα τί είναι οξύς νους.. 

Εσείς το πολύ πολύ – και αν το καταφέρετε κι αυτό, είναι να κουνάτε καμιά σημαία.. 
Και το λέω αυτό γιατί μάλλον κι αυτή θα σας πέσει απ’ τα χέρια.. Τόσο τζιμάνια είστε.. 
Βρε βλάκες μου, στεναχωριέμαι πολύ που σας έχω κάνει τόσο βλάκες. 
Είναι δυνατόν να μην έχετε καταλάβει τί σας έχω κάνει? 
Είναι δυνατόν να μην έχετε καταλάβει πως ό,τι και να σηκώσετε, αγγίξετε, ασχοληθείτε, είμαι εγώ από πίσω? 

Σας είπα, όλα τα θρησκευτικά/ πολιτικά/ οικονομικά και πολιτιστικά ζητήματα, είναι δικές μου παγίδες. 
Και εκτός από αυτό, έχω μπει και σε όλους εσάς μέσα σας, κάποιους σας έχω κάνει υπαρχηγούς μου, και κάποιους άλλους – χωρίς να εξαιρείται κανένας – απλώς σατανάκια μου. 

Σατανάκια μου είναι οι εγωισμοί σας, οι σημαίες σας, οι θρησκείες σας, τα σεξουαλικά σας βίτσια, κάθε ανωμαλία σας, οτιδήποτε φανατικό και να ακολουθείτε, αλλά ακόμα και κάποιοι που πιστεύουν ότι δεν είναι πιασμένοι σ’ αυτά τα δίχτυα μου, σίγουρα τους έχω ακυρώσει το νου. 
Να ξέρετε ότι και με ακυρωμένο το νου σας, το αποτέλεσμα για μένα είναι ακριβώς το ίδιο. 
Δηλαδή, όλοι εντάσσεστε, από τους αρχίπανίβλακες μέχρι τους βλάκες. 

Αυτό προσπαθώ απεγνωσμένα τώρα που φεύγω από τον πλανήτη σας κι έχουνε μείνει πίσω όλοι οι σατανάδες υπαρχηγοί μου, κι απ΄οτι τους κόβω, θα πάνε την κατάσταση μέχρι τέλους. 
Στο τέλος θα σας εξηγήσω γιατί φεύγω, πρώτα όμως πρέπει να σας πω ορισμένα πράγματα που σας έχω κάνει πολιτιστικά. 

Θα σας δώσω δύο-τρία παραδείγματα που είναι πολύ σοβαρά για να καταλάβετε πολιτιστικά που βρίσκεστε. 
Στο μεσαίωνα υπήρχε το αλάθητο του πάπα. 
Δηλαδή, αυτός από τους πρώτους στη τάξη μαύρους εκπρόσωπούς μου, όταν σας έλεγε ότι πετάει ο γάιδαρος, όποιος από εσάς τολμούσε να πει ότι δε πετάει, του έπαιρναν το κεφάλι. 
Ξέρετε πολύ καλά τις ιστορίες με τον Γαλιλαίο, την ιερά εξέταση, τα συγχωροχάρτια και άλλα πολλά απίστευτα. 
Πάντως, δεν μπορείτε να πείτε, με τα καπέλα τα ψηλά, πρέπει να σας διασκέδασα πολύ. 
Μεταξύ μας, σατανάκια μου ,δε μοιάζουν με πύραυλο? 
Αν τους βάλετε λίγο φυτίλι και μπαρούτι στο κεφάλι, θα βλέπω να φτάνουν στον αστερισμό του δράκοντα. 

Πάμε τώρα στις σημερινές μέρες.. 
Σήμερα θα μπορούσε να πει ότι έχει ισχύ το αλάθητο του πάπα με τις μπούρδες που έλεγε τότε? Φυσικά και δε μπορεί. 

Τί έκανα λοιπόν? 
Εφάρμοσα αυτή τη βλακεία που λέτε μεταξύ σας όλοι, το «ό,τι πει η επιστήμη». 
Ποια επιστήμη ρε βλάκες? 
Δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι κάθε ένα χρόνο ή δύο ή δέκα, η κάθε επιστήμη ακυρώνει την παλιά? 
Ούτε αυτό δε πήρατε χαμπάρι? 

Σας έβαλα και τους επιστήμονες και τους ψυχί-ιατρούς και ακόμα κι αυτό το έχετε αποδεχτεί. 
Με έχει φέρει σε απόγνωση η βλακεία σας. 

Πάμε τώρα λίγο πιο βαθιά για να καταλάβετε πως σκεφτόμουνα μέχρι τώρα που αποφάσισα να φύγω απ το πλανήτη. 
Στις σημερινές ημέρες, έχει βγει ένας τρόπος επικοινωνίας άμεσος ανάμεσά σας και σε όλο τον πλανήτη. 
Η πραγματική του λέξη δεν είναι ιντερνέτ, αλλά δια-δίχτυο. 

Σας λέω δια-δίχτυο, γιατί είναι το δίχτυ του νου.. 
Δηλαδή, ενώ ήρθε να σας δώσει πληροφορίες πολύ σοβαρές, πάνω από το 99%, έχει γίνει όπλο μου. 
Έχω αποχαυνώσει όλη τη νέα γενιά από παιδικη ηλικία, και καθηλωμένοι στα κομπιούτερ, ασχολούνται όλη μέρα και όλη νυχτα με τα καραγκιοζάκια που πολεμάνε μεταξύ τους, με κάθε μορφής σεξουαλικό βίτσιο, ανωμαλία, διαστροφή και ότι άλλο μπορείτε και δε μπορείτε να φανταστείτε. 

Βλέπετε που σας λέω όλη την αλήθεια? 
Ο αρχισατανάς σας σάς αποκαλύπτει όλα του τα όπλα. 
Κι έτσι λοιπόν σήμερα, από τη μία έχω όλους τους πολιτικούς και θρησκευτικούς κάφρους σας- ηγέτες υπό τον πλήρη έλεγχό μου, όλους τους επιστήμονες – ότι πει η επιστήμη – υπό τον πλήρη έλεγχό μου, και φυσικά όλα τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης (με κορυφαίο το δια-δίχτυο), όλες τις τράπεζες, οργανισμούς υπό τον απόλυτο και πλήρη έλεγχό μου. 

Σατανάκια μου, για να μην έχετε καμία αυταπάτη.. 
Όλοι αυτοί είναι αγορασμένοι από εμένα. 
Τους έχω πείσει οτι χωρίς χρήματα δε γίνεται τίποτα, σε κανέναν άλλον στο πλανήτη δεν επιτρέπεται να εκδίδει χρήματα, οπότε άπαντες με υπηρετούν. 
Όποιος θέλω τον κάνω άγιο, όποιον θέλω τον ξεφτιλίζω, όπιον θέλω τον σκοτώνω, όποιο κράτος θελω το αφανίζω.. 
Δε νομίζω να έχετε καμία αμφιβολία? 
Αλλά το πιο σοβαρό όμως είναι ότι ενώ βλέπετε ότι οι σατανάδες υπαρχηγοί μου σας οδηγούν σε μια παγκόσμια κυβέρνηση και θρησκεία, εσείς, όλοι, απόλυτα αποχαυνωμένοι οδηγήστε αν και τα γνωρίζετε όλα, χωρίς καμία μα καμία αντίσταση. 

Βλέπετε όλοι σας κοροιδεύουν και σας εμπαίζουν, σας έχω ταράξει στα χημικά από αυτά που ψεκάζουν τα αεροπλάνα και έχετε φτάσει στο σημείο ούτε αυτά να μην βλέπετε. 
Πραγματικά, θέλω να σας μεταφέρω μια πολύ μυστικιστική πληροφορία. 
Ο δημιουργός των πάντων, δηλαδή ο Θεός, απ’ όλους εσάς, δηλαδή την ανθρωπότητα, είναι απόλυτα απογοητευμένος. 

Έχετε ξεφτιλίσει και μηδενίσει κάθε ερμηνία της λέξης «νους». 

Από όντα με νοημοσύνη έχετε ενταχθεί σε υποζωώδη εξέλιξη, δηλ κάτω και από τα ζώα. 
Τώρα σατανάκια μου, αφού έχετε πεισθεί ότι για όλη την κατάντια σας, την ηλιθιότητά σας και τη βλακεία σας, και φυσικά τη χαζομάρα σας, είμαι μόνο εγώ υπεύθυνος μαζί με τους υπαρχηγούς μου και κανένας άλλος, αφού σας εκπαίδευσα με όλους του φανερούς και κρυφούς τρόπους που εκπαιδευεστε πάνω στο πλανήτη, και φυσικά δεν έχετε καμία αμφιβολία για όλα αυτά. 

Θα σας πω γιατί αναχωρώ από τον πλανήτη σας και πλέον αυτοί που συνεχίζουν να σας τηγανίζουν είναι μόνο οι υπαρχηγοί μου, οι οποίοι έχουν ξεφτιλιστεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, γιατί ενώ τους είπα να σηκωθούμε να φύγουμε από αυτό τον πλανήτη, αυτοί συνεχίζουν να είναι στις θέσεις εξουσίας κάθε μορφής, σα να δουλεύουν όλα ρολόι. 

Σκεφτείτε τη διαφορά μου 
Εγώ σας τηγάνιζα, σας διαβόλεψα το νου σας με κάθε μορφής διαβολή, και τώρα που κατάλαβα ότι αυτός ο πλανήτης συμπαντικά δε μπορεί πλέον να δεχτεί τους τρόπους εξουσίας που εφάρμοσα, φεύγω. 

Εδώ βλέπετε τη διαφορά του αρχισατανά σας από όλες τις ηλίθιες επιλογές των υπαρχηγών μου, δηλαδή όλων των εξουσιών του πλανήτη σας που δρουν πλέον ανεξέλεγτα από τις δικές μου εντολές. 

Πριν περίπου 50 χρόνια, έγινε στο ηλιακό σας σύστημα, ένα μεγάλο κοσμικό γεγονός το οποίο μου έλεγε ξεκάθαρα να ξεκουμπιστώ από τον πλανήτη σας. 

Φυσικά, με τόσα μύρια χρόνια που σας είχα υπό την εκπαίδευσή μου δεν ήταν εύκολο να καταθέσω τα όπλα έτσι εύκολα. 
Έτσι ενεργοποίησα όλες μου τις δυνατότητες μέσα από τις βαλτές εξουσίες αυτών που πιστεύετε ότι σας εκπροσωπούν και τα έκανα όλα μπάχαλο. 
Σταμάτησα να ασκώ τη παγκόσμια εξουσία με τους παλιούς τρόπους όπου δεν παίρνατε χαμπάρι απολύτως για το ποιος σας τυρρανούσε. 

Μέσα σ’ αυτή την ανάγκη διέλυσα κάθε πολιτικοοικονομικό σύστημα, που εγώ φυσικά σας είχα δώσει για να ακολουθείτε εσείς και μέσα σε όλη αυτή την απόλυτη ανακατωσούρα, ενεργοποίησα όλη την τεχνολογία που ακόμα μια φορά έκλεψα από κάποιους ιδιαίτερους νόες ανθρώπων όπως ο τέσλα, και άλλοι, και πλέον όλη την επιστήμη, την έκανα υπερόπλα στα χέρια μου ενάντια σε όλη την ανθρωπότητα. 

Ακόμα, με τους σατανικούς ραδιούργους τρόπους μου και με όλα τα παγκόσμια τσιράκια υπαρχηγούς μου, προσπάθησα να σας παρουσιάσω να πηγαίνει αντρας με γυναικα ερωτικά, είναι ανωμαλία, και όποιος άντρας με αντρα ή γυναίκα με γυναίκα είναι το κανονικό. 
Φυσικά ο αρχισατανάς σας, σας έβαλε μέσα στους βλαμμένους νόες σας, ότι μπορείτε να πηγαίνετε ερωτικά με μικρά παιδιά ή ακόμα και με ζώα. 

Δηλαδή καταλαβαίνετε τί δυνατότητες έχω. 
Ακόμα ίσως το πιο σοβαρό είναι ότι αυτό το έκτρωμα που σας το παρουσίαζα σαν θρησκεία Ισλάμ, μπόρεσα με τους στημένους πόλεμους και τις στημμένες μεταναστεύσεις να γεμίσω όλη την Ευρώπη με κοράνι και μπούρκα. 
Έτσι, με όλα αυτά καταλαβαινετε ότι υπήρχε μόνο μια επιλογή. 
Ή εσείς ή εγώ. 
Φυσικά όταν εννοώ «εσείς» εννοώ όλους εσάς τους βλάκες και εγώ εννοώ μόνο εμένα, το αφεντικό αρχισατανάς σας που είναι πίσω από όλα. 

Όντως σ’ αυτά τα πενήντα χρόνια περίπου έκανα πολύ σπουδαία δουλειά και σας εφερα τα πάνω κάτω σε ότι γνωρίζατε μέχρι τώρα. Με λίγα λόγια προσπάθησα στη σημερινή τεχνολογία σας να σας φιμώσα πάνω στο πλανήτη, όπως είχα τότε τον αρχιμαύρο υπαρχηγό μου , Πάπα. 

Φυσικά ξέρετε ότι τα χα καταφέρει ιδιαίτερα καλά. 
Όμως θέλω να σας αποκαλύψω ότι η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει τελείως και από τους βλάκες μαύρους επιστήμονές μου και φυσικά από εμένα. Μέσα στα εργαστήρια του τρόμου, βλ HAARP και CERN, δηλ αυτά που χρησιμοποίησα εις βάρος σας, με είχαν διαβεβαιώσει οι επιστήμονες της πλάκας ότι όλα είναι υπό τον έλεγχό τους. 

Όμως, σας λέω ότι η μπάλα χάθηκε, μαζί με τα συμπαντικά σημάδια που έγιναν πριν 50 χρόνια στον ουρανό. 
Μαζί και με τους βλάκες επιστήμονες, αναγκαστικά ο πλανήτης σας θα πάρει άλλη μορφή όπως τον γνωρίζετε μέχρι τώρα. 

Εγώ ο αρχισατανάς σας, ειδοποίησα όλους τους μαύρους υπαρχηγούς μου, να φύγουμε από τον πλανήτη. 
Αυτοί όμως επαναστάτησαν σε όλα αυτά που εγώ τους διέταξα να κάνουν και αποφάσισαν μόνοι τους να συνεχίσουν να σας κάνουν αυτά που έκαναν μέχρι τώρα. 
Και φυσικά βλέπετε την κατάντια τους. 

Είμαι σίγουρος για τους πιο πολλούς από εσάς ότι πλέον τις εξουσίες σας τις βλέπετε σαν κλόουν. 
Και πιο πολύ σας προκαλούν γέλιο παρά φόβο. 
Μάλιστα, γνωρίζοντας πολύ καλά όλους εσάς έχετε αρχίσει να αποστασιοποιήστε και να χαράσετε πλέον δικούς σας δρόμους. 

Έχετε αρχίσει να φεύγετε από τις μεγαλουπόλεις που σας μάντρωσα και σας έλεγχα καλύτερα και να πηγαίνετε στα χωριά να ζείτε όσο μπορείτε μακριά από τις μικι-μάους εξουσίες σας. 

Αυτοί βέβαια οι βλάκες υπαρχηγοί μου, όσο βλέπουν εσάς ότι δεν φοβόσαστε και τους έχετε σχεδόν γραμμένους όλους, τόσο πιο πολύ σκυλιάζουν και σας βάζουν κι άλλα κι άλλα μέτρα, σας φέρνουν μουσουλμάνους από όλα τα μέρη, αλλά και πάλι εσείς χαράσετε τον δικό σας δρόμο. 

Και μεταξύ μας, κάνετε πάρα πολύ καλά. Βλέπετε λοιπόν ότι αν συνέχιζα εγώ να σας τυρρανάω, είχα την δεξιότητα να μην με παίρνετε χαμπάρι. 
Αλλά άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας. 

Ότι σας αποκαλύπτω είναι η απόλυτη αλήθεια. 
Και επειδή σας είπα και στην αρχή ότι γίνεται μια βαθιά κρίση που γίνεται μέσα μου, θα σας βοηθήσω να δείτε προς τα που ειναι το φως και η επόμενη μερα το πλανήτη σας. 

Και τώρα παρακολουθήστε με πολύ μεγάλη προσοχή. 
Στα μύρια χρόνια που σας έπινα το αίμα με το καλαμάκι και χαμπάρι δε πήρατε ποτέ, συνάντησα μόνο δύο δυσκολίες. 
1) Τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού και 
2) το ελληνικό πνεύμα. 

Αυτά στην πρώτη επιστολή σας τα είχα αναφέρει. 
Τώρα όμως ολοκληρώνω σταθείτε με μεγάλη προσοχή σ’ αυτα που θα σας καταθέσω. 
Επειδή εμπιστεύτηκα τους βλακες εκ του αποτελέσματος επιστήμονές μου, κυρίως του CERN, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο ο πλανητης σας να έχει την τύχει του πλανήτη Άρη και της Αφροδίτης. 
Αυτό θα προκληθεί εξαιτίας της έλλειψης της μαγνητόσφαιρας της γης, πράγμα για το οποίο πήρατε τα προεόρτια στις 23/4/2016. 
Η συνέχεια θα είναι απίστευτα ραγδαία και φυσικά οδυνηρώτατη. 

Δηλαδή, βλάκες και ηλίθιοι υπήκοοί μου που ποτέ δε καταλάβατε τίποτα, θα βρεθεί ο πλανήτης σας σ’ αυτό που γνωρίζετε λίγο ή πολύ, αυτό που ονομάζεται 5η διάσταση. 

Εκεί, δεν υπάρχει ανάγκη υλικού σώματος όπως μέχρι τώρα, γιατί τα όντα που εξελίσσονται σ’ αυτή τη διάσταση είναι πολύ πιο πάνω πνευματικά από τη σημερινή τριών διαστάσεων εξέλιξη στον φυλακισμένο μέχρι τώρα πλανήτη σας από εμένα τον αρχισατανά σας. 

Και για να μην έχετε καμία αμφιβολία βλαμμένα σατανάκια μου, ο αρχισατανάς σας, αυτός που σας άφησε όλους χωρίς νου, σας λέει ότι τόσο στην Αφροδίτη, όσο και στον Άρη, που οι θερμοκρασίες είναι από μείον 80 έως περίπου και 500 βαθμούς κελσίου, συνεχίζουν να εξελίσσονται όντα με νοημοσύνη, όχι σαν τη δική σας την αποτυχημένη εξέλιξη, αλλά με τα αιθερικά τους ή αλλιώς ενεργειακά τους σώματα. 

Επειδή η γη θα ακολουθήσει την εξέλιξη, τόσο της Αφροδίτης όσο και του Άρη, ο αρχισατανάς σας σ’ αυτές τις τελευταίες και πολύ δύσκολες στιγμές του πλανήτη σας, θα σας δώσει μόνο μία συμβουλή. 

Να προσπαθήσετε άπαντες να καλλιεργήσετε μέσα σας το ελληνικό πνεύμα ενωμένο με τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού. 

Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που σας αποκαλύπτομαι. 
Ο κατάμαυρος αρχισατανάς εκπαιδευτής σας σας μιλάει ανοιχτά πρώτη και τελευταία φορά. 
Η σωτηρία σας είναι μόνο αυτή. 

Δουλέψτε με το μέσα σας προσπαθώντας να καλλιεργήσετε το ελληνικό πνεύμα μαζί με το χριστικό στοιχείο. 
Αυτό που σας δίδαξε ο πιο δύσκολος αντίπαλός μου, ο Ιησούς Χριστός. 

Εάν αυτά τα δύο χωρίς ταμπέλες, αλαζονίες, εγωισμούς, βλακείες και ηλιθιότητες, τα καταφέρετε μέσα σας, μη φοβηθείτε απολύτως τίποτα. 

Όλα τα ραμολιμέντα, ξεδοντιάρηδες απαρχαιωμένοι υπαρχηγοί μου που μένουν πίσω και έχουν βαστήξει τις εξουσίες στο πλανήτη σας, εάν εσείς καταφέρετε να γίνετε Έλληνες (Ελληνικό πνεύμα) και Χριστοί (Ιησούς Χριστός) κερδίσατε, κατακτήσατε, ενωθήκατε με τα πάντα (πιστεύετέ μοι ὅτι ἐγὼ ἐν τῷ πατρὶ καὶ ὁ πατὴρ ἐν ἐμοί·) 

Όσο για μένα ελπίζω ο Θεός και δημιουργός των πάντων να με λυπηθεί. 
Και να με βοηθήσει να βρω το δρόμο που πρέπει αναγκαστικά να βρουν όλα τα όντα μέσα στην δημιουργία. 
Δηλαδή να ξαναγυρίσουν μέσα στη μονάδα, γιατί τα πάντα είναι εννιαία και αδιαίρετα, δηλαδή τα πάντα είναι μονάδα. 
Ο πρώην Αρχισατανάς σας.

το διαβάσαμε εδώ:
http://katohika.gr/autognosia/logo-imeron-thelei-o-satanas-na-sas-voithisei-kai-na-sas-pei-oli-tin-alitheia-no3/

Σχόλια

  1. Ειναι τρελο να θεωρουμαστε εμεις τρελοι που εχουμε καταλαβει ολα τα παραπανω και ολη η μαζα μα θεωρείται λογικη γιατι δεν εχει νου να σκεφτεί τι γινεται μπροστα στα ματια της και οχι μονο να μην βλεπει τι γινεται αλλα να θελει με το ετσι θελω να πεισει και εμας τους λιγους που εχουμε βγει απτο matrix, οτι πρεπει να παμε σε κανενα τρελαδικο ....η στην καλυτερη να μας δωσουν κανενα χαπακι...βεβαια επειδη η ιστορια επαναλαμβανεται με λουπες ...ειμαστε κατι σαν να λεμε αυτοι που εκαιγαν τα τσιρακια του σατανα στην πυρα...τωρα δεν μπορουν να το κανουν το ιδιο τοσο ευκολα και προσπαθουν με αλλους τροπους να το πετυχουν ....χωρις αποτελεσμα βεβαια ...διοτι εαν αποδρασεις απο το matrix ....δεν ξαναγυριζεις πισω.....για να φας μια ωραια καλοψημενη μπριζολα.....καλο ταξιδι σατανα και να ξερεις οτι το Ελληνικο πνευμα δεν θα αφησει τα τσιρακια σου να συνεχισουν το εργο τους.... ειμαστε εδω και ειμαστε ετοιμοι....λιγοι αλλα δυνατοι...να τα αλλαξουμε ολα ....και ολος ο πλανητης να γινει Ελλαδα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. +Together.We.Rise.
    Η μάζα όταν αρχίσει να αποβάλλει τον φόβο και να αρχίσει να σκέφτεται ελεύθερα με οδηγό το αγαθό της πρόθεσης για την κατανόηση της αλήθειας της ζωή, τότε και μόνον τότε θα αποκτήσει ελεύθερη βούληση προερχόμενη εκ της ψυχής.
    Ως τότε όμως κάθε σκέψη διαφορετική από την δική τους θα την θεωρεί εκ των δαιμόνων προερχόμενη. Που να σκεφτεί ότιη έννοια δαίμονας στην αρχαία Ελληνική γλώσσα σήμαινε ο ανώτερος εαυτός, όταν μας μιλά η νοητή ουσία της ψυχής ο πυρήνας της ψυχής ο ουσιωδώς όμοιος εαυτός μας με το Φως.
    Όταν ο άνθρωπος γίνει ένα με το αγαθό της νοητής ουσίας της ψυχής είναι αδύνατον να ολισθήσει στον θνητό δρόμο της λογικής της μάζας. Άσχετα αν η μάζα θεωρεί ότι βρίσκεται στον δρόμο του φωτός χωρίς να νοήσει ποτέ και τολμήσει να σκεφτεί τι είναι η ψυχή πόσο δε το φως.
    Έτσι κι αλλιώς η κρίσιμη μάζα μεταβάλλεται και θα έρθει ο καιρός που θα αλλάξουν όλα, και η μάζα σήμερα θα είναι ένα σκοτεινό παρελθόν από την εξέλιξη της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ O ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ COVID 19 - DAVID ICKE

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

Ζούμε σε ένα Φ……matrix η ανατροπή είναι θέμα χρόνου…. Τώρα πιο επίκαιρο από ποτέ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ TOY KOΡΩNOIOY

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ Το θρυλικό απόκρυφο βιβλίο του Ερμή Τρισμέγιστου που γλίτωσε από την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος είναι ο εαυτός του Θεού;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

“Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο Υιός του Ανθρώπου.

ΛΟΓΟΣ Ι "ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ Η ΦΩΤΙΑ;

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ - ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν - ⤍ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΠΕΤΟΣ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ; διότι ο Δίας πολέμησε τον Ιαπετό..

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ