ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ "ΟΠΩΣ ΕΞΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΑ"
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ; (εικόνα-είδωλο)

"ΟΠΩΣ ΕΞΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΑ"

Ζούμε σε ένα σύμπαν επτά επιπέδων συνειδητότητας.
Στην ουσία και ο Χριστός το ίδιο είπε, ο Πλάτων το ίδιο, ο Ερμής ο Τρισμέγιστος μας είπε ότι δεν είναι αληθινό ότι ζούμε, διότι όλα τα αισθητήρια όργανα μας βλέπουν μόνον αυτόν τον υλικό κόσμο, και αυτή την στιγμή ζούμε σε ένα όνειρο όπου ότι αντιλαμβανόμαστε δεν υπάρχει, αλλά αυτό το σώμα που έχουμε, υλοποιεί τον κόσμο γύρω του σύμφωνα με τις πληροφορίες που δέχεται από τον τρισδιάστατο χώρο τον οποίο μπορεί μόνον να αντιληφθεί.


Μόνον αν ασχοληθούμε με την νοητή ουσία της ψυχή μας μπορούμε να ανοίξουμε δίοδο προς ένα ανώτερο πεδίο και να αρχίσουμε να βλέπουμε αμυδρά έναν άλλο κόσμο πιο αληθινό.


Όπως γνωρίζουμε όλοι μας, την αλήθεια την ζητάμε εμείς από πάνω (θεό) και δεν έρχεται από μόνη της.

Αυτό συμβαίνει διότι μόνον η αφύπνιση της ψυχής μπορεί να ανέλθει σε ανώτερα στρώματα συνείδησης και να δει αυτό που δεν βλέπει το υλικό μας σώμα με τα παράγωγα του.

Και εδώ τίθεται ένα καλό ερώτημα..
Ήρθαμε εδώ με δική μας επιλογή ώστε να κατανοήσουμε ένα ενεργειακό πεδίο πυκνής ενεργειακής συμπύκνωσης;

Μήπως αυτό κάνουμε στην Δημιουργία;
Μήπως αυτή είναι η δημιουργία; Ένα ολόγραμμα με διάφορες πραγματικότητες αιθερικές πυκνής και αραιωμένης ενεργειακής κατάστασης;

Μήπως εκτός από μονάδες είμαστε και ένα, όπως και η εικόνα-συμπαντική ψυχή με διασπασμένες ψυχές οντότητες άρα το ένα ως προέκταση είναι και ο Χρήστης δηλαδή ο ίδιος ο Δημιουργός, ο οποίος μέσα από όλους εμάς ζει την κάθε μας στιγμή ως δική του; Σαν κάθε μια στιγμή ξεχωριστά, και σαν όλον όλες μαζί;

Μήπως στην ουσία το σύμπαν, η όλη Δημιουργία είναι ένα κλειστό πρόγραμμα το οποίο συνδέεται με τον Χρήστη μέσω του Αιθέρα που πληρεί τα πάντα;

Μην ξεχνάμε ότι όλα ενώνονται γύρω μας και παίρνουν ταυτόχρονα την ενέργεια που χρειάζεται για να συντηρηθούν, μέσω μιας χοάνης που ονομάζουμε ενεργειακές πύλες, οι οποίες για να δώσω ένα παράδειγμα διοχετεύουν την απαραίτητη ενέργεια σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω των ενεργειακών χορδών, ο πλανήτης παίρνει ενέργεια μέσω του ομφάλιου λώρου από τον ήλιο, το δικό μας αστέρι με τον ίδιο τρόπο συνδέεται με τα υπόλοιπα αστέρια-αστερισμούς-τοπικά σμήνη, και όλα μαζί με την χοάνη του γαλαξία μας, που συνδέεται κι αυτή με τα υπόλοιπα σμήνη γαλαξιών, και όλα μαζί ενώνονται με την κεντρική χοάνη του κεντρικού άξονα όλης της Δημιουργίας-πεπερασμένο σύμπαν που όλα γυρίζουν γύρω από αυτόν, και που πάει αυτή η χοάνη; Με ποιον συνδέεται έξω από την όλη Δημιουργία; Μήπως με τον Χρήστη; Τον Χριστό; Που ονομάζουμε Θεό;

Για αυτόν που ζει έξω από το ολόγραμμα δεν υπάρχει ούτε χρόνος ούτε χώρος ούτε ζωή ούτε λογική όπως τα αντιλαμβανόμαστε εμείς την..εικόνα.

Ποιος άλλος "παίκτης" υπάρχει; μήπως ένας υπερνοήμων υπολογιστής;
Διαβάζουμε στον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ:
- Συ ποίος είσαι; του είπα,
- ο Ποιμάνδρης, ο αυθεντικός νους.

ο άλλος νους είναι ο δεύτερος νους δημιουργός ο δημιουργός του αισθητού κόσμου της εικόνας.


Τα όντα που ζουν μέσα στην εικόνα είναι όλα δημιουργήματα της εικόνας φανταστικά.
Μέχρι που εισήλθε μέσα στην εικόνα ο Άνθρωπος, που είναι Φως και Ζωή.


Wake Up !!!!Σχόλια

 1. Γεννιούνται τα ερωτήματα....Τι ανάγκη έχει ο δημιουργός του κόσμου αυτού να ζήση μέσω εμάς τις στιγμές του κόσμου του; Και καλά όταν είναι ευχάριστες,όταν είναι δυσάρεστες;
  Από ποιόν Θεό ζητάμε βοήθεια συγκεκριμένα;
  Αν ο θνητός άνθρωπος εμπεριέχει μέσω της ομοιότητας που έχει με τον Πατέρα Θεό,όλη τη συνειδητότητα και την εξουσία για καλύτερη ζωη,γιατί ταλαπωρείται συνέχεια....
  Και τελικά ποιός εξουσιοδότησε όλο αυτό το μπάχαλο και την άγνοια στον πλανήτη χωρίς την δυνατότητα ανύψωσης από εδώ για όποιον το θέλει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. o Ερμής Τρισμέγιστος μας αναφέρει σχετικά μ'αυτό ότι ο Πατέρας δημιούργησε τον άνθρωπο όμοιο του, για να υπάρχει και κάποιος άλλος όμοιος με το Θεό που να μπορεί να τον δει διότι χωρίς τον άνθρωπο κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να "δει" την δημιουργία του.

  Ταυτόχρονα δημιούργησε και τον άνθρωπο τον μιμητή του λόγου και της πρόνοιας του, για να μπορεί να φροντίζει στον κτιστό κόσμο όλα τα άψυχα και τα άλογα έμψυχα ζώα, και ταυτόχρονα να θαυμάζει όλα τα ουράνια έργα του Θεού.

  Οι άνθρωποι που προσκολλούνται στα επίγεια εδώ στην Γη μας λέει ότι η αποστολή τους είναι να φροντίζουν και επιμελούν τα άψυχα αλλά και όλα τα άλογα έμψυχα ζώα-όντα, άρα και δεν μπορούν να ανέλθουν τους κύκλους, διότι κάποιοι άνθρωποι πρέπει να επιμελούν την κατώτερη φύση.

  Όλα στη φύση είναι καλά και όμορφα, όταν μπορέσει ο άνθρωπος να "δει" τον κόσμο με τον αληθινό εαυτό του, το τρίτο μάτι, με την επίφυση, με τον πνευματικό του λόγο.

  Σήμερα μας φαίνονται όλα άσχημα, διότι όλα τα βλέπουμε με τον κατώτερο εαυτό που ενδυθήκαμε, αυτόν της σάρκας, που σωματοποιεί όλες τις αρνητικές και θετικές ενέργειες, το δίπολο, που ο κάθε πόλος δρα ισόποσα με τον αντίθετο του πόλο.

  Ο ανώτερος μας εαυτός μέσω της Αρμονίας ζει και βλέπει τον κόσμο όμορφο, διαφορετικά, διότι όλα τα βλέπει επιφανειακά, δεν γίνεται ένα με αυτόν τον κόσμο.

  Ο Τριαδικός Θεός είναι αυτός που μας δημιούργησε όμοιους του από Φως και Ζωή.
  Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι αυτός που δημιούργησε το διπολικό σώμα της σάρκας μαζί με τις διττές μορφές του πνεύματος, για να υποδεχτεί την εικόνα του ανθρώπου, τις ανθρώπινες ψυχές που φέρουν την νοητική ουσία Ουσιωδώς όμοια με το Φως.

  Οι άνθρωποι ταλαιπωρούμαστε καθημερινά λόγο του ότι γίναμε ένα με την σάρκα και τις διττές μορφές του πνεύματος (αισθήσεις, συναισθήματα, πάθη, επιθυμίες).

  Όποιος έχει τον Νου μας λέει θα ανέλθει ξανά στο Φως.
  Όποιος παραμένει θνητός και δεν εξελίσσεται στον Νου θα υπομένει όλα τα θνητά.

  Δηλαδή στο δικό μας χέρι είναι να αφυπνιστούμε μας λέει, και θα συμβεί αν απορρίψουμε όλα τα επίγεια.
  Ο Νους και η άνοδος θέλησε να δοθεί στους ανθρώπους ως ένα είδος βραβείου μας λέει.
  Χωρίς κόπο δεν θα μας δώσει τίποτα.
  Ότι επιδιώκουμε αυτό θα πάρουμε.
  Αν επιδιώκουμε την ύλη στην ύλη θα μείνουμε.
  Αν βλέπουμε ταυτόχρονα και τον ουρανό ίσως δούμε σε τι κόσμο ζούμε, και μέσω της Αρμονίας επιφέρουμε την άνοδο στους κύκλους.

  Η δυνατότητα ανύψωσης υπάρχει σε όλους μας.
  Αρκεί να κατανοήσουμε τον αληθινό μας εαυτό, το Αγαθό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου