ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; Η ΖΩΗ; ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ; Η ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ;
Όλα όσα βλέπουμε στον ουρανό ανήκουν στο παρελθόν. 

Οσο πιο μακριά βλέπουμε μέσα στο Σύμπαν τόσο πιο πολύ εισχωρούμε στο παρελθόν. 

Και το παράδοξο αυτό γεγονός σκάει σαν φούσκα αμέσως μπροστά μας.
Πως βλέπουμε το παρελθόν ως παρόν μέσα από το τώρα;
Είναι δυνατόν να μπορώ να ζώ στο παρόν το παρελθόν;
Που ζω; στο παρόν; η στο παρελθόν;
Τι είναι η ζωή μας; ... 
Αυτό που ζούμε δεν είναι παρόν ούτε το μέλλον, αλλά το παρελθόν διότι το έχουμε ξαναζήσει, και το μόνο που αλλάζει είναι η σκέψη μας για την ζωή μέσα από τις επιλογές μας στο..όνειρο που ονομάζουμε παρελθόν.
Ότι ζούμε είναι νοητό, και οι αισθήσεις και τα συναισθήματα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια παραίσθηση του νου, που μας προβάλλει την εικόνα του νοήματος της ζωής.

Ότι σκεφτόμαστε αυτό είμαστε..Νους!


Όταν, για παράδειγμα βλέπουμε τον ήλιο να ανατέλλει στις 6 το πρωί, ήδη αυτό είναι παρελθόν και έχει γίνει 8 λεπτά πριν!!
Δηλαδή η πραγματική ανατολή έγινε στις 5:52 όμως επειδή η εικόνα μεταφέρεται με το φως το οποίο χρειάζεται 8 λεπτά για να φτάσει στην γη από τον ήλιο, εμείς βλέπουμε την ανατολή στις 6 ώρα.
Άρα βλέπουμε το παρελθόν 8 λεπτά πριν και όσο πιο μακριά βλέπουμε τόσο πιο πολύ "εισχωρούμε" στο παρελθόν νομίζοντας το παρόν.

Αν λοιπόν αποδείχτηκε πως ότι βλέπουμε είναι παρελθόν σε μακρά κλίμακα, αυτό σημαίνει ότι μέσω του φωτός προβάλλεται ή πληροφορία ως εικόνα και αυτή την εικόνα επεξεργάζεται ο εγκέφαλος, δηλαδή ο επεξεργαστής δεδομένων όλων των ενεργειών πληροφορίας που υπάρχουν μέσα στον χώρο.
Αν όμως σε έναν ανθρώπινο εγκέφαλο που δρα ως υπολογιστής δεν έχουν δοθεί όλα τα δεδομένα στην αποθήκη πληροφοριών του, τότε είναι αδύνατον να διαβάσει και αντιληφθεί και κατανοήσει όλη την αλήθεια, παρά μόνον ελάχιστα..και αυτό ονομάζουμε εξέλιξη και εξελικτική πορεία του ανθρώπου.
Ή αλήθεια έχει άπειρα δεδομένα και η αποθήκη επεξεργασίας του εγκεφάλου μας ελάχιστα.
Άρα αντιλαμβανόμαστε την εικόνα της αλήθειας της ζωής, ένα απειροελάχιστο κομμάτι της που για εμάς εδώ είναι όλη μας ή ύπαρξη.

Και αν υποθέσουμε ότι ένας πολιτισμός υπάρχει σε πλανήτη 200 έτη φωτός μακριά από εμάς και μπορούν από κει να μας βλέπουν τότε το 2021 αυτοί θα βλέπουν την επανάσταση του 1821.... δηλαδή το παρελθόν!!
Άρα και το παρόν υπάρχει στο μέλλον....


Αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον τώρα, γιατί ενώ στην αρχή το έθεσα μόνον από την πλευρά ενός παρατηρητή από την Γη για να αποδείξω ότι το παρελθόν είναι το παρόν, τώρα θα αποδείξουμε τι είναι ο χρόνος.
Αν όμως με τον ίδιο τρόπο όπως τον βλέπουμε εμείς μας βλέπει ένας παρατηρητής  από 200 έτη φωτός μακριά, θα έβλεπε τα τεκταινόμενα που συνέβαιναν στην Γη πριν 200 χρόνια.
Άποδεικνύεται από τα μέχρι τώρα που αναλύσαμε, ότι το παρόν είναι ήδη παρελθόν, και το παρελθόν είναι ήδη παρόν μέσα από την αίσθηση της όρασης.

Αλλά με τον ίδιο τρόπο σκέψης, δεν υπάρχει ούτε το παρόν, αφού ενώνεται και με τους δύο άλλους χρόνους, αλλά ότι ενώνεται και ταυτόχρονα κινείται ανάμεσα στους άλλους δύο χρόνους και δεν έχει σταθερό σημείο, δεν έχει δική του υπόσταση, δεν είναι παρόν, διότι όπου σταθεί θα είναι παρελθόν η μέλλον, γι αυτό και υπάρχει μόνον το παρελθόν και μέλλον το οποίο εμείς κατανοούμε ως ζωή μέσα από το παρόν.

Άρα ζούμε το παρελθόν και το μέλλον στο υποτιθέμενο τώρα μέσα από την αίσθηση της όρασης, αλλά και τις άλλες τέσσερις αισθήσεις.

Και αφού αποδείχτηκε ότι παρελθόν και μέλλον είναι ένα, και αφού ενώνονται κι αυτά, τότε δεν υπάρχει ούτε παρελθόν ούτε παρόν ούτε μέλλον, αλλά υπάρχει ο ενιαίος χρόνος..ένας κύκλος

Και ότι ονομάζουμε ζωή είναι οι εικόνες ενός Νου, όπου ο Λόγος η λογική η σκέψη κινεί τις εικόνες, σύμφωνα με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τις εικόνες, και αυτό ονομάζουμε ζωή..τις εικόνες.

Νους Λόγος η Ζωή μέσα στην εικόνα.


Οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται και ονομάζουν ζωή αυτό που ζούμε, χαχαχα δεν καταλαβαίνουν ότι η ζωή είναι συνονθύλευμα εικόνων....
Η πραγματική ζωή δεν βρίσκεται εδώ.....
THE LIFE IS THE OTHERSIDE....

Όταν λοιπόν για παράδειγμα τους λες ότι δεν υπάρχει τοίχος αυτοί σε βλέπουν με ανοιχτό στόμα σαν τρελό. Γιατί δεν μπορούν να δουν αυτό που βλέπω εγώ. Άρα όλα είναι θέμα εξέλιξης της νόησης!
Δεν ζω μόνο για να τρώω! και να καλοπερνώ!
Ζω για να εξελιχθώ! Γι'αυτό ήρθα εδώ!
Γιατί δεν σκέφτομαι καθόλου!
χαχαχαχαχαχα
THE LIFE IS THE OTHERSIDE....


morfeas skyΣχόλια