ΓΗ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗ

 ΠΛΑΝΗ-ΤΗΣ ΓΗ-Σ
Τώρα θα μου πεις κάνει λάθος η Ελληνική γλώσσα; Πλάνη της Γης..μάλιστα. Αναρωτιέμαι τι ζω, και τι κατανοώ, όταν κινούμαι πάνω σε έναν χώρο όπου είναι σαν ένα νησί φυλακή, μέσα σε έναν απέραντο ωκεανό που ονομάζουμε σύμπαν. 


Αλλά και πάλι πως ξέρω ότι είναι αληθινά όσα βλέπω εκεί έξω; και δεν είναι απλά ένα ολόγραμμα που μου φωτίζει την ημέρα ένας προβολέας και την νύχτα βγαίνουν μικρά λαμπάκια;

Όταν είμαι εγκλωβισμένος σε έναν πλανήτη, όταν ακόμη και σε αυτόν ζω σχεδόν όλη μου την ζωή μέσα σε μία πόλη, όταν το μόνο που σκέφτομαι είναι πως να βρω κάτι να με στεναχωρεί, όταν όλη την ημέρα δουλεύω δεν δουλεύω με απασχολεί η καθημερινότητα μου, και όταν ζω μέσα στην λήθη του απόλυτου "τίποτα δεν γνωρίζω", άρα τι ζω; Μόνον τα ζώα ζουν με αυτόν τον τρόπο!

Αυτά τα εκτρεφόμενα που τα μαθαίνουν να ελπίζουν μέσα από προφητείες για ένα καλύτερο μέλλον, για έναν παράδεισο, όλο θα θα θα! αλλά από αλήθεια ώστε να γίνει κατανοητή τίποτα! Νιώθω σαν "ελεύθερος φυλακισμένος" αλλά από ποιον; και τι χρειάζεται από εμένα;

Αποκλείεται να με τιμωρούσε ο θεός φέρνοντας με εδώ σε αυτή την φυλακή. Άρα τι στο καλό συμβαίνει; μ'ακούει κανείς;
Είμαι βέβαια απόλυτα σίγουρος, ότι κάποιος παρεμβαίνει στις ζωές μας, και μας "χτυπά" εκεί που μπορεί.
Εκεί που είμαστε κάθετοι στις απόψεις μας όμως, και έχουν πνευματικό βάρος, και βάθος, κάθεται σούζα! Μόνο εκεί που σκεφτόμαστε μη πνευματικά χτυπά! άρα εκεί μπορεί!
Άρα μιλάμε για κάποιο matrix το οποίο ζούμε, και μας ελέγχει τα συναισθήματα και τον ψυχισμό μας προκαλλώντας αρνητισμό στις σκέψεις μας.

Ξέρω πολύ καλά πλέον ότι παρεμβαίνει στην ζωή μας, μέσα από την θέαση του παίκτη αλλά και παρατηρητή που είμαι.
μ'ακούς; σε βλέπω! όπως εσύ παίζεις μαζί μου εκεί που μπορείς! αλλά ακόμη και εκεί θα σου πάρω την εξουσία!! σε εξουσιάζω!! είσαι κατώτερο ον! και εξουσία δεν σου δίνω καμιά!!
Δεν είμαι σάρκα όπως εσύ θέλεις να νομίζω, είμαι παιδί των αστεριών από το άπλετο φως προερχόμενο, εκεί όπου όλα είναι Φως και Ζωή!

morfeas skyΣχόλια