Ο ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ


ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Στον πλανήτη μας ζουν ενεργειακά παράσιτα! αυτά τα παρασιτικά όντα έχουν επιλέξει να ζουν και να τρέφονται μακριά από το φως που υποδηλώνει την ζωή, και να τρέφονται με οποιαδήποτε μορφής αρνητική ενέργεια! ελέγχουν τους ανθρώπους μέσα από την ανασφάλεια τους, τον φόβο, τον πόνο, την υποδούλωση, την τρομοκρατία, και γενικά τρέφονται από τις πολύ χαμηλές και σκοτεινές ενεργειακές συχνότητες.Αυτά τα σκοτεινά όντα αρέσκονται να ονομάζουν τους εαυτούς τους "αφέντες" ως υποδουλωτές της ανθρωπότητας που είναι.

Πρέπει εμείς οι άνθρωποι να καταλάβουμε ότι οι σκέψεις που κάνουμε δίνουν οντότητα στην έννοια τους και κάνουν πραγματικότητα ότι σκεφτόμαστε! γι'αυτό λοιπόν, όταν λέμε κάποιον αφέντη, η τον βλέπουμε ως ανώτερο μας, αυτόματα του δίνουμε την εξουσία να μας ελέγχει την ζωή μας!

Αυτά τα σκοτεινά όντα είναι μια μόλυνση της συνείδησης των ανθρώπων, είναι παρασιτικά όντα τίποτα το ιδιαίτερο, που απλά μας εκμεταλλεύονται το ότι δεν τα αντιλαμβανόμαστε εύκολα αν δεν γνωρίζουμε, και έτσι μας ελέγχουν την συνείδηση μας και την ζωή μας.

Ποτέ δεν πρέπει να αποδεχόμαστε ως ανώτερα αυτά τα μίζερα και σκοτεινά όντα, τα οποία απλά για να ζήσουν τρέφονται από τις αρνητικές ενέργειες των σκέψεων που μας προκαλούν.ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΑ

Είμαστε πολυδιάστατα όντα που μπορούσαμε ταυτόχρονα να αντιλαμβανόμαστε πολλές διαστάσεις!
Πάντα ότι δημιουργούσαμε στην Γη ταυτιζόταν με την αρμονία του πλανήτη πάνω στις εκπεμπόμενες συχνότητες που εκπέμπει, σε αρμονία με τον εσωτερικό μας ανώτερο εαυτό, και εκφράζαμε τον εαυτό μας σωματικά μέσα από τις προβολές του φωτεινού μας εαυτού.

Επειδή η τρίτη διάσταση πυκνότητας όμως κατοικείται από σκοτεινές οντότητες ως επί το πλείστον, μας είδαν ως απειλή, διότι θα έχαναν την ύπαρξη τους διότι δημιουργούσαμε έναν κόσμο φωτεινό μέσα στο σκοτάδι.

Ήθελαν να μας επιτεθούν δίνοντας μια ύστατη μάχη διότι ο πόλεμος είναι για αυτά τα σκοτεινά όντα η ζωή τους...αλλά δεν τολμούσαν διότι με μια μας σκέψη εμείς οι άνθρωποι μπορούσαμε να τους εξαλείψουμε για πάντα!!!

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!
Αυτά τα όντα όμως μπορούν να έχουν εξουσία σε όσους ανθρώπους έχουν καταληφθεί από τον φόβο!!
Ενας όμως άνθρωπος που έχει πλήρη επίγνωση του ποιος είναι πραγματικά, δεν μπορεί να έχει κανείς εξουσία επάνω του!!

Αυτά τα σκοτεινά όντα όμως, το μόνο που γνωρίζουν πολύ καλά, είναι η χειραγώγηση της σκέψης! και της εξαπάτησης!
Μελέτησαν τους πολύ ισχυρούς ανθρώπους ώστε να δουν την τεράστια δύναμη τους, και πως να την απορροφήσουν με τον καλύτερο τρόπο γι'αυτούς.
Επηρέασαν με αυτόν τον τρόπο το Εγώ που κρύβουμε μέσα μας και μας το έβγαλαν προς τα έξω, και όταν εμείς οι άνθρωποι πειραματιζόμασταν πάνω στην Γη με διάφορες τεχνολογίες, ο εγωισμός που αναδύθηκε από μέσα μας από τα διάφορα τεχνάσματα των σκοτεινών οντοτήτων, μας κατέστρεψε ολοκληρωτικά μέσα από έναν παγκόσμιο κατακλυσμό, μια παγκόσμια καταστροφή.

Από τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων επέζησαν ελάχιστοι, και αυτός ο πόνος προκάλλεσε την απώλεια μνήμης!!
Αυτή η απώλεια συνείδησης μας καθιστούσε πλέον πολύ λιγότερο ενήμερους για τις υπόλοιπες διαστάσεις, και για την συμμετοχή που μπορούν να έχουν μέσα σε αυτή την τρίτη διάσταση.
Έτσι οι άνθρωποι έδωσαν ένα τεράστιο ποσό ενέργειας στα σκοτεινά όντα μέσα από τον πόνο που ένιωσαν οι άνθρωποι.

Οι σκοτεινές οντότητες τότε παρατήρησαν πως όσο έμεναν καλά κρυμμένοι από τους ανθρώπους, τα σχέδια τους για παραγόμενη αρνητική ενέργεια από τους ανθρώπους, ήταν πολύ εύκολη από το να εμφανιζόταν μπροστά μας και να αφυπνιζόμασταν αμέσως.
Έτσι προτίμησαν να μας απορροφούν τις αρνητικές μας ενέργειες που μας κεντρίζουν να βγάλουμε, ώστε να τις προκαλλούμε και να τρέφονται ολοένα και πιο πολύ δίνοντας τους συνεχώς ζωή!!

Με αυτόν τον τρόπο είμαστε η τροφή τους!! κάνοντας αρνητικές σκέψεις!! τους τρέφουμε και τους δίνουμε ζωή!! δίνουμε ζωή σε σκοτεινές οντότητες δίνουμε ζωή και δημιουργούμε έναν σκοτεινό κόσμο!!Στις επόμενες γενιές των ανθρώπων, μετά την καταστροφή του κατακλυσμού, τα σκοτεινά αυτά όντα γίναν πιο επιθετικά, απέναντι στην ανθρώπινη συνείδηση, ώστε να την εξαλείψουν τελείως και να γίνουν οι άνθρωποι σκοτεινές οντότητες αποκλειστικά!!

Μέσα από την πληροφόρηση από την στιγμή που γεννιόμαστε μας παρέχουν συνεχώς αρνητικές πληροφορίες για το τι είναι ζωή, και πραγματικότητα, ώστε το υποσυνείδητο μας να είναι αυτό που μας οδηγεί, αφού αυτό ελέγχει τον τρόπο που βλέπουμε την ζωή και την πραγματικότητα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε είτε ιστορικά είτε στις ιδέες είτε στο οτιδήποτε αφορά την αλήθεια και την πραγματικότητα γύρω μας.

Προγραμμάτισαν επίσης το Εγώ μας, να σκέφτεται όπως αυτοί, ενθαρρύνοντας την εγωιστική μας τάση και με αυτόν τον τρόπο μας έκαναν μικροπρεπείς, ανέντιμους, βάναυσους, υποδουλωτικούς, να μην συγχωρούμε, δολοφονικούς, τιμωρούς, ώστε να μας διαχειρίζονται ως μια τέλεια ενεργειακή μηχανή φυλακισμένων ανθρώπων, που δίνουν ζωή στις σκοτεινές αυτές οντότητες, και φυλακίζοντας τους πολυδιάστατους ανθρώπους στην σκοτεινή τρίτη διάσταση για πάντα.

Αυτό το σύστημα χειραγώγησης υπάρχει σήμερα το οποίο διαιωνίζεται συνεχώς ώστε να μην υπάρξει η αφύπνιση των ανθρώπων ποτέ ξανά.

morfeas sky


Διαβάστε εδώ το κείμενο το οποίο βρήκα και αναλύω παραπάνω:
http://universalblessing.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3443.html


Σχόλια