ΠΟΙΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;ΠΟΙΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ;


Την πραγματικότητα που βιώνουμε ως άνθρώπινα έμβια όντα πάνω στον πλανήτη Γη την ορίζει μια οντότητα που έχει την δύναμη να ΕΛΕΓΧΕΙ τα συναισθήματα των ανθρώπων, τα οποία είναι αυτά που καθοδηγούν την σκέψη των ανθρώπων.

Και με τον ίδιο τρόπο σκέψης, μια ομάδα διεστραμμένων ελέγχει τον τρόπο διακυβέρνησης των ανθρώπων πάνω στον πλανήτη Γη. Για να συνεχίσει να εξουσιάζει, επιβάλλει με οποιονδήποτε τρόπο καταστολής το συναίσθημα του φόβου στους ανθρώπους, αν υποκύψουμε μας επιβάλλει και τι ακριβώς θα σκεφτόμαστε....ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ....

ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΝΟΥΣ ΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΕΙΤΑΙ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΗ

.................


Ανέκαθεν την ιστορία την γράφει ο εκάστοτε ισχυρός, με τον εκάστοτε "πολιτισμό" του κάθε ισχυρού. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει στα πάντα γύρω μας, όπου ο πλούσιος εκμεταλλεύεται τον φτωχό σαν δικό του σκλάβο μέσα από την ανάγκη του για επιβίωση που γεννά τον φόβο.

Αυτή η ομάδα των ανθρώπων που ελέγχει την ανθρωπότητα μέσω του φόβου, για να διατηρήσει την εξουσία, επέβαλλε τον ανάλογο πολιτισμό σύμφωνα με την εκάστοτε διεστραμμένη αντίληψη της.

Έτσι, όταν επικρατούσαν τα Ελληνικά πνευματικά ιδεώδη στην αρχαία Ελλάδα, οι άνθρωποι που διοικούσαν ήταν δίκαιοι, αγαπούσαν τον λαό τους, προσπαθούσαν να κατανοήσουν τον εαυτό τους μέσα από την αναζήτηση του αληθινού ανακουφίζοντας το νου και την καρδιά, δημιουργώντας έργα τέχνης ως αμαύρωση των χρόνων που βίωσαν οι ψυχές τους στην πιο κατωφερή γήινη φύση, όπου η Άγνοια και η Λήθη γεμάτη από φθορά και κακία κυριαρχεί.

Μέχρι που οι βάρβαροι γηγενείς λαοί (ανθρωποειδή - κτιστές ψυχές) θέλησαν αυτόν τον πνευματικό πλούτο της Ελλάδας να τον υφαρπάξουν και να εξαφανίσουν κάθετι που θύμιζε τους Έλληνες και την Ελλάδα, ώστε καμία ψυχή να μην αφυπνιστεί ποτέ.

Ακόμη και οι κτιστές ψυχές μπορούν να αφομοιωθούν από την Αλήθεια, και να αποκτήσουν την αθανασία.

Στην νεότερη ιστορία όλοι θυμόμαστε τον Ξέρξη που αντί να κατακτήσει ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο, επέλεξε να κατακτήσει την Ελλάδα όπου την κατοικούσαν οι Έλληνες θεοί.


Και όταν το κατάφεραν αυτό οι Ρωμαίοι, άρχισε η σήψη και η διαφθορά, διότι, πλέον κυβερνούσαν οι διεφθαρμένοι άνθρωποι μέσα από την εξουσία και το χρήμα, δημιουργώντας μια άκρως προσωποκεντρική υλιστική κοινωνία.


Δημιούργησαν μια θρησκεία με την βία και την ποινή του θανάτου στα μέτρα τους, όπου στην θρησκεία αυτή ο φόβος κυριαρχεί, ώστε να μην αντιδρούν οι άνθρωποι απέναντι στο σύστημα που τους κυβερνούσε, έπρεπε λοιπόν να διαμορφώσουν μια θρησκεία οικουμενική, όπου όλες τις ελπίδες τους οι άνθρωποι για μια καλύτερη ζωή και για μια αθάνατη ζωή θα τις περίμεναν από έναν τιμωρό θεό.

Και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν και μέσω των ιερατείων που δημιούργησαν, να ελέγξουν τον ανθρώπινο πληθυσμό, αλλά και να κρατήσουν την εξουσία τους.

Σήμερα, που οι άνθρωποι είναι επτάμιση δισεκατομμύρια, σε αντίθεση που μέχρι πριν 300 χρόνια κυμαινόταν γύρω στα 500 εκατομμύρια παγκοσμίως, για να ελέγχεται ο πληθυσμός των ανθρώπων έπρεπε να δημιουργήσουν την βιομηχανία και την τεχνολογική άνοδο του πολιτισμού...αυτό όμως μάζεψε τους ανθρώπους σε τεράστιες πόλεις, σαν το μαντρί με τα πρόβατα, και μέσω της συνεχής ενημέρωσης από τα εκάστοτε ελεγχόμενα ΜΜΕ μπορούσαν και μπορούν να κατευθύνουν τους ανθρώπους, μαζί με τις αόρατες ενέργειες των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που βρίσκονται παντού γύρω μας και υποτάσσουν την θέληση των ανθρώπων, κάνοντας την μια αδρανή μάζα προβάτων δίχως σκέψη δίχως μέλλον.

Στο τέλος θα ενωθούν όλες μαζί οι πλέον άμορφες ανθρώπινες μάζες σε μια παγκόσμια κοινωνία που θα κυβερνάται από μια παγκόσμια κυβέρνηση, από μια παγκόσμια δικτατορία.

Γνώρισε τον εαυτό σου και θα ελευθερωθείς.

morfeas sky

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Γκρέμισε» την παράνοια για τον κορωναϊό ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΕΛΛΗΝΑΣ; Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ - Η ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ : ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΡΜΗ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

Τί ΕΙΝΑΙ η 3η και η 4η και η 5η Διάσταση

OI ΕΠΤΑ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ

ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΤΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΟΝΤΑ Σκέφτομαι άρα Υπάρχω;

Η Q ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ CAMPAL N.T.Π.